Dodaj do ulubionych

dentysta dla 2-latka (Wrocław)

06.01.06, 13:55
Witam.
Prosze o informacje (ul, oraz cena jednej wizyty )
dziekuje

Obserwuj wątek
    • nat.wroclaw Re: dentysta dla 2-latka (Wrocław) 06.01.06, 15:23
      Witam również,

Wśród rodziców polecana jest dr Małgorzata Mania, gabinet MMDent, ul. Hallera
      103/3, tel: tel. 3632532. Oto, co pisze o niej mama mojego baaardzo energicznego
      bratanka - wiercipięty:

Świetne jest generalnie podejscie, wystrój, kolorowe plomby do mleczaków do
      wyboru przez dziecko, anielska cierpliwosc pani doktor. Czasem za pierwszą,
      drugą wizytą nic się nie da zrobić ale dziecko moze sobie pojeździźć na fotelu
      dentystycznym, popuszczać wodę z kraniku, oswoić się generalnie.

Ceny sa normalne, ani jakoś szczgólnie wysokie ani szczególnie okazyjne,
      normalne po prostu.

Serdeczności
      Natalia
    • Gość: mama Re: dentysta dla 2-latka (Wrocław) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.01.06, 15:31
      Polecam panią doktor Ewę Jakubaszko. Przyjmuje na Pabianickiej 25 (ESTI DENT)
      Mozna sie rejestrować telefonicznie 793 04 83. Nie wiem tylko, czy pani
      Jakubaszko wróciła juz z urlopu macierzynskiego. Cena za wizyte w normie. Pani
      doktor świetnie sobie radzi z maluchami. Moje dziecko, które w zyciu nie da
      sobie krwi z palca pobrać, nie ma nic przeciwko borowaniu w zębach. Szczerze
      polecam
      • Gość: adam bez sensu IP: *.media4.pl 06.01.06, 17:35
        do kowala, za miasto a nie...
    • emwu15 Re: dentysta dla 2-latka (Wrocław) 08.01.06, 21:35
      Polecam dr Grzegorza Kuźniara - rewelacja. W chwili obecnaj przyjmuje jeszcze
      na Ostanim Groszu - ale, zdaje się, w ciągu tygodnia ma się przenieść na
      Racławicką. Jak dostanę namiary - to prześlę.
      • annakraw Re: dentysta dla 2-latka (Wrocław) 09.01.06, 20:26
        polecam siebie ,lubie leczyć dzieci i wydaje mi się,że mam do nich dobre
        podejście tzn generalnie duże powodzenie lecznicze ,zapraszam na Powst.śl 148
        tel 604640654 , mamy podpisaną umowę z NFZ więc generalnie wizyty sa
        bezpłatne ,chyba ,że zakładamy kolorowe wypełnienia to wtedy 40
        zł .Polecam ,proszę zabrać dziecka książeczkę ubezpieczeniową i pesel ZAPRASZAM
        • weterynarz40 Re: dentysta dla 2-latka (Wrocław) 31.03.15, 02:10
          To ja polecam dr. Szczombrowską, też lubi leczyć dzieci i leczy moje, wszystkie trzy. Płacimy trochę więcej ale efekty są fajne i trwałe no i nie ma rzezi podczas wizyty :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka