Gość: dixi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.02, 01:01 Bravo Robert !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starykot Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka 24.10.02, 15:34 Odnośnie "Idola" - czy któryś z uczestników popełnił już samobójstwo? Krytyczne texty jury są doprawdy zwalające z nóg. Nie cierpię Polsatu, ale kilka razy przypadkiem dotarły do mnie strzępki zdań pozera Wojewódzkiego, Leszczyńskiego i Jacka Cygana (przestałam go lubić). Ludzie, miejcie litość, nawet nad domorosłymi śpiewakami i totalnymi beztalenciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipcio Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: 213.25.93.* 24.10.02, 16:10 Leszczyński to świetny człowiek! Muzycznie odpowiada mi w 100 %. Politycznie też. Bedę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Nie bravo ! 24.10.02, 16:39 W dalszym ciągu się zastanawiam, jak ma się to co on tu wypisuje do jego uwielbienia dla zespołu TATU i białych dredów. Nijak nie jarzę, co on może TATU zawdzięczać? Tez mieszał na ich koncercie w Barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yvette.mag@wp.pl Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.media4.pl 25.10.02, 15:39 miałam okazje być na imprezie u pana Frasyniuka i dostać koszulkę i podpis od Roberta. nie uważam tego za powód do dumy,ale lubię Roberta za jego krytyczny stosunek do muzyki (dlatego poszłam) Robert czy nie czujesz sie jak artystyczna prostytutka sprzedając swój wizerónek kampani pana Frasyniuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozziczek Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.ha.pwr.wroc.pl 26.10.02, 17:21 Veni, vidi, vici.. Impreza naprawde z najwyższej półki.. Dostałam czerwoną koszulkę "Frasyniuk - jestem na tak!" i robertowy autograf. Potańczyłam, poskakałam, piwo wypiłam. Nawet banda roznegliżowanych, piszczących fanek Leszcza nie zakłóciła mi zabawy. Oby więcej takich imprez we Wrocku (bez sprawdzania, czy wchodzę w adidasach czy w wypastowanych lakierkach - grunt to door selection i obuwie niesportowe) I życzę Władkowi jutro druzgoczącego zwycięstwa! Trzymam kciuki, bo jako krakowianka nie mam prawa głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Total Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 17:05 Też tam byłem i dobrze się bawiłem, było SUPER !!! Generalnie uważam, że kampania wyborcza Frasyniuka była lepsza od kampanii innych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metergolina Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 18:42 Takie imprezy mogłby byc zawsze!!!Dawno się tak nie bawiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 21:12 Nie jestem osobą, która krytykuje ludzi czy ocenia, od tego są bardziej kompetentni i oplacani ludzie, ale wydaje mi sie że muzyka i polityka nie idą w parze. Najlepszym tego przykladem jest piosenka wyborcza Leppera. Choć kto wie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 21:14 Nie jestem osobą, która krytykuje ludzi czy ocenia, od tego są bardziej kompetentni i oplacani ludzie, ale wydaje mi sie że muzyka i polityka nie idą w parze. Najlepszym tego przykladem jest piosenka wyborcza Leppera. Choć kto wie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 21:15 Nie jestem osobą, która krytykuje ludzi czy ocenia, od tego są bardziej kompetentni i oplacani ludzie, ale wydaje mi sie że muzyka i polityka nie idą w parze. Najlepszym tego przykladem jest piosenka wyborcza Leppera. Choć kto wie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Leszczyński poprowadzi imprezę Frasyniuka IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 21:17 Nie jestem osobą, która krytykuje ludzi czy ocenia, od tego są bardziej kompetentni i oplacani ludzie, ale wydaje mi sie że muzyka i polityka nie idą w parze. Najlepszym tego przykladem jest piosenka wyborcza Leppera. Choć kto wie . Odpowiedz Link Zgłoś