Gość: JasnePełne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:50 Wyjątkowo się z Dobroszem zgadzam! Są ważniejsze sprawy niż domniemane łamanie praw homoseksualistów! Nie wszyscy Was muszą kochac! Ba! Akceptować! I mam do tego prawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: 62.244.178.* 25.11.05, 14:55 Bardzo zaluje, ze nie moge byc w niedziele we Wroclawiu. To moje rodzinne miasto ale od roku na stale mieszkam w Londynie.Obserwuje ostatnie wydarzenia i przychodzi mi na mysl jeden wniosek: moze w koncu obudza sie 'intelektualisci', kotrzy, jak ktos slusznie zauwazyl ktos na innym forum, schowali glowe w piasek, oraz Ci, ktorzy twierdza, ze nie ma sensu glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:47 a mnie się chce wymiotować na widok pederastów i nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjz Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:07 Fakt. Homofobia o poważna choroba. No i objawia się u niektórych torsjami. :-( r. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek-ostromecki TOLERANCJA TO NIE AFIRMACJA 27.11.05, 16:24 Której żądają dla siebie homoseksualiści i wszelkie inne zboczenia. Tolerancja to pozwolenie na istnienie a nie zgoda i afirmacja na ich zachowanie. Opieka i akceptacja związków heteroseksualnych wynika z ich funkcji "naturalnych" czyli biologicznych. Przetrwanie naszego gatunku i cywilizacji zależy od następstwa pokoleń i ich prawidłowego wychowania. "Odmieńcy" nie uczestniczą w tym procesie a jeśli to w większości destrukcyjnie (homoseksualiści "uwiedzeni" istnieją czego dowodzą osoby wyleczone z tego zaburzenia). Zmasowany atak organizacji homo i ich lewackich mocodawców na tradycyjną rodzinę z podziałem ról (tak tak facet nie urodzi i nie wykarmi, a większość kobiet samodzielnie nie utrzyma swojego potomstwa) jest codziennością. Jarugi, Środy, i inne lewaczki sączą jad codziennie z setek przekaziorów. Boli ich uprzywilejowanie małżonków, dziedziczenie (które jest największą zmorą lewaków). Będą jątrzyć, rozdmuchiwać "patologiczne" rodziny, szczuć kobiety przeciwko mężczyznom i dzieci przeciwko rodzicom. Nie chodzi o równość. Homoseksualiści jako jednostki są równi. Jako "społeczność" są destrukcyjni i należy ich zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
sgtokar Re: TOLERANCJA TO NIE AFIRMACJA 27.11.05, 22:00 Całkowita racja. Homoseksualizm jako zaburzenie seksualne się leczy u odpowiedniego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: brak dyskryminacji IP: *.wro-com.net 25.11.05, 16:05 Demokracja to władza ludu, w domyśle większości. Zatem jeśli większość chce dyskryminowac mniejszość, to demokratycznie może to robić. Oddzielmy demokrację od wolności, bo to sprzeczne pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:17 he he he - to Hitler demokratycznie wybijał Żydów bo Niemców było więcej i sie na to zgadzali. Puknij się w łeb zanim takie farmazony zaczniesz wypisywać. Demokracja to poszanowanie praw jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: he he he IP: *.media4.pl 25.11.05, 16:46 Nie masz racji! Demokracja to właśnie władza większości, to system wybierania władzy w taki właśnie sposób. Hitler jest produktem demokracji - w zupełnie legalny i demokratyczny sposób doszedł do władzy. I nie obrażaj innych - tu się dyskutuje a nie wyzywa! Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: he he he 26.11.05, 15:34 Studencie postudiuj jeszcze troche! Hitler nie doszedl do wladzy w sposob "demokratyczny". Spalenie np. Reichstagu trudno nazwac "aktem demokratycznym". I mylisz sie mowiac ze demokracja polega na narzucaniu woli wiekszosci. Wiekszosc decuduje, ale wladza -ma- chronic -rowniez- prawa mniejszosci, ktora z praw korzysta, mimo ze nie decyduje. Nauki politycznie to troche bardziej skomplikowane niz gadanina dookola kufla z piwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Cenzura na forum - UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:45 Gdie są wpisy na forum do tego artykułu które tu były kilka godzin temu ? Nie cenzurujcie tego tak ordynarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Cenzura na forum - UWAGA 25.11.05, 17:47 Ze trzy razy temat został przeniesiony do innego działu na forum. Stąd te znikające posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Cenzura na forum - UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:46 a mnie się chce wymiotować na widok pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Oczywiście 25.11.05, 15:13 Oczywiście masz prawo do takiej, a nie innej opinii. Po prostu nie przychodź na ten wiec. To, że w kraju istnieją inne społeczno-gospodarcze problemy nie przeczy prawu do demonstracji W OBRONIE WOLNOŚCI ZGROMADZEŃ I WYRAŻANIA WŁASNYCH POGLĄDÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" 25.11.05, 15:30 "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" - takie oto slowa padly w Poznaniu... Stalo sie to w Polsce "wolnej", "odrodzonej", w naszej "ojczyznie". To Polacy, Polakom... Jak cos takiego jest mozliwe 50 lat po Oswiecimiu, Treblince i Majdanku? 50 lat po procesie w Norymberdze? 15 lat po obaleniu stalinowskiej komuny? Tym razem to robia nie jacys "oni". To nie "sowieci", "komunisci" czy jacys tam inni "obcy". To robimy my : Polacy, Polakom. To koniec mitu "wolnej" Polski, "narody wybranego", "odrodzonego". Dzisiejsza Polska jest taka sama jak nazistowskie Niemcy ? Rasizm, ksenofobia, samcza wiara w sile i przemoc. Totalitaryzm. Ci co od tego sie odcinaja przyjda do Rynku. Wszyscy inni - sa i pozostana winni. Artur G Piotrowski Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
eiff Ja przyjdę, ale 25.11.05, 15:35 Artur, to mocne słowa, ale myślę, że z obwinianiem innych to lekka przesada... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Ja przyjdę, ale IP: *.makler.local / 195.187.134.* 25.11.05, 15:49 Artur G Piotrowski dal publiczny popis demagogii i odrażającej manipulacji. Ta wypowiedź to jeszcze jeden dowód na to, ze homo i les w istocie żądają nie PRAW ale PRZYWILEJÓW. W ramach cywilizacji lacińskiej nie prawem ale przywilejem par homo jest mozliwosc zawierania małzenstw, bowiem małzenstwo od zawsze i wyłącznie było związkiem KOBIETY I MĘZCZYZNY. To jest definicja małzenstwa. Wypływa ona z praw natury: prawa gatunku do podtrzymania ciągłosci, prokreacji i tworzenia rodziny, pełnej rodziny, gdzie istnieje pierwiastek żenski i męski. Nijak tego podważyć sie nie da. Innym przywilejem jest przywilej adpocji dzieci przez pary homo: przywilej dramatycznie dyskusyjny, pozbawia bowiem dziecko podstawowego prawa do posiadania rodziny mającej pierwiastek żenski i męski, bo taka jest cywilizacyjna istota rodziny. To co się teraz dzieje, jest zamachem na podstawowe wartości tej cywilizacji. Jak ktos jest homo czy les, jego sprawa: nie nalezy go ani piętnować, ani zwalczać, ani stawiać na marginesie. Jednak to, ze ktoś należy do mniejszosci, nie oznacza automatycznie, ze moze on posiadac dokładnie takie same prawa jak większosc. Dowodem choćby kazirodcy: ktoś napisał, ze kazirodztwo jest zabronione prawnie. Ale kto ustala prawa, jak nie ludzie. To ludzie zdecydowali, ze homo jest OK, a kazi nie jest OK. Dzis zmieniamy prawa cywylizacji na potrzeby homo, jutro ktoś zmieni kodeksy i kazirodztwo stanie sie rowniez wymagającą tolerancji odmiennością. To dramatyczny moment w historii: siły homo i les skrajnie demagogicznie posługują się retoryką zła, zaliczając wrogów czy przeciwników ich marszów i innych ostentacji, do "faszystów", pytając, "kto bedzie następny" itd. Otoż, nikt nie bedzie następny. Tylko o was chodzi i o wasze bezkresne dążenia do przywilejów. I wy to wiecie: stąd wybór dróg marszów przez centra miast, albo (jak się to zdarzyło) w dniu koscielnego święta. Ewidentna prowokacja. Akcje policji robią z maszerujących "męczenników" i sprawiają, ze częśc opinii publicznej zaczyna sie do nich przychylać. I to własnie organizatorom chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja ale głupoty piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:21 Gość portalu: Niko napisał(a): > w istocie żądają nie PRAW ale PRZYWILEJÓW ... bowiem małzenstwo od zawsze i > wyłącznie było związkiem KOBIETY I MĘZCZYZNY. A kiedyś kobiety które umiały czytać i pisać były traktowane jako czarownice i były palone na stosie. I co? miało tak zostać, bo tak uznano w tamtym czasie? Dobrze że demokracja ewoluuje, gdyby tak nie było to nadal byśmy siedzieli w jaskiniach (kościół kiedyś nie zgadzał się na rozwój techniki) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: ale głupoty piszesz 26.11.05, 23:28 Gość portalu: Marakuja napisał(a): > A kiedyś kobiety które umiały czytać i pisać były traktowane jako czarownice i > były palone na stosie. I co? miało tak zostać, bo tak uznano w tamtym czasie? > Dobrze że demokracja ewoluuje, gdyby tak nie było to nadal byśmy siedzieli w > jaskiniach (kościół kiedyś nie zgadzał się na rozwój techniki) Od kiedy podpierasz się historią. Homoseksualiści mają w nosie tradycję, historię, dorobek kultury.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrzej Re: Ja przyjdę, ale 25.11.05, 18:49 Nie wiem, czy znasz mitologie, ale warto zebys poznal i doszkal sie terminu" greckiej milosci". Moze wtedy nie bedziesz powolywal sie na historie, poniewaz zapomniales o istotnym watku;) Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Ja przyjdę, ale 26.11.05, 15:12 Anonimie "Niko": 1. "dowód na to, ze homo i les w istocie żądają nie PRAW ale PRZYWILEJÓW" protest przeciw : "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami", wedlug mnie, nie jest "zadaniem przywilejow". Chyba ze zameczenie w Dachau byloby "przywilejem" ? Przypominam ze obywatel Hitler zaczal jego dzialalnosc wlasnie od cyganow, homoseksualistow i chorych... Zydzi i Slowianie poszli dopiero pozniej. Historia sie powtarza... 2. "W ramach cywilizacji lacińskie" Co to jest "cywilizacja lacinska" ? To nie istnieje. Nikt tego jeszcze nie wymyslil ani nie zdefiniowal. Chyba ze autor myli pojecia "cywilizacja" i "kultura". 3. "posiadania rodziny mającej pierwiastek żenski i męski" Skad ten "obowiazek" ze "rodzina" automatycznie sklada sie z "pierwiastkow meski i zenski" ? Czy np. rodzina gdzie "pierwiastek meski" nie istnieje (bo np. umarl, zniknal, mial wypadek... itd.) i pozostaje jedynie "pierwiastek zenski" z nowo narodzonym dzieckiem, nie jest juz "rodzina" ? 4. "Wypływa ona z praw natury" Co to jest "prawo natury" ? Gdzie, kiedy i jak pani (pan ?) "Natura" (a kto to jest) zbiera sie (sama ze soba, z kim?) i ustanawia jakies "prawa"? Gdzie one sa zapisane, "ukryte", gdzie one "istnieja"? Jak je "odkrywac"? Poskrobac ziemie i te "prawa" tam leza, sie "objawiaja", ukryte dla jednych i wydoczne dla innych? 5. "taka jest cywilizacyjna istota rodziny" Jeszcze raz pomylenie z pomieszaniem, "cywilizacji" z "kultura". Radzilbym panu "Niko" pogrzebac troche w tej "Naturze" a znajdzie szybko ze w roznych kulturach "naturalnie" istniejacych na swiecie, modele "rodziny" sa najrozniejsze i odmieniaja sie we wszystkich mozliwych konfiguracjach. Model ktorego pan "Niko" broni (i jedyny, prawdopodobnie, ktory zna...) jest jednym miedzy innymi i w kazdym razie ani nie "jedyny" ani nie "obowiazkowy". 6. "Jak ktos jest homo czy les, jego sprawa: nie nalezy go ani piętnować, ani zwalczać, ani stawiać na marginesie." Bardzo to piekne oswiadczenie, ale jest niewystarczajace i sie nie zgadza ze sztandarowym haslem cytowanym poprzednio: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami". To totalitarne wezwanie do nienawisci i ludobojstwa nie jest ani przypadkowe ani odosobnione. Wystarczy przeczytac oswiadczenia ktore bardzo odwazni anonimi pisza na tym forum ponizej... Nic dodac, nic ujac. Co pan na to, panie z "Niko" ? Z ktorej strony Pan stoi? 7. "ktoś należy do mniejszosci, nie oznacza automatycznie, ze moze on posiadac dokładnie takie same prawa jak większosc" Mialem wrazenie ze "rownosc" w stosunku do Prawa jest podstawa republikanskiego porzadku Rzeczypospolitej. Jak widac, nie dla wszystkich. Wedlug Niko i podobnych mu "republikanow", "wiekszosc" moze wlozyc "mnieszosc" do komory gazowej ? 8. "Ale kto ustala prawa, jak nie ludzie." No wlasnie, panie Niko, kto? Ludzie czy ona "Natura" ? Troche logiki i konsekwencji w rozumowaniu, panie Niko... 9. "To ludzie zdecydowali, ze homo jest OK, a kazi nie jest OK" Tak, jak najbardziej. Wlasnie o to chodzi - ludzie. Nie "Bog" czy inna "Natura". Ludzie, wspol-obywatele. I to oni wlasnie, pewnego pieknego dnia, w najbardziej "lacinsko ucywilizowanym" kraju centrum "nowoczesnej" Europy zadecydowali, ze pewna kategorie wspol-obywateli "nalezy" zagazowac i wlozyc do pieca. Jak widac, te same przekonania ze "to my decydujemy co jest a co nie jest" wciaz panuja. Kondolencje zalaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: Ja przyjdę, ale IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 15:55 4. "Wypływa ona z praw natury" Riposte do Niko pisał chyba jakiś matołek. tak, matołek. Prawa natury stanowią o tym, że nie urodzi sie czlowiek, jak pan i pani nie odbędą stosunku płciowego. Nie byłoby rozwoju ludzkosci, przeciwnie, ludzkosc by wymarła, gdyby nie był spełniony ten warunek. Czy matołek tego nie rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Ja przyjdę, ale 26.11.05, 16:14 "Adonis" nie zauwazyl ze np. istnieje wedlug tych "praw Natury" (miedzy innymi) rozmnazanie droga np. klonowania, do czego 2 plcie nie sa potrzebne. Rozmnazania sposobow jest wiele, "stosunek plciowy" jest tylko jedna z nich. A wiec nie ma jakiegos "niezmiennego prawa", czy "jedynej" reguly rozmnazania, jest wiele metod. No i "stosunek plciowy" nie tylko do "rozmnazania" sluzy... Problem polega na tym ze "matolek" tego widocznie jeszcze ani nie zauwazyl ani nie zrozumial, ani nie doswiadczyl (?) (!). Nomen-omen: Adonis byl synem krola Cendriasza Cypryjczyka. Ktory to Cendriasz byl jego i ojcem i -jednoczesnie- dziadkiem... Z tego widac ze "rozmnazanie" nie jest takie "jednoznaczne" jak by sie wydawalo. "matolek" (pardon: Adonis) powinien o tym wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa chyba przespałes jakies ostatnie 30 lat :-( 26.11.05, 23:15 a zapłodnienie in vitro? stosunek płciowy nie jest ani warunkiem koniecznym ani wystarczajacym dla prokreacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Ja przyjdę, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:50 a ja mam problem chce mi się wymiotować na widok pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa skonsultuj to z gastrologiem ;-) 26.11.05, 23:17 trafiłes na niewłasciwe forum z tym swoim problemem Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Skonsultuj to z Olejniczkiem 26.11.05, 23:32 seledynowa napisała: > trafiłes na niewłasciwe forum z tym swoim problemem Ty również trafiłaś na "niewłaściwe forum". Twoje forum: Uwielbienie czerwonych.... Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa nie znam :-) 26.11.05, 23:39 ale Ty czesto tam bywasz; masz prawo do własnych pogladów - nawet buraczkowych PS. A wiesz, że normalny w rozumieniu większości społeczeństwa to taki szarak - przeciętny konformista? Gratuluje świetnie przypasowanego nicka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Znam bardzo dobrze.Z TV.Pasujesz. 26.11.05, 23:50 seledynowa napisała: > ale Ty czesto tam bywasz; > masz prawo do własnych pogladów - nawet buraczkowych > PS. A wiesz, że normalny w rozumieniu większości społeczeństwa to taki szarak - > przeciętny konformista? > Gratuluje świetnie przypasowanego nicka :-) Nie przystosowuję się do norm. Jesli normy mi pasują, to się z nimi zgadzam. Nick bez cyferki był zajęty. Dlatego zostałem PierwszymNormalnymCzłowiekiem. Na pewno nie jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa TV kłamie! 26.11.05, 23:55 nie wiesz o tym??? za bardzo ufasz - ale to typowe dla ...1normalnegoczłowieka ;-) ... Wiesz co, przypuszczam, że w realu jestes całkiem fajnym normalnym człowiekiem - babska intuicja mi to podpowiada :-) troche róznia nas poglądy w kwestii homofobii itp. ale przeciez to nie jest najwazniejsza sprawa w zyciu...czyż nie? Pozdrowienia Miłych, spokojnych snów ...Normalny Cżłowieku - mam dla Ciebie piosenke w prezencie :-) Już czas na sen Dobranoc, dobranoc mężczyzno Zbiegany za groszem jak mrówka Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O. Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto Już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno Już księżyc na czarnej lśni tacy Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Ja przyjdę, ale 26.11.05, 15:46 Tu nie chodzi o "winy" czy obwinianie... Tu chodzi o cos znacznie glebszego. O fundamenty tego co nazywamy "Polska"... Tradycyjnie wyobrazamy sobie nasza Ojczyzne jako kraj wolnosci i tolerancji. "Za nasza i wasza wolnosc". Schronienie, gdy gdzie indziej przesladowano, palono na stosach... Aktualna zapasc jest (mam nadzieje ! ) tylko "wyjatkowa", przejdzie z czasem. To "wypadek historii". Oby, aby... Idealu trzeba bronic. I wlasnie dlatego krzycze, mam nadzieje nie sam i nie na puszczy. I dlatego podpisuje, nie anonimowo... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" 25.11.05, 15:48 Wiesz. Ja myślę że czasy myślenia w stylu "kto nie z nami ten przeciwko nam" już dawno minęły. I o to przecież walczymy, aby nigdy nie powróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Stare dobre czasy już Wam nie wrócą. 26.11.05, 23:36 shygay napisał: > Wiesz. Ja myślę że czasy myślenia w stylu "kto nie z nami ten przeciwko nam" ju > ż dawno minęły. I o to przecież walczymy, aby nigdy nie powróciły. Marzy Wam się starożytna Grecja. Marzy Wam się komuna. To Wy idziecie z hasłem: Kto nie z nami ten przeciwko nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" IP: *.media4.pl 25.11.05, 16:51 Panie Piotrowski, ta wypowiedź jest żałosna. Cytowanie jakieś jednej, skrajnej wypowiedzi i na ich podstawie wyciąganie wniosków na temat Polski, to chytra i zarazem ochydna manipulacja. Bo skrajni geje wcale nie są lepsi, np. burtalne wtargnięcie do katedry w Paryżu podczas nabożeństwa i pobicie proboszcza. Chcecie być dziwakami i zboczeńcami, to sobie bądźcie - wasza sprawa. Ale nie narzucajcie się z tym całemu społczeństwu tymi waszymi paradami! Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" 26.11.05, 15:23 Studencie, studiuj to forum dalej. "Cytowanie jakieś jednej, skrajnej wypowiedzi" Jak wynika z (zaledwie) tego forum (a jest ich wiecej), ta (i tego typu) wypowiedzi nie sa ani "jedyne" ani "skrajne". Jest tego pelno... az sie roi. I, co najgorsze, 50 lat po Norynberdze, nikomu (jak z tego widac) w tym kraju ani nie przeszkadza ani nie wstyd nazistowskich hasel odkurzac, powtarzac, wykrzykiwac, obnosic... Totalitaryzm, ciemnota, rasizm i ksenofobia staly sie "moralna" podstawa aktualnej Polski. To nie moja "opinia" - to stwierdzenie "materialnych faktow". PS. gdzie Studencie znalazles "pobicie proboszcza" ? Fakt ze "wtargneli" i ze zrobili (niedopuszczalna) awanture. TEZ TO POTEPIAM i tez to mnie szokuje, bo to TEZ znak nietolerancji. Ale zadnego "pobicia" nie bylo. Gdyby ktos watpil, polecam tresc doniesien agencji AFP (latwo znalezc w sieci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: "Arturku! Winda ci na dekiel spadła? IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:38 Wszyscy ini są winni? Jestem winy, bo nie chce uczestniczyc w promocji zboczenia? stuknij sie w tępy łeb Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: "Arturku! Winda ci na dekiel spadła? 26.11.05, 15:26 Jestes i pozostaniesz winny jesli zdecydowanie sie nie odetniesz od "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami". I nie bedziesz mogl powiedziec (jak ci inni, kiedys, w Dachau czy Norynberdze) - "nie wiedzialem". Dzisiaj wiesz i widzisz. I to ty decydujesz z ktorej strony kolczastego drutu stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: "Arturku! Winda ci na dekiel spadła? IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.11.05, 18:15 stoję po stronie normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Komu spadła, temu spadła. 26.11.05, 23:59 arturpio napisał: > Jestes i pozostaniesz winny jesli zdecydowanie sie nie odetniesz od "Zrobimy z > wami, co Hitler zrobił z Żydami". I nie bedziesz mogl powiedziec (jak ci inni, > kiedys, w Dachau czy Norynberdze) - "nie wiedzialem". > Dzisiaj wiesz i widzisz. I to ty decydujesz z ktorej strony kolczastego drutu > stoisz. Oczywistymi głupotami się nie zajmujemy, to zadanie dla policji. Taki pretekst Wam pasuje. Chcielibyście zmusić wszystkich by szli w jednym szeregu z Wami. Później zrobicie z tego poparcie dla nienależnych przywilejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:49 a jak mnie się chce wymiotować na widok pederastów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczzpedziami Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:08 wole osobiście już sowieta czy komucha niż Polaka pedała, niż jakiegokolwiek pedała. Trzeba tych pojeb..... odseparować od społeczeństwa populryzują zło. Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami" 26.11.05, 15:39 O, o, o - to wlasnie to. Stalin tez mordowal tzw. "pedalow". Homoseksualizm byl pod komuna zakazany i przesladowany. Tak ze nie tylko Hitler, ale rowniez Stalin. Jak z tego widac, tworzy sie "moralny front stalinowsko-hitlerowski" pod pretekstem "obrony prawdziwej moralnosci". Im dalej, tym lepiej... maski spadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student nikt nie chce takich parad IP: *.media4.pl 25.11.05, 16:41 zboczeńcy niech se paradują w sypialni, a nie na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PesTYcyD Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.crowley.pl 25.11.05, 16:49 Niech sobie demonstruja, tylko nie tam gdzie na nich przypadkowo trafie. Mam prawo w panstwie demokratycznym nie zgadzac sie z pedalami. I nie chce wiecej o nich slyszec. W polsce mamy wieksze problemy niz dyskryminacje zboczencow. To pedaly sami sie dyskryminuja bo chca byc dyskryminowani, dzieki temu robia sobie reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Wiec będzie w rynku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:53 bardzo mi się chce wymiotować na widok pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa masz prawo nawet ich nienawidzieć 26.11.05, 23:21 ale to Twoja prywatna sprawa, może sobie cichutko skowyczeć w poduszke z tej nienawiści, ale jeśłi zaczniesz realizowac swoja wrogość i homofobię, aktywnie dyskryminując homoseksualistów, to złamiesz prawo i wtedy poniesiesz stosone konsekwencje o których informacje znajdziesz w ustawie kodeks karny Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A Wasze prywatne sprawy też zostawcie w domu. 27.11.05, 00:05 seledynowa napisała: > ale to Twoja prywatna sprawa, może sobie cichutko skowyczeć w poduszke z tej > nienawiści, ale jeśłi zaczniesz realizowac swoja wrogość i homofobię, aktywnie > dyskryminując homoseksualistów, to złamiesz prawo i wtedy poniesiesz stosone > konsekwencje o których informacje znajdziesz w ustawie kodeks karny Sami próbujecie zmienić obowiązujące prawo. Nienawidzicie ludzi, którzy żyją zgodnie zwłasnymi przekonaniami i tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa alez człowieku! 27.11.05, 00:33 nic tylko miłośc bliźniego, sprawia, ze walcze o godne traktowanie ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek ależ człowieku! 27.11.05, 02:06 seledynowa napisała: > nic tylko miłośc bliźniego, sprawia, ze walcze o godne traktowanie ludzi :-) 1nc: nic tylko miłośc bliźniego, sprawia, ze walcze o godne traktowanie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrak Wielka ofensywa gejowska? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.11.05, 16:50 Tak to z grubsza wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Protest obywatelski 25.11.05, 16:55 Nie, to nie jest ofensywa gejowska lecz protest w obronie podstawowych konstytucyjnych praw i wartości demokratycznych. Idea ta skupiła obecnie znacznie szersze środowiska aniżeli samych gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wielka ofensywa gejowska? 27.11.05, 00:20 Gość portalu: qrak napisał(a): > Tak to z grubsza wygląda. Gejowska, tak. Tylko kto ją prowokuje i finansuje. Na pewno nie zwolennicy demokracji i nie "zatroskani" o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Wrocław mowi NIE !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.11.05, 17:29 homosexualiscu lansują sie na deptaku , to moze pedofile jakies prawa jeszcze bedą chcieli wywalczyc , zgroza , nie oczekujcie zboczency ze spacer wam sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Nawet nick masz odrażający! IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:40 Stop pochodom prociotowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz hehehe IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.11.05, 18:04 trener wyluzuj ;) jestesmy po tej samej stronie :) A Apasz to nie od apaszki hehehe wierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: hehehe IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 20:24 Mowilem o nicku shygay'a a nie Twoim! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Homiki-obrzydliwe... IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:43 Dobrze że piszecie się przez "h", bo skrzywdzilibyście te porządne zwierzaczki! A zaraz po wątkach o tolerancji, dziedziczniu i marszach zaczniecie ohydną walkę o prawa do adopcji dzieci! Nic tylko akceptacja stosunków męsko-męskich i dziecziczenie z pedzia na pedzia - widać co amcie we łbach - tylko seks i kasa... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Boże skąd w Was drodzy Wrocławianie tyle nienawiśc 25.11.05, 17:44 ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Boże skąd w Was drodzy Wrocławianie tyle nien IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:47 Nie wzywaj imienia Boga rozpustniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: BOŻE skąd Ty wiesz, że jestem rozpustnikiem? IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:51 Bo każdy pedzio to rozpustnik i dewiant! I nie słucha Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Tylko 4% Polaków uważa homoseksualizm za coś.. IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 17:53 ..normalnego! Brawo rodacy! Dalej pokazujemy, iż w naszym kraju wciąż normą jest ogół a nie margines i że polskie dzieci nie będą mówić w piaskownicy do kolegów: "Moi rodzice to fajne chłopaki"! Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Re: Tylko 4% Polaków uważa homoseksualizm za coś. 25.11.05, 21:54 Chyba wszechpolaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Boże skąd w Was drodzy Wrocławianie tyle nien IP: 82.26.54.* 26.11.05, 23:47 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Boże skąd w Was drodzy Wrocławianie tyle nien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:54 chce mi się wymiotować na widok pederastów i już ! Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Re: Boże skąd w Was drodzy Wrocławianie tyle nien 25.11.05, 21:53 Daj spokój, to jakieś oszołomy. Normalni Wrocławianie nie zawiodą, do zobaczenia w Rynku :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek My Wrocławianie,my Wrocławianie.... 27.11.05, 00:25 goskagoska napisała: > Daj spokój,to jakieś oszołomy. Normalni Wrocławianie nie zawiodą, do zobaczenia > w Rynku :) Pozdrawiam Iść albo nie iść. Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bboogie Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:23 TOLERANCJA-wbijcie sobie to słowo do głowy i powtarzajcie je sobie 1000 razy dziennie.TOLERANCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Tolerancja .... dla IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.11.05, 18:34 Tolerancja tak , dla chorych , inwalidów , ale nie dla dewiantów sexualnych teraz pedały pozniej pedofile az strach pomysle co sie bedzie działo ! Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Tolerancja .... dla 26.11.05, 15:52 "Tolerancja tak , dla chorych , inwalidów" To nowe pojecie "tolerancji"... Bo jakby sie tych "inwalidow i chorych" nie "tolerowalo" to co? Zaprawde, zaprawde, "az strach pomyslec co sie by działo !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:04 nie można zyć bez jedzenia, nie można bez sr..nia, a bez pederastów mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjz Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 21:15 Bez myślenia też można. To widać po tym poście. Jasne. Niektórym jak tu widze homofiobia zaatakowały mózg. To faktycznie poważna choroba. r. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dopuszczalne odchylenie,wyrozumiałość,odpornoś ć 27.11.05, 00:28 Gość portalu: bboogie napisał(a): > TOLERANCJA-wbijcie sobie to słowo do głowy i powtarzajcie je sobie 1000 razy > dziennie.TOLERANCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrzej Nie widze absolutnie nic zlego w" Marszu Rownosci" 25.11.05, 18:43 Nie widze absolutnie nic zlego w" Marszu Rownosci"! Przeciez on nikomu nie szkodzi! Ludzie skonczyly sie czasy, kiedy takie tematy byly tabu! Nikt nie jest zmuszany do lubienia homoseksualistow, ale kazdy czlowiek potrzebuje wolnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Nie widze absolutnie nic zlego w" Marszu Rown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:52 a mnie się chce wymiotować, nawet żygać (przepraszam)na widok pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Żona lub mąż też. Czasami. 27.11.05, 00:32 sandrzej napisał: > Nie widze absolutnie nic zlego w" Marszu Rownosci"! Przeciez on nikomu nie > szkodzi! Ludzie skonczyly sie czasy, kiedy takie tematy byly tabu! Nikt nie > jest zmuszany do lubienia homoseksualistow, ale kazdy czlowiek potrzebuje > wolnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 25.11.05, 18:54 Nie możemy byc tolerancyjni dla ludzkiej głupoty i zboczenców, do czego prowadzi tolerancja doskonale obrazują wydarzenia z Francji gdzie emigranci poczuli się jak u siebie w domu i walczą o lepsze prawa dla siebie niż mają rodowici francuzi. A jak będziemy pozwalać na marsze pedałów to za kilka lat oni będą chcieli wywalczyć dla siebie lepsze prawa niż mają normalni obywatele, dlatego przyjdzmy wszyscy w niedziele na rynek i powiedzmy STOP ZBOCZEŃCOM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: 80.55.203.* 26.11.05, 15:41 Popieram w 100%,Gejów i innych zboczeńców tu niechcemy Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 26.11.05, 15:59 "wydarzenia z Francji gdzie emigranci poczuli się jak u siebie w domu i walczą o lepsze prawa dla siebie niż mają rodowici francuzi" We Francji to nie "emigranci", ale obywatele francuscy, urodzeni we Francji, majacy obywatelstwo, czesto z 2giego czy 3ciego pokolenia, protestowali (prawda - zla metoda !) przeciwko rasizmowi i ksenofobii a nie o "lepsze prawa". Czytaj Marcin co sie dzieje, a nie nie myl pojec, nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales.wroclaw Ludzie, trochę luzu :) 25.11.05, 19:06 Sam nie przepadam za gejami ani za ich postulatami, ale byłoby przecież absurdalne, gdyby we Wocławiu, w tym samym Wrocławiu, w którym narodziła się Pomarańczowa Alternatywa czy też Wrocławiu słynącym z najbardziej niepokornych obywateli PRL, nie mogli sobie pomanifestować ludzie uważający się dyskryminowanych :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: Ludzie, trochę luzu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:53 www.dolnoslaska.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=2005_11_25&wybierz=&numer=28&menu= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Ludzie, trochę luzu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:55 a mnie się chce wymiotować na widok pederastów no to wymiotuje Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ludzie, trochę luzu :) 27.11.05, 00:38 gonzales.wroclaw napisała: > Sam nie przepadam za gejami ani za ich postulatami, ale byłoby przecież absurda > lne, gdyby we Wocławiu, w tym samym Wrocławiu, w którym narodziła się Pomarańcz > owa Alternatywa czy też Wrocławiu słynącym z najbardziej niepokornych obywateli > PRL, nie mogli sobie pomanifestować ludzie uważający się dyskryminowanych :). Słusznie. Niech idą. Ale niech nie niosą haseł wolności, demokracji, swobód obywatelskich. Niech ich hasła będą zgodne z prawdą, czyli z tym o co im naprawdę chodzi, na czym im zależy. I wtedy dopiero będzie można rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:01 panie pederasto grzegorzu nowicki boi się pan chłopców to sie nazywa niekonsekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To się nazywa homonegatywizm. 27.11.05, 00:40 Gość portalu: wrowro napisał(a): > panie pederasto grzegorzu nowicki boi się pan chłopców to sie nazywa > niekonsekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ep Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.media4.pl 25.11.05, 20:26 dla mnie to walka o swobode wypowiedzi. dzis zakazano manifestacji swoich pogladow teczowej koalicji, a jutro kazdy kto nie zgadza sie z pogladami rzadzacych bedzie siedzial bez wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.os.kn.pl 25.11.05, 20:28 Zadam proste pytanie. Czy ja jako osoba heteroseksualna może wziąć ślub z innym mężczyzną? Nie. Czy, jeżeli nie będę w związku małżeńskim mam szansę na adopcję dziecka? Nie. Więc ja, jako osoba hereoseksualna, mam takie same prawa jak osoba homoseksualna! Gdzie jest zatem ta dyskryminacja? Gdzie demostranci dostrzegają nierówne traktowanie, czy dyskryminację ze wzgledu na "orientację seksualną"? Jeżeli w konstytucji RP jest napisane, że wszyscy ludzie są równi, to oznacza, że państwo zapewnia pełną równość wszystkich obywateli wobec prawa. To, o co walczą homoseksualiści, to nie walka o równouprawnienie, ale o przywileje, których nie mogą uzyskać, bo to oznaczałoby zanegowanie całego dorobku cywilizacji europejskiej oraz zwykłej logiki. I prosiłbym co poniektórych internautów o nieodwoływanie się do tak populistycznych odniesień, jak ten "z czarownicami", bo to tylko świadczy o nieumiejętności logicznego myślenia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 26.11.05, 16:27 Masz Tomku calkowicie racje, z tym ze gdy pytasz "Gdzie jest zatem ta dyskryminacja" - odpowiedz jest tu: "Zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami". Czy za to ze ty "jestes" hetero nalezy ciebie wlozyc do komory gazowej? O to wlasnie chodzi. I tu wlasnie jest ta "dyskryminacja". Jest ona w glowach ludzi, w nawolywaniu do mordu, w (publicznym) uwlaczaniu, w wyzwiskach ktorych pelne jest nawet to forum... Zauwaze cos jeszcze: ktos tu mowil o "cywilizacji lacinskiej". W prawie rzymskim ojciec mogl decydowac kto mial byc jego synem. Byla to decyzja wlasna, uznana przez Prawo, nie "naturalne urodzenie". Obywatel rzymski mogl sobie wybrac jakiegos nieznanego nikomu chlopca i zadecydowac ze to on bedzie jego "synem" a nie "naturalne" czy biologiczne dziecko. Tak wiec w -naszej- (jesli tak przyjac) "tradycji" istnieje adopcja wedlug wlasnego widzimisie, a nie jakichs "praw natury" czy nie wiem czego innego... W dodatku ta adopcja nie byla zalezna od zadnego "zwiazku malzenskiego". Czesto to robil np. general, nie majacy rodziny, i chcacy przekazac komus majatek. Wybieral np. na syna jakiegos najwaleczniejszego zolnierza. Tak wiec nie mylmy "praw natury", praw ludzkich, wolnosci, rownosci itd. I nie chowajmy pod tymi pretekstami takich "zwyklych" ludzkich uczuc jak nietolerancja, nienawisc, rasizm czy ksenofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
sgtokar Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 27.11.05, 22:19 Tych odmieńców nazistowskich jest tyle co seksualnych. Tworząc takie parady kłębek będzie się tylko powiększał. I jak mylimy to z prawem natury! Dowód mówiony tysiące razy: Gdybyśmy nagle stali się wszyscy homoseksualni co by było za 100 lat. Owszem w naturze zawsze są jakieś anomalie, jednak je powinno się redukować, a nie promować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knoorr Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:33 pedaly z PO rzada we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc PO pedaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:37 POpedaly rzadza we Wroclawiu dlatego degeneraci moga wychodzic na ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda @ Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.os.kn.pl 25.11.05, 22:45 idą bo są gejami ci zboczeńcy te je..e pie..ne lole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:46 a Ruda jest brzydka i sepleni i jest obrzydliwa w wydawaniu odgłosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda @ Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.os.kn.pl 25.11.05, 22:48 jeb sie pie..ny huju jeb sie ze stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caton Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 23:25 nie dośc że lesba i że ruda to jeszscze pyskata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.05, 10:09 No to się będzie działo. Pedały zostaną pogonione przez Wrocławian. Ustalone juz jest że na rynku pojawią się w sporej grupie kibice Śląska Wrocław oraz wrocławscy Skinheadzi, pewnie sporo postronnych ludzi tez chętnie sprzeda buta pedałowi, a władze naszego miasta za zgode na ten marsz zostaną ostro potępione. WROCŁAW MÓWI NIE PEDALSTWU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa mylisz się :-) 26.11.05, 23:29 demonstracja jest legalna, a to oznacza, że róznej maści awanturnicy: kibole i skiny zostana rozgromieni przez policję, powaleni na trotuar, skuci, spisani i odpowiedza za łamanie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz niby za co odpowiedzą IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 08:15 walczycie o wolnosc zgromadzen ... a innym tych zgromadzen zabraniacie ??? cos mi tu strasznie smierdzi , jak wy tak postrzegacie demokracje to ja to pi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X_x Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:51 SZORUJ ZASRAŃCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:27 Wrocławianin, ten tekst napisałeś przd Kościołem, czy już po mszy ? Popatrz się na siebie do lustra !!! Zobaczysz zapewne coś, co kształtem przypomina człowieczka, ale nim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
sgtokar Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 27.11.05, 22:29 To mówienie słowa "NIE" przez skinhedów i szalikowców nie najlepiej zazwyczaj wychodzi. Lepiej trzeba było zorganizować masową akcję z ignormowania rynku i okolic na niedzielne popołudnie. Homo by manifestowali przed nikim (no może tylko przed kamerami show by odstawili dla TV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:18 Nareszcie od dawna chciałem wziąć udziałw marszu równości. Ludzie są nietolerancyjni ale trzeba ich przyzwyczajać ze są też inni ludzie. Jestem jak najbardziej za homoseksualistami i wszelkimi niesłusznie przesladowanymi mniejszościami. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 26.11.05, 10:48 Przypomnijcie sobie,kto demonstruje? Sadze,ze ten,ktory czuje sie poszkodowany. Byli,gornicy,rolnicy,bo zle sie im dzialo.Wszyscy jestesmy ludzmi i mamy tylko jedno zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Stachu jak pedofile bede demonstrowac tez bedziesz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.05, 14:31 Stachu jak pedofile bede demonstrowac tez bedziesz ? Wkoncu to tez dewianci seksualnie teraz troszke pochowani ale moze w przyszłosci , pobudzeniu sukcesami pedałów zapragną swoich praw ... do adopcji dzieci ... co ty wtedy na to ??? wydaje mi sie ze wtedy obudzisz sie z ręką w nocniku .. i moze byc juz za pozno bo własnie w piaskownicy pewien pedofil bedzie sie dobierał to twojego syna ... a dwaj faceci mama i tata przykładna rodzina patrząc na to powiedzą pedofil tez ma swoje prawa pozdrawiam wszystkich kochających normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Porównanie cyniczne i demagogiczne IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:02 Wielbiciele "marszów równości" wymagają od reszty "odcięcia się do okreslen typu "do gazu jak żydow za hitlera". Otóz to obrzydliwa manipulacja, cynizm. Dlaczego? Bowiem zakaz marszu w miejscu publicznym, albo nieakceptowanie postaw homo, albo tez NIEZGODA NA MAŁZENSTWA I ADOPCJE nie oznacza ABSOLUTNIE chęci gazowania, mordowania, przesladowania homo i im podobnych. To jest oczywiste, podobnie jak na przyklad zjedzenie ryby na obiad nie oznacza mordowanie zywych stworzen. Homo i im podobni w ten własnie cyniczny sposob robią z siebie ofiary, i to jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: Porównanie cyniczne i demagogiczne IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 26.11.05, 16:03 usciśle jeszcze; brak zgody na marsz, brak akceptacji dla malzenstw homo NIE OZNACZA, ZE POPIERA SIE GAZOWANIE I MORDOWANIE. TO OBRZYDLIWE I CYNICZNE NADUŻYCIE. w ogóle nie warte jakiejkolwiek polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Porównanie cyniczne i demagogiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.05, 22:51 Gaz teraz drogi, utopić ich wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa ale oznacza, że 26.11.05, 23:23 traktujesz homoseksualistów jak podludzi, a to jest niezgodne z polskim prawem i ...moralnościa chrześcijańską Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa obrzydliwe jest to, że wydaje Ci się że jesteś OK 26.11.05, 23:31 uważając, że homoseksualiści to ludzie gorszej kategorii, nie zasługujący na pełnie praw Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Homoseksualiści mają pełne prawa ale chcą więcej 27.11.05, 00:52 seledynowa napisała: > uważając, że homoseksualiści to ludzie gorszej kategorii, nie zasługujący na > pełnie praw Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Tobie się wydaje, że mają rzeczywiście pełne prawa 27.11.05, 11:29 oni chyba lepiej sie w tym orientują ;-) jesli czuja sie pokrzywdzeni przez prawo, władze i społeczeństwo to ustrój demokratyczny daje im mozliwość głośnego domagania się równości PS. A ja uważam, że teoretycznie maja te prawa (bo sa zapisy konstytucyjne) ale w praktyce obywatele, a co gorsze i władza narusza im te prawam dlatego z pełna świadomościa popieram ich PRAWO DO OBURZENIA, nie dlatego, że mnio osobiście to już dotyczy, ale nie ufam władzy, któa lekcewazy prawa obywatela i jesli komukolwiek z tego powodu w państwie jest źle, to nalezy go popierac, bo za niedługo władza może rozpanoszyc się na dobre - również i ...moim kosztem. Uprzedzenia władzy wobec homoseksualistów świadczą o tym, że nasza władza w ogóle ma skłonnośc do uprzedzeń, że może przyjda gorsze czasy dla: mniejszości narodowych, religijnych, wyznaniowych, dla nowoczesnej sztuki, dla kabaretu, dla mody, dla tradycji i obyczajów. Już zdarzają się incydenty, że potepia się kabaret szkolny, harcerską zabawę z duchami, dzieła plastyczne (słynny krzyz Nieznalskiej z ukrzyzowanymi genitaliami - i nawet nie wazne, że krzyż ten nie miał, nic wspólnego z symbolika chrzescijańska - bliżej mu było do swastyki niz krzyża Chrystusowego; albo pasiaste instalacje Tarasewicza - artysty sławnego i podziwianego na całym świecie)albo historyczne uwarunkowania przodków. Nie chce zyć w takim kraju - ale to jest MOJ kraj więc nie będę zeń uciekac, ale wszelkimi sposobami pokazywać ludzikom, którzy dorwali się do władzy, że ich podstawowym obowiązkiem jest przestrzeganie, a nie stanowienie prawa. Prawo w Polsce stanowi Parlament, a nie kolesie szefa partii ;-) PS. Czy Ty jestes młodym normalnym cżłowiekiem? Pamiętasz klimaty komunistyczne? Lubisz historię? Wszystko kołem sie toczy...niestety teraz spadamy na pysk i szyję w rozwoju cywilizacyjnym :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Tobie się wydaje, że mają rzeczywiście pełne IP: *.reynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:35 Czy ty wiesz, co piszesz? pRZECZYTAJ TE SWOJE BREDNIE JESZCZE RAZ ... Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Tobie się wydaje, że mają rzeczywiście pełne 27.11.05, 17:22 ja doskonale wiem co pisze, ale Ty nie masz pojęcia co czytasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sgtokar Re: Tobie się wydaje, że mają rzeczywiście pełne 27.11.05, 22:36 >>> A ja uważam, że teoretycznie maja te prawa Nie teoretycznie, mają prawo do małżeństwa z płcią przeciwną, jak wszyscy normalni zdrowi seksualnie ludzie. Mają prawo się też leczyć ze swoich chorób, a nagannym wydaje się trwanie w niej. >>> może przyjda gorsze czasy dla: mniejszości narodowych, religijnych, wyznaniowych, dla nowoczesnej sztuki, dla kabaretu, dla mody, dla tradycji i obyczajów a może morze jest daleko >>> i nawet nie wazne, że krzyż ten nie miał, nic wspólnego z symbolika chrzescijańska - bliżej mu było do swastyki niz krzyża Chrystusowego Jasne... ja tam widziałem koło, a nie krzyż. Nie wiem co ci ludzie widzą :> Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa mylisz pojęcia i kategorie 26.11.05, 23:26 pedofilia to dewiacja seksualna prawnie zabroniona w RP (i nie tylko) i dlatego pedofile nigdy nie moga się powoływac na prawa konstytucyjne, gdyż ich prawa konstytucyjne sa OGRANICZONE moca ustawy (prawo karne i prawo rodzinne); natomiast homoseksualizm nie jest dewiacja, ani chorobą jest odmiennością seksualną nikomu nie przynosząca żadnych szkód - prawo w Polsce nie zabrania homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ale zabrania promocji i reklamy własnych upodobań 27.11.05, 00:56 seledynowa napisała: > pedofilia to dewiacja seksualna prawnie zabroniona w RP (i nie tylko) i dlatego >pedofile nigdy nie moga się powoływac na prawa konstytucyjne, gdyż ich prawa >konstytucyjne sa OGRANICZONE moca ustawy (prawo karne i prawo rodzinne); > natomiast homoseksualizm nie jest dewiacja, ani chorobą jest odmiennością > seksualną nikomu nie przynosząca żadnych szkód - prawo w Polsce nie zabrania > homoseksualizmu ...seksualnych na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa nie zabrania :-) 27.11.05, 11:17 wystarczy włączyć TV, pójść do wypozyczalni filmów, wziac jakikolwioek dziennik z ogłoszeniami lub pismo młodzieżowe, babskie lub męskie" (Playboy, Dziewczyna, Kobieta itd.) te wszytkie artykuły, listy czytelników o pięciu orgazmach w 3 minuty, poszukiwaniach punktu G itd. Prawo w polsce daje pełna swobodę w zakresie publikacji tresci seksualnych oczywiście sa wyznaczone granice jak: tresci sadystyczne, pedofilskie, zoofilskie. Homoseksualnych NIE ZABRANIA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Stachu jak pedofile bede demonstrowac tez bed IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.05, 02:00 Chcę wyrazić poparcie dla wszystkich uważających homoseksualizm za chorobę i problem do rozwiązania. To trzeba leczyć, a nie akceptować i robić marsze równości.Jak ktoś mi bliski jest chory, to nie będę udzielała poparcia dla choroby, ale powiem człowiekowi -jesteś chory, idź do lekarza.Nie można akceptować patologii Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa nie masz takich kompetencji 27.11.05, 11:33 nawet w państwie demokratycznym obowiązuja pewne zasady: to nie bezmyslny tłum z ulicy okresla co jest a co nie jest choroba, ale robia to lekarze i naukowcy... dlatego twoje chciejstwo się nie liczy i jest po prostu żalośnie smieszne :-) To tak, jakbym ja się domagała, żeby naukowcy i wszyscy inni uznali, że ...ZIEMIA JEST PŁASKA!!!! Oczywiście możesz sobie wykrzykiwac swoje głupoty, ale nie dziw się jak Cie ludzie będa traktowac jak durnia Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: do seledynowej 27.11.05, 11:45 Przczytałam Twoje wypowiedzi. Bardzo emocjonalnie podchodzisz do tych spraw. Nie zrozum mnie zle , nie jestem przeciwnikiem homoseksualistów. Stoje raczej po stronie tych neutralnych. Dla mnie oni moga się wszystkiego domagać ,prócz prawa do adopcji dzieci. Nie wiem , tak jakoś czuje , że nie bylby to dobry pomysł . Tyle piszesz w " obronie " odmienności , ale czy możesz napisać krótko w punktach na jakie postulaty tej grupy byś się zgodziła ? Czy aby na wszystkie? To mnie najbardziej interesuje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa szczerze? 27.11.05, 12:50 Naprawde nie widze przeszkód, aby homoseksaliści: - zawierali cos na kształt małżeństw, żeby realizowac swoje prawa spadkowe, podatkowe itp. -te z których korzystają rodziny; - mogli wychowywac dzieci - uważam, że nie ma żadnego ryzyka zagrożen dla dzieci - dziecku potrzebny jest dla rozwoju spokój, poczucie bezpieczeństwa i ...miłość; homoseksualizm to nie pedofilia i nie choroba zakaźna; jeśli samotni ojcowie, samotne matki, babcie czy ciocie moga wychowywac dzieci w niepełnych rodzinach, to dlaczego pary homoseksualne nie???? - pracowali w szkołach i innych placówkach (wypowiedź jednego z Kaczyńskich o ewentualnym zakazie zatruniania gejów jako nauczycieli uważam za chory objaw głupoty) - pełnili obowiązki kapłańskie - katolickiego kapłana obowiązuje celibat i wstrzemiexliwość, więc kompletnie nie waznym sa jego seksualne preferencje - mogli organizowac się w stowarzyszenia i publicznie manifestowac swoje niezadowolenie z ograniczania im praw Reasumując: tak jak leworęcznym nie zabrałabym żadnego prawa do niczego jakimi dysponują ludzie praworęczni, tak homoseksualistów traktuje podobnie. Dlatego nie widze żadnych granic - największa niesprawiedliwościa wobec homoseksualistów nie sa brutalne ataki agresywnych przeciwnkiów, ale przyjmowanie bezpodstawne przez bardzo wielu spokojnych obywateli milczącego załozenia, że: gej mimo wszystko jest w czyms ...gorszy ode mnie Niestety, ale to jest przejaw ...dyskryminacji - seledynowa Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: szczerze? 27.11.05, 15:17 seledynowa napisała: > Naprawde nie widze przeszkód, aby homoseksaliści: > - zawierali cos na kształt małżeństw, żeby realizowac swoje prawa spadkowe, > podatkowe itp. -te z których korzystają rodziny; > Ulgi podatkowe które przysługują rodziną, tz. komórce społecznej, można tylko wyprowadzić z faktu potencjalnej roli prokreacyjnej rodziny. Jest to element porządku społecznego popierający rozwój tegoż społeczeństwa . Z reguły jest tak iż młodzi ludzie odmiennej płci zakładają rodzinę i po jakimś czasie oczekują potomstwa. Kobieta chodzi dziewięć miesięcy w ciąży , a po urodzeniu zajmuje się wychowaniem potomstwa. Ile to czasu kosztuje i ile wyrzeczeń za sobą pociąga, ile nieprzespanych nocy kosztuje , jaki koszta finansowe za sobą pociąga , to wie tylko ten co dokonał tego. Wychował dzieci i je wykształcił. W każdym razie ogranicza to bardzo możliwości rozwoju zawodowego i wiąże się z utratą dochodów. W bardzo małej części utrata tych dochodów jest skompensowana przez ulgi podatkowe. > > - mogli wychowywac dzieci - uważam, że nie ma żadnego ryzyka zagrożen dla > dzieci - dziecku potrzebny jest dla rozwoju spokój, poczucie bezpieczeństwa > i ...miłość; homoseksualizm to nie pedofilia i nie choroba zakaźna; jeśli > samotni ojcowie, samotne matki, babcie czy ciocie moga wychowywac dzieci w > niepełnych rodzinach, to dlaczego pary homoseksualne nie???? > Tak myślisz seledynowa , bo nie są tobie znane socjalne wpływy homoseksualizmu na młodego dojrzewającego człowieka. Młody człowiek ma prawo do tego aby jego psychika nie była obciążana takimi wzorcami które mogą mieć negatywny wpływ na jego rozwój. To ma coś wspólnego z pogwałceniem tej młodej jednostki ludzkiej. > > - pracowali w szkołach i innych placówkach (wypowiedź jednego z Kaczyńskich o > ewentualnym zakazie zatruniania gejów jako nauczycieli uważam za chory objaw > głupoty) > Niestety jak nam doświadczenie pokazuje w bardzo wielu przypadkach dzieci są molestowane seksualnie właśnie przez nauczycieli wychowawców posiadających zboczenia seksualne. Zboczeńcy seksualni często chowają się w tych zawodach o prestiżu społecznym. Dlaczego więc uważasz seledynowa iż profilaktyczne działanie nie powinno mieć miejsca. Przecież w ten sposób ograniczy się działalność zboczeńców i uratuje wiele dzieci. Uważam propozycje Kaczyńskiego za rzeczową. > > - pełnili obowiązki kapłańskie - katolickiego kapłana obowiązuje celibat i > wstrzemiexliwość, więc kompletnie nie waznym sa jego seksualne preferencje > Nowy Papież w tamtym tygodniu zapowiedział iż będzie kontynuowana polityka oczyszczania kościoła z księży homoseksualistów. Nie może być tak iż wielu homoseksualistów chowa się pod skrzydła kościoła . > > - mogli organizowac się w stowarzyszenia i publicznie manifestowac swoje > niezadowolenie z ograniczania im praw > > Reasumując: tak jak leworęcznym nie zabrałabym żadnego prawa do niczego jakimi > dysponują ludzie praworęczni, tak homoseksualistów traktuje podobnie. > Te ostatnie zdanie pokazuje dobitnie jak dalece „seledynowa” jesteś oddalona od zrozumienia kwestii homoseksualizmu w naszym społeczeństwie. W moich oczach jesteś niesamowicie nie kompetentna . Porównania Twoje, są raczej żałosne jak rzeczowe . Mylisz wygląd zewnętrzny z predyspozycjami seksualnymi mającymi wymiar społeczny. Istny groch z kapustą „seledynowa „ Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa oj Bischof :-) 27.11.05, 17:13 Budujesz zamki na lodzie - zawiłe pseudonaukowe wywody oparte na ...mgle Nie możesz za aksjomaty uznawac swoich uprzedzeń ...choc bardzo tego chcesz nie jestes ani autorytetem naukowym, ani społecznym, ani etycznym. Moje opinie wywodzę z tego co psychologia, medycyna, socjologia, pedagogika wie na rózne tematy. Znajdź mi prosze choć jeden fakt naukowy, jedne badania, jeden eksperyment, któy potwierdzi te Twoje dyskryminujace ludzi banialuki. Ale żeby nie odrożniac pedofilii od homoseksualizmu!!! O taka ignorancję i niewiedze Cie nie podejrzewałam Dzieci w szkole sa molestowane przez pedofili lub sadystów ...najczesciej heteroseksualnych (bo takich jest po prostu więcej) A rodzinę w RP tworzą zarówno pary bezdzietne jak i ojciec wychowujący dzieci oraz rodzeństwo prowadzące wspólne gospodarstwo domowe. prokreacja to nie jest warunek ani konieczny ani wystarczający by związek ludzi nazwać rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: oj Bischof :-) 27.11.05, 18:27 seledynowa napisała: > Budujesz zamki na lodzie - zawiłe pseudonaukowe wywody oparte na ...mgle > Nie możesz za aksjomaty uznawac swoich uprzedzeń ...choc bardzo tego chcesz > nie jestes ani autorytetem naukowym, ani społecznym, ani etycznym. > Moje opinie wywodzę z tego co psychologia, medycyna, socjologia, pedagogika wie > na rózne tematy. > Seledynowa. Przestań się ośmieszać. Przecież widać iż nie masz pojęcia o tym co piszesz. Wypisujesz coś co ma nadać autorytetu Twojej wypowiedzi. Jak spojrzysz na swoje ostatnie zdanie i przeczytasz je dokładnie, i zrozumiesz co napisałaś. To zobaczysz że to nie ma sensu. > > Znajdź mi prosze choć jeden fakt naukowy, jedne badania, jeden eksperyment, > któy potwierdzi te Twoje dyskryminujace ludzi banialuki. > Nikt nikogo nie dyskryminuje , nie chowaj się za duchami które nie istnieją. Stwierdzanie faktu że homoseksualizm to zaburzenie w orientacji seksualnej , to nie dyskryminacja , to fakt. > > Ale żeby nie odrożniac pedofilii od homoseksualizmu!!! > O taka ignorancję i niewiedze Cie nie podejrzewałam > Seledynowa. Przecież ja nie pisałem nic o pedofilii !!! Tobie jak widać wszystko się miesza. Ale dla Ciecie teraz napiszę kilka słów w tej kwestii. Tu masz adres polskich pedofilii www.lolitabu.info/ , a tu www.puellula.org/Main.html organizacji Pedofilii domagającej się praw takich jak homoseksualiści. hfp.puellula.com/index.html Ich zdaniem oni również mają prawo do wyżycia swoich potrzeb seksualnych. > > Dzieci w szkole sa molestowane przez pedofili lub sadystów ...najczesciej > heteroseksualnych (bo takich jest po prostu więcej) > My tu mówimy o zboczeńcach seksualnych a nie o sadystach heteroseksualnych. To są dwa różne tematy. > > A rodzinę w RP tworzą zarówno pary bezdzietne jak i ojciec wychowujący dzieci > oraz rodzeństwo prowadzące wspólne gospodarstwo domowe. > > prokreacja to nie jest warunek ani konieczny ani wystarczający by związek > ludzi nazwać rodziną. > Jeśli czytałaś mój post , to ja pisałem o rodzinie jako potencjalnej komórce prokreacyjnej.. Są małżeństwa które nigdy nie będą mieli dzieci, pomimo to są potencjalnym rodziną prokreacyjną. Och Seledynowa , może teraz choć coś trochę weszło do Twojej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa moge jedynie odpowiedziec, że 27.11.05, 18:33 własnie na twoim przykładzie wyraźnie widac, ze homofobia to choroba - jakby dysfunkcja myślenia; głosisz jakies teorie nie poparte niczym i wkurza Cie, jak ktoś ripostuje opierając się o to co wynika z dyscyplin naukowych; Twoje definicje rodziny, homoseksualizmu itp. sa naprawde ...tylko TWOIMI definicjami, a wybacz, mnie strzyka coś co jest sklecone z powietrza O stronach dla pedofili masz obowiązek zwiadomic policję ...nie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
bischof Re: moge jedynie odpowiedziec, że 27.11.05, 19:06 seledynowa napisała: > własnie na twoim przykładzie wyraźnie widac, ze homofobia to choroba - jakby > dysfunkcja myślenia; > głosisz jakies teorie nie poparte niczym i wkurza Cie, jak ktoś ripostuje > opierając się o to co wynika z dyscyplin naukowych; > Seledynowa, Twoje pseudonaukowe wywody są niczym. Ty nawet nie wiesz jakie dziedziny nauki się zajmują problemem błędnej orientacji seksualnej. Dyscypliny są w sporcie , a nie w nauce . > > Twoje definicje rodziny, homoseksualizmu itp. sa naprawde ...tylko TWOIMI > Seledynowa , nie musisz mnie przekonywać o czymś co jest Twoim wymysłem. Ja żyję w zachodnioeuropejskiej stolicy , i tam jest moja miara tych zjawisk społecznych. Być może Tobie wydaje się że masz światowe poglądy , ale z mojego punktu widzenia Twoje poglądy są bardzo prowincjonalne i pretensjonalne. Ja z tymi zjawiskami mam na co dzień do czynienia. > > definicjami, a wybacz, mnie strzyka coś co jest sklecone z powietrza > > O stronach dla pedofili masz obowiązek zwiadomic policję ...nie mnie > Na tych stronach pedofile starają się wejść na salony publiczne na których obecnie kroczą pederaści . Przekonują publikę o tym że miłość do dzieci jest czymś normalnym i powinna być warunkowo dozwolona. Oni też mają prawo do wyżycia swojej seksualności na obiektach swojego pożądania, tak oni twierdzą. Można się zapytać , kto następny , jakie zboczenie po pederastach i pedofilach ? Nekrofile ? Oni przecież również mają inną nie zboczoną seksualność ukierunkowaną na nieboszczyków. Powinni mieć więc prawo do seksu ze zwłokami ludzkimi. To wszystko jest komedią ludzką. My mamy jedną seksualność , heteroseksualność . Wszystko inne jest ZBOCZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina ŻENADA = bischop napisał: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:06 Na tych stronach pedofile starają się wejść na salony publiczne na których obecnie kroczą pederaści . Przekonują publikę o tym że miłość do dzieci jest czymś normalnym i powinna być warunkowo dozwolona. Oni też mają prawo do wyżycia swojej seksualności na obiektach swojego pożądania, tak oni twierdzą. Można się zapytać , kto następny , jakie zboczenie po pederastach i pedofilach ? "Nekrofile ? Oni przecież również mają inną nie zboczoną seksualność ukierunkowaną na nieboszczyków. Powinni mieć więc prawo do seksu ze zwłokami ludzkimi. To wszystko jest komedią ludzką. My mamy jedną seksualność , heteroseksualność . Wszystko inne jest ZBOCZENIEM." i tym obnażył swoją prawdziwą twarz betonowego homofoba i na dodatek śmniesznego ignoranta - szkoda czasu na dyskusje z taka beznadziejną bufonadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RingoWKS Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.05, 07:41 Eutanazja dla pedalow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa i znowu analfabeta :-( 27.11.05, 11:30 żebys Ty, ignorancie znał choc znaczenie słów, którymi tu rzucasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Re: i znowu analfabeta :-( IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 17:37 odezwała sie brzydka i zarozumiała , ja powiem za hasłami z sexmisji ;) " w dupach wam sie poprzewracało " ;) jak by cie ktos porządnie ....... to bys zrozumiała owieczne prawa przyrody , no tylko ze ty taka brzydka ... eghhh ale nie martw sie wkoncu sie ktos znajdzie ;) kazda potwora znajdzie swojego amatora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa o rany! 27.11.05, 17:45 głupiemu facetowi sie wydaje, że jak nie może kobiety pokonac rzeczowymi argumentami, to jak sie ponabija z jej urody, to ona padnie z nieutulonego płaczu!!! :-))))))))))))))) Malutki papierowy Faceciku, nie fikaj tak smiesznie swoim scyzoryczkiem bo sie zmachasz i ci ego odmówi wspólpracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz heheh fajna jestes ;) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:34 no tiia szkoda tylko ze taka brzydula nic ci nie pozostaje tylko ten pinczerek ;) kup sobie moze bedzie amatorem twojej urody , hymmm skoro walczycie o prawa pedałów ... pedofili to moze jeszcze zwierzaki wykorzystujecie , widziałem targaliscie tam psa w swoim peletonie nawe popiskiwał chyba jakis zboczeniec nie wytrzymał i .... upssss nie dokoncze bo o tej porze jeszcze dzieci czytają pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa a ten dalej sie obnosi ze swoja głupotą :-( 27.11.05, 18:39 do tego wora zapomniałeś dorzucic: skinów, anorektyków, wgetarianów i na koniec ...samego siebie :-) zresztą to i tak nic nie znaczy, bo jak ze ślepym rozmawiac o kolorach, jak nie wie o czym mówi - nie wiesz nawet co to homoseksualizm, któy tak zawzięcie zwalczasz...nie wiesz nawet, czy sam nie masz takich skłonności... zanim cos tak drastycznie potepisz, to sprawdź, czy nie walisz jajami ...w samego siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz troszke sie zdenerwowałas IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:49 troszke sie zdenerwowałas i robisz literówki i na domiar złego wyszła z ciebie nietolerancyjna hrumm hrumm cos masz do niewidomych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: troszke sie zdenerwowałas 27.11.05, 18:51 to nie nietolerancja a znajomość klasyki polskich przysłów; moze i napoięcie rosnie, ale nie pochlebiaj sobie ;-) katem oka oglądam w TV "Kryminalnych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz dobrze IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 18:55 Dobrze to ci nie przeszkadzam , nie powiem ci abys przemyslała swoje poglady bo i tak cie nie przekonam ale .... ja dalej bede mowił swoje Normalna Rodzina Chłopak i Dziewczyna ! ps wycałuj męza ... pomysl teraz pedały po demonstracji sie całują i wpychają sobie ... całe szczescie robie to u siebie w domu i to mi nie przeszkadza tylko niech nie wychodzą ze swoimi zboczeniami na miasto ciao seledynowa Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa dobrej nocy :-) 27.11.05, 19:02 a więc to problem tego ..."wpychania" no wiesz, jakby ci tu powidzieć, a nie zaszokować..? chyba cie zgorsze, ale taki duzy chłopiec musi wiedziec, że hetero tez sobie hmmm..."wpychają" rózne takie ;-) i to by było na tyle jesli chodzi o uświadamianie w ramach zajęc z 'wychowania seksualnego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz zaskakujesz mnie ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 19:12 zaskakujesz mnie .. to ty niezła figlara jestes ;) heheheheh dobranoc .. nie zrob sobie krzywdy ... martwie sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: zaskakujesz mnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:19 ale zaskoczenie - Apasz pokazał całkiem ludzką twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz korde zdradziłem sie ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.05, 19:23 korde zdradziłem sie ... okazało sie ze po drugiej stronie barykady są normalni ludzie ktorzy kochają normalnie .. zdziwiona co ;) Normalna rodzina chłopak i dziewczyna ! dobra maja sie skonczyła ide usypiac dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Marsz Równości doszedł do Wrocławia 27.11.05, 12:37 up Seledynowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś