is_kierka 08.01.06, 21:41 Kurcze... Znowu zbliża się poniedziałek - to straszne! Kto jeszcze nie lubi poniedziałków? Proszę o poparcie :) Może by tak stworzyć Stowarzyszenie Przeciwników Poniedziałków ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saq Re: Poniedziałek :( 08.01.06, 23:24 e tam. poniedziałek jak poniedziałek. bywa i dobry. zanim się zorientujesz, już jest wtorek a potem środa a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Poniedziałek :( 09.01.06, 18:06 Poniedziałek wolny jak Tybet winien być. W piątek człowiek wraca z roboty,ręce wydłużają się po całym tygodniu do kostek i nie tylko łone. Gdyby nie rowy melioracyjne po obu stronach drogi to nie moglibyśmy ich z tonym gdzie włożyć,a tak chwilowa chociaż ulga,nieprawdaż tony?... (tony się uśmiecha) Zanim człowiek się umyje i położy już 3.00 w nocy. Wstajemy rano w sobotę o 18.00 i co zjemy czypsy obejrzymy filmik,umyjemy się i kolejny dzień zleciał. Zapomniałbym o skrzynce piwa na głowę sączonym do 5.30. Niedziela myjemy się,wstajemy idziemy do kościoła na 18.00(ale tylko czasami) jak matka Joanna od haniołów posługę ma,ponieważ piękna z niej niewiasta. Wracamy do domu myjemy się i kładziemy i kolejny dzień jak z bicza strzelił. Nawet człowiek a zwłaszcza teraz nikogo nowego nie zapoznał. No ale dni krótkie i to pewnie dlatego. W poniedziałek za to wstajemy już o 6.30 rano. Bądźmy szczerzy w ten sposób to nawet 3 dni w jednym możemy zmieścić. Tak więc albo niech Marcinkiewicz Krzywoustym nie wiem dlaczego zwany,zrobi dobrze nie tylko dzieciom!!! Przecież dorośli też od czasu do czasu zasługują na lizaka nie mówiąc o lodzie. Zrób nam Pan sobotę,niedzielę i poniedziałek wolny to będziemy wydajniejsi o 1/5 z pewnością albo zabierz se Pan sobotę i niedzielę a poniedziałek zostaw nam wolny. MONDAY MUST BE FREE - jeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is_kierka Re: Poniedziałek :( IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 09.01.06, 20:57 Jak to dobrze, że chociaż String i Tony mnie rozumieją...!!! :) A jutro pobudka o 6:00 Byle do piątku! Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Poniedziałek :( 09.01.06, 21:28 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Poniedziałek :( 09.01.06, 22:21 String...... Co? Ale w poniedziałek ja nie mogię.... Dlaczego??? Bo pomagam mamie!!! A to więcej piva dla mnie zostanie:) buehahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś