kinga!!! 21.10.02, 15:17 Jest taki pomysł by zalegalizowac tzw. mękkie narkotyki co wy na to... ja mam do tego sceptyczne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwas Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... 21.10.02, 15:28 kinga!!! napisała: > Jest taki pomysł by zalegalizowac tzw. mękkie narkotyki co wy na to... eee,a ja myslalem,ze reklamuje sie dealer :) a co do narkotykoow-to goofno.wole chlac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 21.10.02, 15:31 kiwas napisał: > a co do narkotykoow-to goofno.wole chlac Tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 21.10.02, 15:29 Ja tez.Probowalem, ale mnie to nie bierze. Ps."probowalem, ale sie nie zaciagalem" - takie wyznania skladaja tutejsi politycy (np. Blagojevicz), zanim media rozdmuchaja podobne wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 15:30 zeby ustrzec sie paru mitow i stereotypow, i dyskutowac na temat, warto zapoznac sie z tym: www.minbuza.nl/default.asp?CMS_ITEM=MBZ454508 a przynajmniej z ta statystyka: www.minbuza.nl/default.asp?CMS_ITEM=MBZ454539 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafik Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 21.10.02, 17:39 Gość portalu: bromden napisał(a): > zeby ustrzec sie paru mitow i stereotypow, i dyskutowac > na temat, warto zapoznac sie z tym: [...] Oraz z tym: hyperreal.info/kanaba/go.to/sec/139 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Dzięcioł Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 15:57 kinga!!! napisała: > Jest taki pomysł by zalegalizowac tzw. mękkie narkotyki co wy na to... > ja mam do tego sceptyczne podejście. Ale kto ma taki pomysł, Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 16:03 kinga!!! napisała: > Jest taki pomysł by zalegalizowac tzw. mękkie narkotyki co wy na to... > ja mam do tego sceptyczne podejście. czemu dykryminujesz tzw. twarde narkotyki? jak legalizować to od razu wszystko, jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... 21.10.02, 19:09 Jestem przeciw. POzdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... 21.10.02, 20:00 to nie mój pomysł, zreszta dla mnie nie ma podziału na narkotyki na twarde i miekkie, tylko taki pomysł ma jeden z kandydatów na radnego [ nie bede przytaczac nazwisk] pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 20:21 > to nie mój pomysł, zreszta dla mnie nie ma podziału na narkotyki na twarde i > miekkie, tylko taki pomysł ma jeden z kandydatów na radnego [ nie bede podzial na narkotyki miekkie i twarde to nie jest niczyje widzimisie, tylko rozroznienie wynikajace ze skutkow stosowania dla organizmu czlowieka, narkotyki miekkie to marihuana i haszysz, a twarde - cala reszta (heroina, kokaina, syntetyczne, etc.), istnieje znaczaca roznica w szkodliwosci dla zdrowia stosowania miekkich i twardych narkotykow (patrz raport who - link podany przez pafika), jezeli ktos twierdzi, ze nie ma roznicy, to znaczy, ze nie wie dokladnie, o czym mowi, wiec po co zaczyna dyskusje lub zabiera glos? a radny - licealista z gwiazd we wlosach, tak? - najzwyczajniej klamie, posiadanie narkotykow jest zakazane ustawa i zaden radny tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: 80.48.114.* 21.10.02, 21:37 Jedno jest pewne, że nic dobrego nie wynika z używania, niezależnie czy są twarde czy miękkie. A o legalizacji chłopak może tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejka Re: zalegalizować wsio !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 22:06 dlaczego ludzi traktuje sie jak bydło ? kazdy człowiek ma prawo do smierci samobójczej nawet tej rozlozonej na raty. ale zawsze znajda sie jacys komuno- faszysci którzy wiedza lepiej co jest dla nas lepsze. ale: " wolnośc , po co wam wolność ? macie przecież telewizję " Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... 21.10.02, 23:13 Gość portalu: bromden napisał(a): > a radny - licealista z gwiazd we wlosach, tak? - > najzwyczajniej klamie, posiadanie narkotykow jest > zakazane ustawa i zaden radny tego nie zmieni A moja pani go jeszcze usadzi. Jest wielką przeciwniczką wszelkich używek. W domu wyznajemy wartości chrześcijańskie. Jak kiedyś poczuła od naszego syna papierosy, wsadziła mu do otworu gębowego 10 sztuk, podpaliła i kazała się zaciągać. Rzygał przez 2 dni. I nie pali. Coby było jakby poczuła trawkę wole nie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafik Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 22.10.02, 00:06 zuchtstier napisał: > A moja pani go jeszcze usadzi. Jest wielką przeciwniczką wszelkich używek. W > domu wyznajemy wartości chrześcijańskie. Jak kiedyś poczuła od naszego syna > papierosy, wsadziła mu do otworu gębowego 10 sztuk, podpaliła i kazała się > zaciągać. Rzygał przez 2 dni. I nie pali. Coby było jakby poczuła trawkę > wole nie myśleć. Mialby dwudniowa jazde ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatah Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.crowley.pl 21.10.02, 23:32 zalegalizować należy mało tego tak się niedługo stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 13:41 Przed delegalizacją narkotyków w USA było podobno tyle samo uzależnionych osób co obecnie. Delegalizacja, poza ograniczeniem dostępu do narkotyków i przekazaniu źródeł dochodu rozmaitym gangom ulicznym nic w zasadzie nie zmieniła. Inna sprawa, że alkohol i papierosy są legalne, większość osób nawet nie myśli o tym by je zdelegalizować. Nie wiem czy dlatego, iż wierzy w ich nieszkodliwość, czy raczej ufa rozmaitym programom anty-. Trzecia sprawa to uniemożliwienie samodzielnego wyboru zażywania bądź nie narkotyków. W sprawach innych, "nieszkodliwych" używek granicą jest np: wiek. Czasami, jak w przypadku kawy czy czekolady, nie ma żadnych. Dlaczego? Czwarta i ostatnia, ktoś napisał "narkotyki to goofno, wole chlac". Zgadzam się z tym połowicznie. To jest "goofno". Podobnie jak chlanie, które jest, jak widzę ze zdziwieniem, powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: NARKOTYKI NARKOTYKI NARKOTYKI.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 14:35 Chlanie to nasza cecha narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś