Gość: Ciekaw IP: proxy:* / 171.127.15.* 14.10.02, 14:26 Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie się podział wątek Morfei????? , w którym dyskutuje z ISIS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY pewnie do oślej ławki trafił (n/t) IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.10.02, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: ???????????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 14:40 bo isis jest tu obsadzona na etacie świetej krowy, niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: 14.10.02, 14:49 Osoba Isis nie ma tu żadnego znaczenia. Wątek kwalifikował się do wrzucenia do Oślej i już. Nikt na tym forum nie ma statusu „świętej krowy”, tym bardziej Isis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 14:50 a dlaczego tym bardzie? mnie to bardzo zaciekawiło, takie dziwne sformulowanie?????hm???/ Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: 14.10.02, 14:52 Sorry ale muszę już zamknąć ten temat. Okazuje się drażliwy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 14:57 NIE, dlaczego? są tu dyskusje powazne i mniej poważne, a ja kibicowałem Morfei, bo to niewiasta z jajami, mam nadzieję, że moja żona tu nie zajrzy, zwłaszcza odkąd ją zobaczyłem.przypadkiem całkiem. No i wresczcie fan klub czy klony i mąż isis ucichli....a w każdym razie zdemaskowali się. A w ogóle pogoda do bani przydaje się trochę emocji na rozruszanie,nie tylko polityka, pieniądze i zakupy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekaw Re: IP: proxy:* / 171.127.15.* 14.10.02, 15:01 A co to jest ta cholerna ośla ławka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka do redakcji ... 14.10.02, 15:11 to dołaczcie jeszcze watek "uważam, że za mało zarabiam "- praktycznie to samo co ten właśnie usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea nell? 14.10.02, 15:25 sprzątaczka? czy cenzura? może zostaw to komu innemu? pozdrovki dla wszystkich MIŁYCH i pamietających! a watku mi nie szkoda, bo zaczął trącić nieświeżością...znudził mi się. i mmm poszatanię się jeszcze z pewnością drogi red_rk'u!!!!!!bo taki mam chrakter! jednoczesnie prosze by ci niektórzy nie wtracali się do moich wątkow vide: pojawienie się nieproszonych inwektyw na wątku barkowym? tak? Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: nell? 14.10.02, 15:34 Czasem bez szatanów jest nudno ;-) (mam nadzieję, że Cię to za bardzo nie sprowokuje) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea alez nie! 14.10.02, 15:38 nie, całkiem mnie rozkleił taki miły tekst ;-)))))) ale kawał słyszałam obłędny! Idzie dwóch milicjantów ulicą. Jeden z nich znajduje ściętą głowę, podnosi ją do góry i mówi do drugiego: - Ty, to Stasiek! - No co ty Stasiek był wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: nell? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 15:42 duzy w jednym watku napisal, ze warto ze mna zgubic, czy cos takiego, nie wiem, co to znaczy, ale czuje sie obrazony i zadam przeniesienia watku do oslej lawki ps. a morfea, to zaczyna sie zachowywac jak isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Bromden a ja i tak nie zmienię zdania. IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.10.02, 16:35 A w oslej ławce poczuję sie jak za dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: nell? 14.10.02, 15:37 Szatanienie to zupełnie co innego. Tu na ciebie plują morfeo, a ty dalej swoje, że pada deszcz. Zaczynasz być żałosna :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: nell? 14.10.02, 15:42 ech, co tu gadać, tylko nell nie pluj pod wiatr! i kawał dla Ciebie' Tylko red_rk'u,. bez posądzeń o brak wychowania w trzeźwości, to może zreanimuje poczucie humoru nell.... ALKOHOL PIJEMY:) Dzisiaj polecamy drink: SPUTNIK produkty: wódka, Sprite: Bierzesz pół na pół wódkę ze Sprite'm, wypijasz połowę dolewasz wódki, wypijasz połowę dolewasz wódki... Czynności te powtarzasz aż do usłyszenia wyraźnych sygnałów z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
red_rk Re: nell? 14.10.02, 15:54 Psssssss... Już cichutko poproszę. Może to zmieni temat: www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,1062108.html Odpowiedz Link Zgłoś