Dodaj do ulubionych

SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 21:51
Chciałbym poczytać wasze opinie na ten temat. Moja jest baaaaaaaaardzo
pozytywna. To chyba najlepszy teatr w mieście. Potwierdziła to kolejna
premiera. Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mona Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 23:21
      Potwierdzam. Lubos jest genialny. Reżyseria też.
      • Gość: magician Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 18:16
        Sonatę zobacze dopiero w czwartek, ale co do tego że Współczesnym jest
        najlepszym Teatrem we Wrocławiu to się zgadzam!!! :))

marta
        • Gość: Jarosz Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.vogel.pl 28.10.02, 18:19
          Niestety, premiera "Sonaty" okazała się sromotną klęską. Tak to jest z
          przenoszonymi ciążami, kiedy na dodatek płód trzykrotnie zmienia matkę, tj.
          reżysera. Spektakl jest nudny, udziwniony na siłę, scenografia brzydka, muzyka
          okropna (tytułowa sonata to bardziej womitowanie niż muzyka), a na dodatek
          każdy aktor gra co innego, nie zważając na partnerów... O zespołowości mowy nie
          ma. Te półtorej godziny dłuży się niemiłosiernie. Drugi raz nie pójdę.
          • Gość: magician Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 11:00
            Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> Niestety, premiera "Sonaty" okazała się sromotną klęską. Tak to jest z
            > przenoszonymi ciążami, kiedy na dodatek płód trzykrotnie zmienia matkę, tj.
            > reżysera. Spektakl jest nudny, udziwniony na siłę, scenografia brzydka,
            muzyka okropna (tytułowa sonata to bardziej womitowanie niż muzyka), a na
            dodatek każdy aktor gra co innego, nie zważając na partnerów... O zespołowości
            mowy nie ma. Te półtorej godziny dłuży się niemiłosiernie. Drugi raz nie pójdę.

zgadzam sie z Jaroszem. Kiepski spektakl, muzyka i scenografia okropne,
            kompletny chaos na scenie.
            Lubos - jak zwykle oryginalny
            Podobal mi sie tez Artman, pierwszy raz moglam go USLYSZEC na scenie :)) wypadl
            bardzo dobrze.

co oczywiscie nie zmienia mojego wczesniejszego pogladu na WTW :)

marta
    • Gość: kasia Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.02, 15:46
      SONATA BELZEBUBA?? KLESKA!!:( Niestety kleska, wcale mi sie nie podobało, tam
      każdy robi to co lubi, totalna psychoza, buuu...:(( Ale Wspolczesny dobry
      teatr, owszem...:)
      • Gość: magician Re: SONATA BELZEBUBA WE WSPÓŁCZESNYM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.02, 17:02
        Gość portalu: kasia napisał:

> Ale Wspolczesny dobry teatr, owszem...:)

no :)

m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka