Gość: pawlo zawiodlem sie na niej IP: *.os.kn.pl 12.12.05, 22:24 kurcze po niej spodziewalem sie jakiegos niezlego kozaka, faceta z jajami ale jak patrze na ten krawat i koszule to wymiekam. i podba mi sie tekst: nia pamiatam jak zadawalem ciosy i ze ja zaatakowalem najpierw ona mnie pobila co za spojne zeznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~mała czarownica Re: Proces 26-latka, który poranił nożem swoją dz IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 12.12.05, 22:28 Pewnie, od razu, może jeszcze tak bez sądu? Zmniejszy się koszty rozpraw do kosztów sznurka, moze zresztą jakis rolnik pożyczy, to będzie za darmo. Ponoć u nas rządzi Prawo i Sprawiedliwość, a nie sam-osąd Wielkich Czarowników. Chyba, ze się mylę, bo ostatnio coś nie mam "nerw" do oglądania telewizorni, więc niewykluczone, ze czegoś nie dopatrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jak to mawiał sędzia Charles Lynch. 12.12.05, 22:32 Jak to mawiał sędzia Charles Lynch - "najpierw uczciwy proces, a potem stryczek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krainy oz mala czarownico IP: *.os.kn.pl 12.12.05, 22:35 ciakwe jak bys spiewala jak by to ciebi pozenil kosa jakis zje..y kolo ze zrytym beretem, lap po ryju jak sobie popije i na romantycznych rejsach pral przy ludziach i wrzucal z nabrzeza do wody. inna spawa ze to tylko o lasce swiadczy slabawo ze sie dala lac po ryju kretynowi co sobie kompleksy leczyl jako damski bokser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~mała czarownica Re: mala czarownico IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 12.12.05, 22:48 Nie wiem jak bym śpiewała, bo się z "damskimi bokserami" z zasady, z racji wieku i nieco bogatszego doswiadczenia nie zadaję. Chciałam podkreślić, ze ja gościa NIE bronię, ale zdaje sie, ze prawo do SPRAWIEDLIWEGO procesu ma każdy w tym kraju. Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krainy oz Re: mala czarownico IP: *.os.kn.pl 12.12.05, 22:52 owszem kazdy ma takei prawo ale sa sprawy nie do obrony jak ta. rzecz w tym ze broni go facet ktory nie takei sprawy ustawial, chlopaczyna niby zaluje a lga ze nic nie pamiata, ze to ona go pobila itd. koszmar po prostu zenada. zapodal kose nich poniesie konsekwencje tego a nie udaje nipoczytalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: mala czarownico IP: 193.190.134.* 12.12.05, 22:51 a gdzies Ty wyczytal, ze ona mu sie dawala lac?? raz ja zaatakowal, o jeden raz za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krainy oz lola IP: *.os.kn.pl 12.12.05, 22:55 skad? kude swiadek angol zeznawal jak z liscia dostawal na rejscie, ini swiadkowie twierdzili ze i w polsce dostala od tego loversa pare razy. no widac sie dziewcze nie spodziewalo ze po paru lisciach i wrypaniu do wody w porcie pora na przywitanie sie z kosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania*Smoczyca Re: Proces 26-latka, który poranił nożem swoją dz IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 08:05 W zeszlym roku lezalam z Natalia na jednym oddziale w szpitalu na ulicy Traugutta. To straszne w jakim stanie jest po tym ataku. Ma problemy z odnalezieniem sie w naszym swiecie. Zachowuje sie jak male dziecko, uczy sie poznawac najblizsze jej osoby. Lekarze nie daja jej szans na powrot do zdrowia, na to, ze jak kiedys bedzie normalną mloda osoba..taka jak kiedys, kochajaca podroze i ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Bez litości... IP: *.bibl.ar.wroc.pl / *.bibl.ar.wroc.pl 13.12.05, 08:38 On jej nie miał do swej ukochanej... Za swe czyny musi odpowiedzieć ! Skrzywdził nie tylko tę dziewczynę ale wiele osób obok niej żyjących, które ponoszą niezasłużony ból, smutek i rozpacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilon motd IP: *.lan.iptelecom.pl / *.iptelecom.pl 13.12.05, 11:09 Wyrwać chwasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: gdzie sie odbywaja rozprawy?? IP: 193.190.134.* 13.12.05, 11:29 nie doczytales (las) artykulu?? w sadzie okregowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: gdzie sie odbywaja rozprawy?? IP: *.os.kn.pl 13.12.05, 11:37 lola - on jest dosc obszerny zatem, w ktorym, kiedy, gdzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Normalny chlopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:32 Stała się wielka tragedia - dla wielu osób!, ale przecież to był normalny, porządny facet- pochodzący z normalnej rodziny a nie jakiś bandzior,latający z kosą. Należy mu się sprawiedliwy proces! Czy nigdy nie słyszeliście o zbrodni z miłości? Wydaje mi się, że to jest taki przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curie Re: Normalny chlopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:51 Zgadza sie, normalny chłopak, z porządnej rodziny. I wierzcie mi, ale nikomu z ludzi którzy go znali do głowy by nie przyszło, że coś takiego może się wydarzyć. Absolutnie nie zamierzam tutaj Marcina usprawiedliwiać - stała się straszna tragedia i to z jego winy niestety... Pytanie tylko dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memor Re: Normalny chlopak IP: 212.160.172.* 13.12.05, 17:23 Nikt się nie spodziewał kto go dobrze znał. Opinie osób powtarzajacych plotki o rzekomym agresywnym usposobieniu Marcina są żenujące. Ponieważ dowodzą tylko, że te osoby nie znały go osobiście bądź znały bardzo słabo. To co zrobił było rzeczą straszną za którą poniesie zasłużoną karę. Marcin zresztą zdaje sobie z tego sprawę. Niemniej jednak proces powinien być uczciwy, a kara współmierna do popełnionego czynu. Osobiście nie wierzę aby zaatakował z zamiarem zabicia. Zatem stawiany zarzut jest nieadekwatny do czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curie Re: Normalny chlopak IP: *.chello.pl 13.12.05, 18:22 Drobne sprostowanie memor, Marcin bywał agresywny... Niestety zawsze po alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krainy oz memor co ty bredzisz IP: *.os.kn.pl 13.12.05, 18:27 >To co zrobił było rzeczą straszną za którą poniesie zasłużoną karę. Marcin >zresztą zdaje sobie z tego sprawę. dlaczego zatem oskarza ofiare o pierwszy atak? twierdzi ze to ona go pobila? >Osobiście nie wierzę aby zaatakował z zamiarem zabicia. Zatem stawiany zarzut >jest nieadekwatny do czynu kilkanascie ciosow w klatke piersiowa w tym serce i tetnice oraz aorty to nie jest zamiar zabicia? a czego to jest zamiar? pieszczoty. co do plotek chwile wyzej wypowidzial si eosoba marcian znajca ze po alkoholu byl agresywny, sa zeznannia czlowkow zalogo karaibskiego rejsu. co ty stary bredzisz. zbrodnia z milosc? co to takiego? bo milosc to zdaje sie troska i odpowiedzialnosc z druga osobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Normalny chlopak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.05, 11:48 potwierdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDN Re: Normalny chlopak IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.05, 20:31 Nie Spodziewałem się Marto, że będziesz tu zabierać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
radowan_najemnik Re: Proces 26-latka, który poranił nożem swoją dz 14.12.05, 10:08 Aż wstyd, że znam tego chlopaka... Dałbym mu dożywocie bez możliwości wniesienia apelacji... W takich przypadkach żałuję, że w naszym kraju zniesiono karę śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Proces 26-latka, który poranił nożem swoją dz IP: *.ub.TU-Berlin.DE 14.12.05, 15:18 jesli go naprawde znasz to wiesz ze to tragedia dla wszystkich, dla niej, dla jej rodziny, dla jego rodziny i tez dla wszystkich ktorzy go i ja znali. bo agresywnych ludzi po alkoholou jest wielu a nie wielu konczy milosc w ten sposob. nikt tego nie widzial, nikt sie tego nie spodziwal, i mysle ze kazdy kto go zna, zastanawia sie jak to bylo mozliwe. to tragedia, mysle ze i dla niego, moze nawet nie tylko dlatego, ze bedzie musial poniesc niemala kare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi ej moze go wku..ila kobiety to potrafia IP: *.os.kn.pl 14.12.05, 17:05 zla kobieta moze to byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memor Re: ej moze go wku..ila kobiety to potrafia IP: 212.160.172.* 14.12.05, 17:23 Tuman jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memor Re: Proces 26-latka, który poranił nożem swoją dz IP: 212.160.172.* 14.12.05, 17:25 zgadza się... Odpowiedz Link Zgłoś