Gość: CHWD_złodziejom Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 17:01 tak jak saper się pomyli to ma pecha, tak i jak złodziej wpadnie to też musi mieć pecha!!! pewnie ojciec go pobił, nie za kradzież, tylko za to ,że dał się złapać... Precz z patologią!!! Przestępca oskarży policjantów za wyczyn tatusia i biedacy niewinnie pójdą siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Skopany przez policję IP: 62.233.177.* 01.12.05, 18:11 W Polsce policja ciągle jeszcze nie wyszła z komunizmu, kiedy to, zamiast ochraniać, terroryzowała ludzi, pozostajac całkowicie bezkarną. W normalnym kraju ci policjanci zostaliby nie tylko zawieszeni, ale zatrzymani do dyspozycji prokuratury. Niestety, w Polsce nie było prawdziwej weryfikacji, nie zorganizowano na nowo cywilizowanej policji. Młodzi policjanci uczą się "obyczajów" od komunistycznych "mistrzów" i ciagle im się wydaje, ze sa jakąś rasa panów, a nie pełnia funkcje usługowe wobec płacacych podatki obywateli. Policjanci w ogóle nie mają poczucia służby, tylko wyhodowane w totalitaryźmuie poczucie wyższości i bezkarności. Strasznie to długo trwa zanim się sieroty po Dzierzńskim ucywilizują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re:" Policjanci" sieroty po Feliksie IP: 139.48.209.* 01.12.05, 18:57 Te prymitywy zostaly dopuszczone do pracy w policji przez ludzi. Ci ludzie sa tak samo odpowiedzialni za pobicie chlopaka jak "policjanci". Bardzo dobrze napisane "sieroty po Dzierzynskim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila to dlatego, ze prokuratura ich nie karze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:29 gdyby takie agresywne zachowania ludzi z WIW-u, posterunków itp. działów były wcześniej karane a nie umarzane, ci mundurowi gangsterzy z pipidówek baliby się konsekwencji. Jeśli prokuratura toleruje napady policji na sqouty, bicie zatrzymanych, niesłuszne zatrzymania bez przestrzegania procedur to tak to potem wygląda! Niestety związki z prokurtaury z policją są zbyt ścisłe i nie ma mowy o ucziciwych wyrokach w tej kwestii. Najczęściej sprawie ukręca się łeb! Dopóki bedziecie zatrudniać takich bubków ze wsi, to tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiro Re: to dlatego, ze prokuratura ich nie karze IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.12.05, 19:23 użylaś słowa WIW jesteś policjantką lub prokuratorem jak możesz s...ć we własne gniazdo pewnie pracujesz gdzieś za biureczkiem najprawdopodobnie w "cegielni" i nie masz pojęcia o policyjnej cięzkiej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila a mogę, mam dosyć agresywnychy bubków ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:41 czas przewietrzyć tę stęchliznę, kolesiostwo i łamanie prawa. Sami nie widzicie, że przeszliście na drugą stronę. Ta wiejska mentalność waszych ludzi, którzy szukają zadymy bez powodu nie mieści się w standartach dzisiejszego świata. Są pewnie wśród was i tzw. porządni ludzie, ale większość pogubiła się dawno i upodobniła do gangsterów. Cegielnia jest spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: a mogę, mam dosyć agresywnychy bubków ze wsi 01.12.05, 19:52 Gość portalu: Jamila napisał(a): > czas przewietrzyć tę stęchliznę, kolesiostwo i łamanie prawa. Sami nie > widzicie, że przeszliście na drugą stronę. Ta wiejska mentalność waszych ludzi, > > którzy szukają zadymy bez powodu nie mieści się w standartach dzisiejszego > świata. Są pewnie wśród was i tzw. porządni ludzie, ale większość pogubiła się > dawno i upodobniła do gangsterów. Cegielnia jest spoko! Dlaczego uważasz , że " agresywne bubki " pochodzą ze wsi ? Czy Ty aby nie rozpędziłaś się nazbyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila bubki ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:01 nie rozpędziłam się, większość z nich dojeżdża do pracy ze swoich wsi. Prawda boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: bubki ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:08 WIWu nie ma już od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila nie od tak dawna wiw-u nie ma, ludzie są nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:13 przyzwyczajenia nazywnictwa pozostają dłużej...ale dzięki za korektę! Zr óbcie coś z tą chorą adrenaliną kolegów bez mundurków. Kontrola musi być wszędzie, bo inaczej się wszystko wynaturzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: bubki ze wsi z WIW 01.12.05, 20:11 Gość portalu: Jamila napisał(a): > nie rozpędziłam się, większość z nich dojeżdża do pracy ze swoich wsi. Prawda > boli, co? Boli ? Kogo i co ma boleć ? Ani ja glina , ani ze wsi ;) Jakaś gooooopia baba z Ciebie ;) Daj sobie lepiej spokój z tą wsią , bo sama nie wiesz co pleciesz ;) Miastowa się znalazła . Heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila mikka8 mądra babka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:14 sama to sprawdź a zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: mikka8 mądra babka jest 01.12.05, 20:19 Gość portalu: Jamila napisał(a): > sama to sprawdź a zobaczysz... Pójdę chyba trochę metrem pojeżdżę , bo z Tobą dialogu to ja nie złapię ;) Bierzesz mnie chyba za kogoś innego . Nie jestem gliną i nawet ich niezbyt lubię ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamila mikka8 mądra babka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:22 tak piszesz, że nie ma tam miejsca na dialog. Jak metro to tylko w Wa-wie! Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: bubki ze wsi z WIW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.05, 10:00 ciekawe skad ty dojeżdzasz i jak sie dostałaś do pracy tam gdzie pracujesz a przestępcę widziałaś pewnie w tv w serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 86416541 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:17 matko przenajświętsza... policjanci pobili złodzieja. skandal normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Skopany przez policję 01.12.05, 20:20 Gość portalu: 86416541 napisał(a): > matko przenajświętsza... policjanci pobili złodzieja. skandal normalnie! A Ty się nie udzielaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandi Re: Skopany przez policję IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 01.12.05, 22:22 Dla mnie są to faszystwoskie zasady Policji powinniśmy z tym walczyć jest demokratyczny kraj kazdy pownien miec prawa policja jak i obywatel śmierć policji HWDP Forever !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 22:29 A prawo właściciela do własności? Chłopak naruszył czyjeś prawa. Czemu więc mamy teraz respektować jego przywileje? Czy on respektował zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 22:59 wielki_czarownik napisał: > A prawo właściciela do własności? Chłopak naruszył czyjeś prawa. Czemu więc mam > y teraz respektować jego przywileje? Czy on respektował zasady? > Pewnie , że nie respektował , ale policja tym bardziej nie trzymała się zasad prawa ! Nie wolno im bić ! Chłopak zwędził coś , powinien być na pewno ukarany, ale nie w ten sposób ! Gdzie my żyjemy ? W Bagdadzie ? Policjanci gangsterzy biją jak popadnie , nie koniecznie winnych . Biją dotąd , aż wymuszą to co chcą usłyszeć. Najlepiej im idzie z ćpunami , bo przy okazji pokopania sobie chudziny , obrobią mu portfel. dzielą się kasą i nikt im nic nie udowodni. O przesłuchaniach na komendzie przesłuchiwani mogą sobie tylko znajomym poopowiadać , bo kto im uwierzy? A zresztą są tak zastraszeni , ze nie puszczą pary z gęby. Czy tak będzie już zawsze ? Nikt się tym poważnie nie zajmie ? Czasem mam wątpliwości czy należy bardziej obawiać się złodziejaszków czy supermenów policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 23:19 mikka8 napisała: > > Pewnie , że nie respektował , ale policja tym bardziej nie trzymała się zasad > prawa ! A kto zaczął? > Nie wolno im bić ! Nie wolno bić BEZPRAWNIE. Kary cielesne są niezbędne. Chłopak zwędził coś , powinien być na pewno ukarany, > > ale nie w ten sposób ! A w jaki? Teraz już na pewno nic nigdy nie ukradnie. A tak? Dostałby grzywnę i śmiałby się z takiej "kary". > Gdzie my żyjemy ? W Bagdadzie ? Tam by mu ucięli rękę i po sprawie. O ile ochrona by go nie rozwaliła z Kałasznikowów. > Policjanci gangsterzy biją jak popadnie , nie koniecznie winnych . Biją dotąd , > > aż wymuszą to co chcą usłyszeć. Najlepiej im idzie z ćpunami , bo przy okazji > pokopania sobie chudziny , obrobią mu portfel. dzielą się kasą i nikt im nic > nie udowodni. O przesłuchaniach na komendzie przesłuchiwani mogą sobie tylko > znajomym poopowiadać , bo kto im uwierzy? A zresztą są tak zastraszeni , ze nie > > puszczą pary z gęby. Czy tak będzie już zawsze ? Nikt się tym poważnie nie > zajmie ? Czasem mam wątpliwości czy należy bardziej obawiać się złodziejaszków > > czy supermenów policjantów. Tu popieram Twoją wypowiedź. Uważam, że bicie powinno być uregulowane prawnie a nie zależne od widzimisię jakiegoś policjanta głupszego od pałki którą nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 23:22 Czarowniku , Ty jesteś po prostu sadystą :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:25 Ale uwierz mi, że brzydzę się przemocą. Tylko są ludzie do których inaczej niż biciem nie dotrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:30 wielki_czarownik napisał: > Ale uwierz mi, że brzydzę się przemocą. Tylko są ludzie do których inaczej niż > biciem nie dotrzesz. > Między klapsem w tyłek , a brutalnym pobiciem jest chyba różnica ? Nie lubię przemocy i mów co chcesz , ale moim zdaniem to jest po prostu złe . Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:35 mikka8 napisała: > > > Między klapsem w tyłek , a brutalnym pobiciem jest chyba różnica ? Jest. Ale czy zawsze wystarczy klaps w tyłek? > Nie lubię przemocy i mów co chcesz , ale moim zdaniem to jest po prostu złe . Przemoc jest zawsze zła. Ale czasami jest ona jedynym skutecznym rozwiązaniem. Nie mówiąc już o tym, że "złe" nie znaczy "najgorsze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 08:13 Nie jesteś stanowczy i bezwzględny - jesteś niezmiennie głupi i nic do ciebie nie trafia. Gdzie sie ulągł taki prymityw, do ktorego nie docierają żadne argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Każdy powinien mieć prawa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 08:10 Czarownik nie jest sadystą - jest po prostu kompletnym idiotą. Tylko zupełny kretyn może napisać: "bicie ludzi powinno byc uregulowane prawnie". W zadnym, nawet najdzikszym kraju świata, nie ma takich regulacji. Dotyczą one środków przymusu, a nie - bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Każdy powinien mieć prawa? 02.12.05, 09:56 Gość portalu: heniek napisał(a): > Czarownik nie jest sadystą - jest po prostu kompletnym idiotą. Tylko zupełny > kretyn może napisać: "bicie ludzi powinno byc uregulowane prawnie". W zadnym, > nawet najdzikszym kraju świata, nie ma takich regulacji. Dotyczą one środków > przymusu, a nie - bicia. Z tej wypowiedzi wynika, że nie ma takiego państwa na kuli ziemskiej którego prawa by Pan nie znał. Przewertował Pan ustawy i akty prawne wszystkich krajów. Brawo! Jest spore prawdopodobieńswtwo, że nie ma na świecie drugiego takiego człowieka posiadającego aż tak rozległą wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek statut domowy tbernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:03 tbernard, pokaż nam domowy statut w którym regulujesz sprawy bicia rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Każdy powinien mieć prawa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 13:06 Otóż drogi Panie tbernardzie wcale nie musiałem wertować ustaw i aktów wszystkich krajów świata, zeby stwierdzić, że czarownik jest rzeczywiście prymitywem. Prawie wszystkie kraje świata należą do ONZ, co zobowiązuje je do przestrzegania karty praw człowieka - przynajmniej na papierze. Jak wiadomo, bicia ludzi zatrzymanych przez policję tortur) zakazują też inne powszechnie przyjęte konwencje, miedzynarodowe akty prawne itp. Na ten temat się nie dyskutuje Panie tbernardzie. A przynajmniej nie robią tego ludzie przyzwoici. A domniemanie o mojej wszechwiedzy prawniczej oczywiście mi pochlebia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policyjny.blox.pl policyjny.blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:58 policyjny.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 02.12.05, 13:02 jak się nazywają Ci bandyci. Społeczeństwo powinno wiedzieć na kogo uważać. I byc ostrzegane przed niebezpieczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Jak we Francji? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 02.12.05, 16:24 Niedługo dojdziemy do takiej paranoii jak we Francji gdzie z dwóch złodzieji którzy uciekając przed policją zostali porażeni przez prąd zrobiono bohaterów i ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1486941684 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:46 co za kraj posrany! nawet golarki za 30 zyli ukraść nie można, żeby od razu kopa od gliniarza nie dostać! PARANOJA! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Skopany przez policję 02.12.05, 17:20 Gość portalu: 1486941684 napisał(a): > co za kraj posrany! nawet golarki za 30 zyli ukraść nie można, żeby od razu kop > a > od gliniarza nie dostać! PARANOJA! Twój sarkazm jest powalający ;) ps. Cyferki Ci się trochę poprzestawiały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 198416541 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:29 cyferki powstają na bieżąco na potrzebę chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Skopany przez policję 02.12.05, 17:31 Gość portalu: 198416541 napisał(a): > cyferki powstają na bieżąco na potrzebę chwili. Spisuj z identyfikatora i nie rób zamieszania ;) Odpowiedz Link Zgłoś