marta_kuliberda 28.12.05, 15:43 Poszukuje godnego polecenia szkoleniowca z Wrocławia. Interesują mnie szkolenia na posłuszeństwo lub indywidualne. Czekam z niecierpliwościa na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.wroclaw Re: szkolenie psów 28.12.05, 16:30 Witaj, we Wrocławiu jest kilka godnych polecenia osób szkolących psy. Mogę polecić - jednak ich wybór zależy od Twoich potrzeb, wieku, rasy, temperamentu psa, celu szkolenia, od ilości Twojego wolnego czasu i trochę od miejsca zamieszkania, zwłaszcza, gdy tak sypie, jak dziś :) Może trochę przybliżyć psiaka, na forum, bądż w mailu? Mój adres: nat.wroclaw@gazeta.pl Pozdrawiam Natalia, psi szkoleniowiec - pasjonat :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw mała errata 28.12.05, 16:35 Psi szkoleniowiec - pasjonat- amator, żeby nie było, że jakąś prywatę tu rozpoczynam :) Polecam z serca - zawodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO Re: Polecam www.aport.ct8.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.14, 18:28 Też polecam. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś