Dodaj do ulubionych

Skopany przez policję

• Gość: CHWD_złodziejom Re: Skopany przez policję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.05, 17:01
      tak jak saper się pomyli to ma pecha, tak i jak złodziej wpadnie to też musi
      mieć pecha!!!
      pewnie ojciec go pobił, nie za kradzież, tylko za to ,że dał się złapać...
      Precz z patologią!!!
      Przestępca oskarży policjantów za wyczyn tatusia i biedacy niewinnie pójdą
      siedzieć...
      • Gość: heniek Re: Skopany przez policję IP: 62.233.177.* 01.12.05, 18:11
        W Polsce policja ciągle jeszcze nie wyszła z komunizmu, kiedy to, zamiast
        ochraniać, terroryzowała ludzi, pozostajac całkowicie bezkarną. W normalnym
        kraju ci policjanci zostaliby nie tylko zawieszeni, ale zatrzymani do
        dyspozycji prokuratury. Niestety, w Polsce nie było prawdziwej weryfikacji, nie
        zorganizowano na nowo cywilizowanej policji. Młodzi policjanci uczą
        się "obyczajów" od komunistycznych "mistrzów" i ciagle im się wydaje, ze sa
        jakąś rasa panów, a nie pełnia funkcje usługowe wobec płacacych podatki
        obywateli. Policjanci w ogóle nie mają poczucia służby, tylko wyhodowane w
        totalitaryźmuie poczucie wyższości i bezkarności. Strasznie to długo trwa zanim
        się sieroty po Dzierzńskim ucywilizują.
        • Gość: xyz Re:" Policjanci" sieroty po Feliksie IP: 139.48.209.* 01.12.05, 18:57
          Te prymitywy zostaly dopuszczone do pracy w policji przez ludzi.
          Ci ludzie sa tak samo odpowiedzialni za pobicie chlopaka jak "policjanci".
          Bardzo dobrze napisane "sieroty po Dzierzynskim".
    • Gość: Jamila to dlatego, ze prokuratura ich nie karze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:29
      gdyby takie agresywne zachowania ludzi z WIW-u, posterunków itp. działów były
      wcześniej karane a nie umarzane, ci mundurowi gangsterzy z pipidówek baliby się
      konsekwencji. Jeśli prokuratura toleruje napady policji na sqouty, bicie
      zatrzymanych, niesłuszne zatrzymania bez przestrzegania procedur to tak to
      potem wygląda!
      Niestety związki z prokurtaury z policją są zbyt ścisłe i nie ma mowy o
      ucziciwych wyrokach w tej kwestii. Najczęściej sprawie ukręca się łeb!
      Dopóki bedziecie zatrudniać takich bubków ze wsi, to tak będzie!
      • Gość: kiro Re: to dlatego, ze prokuratura ich nie karze IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.12.05, 19:23
        użylaś słowa WIW jesteś policjantką lub prokuratorem jak możesz s...ć we własne
        gniazdo pewnie pracujesz gdzieś za biureczkiem najprawdopodobnie w "cegielni" i
        nie masz pojęcia o policyjnej cięzkiej pracy
        • Gość: Jamila a mogę, mam dosyć agresywnychy bubków ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:41
          czas przewietrzyć tę stęchliznę, kolesiostwo i łamanie prawa. Sami nie
          widzicie, że przeszliście na drugą stronę. Ta wiejska mentalność waszych ludzi,
          którzy szukają zadymy bez powodu nie mieści się w standartach dzisiejszego
          świata. Są pewnie wśród was i tzw. porządni ludzie, ale większość pogubiła się
          dawno i upodobniła do gangsterów. Cegielnia jest spoko!
          • mikka8 Re: a mogę, mam dosyć agresywnychy bubków ze wsi 01.12.05, 19:52
            Gość portalu: Jamila napisał(a):

> czas przewietrzyć tę stęchliznę, kolesiostwo i łamanie prawa. Sami nie
            > widzicie, że przeszliście na drugą stronę. Ta wiejska mentalność waszych
            ludzi,
            >
            > którzy szukają zadymy bez powodu nie mieści się w standartach dzisiejszego
            > świata. Są pewnie wśród was i tzw. porządni ludzie, ale większość pogubiła
            się
            > dawno i upodobniła do gangsterów. Cegielnia jest spoko!

Dlaczego uważasz , że " agresywne bubki " pochodzą ze wsi ? Czy Ty aby nie
            rozpędziłaś się nazbyt ?
            • Gość: Jamila bubki ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:01
              nie rozpędziłam się, większość z nich dojeżdża do pracy ze swoich wsi. Prawda
              boli, co?
              • Gość: tytus Re: bubki ze wsi z WIW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:08
                WIWu nie ma już od dawna.
                • Gość: Jamila nie od tak dawna wiw-u nie ma, ludzie są nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:13
                  przyzwyczajenia nazywnictwa pozostają dłużej...ale dzięki za korektę! Zr óbcie
                  coś z tą chorą adrenaliną kolegów bez mundurków. Kontrola musi być wszędzie, bo
                  inaczej się wszystko wynaturzy.
              • mikka8 Re: bubki ze wsi z WIW 01.12.05, 20:11

> nie rozpędziłam się, większość z nich dojeżdża do pracy ze swoich wsi. Prawda
                > boli, co?

Boli ? Kogo i co ma boleć ? Ani ja glina , ani ze wsi ;)
                Jakaś gooooopia baba z Ciebie ;) Daj sobie lepiej spokój z tą wsią , bo sama
                nie wiesz co pleciesz ;)
                Miastowa się znalazła . Heh
                • Gość: Jamila mikka8 mądra babka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:14
                  sama to sprawdź a zobaczysz...
                  • mikka8 Re: mikka8 mądra babka jest 01.12.05, 20:19

> sama to sprawdź a zobaczysz...

Pójdę chyba trochę metrem pojeżdżę , bo z Tobą dialogu to ja nie złapię ;)
                    Bierzesz mnie chyba za kogoś innego . Nie jestem gliną i nawet ich niezbyt
                    lubię ;)

Pozdrawiam.
                    • Gość: Jamila mikka8 mądra babka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:22
                      tak piszesz, że nie ma tam miejsca na dialog.
                      Jak metro to tylko w Wa-wie!
                      Trzymaj się
              • Gość: kris Re: bubki ze wsi z WIW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.05, 10:00
                ciekawe skad ty dojeżdzasz i jak sie dostałaś do pracy tam gdzie pracujesz a
                przestępcę widziałaś pewnie w tv w serialu
    • Gość: 86416541 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:17
      matko przenajświętsza... policjanci pobili złodzieja. skandal normalnie!
      • mikka8 Re: Skopany przez policję 01.12.05, 20:20
        Gość portalu: 86416541 napisał(a):

> matko przenajświętsza... policjanci pobili złodzieja. skandal normalnie!

A Ty się nie udzielaj !!!
    • Gość: Bandi Re: Skopany przez policję IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 01.12.05, 22:22
      Dla mnie są to faszystwoskie zasady Policji powinniśmy z tym walczyć jest
      demokratyczny kraj kazdy pownien miec prawa policja jak i obywatel śmierć
      policji HWDP Forever !!!!
      • wielki_czarownik Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 22:29
        A prawo właściciela do własności? Chłopak naruszył czyjeś prawa. Czemu więc mamy teraz respektować jego przywileje? Czy on respektował zasady?
        • mikka8 Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 22:59
          wielki_czarownik napisał:

> A prawo właściciela do własności? Chłopak naruszył czyjeś prawa. Czemu więc
          mam
          > y teraz respektować jego przywileje? Czy on respektował zasady?
          >

Pewnie , że nie respektował , ale policja tym bardziej nie trzymała się zasad
          prawa ! Nie wolno im bić ! Chłopak zwędził coś , powinien być na pewno ukarany,
          ale nie w ten sposób ! Gdzie my żyjemy ? W Bagdadzie ?
          Policjanci gangsterzy biją jak popadnie , nie koniecznie winnych . Biją dotąd ,
          aż wymuszą to co chcą usłyszeć. Najlepiej im idzie z ćpunami , bo przy okazji
          pokopania sobie chudziny , obrobią mu portfel. dzielą się kasą i nikt im nic
          nie udowodni. O przesłuchaniach na komendzie przesłuchiwani mogą sobie tylko
          znajomym poopowiadać , bo kto im uwierzy? A zresztą są tak zastraszeni , ze nie
          puszczą pary z gęby. Czy tak będzie już zawsze ? Nikt się tym poważnie nie
          zajmie ? Czasem mam wątpliwości czy należy bardziej obawiać się złodziejaszków
          czy supermenów policjantów.
          • wielki_czarownik Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 23:19
            mikka8 napisała:

>
            > Pewnie , że nie respektował , ale policja tym bardziej nie trzymała się zasad
            > prawa !

A kto zaczął?

> Nie wolno im bić !

Nie wolno bić BEZPRAWNIE. Kary cielesne są niezbędne.

Chłopak zwędził coś , powinien być na pewno ukarany,
            >
            > ale nie w ten sposób !

A w jaki? Teraz już na pewno nic nigdy nie ukradnie. A tak? Dostałby grzywnę i śmiałby się z takiej "kary".

> Gdzie my żyjemy ? W Bagdadzie ?

Tam by mu ucięli rękę i po sprawie. O ile ochrona by go nie rozwaliła z Kałasznikowów.

> Policjanci gangsterzy biją jak popadnie , nie koniecznie winnych . Biją dotąd ,
            >
            > aż wymuszą to co chcą usłyszeć. Najlepiej im idzie z ćpunami , bo przy okazji
            > pokopania sobie chudziny , obrobią mu portfel. dzielą się kasą i nikt im nic
            > nie udowodni. O przesłuchaniach na komendzie przesłuchiwani mogą sobie tylko
            > znajomym poopowiadać , bo kto im uwierzy? A zresztą są tak zastraszeni , ze nie
            >
            > puszczą pary z gęby. Czy tak będzie już zawsze ? Nikt się tym poważnie nie
            > zajmie ? Czasem mam wątpliwości czy należy bardziej obawiać się złodziejaszków
            >
            > czy supermenów policjantów.

Tu popieram Twoją wypowiedź. Uważam, że bicie powinno być uregulowane prawnie a nie zależne od widzimisię jakiegoś policjanta głupszego od pałki którą nosi.
            • mikka8 Re: Każdy powinien mieć prawa? 01.12.05, 23:22
              Czarowniku , Ty jesteś po prostu sadystą :P
              • wielki_czarownik Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:25
                Ale uwierz mi, że brzydzę się przemocą. Tylko są ludzie do których inaczej niż biciem nie dotrzesz.
                • mikka8 Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:30
                  wielki_czarownik napisał:

> Ale uwierz mi, że brzydzę się przemocą. Tylko są ludzie do których inaczej
                  niż
                  > biciem nie dotrzesz.

>
                  Między klapsem w tyłek , a brutalnym pobiciem jest chyba różnica ?
                  Nie lubię przemocy i mów co chcesz , ale moim zdaniem to jest po prostu złe .
                  • wielki_czarownik Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. 01.12.05, 23:35
                    mikka8 napisała:

> >
                    > Między klapsem w tyłek , a brutalnym pobiciem jest chyba różnica ?

Jest. Ale czy zawsze wystarczy klaps w tyłek?

> Nie lubię przemocy i mów co chcesz , ale moim zdaniem to jest po prostu złe .

Przemoc jest zawsze zła. Ale czasami jest ona jedynym skutecznym rozwiązaniem. Nie mówiąc już o tym, że "złe" nie znaczy "najgorsze".
                    • Gość: heniek Re: Jestem stanowczy i bezwzględny. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 08:13
                      Nie jesteś stanowczy i bezwzględny - jesteś niezmiennie głupi i nic do ciebie
                      nie trafia. Gdzie sie ulągł taki prymityw, do ktorego nie docierają żadne
                      argumenty?
            • Gość: heniek Re: Każdy powinien mieć prawa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 08:10
              Czarownik nie jest sadystą - jest po prostu kompletnym idiotą. Tylko zupełny
              kretyn może napisać: "bicie ludzi powinno byc uregulowane prawnie". W zadnym,
              nawet najdzikszym kraju świata, nie ma takich regulacji. Dotyczą one środków
              przymusu, a nie - bicia.
              • tbernard Re: Każdy powinien mieć prawa? 02.12.05, 09:56
                Gość portalu: heniek napisał(a):

> Czarownik nie jest sadystą - jest po prostu kompletnym idiotą. Tylko zupełny
                > kretyn może napisać: "bicie ludzi powinno byc uregulowane prawnie". W zadnym,
                > nawet najdzikszym kraju świata, nie ma takich regulacji. Dotyczą one środków
                > przymusu, a nie - bicia.

Z tej wypowiedzi wynika, że nie ma takiego państwa na kuli ziemskiej którego
                prawa by Pan nie znał. Przewertował Pan ustawy i akty prawne wszystkich krajów.
                Brawo! Jest spore prawdopodobieńswtwo, że nie ma na świecie drugiego takiego
                człowieka posiadającego aż tak rozległą wiedzę.
                • Gość: wesoły romek statut domowy tbernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:03
                  tbernard, pokaż nam domowy statut w którym regulujesz sprawy bicia rodziny.
                • Gość: heniek Re: Każdy powinien mieć prawa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 13:06
                  Otóż drogi Panie tbernardzie wcale nie musiałem wertować ustaw i aktów
                  wszystkich krajów świata, zeby stwierdzić, że czarownik jest rzeczywiście
                  prymitywem. Prawie wszystkie kraje świata należą do ONZ, co zobowiązuje je do
                  przestrzegania karty praw człowieka - przynajmniej na papierze. Jak wiadomo,
                  bicia ludzi zatrzymanych przez policję tortur) zakazują też inne powszechnie
                  przyjęte konwencje, miedzynarodowe akty prawne itp. Na ten temat się nie
                  dyskutuje Panie tbernardzie. A przynajmniej nie robią tego ludzie przyzwoici. A
                  domniemanie o mojej wszechwiedzy prawniczej oczywiście mi pochlebia.
    • Gość: policyjny.blox.pl policyjny.blox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:58
      policyjny.blox.pl
    • Gość: wydra Re: Skopany przez policję IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 02.12.05, 13:02
      jak się nazywają Ci bandyci. Społeczeństwo powinno wiedzieć na kogo uważać. I
      byc ostrzegane przed niebezpieczeństwem.
    • Gość: kij Jak we Francji? IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 02.12.05, 16:24
      Niedługo dojdziemy do takiej paranoii jak we Francji gdzie z dwóch złodzieji
      którzy uciekając przed policją zostali porażeni przez prąd zrobiono bohaterów i
      ofiary.
    • Gość: 1486941684 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:46
      co za kraj posrany! nawet golarki za 30 zyli ukraść nie można, żeby od razu kopa
      od gliniarza nie dostać! PARANOJA!
      • mikka8 Re: Skopany przez policję 02.12.05, 17:20
        Gość portalu: 1486941684 napisał(a):

> co za kraj posrany! nawet golarki za 30 zyli ukraść nie można, żeby od razu
        kop
        > a
        > od gliniarza nie dostać! PARANOJA!

Twój sarkazm jest powalający ;)
        ps.
        Cyferki Ci się trochę poprzestawiały :)
        • Gość: 198416541 Re: Skopany przez policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:29
          cyferki powstają na bieżąco na potrzebę chwili.
          • mikka8 Re: Skopany przez policję 02.12.05, 17:31
            Gość portalu: 198416541 napisał(a):

> cyferki powstają na bieżąco na potrzebę chwili.

Spisuj z identyfikatora i nie rób zamieszania ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka