Dodaj do ulubionych

PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW

11.01.06, 15:53
Kochani, PILNIE potrzebuje namiarow na pielegniarke, ktora moglaby
przychodzic prywatnie i przez 5 dni (w tym sob i ndz) podawac zastrzyki
domiesniowo mojemu dziecku (antybiotyk). Macie kogos sprawdzonego? Mieszkam
na Krzykach, okolice ul. Skarbowcow. Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • maj55 Re: PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW 11.01.06, 16:17
      zadzwoń do mediconceptu
      • mamawrock Re: PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW 11.01.06, 16:50
        Dzieki, juz to robilam, niestety dzis nikt mi juz w tej kwestii tam nie pomoze,
        pewnie bede dzwonic jeszcze jutro rano. Jesli ktos ma jeszcze inna alternatywe,
        bede wdzieczna :)
    • limes1 Re: PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW 11.01.06, 16:54
      A dowiadywałaś się w swojej przychodni? Przeciez każdy ma obligatoryjnie
      wybraną pielęgniarkę, która w razie potrzeby bez łachy i za darmo przychodzi i
      robi odpowiednie zabiegi. Wystarczy tylko zgłosić. Chyba, że zależy Ci na
      prywatnej pielęgniarce.
      • mamawrock Re: PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW 11.01.06, 18:03
        Dzieki, oczywiscie, ze sie dowiadywalam... ale okazuje sie, ze mojej przychodni
        to wcale nie "bez łachy" :( Hm... moze czas zmienic przychodnie? Tutaj problem
        jest to, ze zbliza sie weekend a przychodnia w weekend nie czynna, a dwa, ze
        zastrzyki przepisal prywatny lekarz, nie z tej przychodni... no i zeby
        honorowali wytyczne lekarza z zewnatrz, to musze sie umowic do "swojego"
        lekarza w "swojej" przychodni i dopiero na zalecenie lekarza "wewnetrznego"
        pielegniarki z mojej przychodni dadza dziecku zastrzyk....... rece i majtki
        opadaja
        • staszka1974 Re: PIELĘGNIARKA PRYWATNIE NA ZASTRZYKI - WROCŁAW 12.01.06, 08:49
          Czść, ja mieszkam obok, dokładnie na Klecinie i chodzę do przychodni na ul.
          Czekoladową. Tam są b. miłe pielęgniarki,ja nie załatwiałabym tego "drogą
          formalną", tylko poszłabym porozmawiać z nimi, moża któraś chce "dorobić na
          boku", chyba nie narzekają na zbyt wysokie zarobki ;-) Pozdrawiam! Staszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka