Dodaj do ulubionych

szczerze odradzam bank BPH

IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 01.12.05, 21:03
okazuje sie, ze chocby jednodniowa zwloka w zaplaceniu np kilku zl za
prowadzenie konta kosztuje 50 zl. kobieta, ktora zakladala mi to konto
przyznala, ze mogla mnie o takiej wysokiej karze nie poinformowac, bo ona nie
jest od informowania. mialem przeczytac dokaldnie umowe i tyle (czyli okolo 20
stron).
Obserwuj wątek
    • Gość: drinks No i miała rację, za podpisanie bez czytania się.. IP: *.magma-net.pl 01.12.05, 21:10
      ...płaci, czasem słono, ludzie muszą się tego nauczyć.

A tak w ogóle to dawno temu miałem konto w BPH-u, wrażenia fatalne, widzę, że
      poza reklamą nic na lepsze się u nich nie zmieniło........
    • Gość: glorius BPH to syf. Mnie okradli za prowadzenie karty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 21:10
      ZREZYGNOWAŁEM Z KARTY, ALE JEJ NIE ODDAŁEM DO ODZZIALU. MUSIALEM ZAPLACIC 70
      PLN.
    • coolgirl Re: szczerze odradzam bank BPH 01.12.05, 21:12
      a jak jest w innych bankach chodzi mi konkretnie o ING Bank Slaski czy tez
      mozna sie spodziewac takich niespodzianek
      • metnia Re: szczerze odradzam bank BPH 02.12.05, 14:38
        Mialam konto w INg i bylam bardzo zadowolona, teraz jestem w BPH(skusilo mnie darmowe studenckie) i porazka! pewnego pieknego dnia spedzilam na infolinii poltora godziny i zaden z pajacy tam pracujacych nie umial mi pomoc tylko przelaczali jeden do drugiego :/ nie polecam BPH, gdyby w ING od stycznia dalej byly prze;ewy internetpowe bezplatne to bym zostala tam
    • rw.wro Re: szczerze odradzam bank BPH 01.12.05, 21:27
      w lukasbanku masz konto za free!!!
      miałem kiedyś w pbk, ale jak chcieli się połączyć bph i zaczęli wprowadzać ich
      modłę, to zlikwidowałem konto - to nie boli i nie dawajcie się straszyć nie
      wiadomo jak wysokimi stratami odsetek, jeśli macie jakieś zamrożone lokaty, to
      powiedzcie dziuniom z obsługi (i złóżcie na piśmie - 1 kopia dla was), żeby
      lokata się przypadkiem "sama" nie przedłużyła, wtedy możecie założyć już nowe
      konto - w normalnym banku, a na kasę z lokaty wybrać, jak się skończy. nie
      dawajcie się łowić durnym bankom na tanie chwyty (baknu), które potem dużo
      kosztują (was).
    • Gość: jakub Re: szczerze odradzam bank BPH IP: 62.233.155.* 01.12.05, 22:13
      TO JEST NIC
      to co się wyprawia w CITIBANKU to są dopiero jaja i afery
      tam są takie wały, że to się w głowie nie mieści!!!!!!!!!
      miał ktoś z was do czynienia z tym bankiem
      ja osobiście NIE CHCĘ MIEĆ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO!!!!!!!!!!
      • Gość: frajer citibank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:15
        tylko że nie ma tańszego banku niż citibank... zrób gdziekolwiek indziej przelew
        zagraniczny...
        • Gość: heniek Re: citibank IP: 62.48.236.* 02.12.05, 11:22
          A ile kosztuje w citi przelew SWIFT'em?
    • a.boll Re: szczerze odradzam bank BPH 01.12.05, 22:58
      Polecam Bank Spółdzielczy z Kobierzyc . we Wrocku na Poniatowskiego lub BPS na
      Sienkiewicz róg Reja

Odradzam III o/W-w PKO BP ul. Powstańców 60. Tamtejsze panienki to zapomniały
      ze zyja w innej epoce PRL juz się skończył . To klient ma wymogi a nie bank.

PKO BP Io/W-w jest Ok.
      • mikka8 Re: szczerze odradzam bank BPH 01.12.05, 23:04
        W WBK na Kościuszki też nie był miło przy rozstaniu ;)
        • Gość: Bob Re: szczerze odradzam bank BPH IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.12.05, 23:10
          Bo bank nie ma byc miły, tylko pieniadze zarabiać :)
    • wielki_czarownik Ja polecam Multibank 01.12.05, 23:14
      Mam tam konto od ponad 3 lat i jestem wręcz wniebowzięty. Raz tylko coś się zacięło i nie mogłem się zalogować przez internet ale pani z infolinii pomogła mi rozwiązać problem w ciągu kilku minut.
      Nie miałem żadnego problemu z wpłatą czy wypłatą gotówki. Rodzina zaś ma konto w PKO BP i już kilka razy bankomat twierdził, że konto jest puste (a wcale takie nie było).
      • tomek854 Re: Ja polecam Multibank 02.12.05, 00:12
        Z tą wniebowziętością to bym nie przesadzał. Ale faktycznie, ja zmieniłem z BPH na Multibank i jest to zmiana o rząd wielkości na lepsze (a o tyle samo na tańsze jeżeli chodzi o koszta obsługi konta).

W multibanku też jak się chce, to się moze, a w BPH panuje niedasieizm...
    • Gość: Michal Re: szczerze odradzam bank BPH IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 01.12.05, 23:51
      A ja polecam Deutsche Bank - ul. Olawska
      Bardzo dobra obsługa i w ogole warunki!
    • moboj Re: szczerze odradzam bank BPH 02.12.05, 07:43
      my zakładaliśmy tam konto przy okazji brania kredytu i forsę za prowadzenie
      konta, a ściślej za kartę co miesiąc biorą sobie sami, my nie musimy o żadnych
      terminach pamiętać.
      • mozambique Re: szczerze odradzam bank BPH 02.12.05, 11:12
        no właśnie , jaka zwłoka ???
        przecież bank sam potrąca sobie prowizje i opłaty za prowadzenei konta !
        • Gość: Rita Re: szczerze odradzam bank BPH IP: *.ac.pwr.wroc.pl 02.12.05, 12:04
          bez sensu>ja mialam dwudniową zwłokę i olałam sprawę, tzn kiedy przyszlo mi
          psimo z działu widykacji ( !!!!) zadzwonilam i powiedzialm co o tym mysle.Kasy
          nie zaplacilam.Za windykacje.I nic mi nie potracili.A swoja drogą- czytaj zanim
          podpiszesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka