Dodaj do ulubionych

Chcesz kupić biurko?

IP: *.polmotors.wroc.pl 01.10.01, 13:09
Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem biurka, to mam takowe do sprzedania.
Biurko jest nowe, ładne, koloru jasnego, z wysuwaną deską na klawiaturę i
zabudową na stację dysków. Sprzedam tanio. Kontakt: ajrinka@go2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jawor Re: Chcesz kupić biurko? IP: 212.160.90.* 02.10.01, 07:47
      Jestem zainteresowana. Podaj jego wymiary (czy ma jekieś szuflady,drzwiczki
      itp.) oraz cenę wywoławczą.
      • Gość: ajrinka Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 02.10.01, 09:06
        Nie znam wymiarów, ale mogę je dziś zmierzyć, wydaje mi się że jest
        standartowe, tzn. ani małe ani zbyt duże. Może będę miała zdjęcie, więc jak
        masz jakiś prywatny mail to Ci jutro prześlę.
        Jak już opisywałam poprzednio kolor jasny, nie ma szuflad, ma wysuwaną deskę na
        klawiaturę i z prawej strony zabudowę na skrzynię stacji dysków, jest prawie
        nowe bo kupiłam je jakieś 5 m-cy temu. Cena 170 zł.
    • Gość: ajrinka Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 03.10.01, 09:05
      zdjęcie dostępne, wystarczy podać adres e-mailowy
      • Gość: hrabiaa Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 13:46
        Dobrzy ludzie na Forum oddają za darmo !
        • Gość: ajrinka Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 04.10.01, 12:54
          To chyba na jakimś innym forum:)
    • Gość: car Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 14:09
      a masz lodówke :)
      • Gość: ajrinka Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 05.10.01, 14:27
        Nie mam lodówki, mam biurko:) I proszę nie zbaczać z tematu. To forum o
        biurku:)
        • Gość: acho Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.wroc.gazeta.pl 05.10.01, 15:11
          Gość portalu: ajrinka napisał(a):

> Nie mam lodówki, mam biurko:) I proszę nie zbaczać z tematu. To forum o
          > biurku:)

Pozwolę się wtrącić i jednak zboczyć z tematu - to nie jest „forum o biurku”,
          tylko wątek o biurku na forum o szeroko pojętych sprawach Wrocławia i Wrocławian.
          A Twój post nie jest tak do końca zgodny z netykietą, prawda?
          • Gość: hrabiaa Re: Chcesz kupić biurko? IP: 213.77.64.* 06.10.01, 18:49
            Znaczy się, plajtujesz. Co masz innego do opchnięcia za pół darmo ?
            • Gość: ajrinka Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 09.10.01, 11:07
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Znaczy się, plajtujesz. Co masz innego do opchnięcia za pół darmo ?
              Niestety mam tylko biurko.
          • Gość: ajrinka Re: Chcesz kupić biurko? IP: *.polmotors.wroc.pl 09.10.01, 11:04

> Pozwolę się wtrącić i jednak zboczyć z tematu - to nie jest „forum o biur
            > ku”,
            > tylko wątek o biurku na forum o szeroko pojętych sprawach Wrocławia i Wrocławia
            > n.

Ahh, rzeczywiście, nie zauważyłam, że to forum o Wrocławiu...

> A Twój post nie jest tak do końca zgodny z netykietą, prawda?
            Nie wiem czy prawda, ale powiem Ci bo być może tego nie wiesz, że tę tzw.
            netetykietę tworzą sami internauci, nieprawdaż? Więc nie mów mi co jest z nią
            zgodne, a co nie, a jeśli Ci się coś nie podoba, to nie musisz czytać tego wątku,
            z pewnością znajdziesz na tym forum wiele innych tematów zgdonych z "netykietą".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka