Dodaj do ulubionych

Bal pod gwiazdami

01.01.06, 22:37
Tośmy pewnie na innym rynku byli.
Ścisk to fakt ale pełno pijanych małolatów, petardy w tłumie i niezbyt
przyjemna atmosfera - cały sylwester w rynku. A o tym co się działo kilkaset
matrów poza rynkiem pragnę zapomnieć - tam już policja i straż miejska a
także służby oczyszczające miasto dały....popis nieudolności.
Ale w TV wyglądało dobrze.
Pozdrowienia
nn
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Bal pod gwiazdami IP: *.wroclaw.mm.pl 01.01.06, 23:06
      Na miejscu nie byłem bo nie lubię masowych imprez, ale w TV wyglądało OK.
      pozdrawiam
    • Gość: MJ Bal z playbacku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.06, 23:26
      Bal z playbacku, kicha i żenada.
      Koncert na żywo, a piosenki z płyty.
      W TV to wyglądało bardzo przykro,
      TV nie umie już chyba robić koncertów, tylko masowe spędy.

MJ
      • Gość: tt Re: Bal z playbacku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.06, 23:45
        chyba tylko skawinski i stachurski spiewali na zywo,reszta bez komentarza,nie
        bylem na miejscu ale nawet w tv wygladalo zalosnie,szczegolnie sztuczne ognie 2
        minuty wczesniej i przekrzykujacy sie prezenterzy,
        • Gość: KKW Re: Bal z playbacku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 08:29
          Zgadzam się. Co to za przyjemność oglądać kogoś "na żywo" skoro on udaje że
          śpiewa, a tak naprawdę, to tylko rusza mordą - do tego nie zawsze nadążając za
          płytą. BRAWA dla tych artystów, co postanowili się wysilić.
      • Gość: Nepoczytalny Remiza Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:47
        Margaryna rządzi, urok Niny T. rzucony na Rafała D. "zaowocował" reżyserską
        katastrofą.
    • Gość: amar| Re: Bal pod gwiazdami IP: *.wroclaw.mm.pl 01.01.06, 23:54
      Tez bylem na rynku, i nawet przeszedlem sie po centrum w noc sylwestrowa i
      naprawde bylo dobrze, i bezpiecznie, moze miales pecha!! A co do pijanych, to
      wkoncu sylwester nie?!
      Ja bym tak nie marudzil na waszym miejscu, w wawie nic nie bylo!!
      • tomek854 Re: Bal pod gwiazdami 02.01.06, 01:28
        Kaczor sie na nich zemścił, że na niego nie głosowali ;-)
        • Gość: kas BYLO SWIETNIE! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:11
          hehe bardzo mi sie u was we wroclawiu podobalo:) jestem z krakowa i przywyklam
          do wielkich sylwestrow (w zwiazku z tym lodzi przezylam straszne rozczarowanie
          rok temu:P). mielismy siedziec w pubie bo balam sie ze bedzie zimno i nudno ale
          bylo SUPER, bezpiecznie i nie zmarzlam bo sobie tanczylam:)))) swietnie
          zorganizowane macie miasto, impreza tez niczego sobie, sporo gadzetow i piwo
          pod reka :))) BYLO SWIETNIE!
          p.s liczylam na reni jusis a ona zaspiewala z playbacku :( dobrze ze skawinski
          dal swietny koncert i rozruszal nas na zywo :)))
    • Gość: Wrocławianin Re: Bal pod gwiazdami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.06, 09:26
      bylo nawt spoko ale troche za niebezpiecznie, petardy i szklo niby nie mozna
      bylo wnosic ale to byla najprostrza rzecz jaka mozna bylo zrobic. wszyscy co
      tam sprawdzali niewiedzieli co chyba tam robia. radze nastepnym razem scene dac
      gdzie indziej by sie mogl tlum rozladowac bo naprawde scisk niesamowity i
      najlepiej zrobic telebimy. pozdrawiam i czekam na nastepna impreze we Wrocławiu
      • Gość: Jaktotak Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:55
        No właśnie . Ta pani pisząca artykuł chyba czegoś nie dopatrzyła. Bo najpierw
        pisze, że policja sprawdzała czy nikt nie wnosi szkła a na końcu artykułu, że o
        3 rynek zawalony był potłuczonym szkłem:-))) He he he. Ci co wnosili szkło
        nawet się nie ukrywali.
    • Gość: olgaa Re: Bal pod gwiazdami IP: *.e-wro.net.pl 02.01.06, 09:34
      W SE wyczytałam że bajm dostał 50 tys a doda 30 tys za koncert. Chyba troche
      dużo za 10 minut śpiewania
    • Gość: leszcz-19 Re: Bal pod gwiazdami IP: *.szczytna.sdi.tpnet.pl 02.01.06, 09:56
      poprostu zajebiscie
    • Gość: kubeq Krak to wcale nie była największa impreza w kraju IP: *.autocom.pl 02.01.06, 10:24
      w Krakowie było canjamniej tyle samo ludzi jak nie więcej, ale tylko z uwagi na
      remont Rynku Głównego, gdby nie to bawiłoby sie prawdopodobnie tyle osób ile w
      zeszłym roku - 170 tys
      • Gość: kas Re: to wcale nie była największa impreza w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:31
        no i co z tego? czy to jakis konkurs, kto wiecej? chyba liczy sie kto lepiej,
        prawda? nie przynos wstydu mojemu miastu podpisujac sie ze jestes z Krakowa.
        ok? :)
        • Gość: kubeq Krak Re: to wcale nie była największa impreza w kraju IP: *.autocom.pl 02.01.06, 16:26
          żaden konkurs, zwyczajne sprostowanie pewnej nieścisłości , któa się pojawiła w
          artykule jest wyraźnie napisane , że sylwester był największy - a nie najlepszy,
          z czym trudno byłoby polemizować, nie wiem skąd u ciebie taka tendencja to
          zawstydzania się, nadwrażliwośc czy jakieś kompleksy ?
      • Gość: skorptom Re: to wcale nie była największa impreza w kraju IP: *.icpnet.pl 07.01.07, 08:52
        A gdzie można zobaczyć fotki z koncertu?
    • Gość: Witaj Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:50
      Ha! mieli ponoć sprawdzać na bramkach czy ktoś nie wnosi szkalnych butelek
      tymczasem z tego co widziałem wokół siebie to wszyscy mieli szklane szampany.
      Butelki latały dosłownie w powietrzu. Na ul Wita Stwosza pijany smarkacz
      puszczał petardy w tłumie. Kilka metrów dalej stały dwa radiowozy i 4
      policjantów. Zero reakcji.
      • Gość: Student PWR Re: Bal pod gwiazdami IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 02.01.06, 12:50
        Oj tak butelki latały w powietrzu, pełno szkła, zadymy , gwałtów i
        rozbojów...ludzie...zeby takie PIERDOŁY pisać to trzeba miec nakopane we łbie,
        albo byc starym zgredem ;)
        Ja osobiście szampana nie przyniosłem (czego żałuje bo można było), ale piwko
        mozna było wziąść na miejscu, ale co najważniejsze - była koooopa pięknych
        Poleczek, kto chciał ten brał...
        Ja do akademika nie wrociłem juz sam na impreze, i zawsze miło nową duszyczke
        mieć potem w pokoiku :]

Literka P, literka W, literka R jak PWR !!
        • Gość: tik Re: Bal pod gwiazdami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.06, 20:44
          od razu widac, ze z polibudy jestes
          • Gość: Łysy Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 01:19
            Podpisał się, niepotrzebnie wysilałeś umysł, trzeba było zostawić siły na inne
            okazje :)

Pozdro dla PWR :)
    • Gość: Marianna Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:21
      Supe pomysl i fajana zabawa, mladze miasta sie zatroszczyly !! Brawo !!

Jednak zupelnie do niczego byly prezenterki

Mlynarska, Popek i didzeje z ESKA.

Mlynarska, wrzeszczala do mikrofonu, to jej styl, nie byla przygotowana i
      opowiadala banaly, takze przechwaly swojej rodzinki, kogo to interesuje ?

Popek podobnie. a didzeje to nawet sie nie wysilali, okropne, przeciez zgarneli
      niezle pieniadze ZA NIC !!!

Prezenterzy, ktorzy potrafia prowadzic takie imprezy i nie wydzuerac sie do
      mikrofonu ale zabawic publicznosc albo prowadzic na poziomie to jest

Mann, molek, Richardson, Torbicka oraz wiekszosc radiowych,

Mysle ze jednak mozna lepiej zaproscic jednego artyste wiecej niz takich
      marnych prezenterow. krakow juz tych pan nie zaprosil i tam bylo bez.

Miasto mogloby zaoszczedzic nie oplacajac Mylnarskiej , Popek i inn.
      To pomysl na przyszly rok !
    • matmichal Re: Bal pod gwiazdami 02.01.06, 11:28
      młynarska była do D.... prezydent też był stremowany:)
      • Gość: josip Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:07
        A za zaoszczedzone pieniadze moznaby zaprosic Mandaryne!:)
    • Gość: 666 Re: Bal pod gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:04
      i mnie się podobało, choć uprzednio psioczyłem. raz w roku można się
      poprzeciskać w tłumie, powyzywać z pijanymi burakami i posłuchać hały.
      fajerwerki były ekstra, a atmosfera wypas.
    • inezka Re: Bal pod gwiazdami 03.01.07, 18:26
      "Lekarze i ratownicy dyżurujący w punkcie medycznym..."
      A to ciekawe, że w ogóle ktoś ich znalazł. Byłam w Rynku na spacerze ok.
      godziny 16-tej i pytałam się dwóch przybarierkowych ochroniarzy (na
      ul.Odrzańskiej i ul.Św.Mikołaja), gdzie jest punkt medyczny i żaden nie
      potrafił mi odpowiedzieć. Raczej gdybali - jeden, że może na Solnym, a drugi,
      że może pod sceną...
      Jak dla mnie urocze i punkt dla:
      1.organizatora,
      2.firmy ochroniarskiej obsługującej imprezę za doinformowanie pracowników.
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka