Dodaj do ulubionych

Ludzie!!! Wróćcie!

04.11.02, 00:49
czytam forum od mniej wiecej 15 miesiecy - z paroma dluzszymi przerwami
(krotszymi tez;)...i co sie dzieje? gdzie sa starzy(bynajmniej nie chodzi o
wiek;) wyjadacze? arvena, wrocadi, postmodern, jeszcze z 15 osob by sie
znalazlo (przepraszam tych co nie wymienilem, niestety skleroza:( ja ominalem
ten watek - co sie stalo z Roberto-35, otoz pare miesiecy temu przestalem
czytac na pare tygodni, a jak wrocilem to juz go nie bylo; moze ktos przesle
linka albo opisze ta sprawe? isis! - czemu ostatnio sie nie odzywasz?
wędzonka? mastat? janek? fajnie, ze sie pojawili nowi, ale ja was tak lubilem
czytac.... :( zasmucacie mnie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Dari Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.warszawa.ec.pl 04.11.02, 00:57
      escorpio napisał:
      > czytam forum od mniej wiecej 15 miesiecy - z paroma dluzszymi przerwami
      > (krotszymi tez;)...i co sie dzieje? gdzie sa starzy(bynajmniej nie chodzi o
      [..]
      > wędzonka? mastat? janek? fajnie, ze sie pojawili nowi, ale ja was tak lubilem
      > czytac.... :( zasmucacie mnie :(

Takie to już jest życie w Internecie - wymiana pokoleń trwa tu znacznie, znacznie
      krócej niż w życiu.

pozdrawiam
      Dari
      • Gość: stary Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 01:13
        Dari ma zapewne rację, choć jeżeli chodzi o mnie (dzięki za pamięć), to w pewnym momencie trochę za mocno zacząłem żyć forumowym życiem, zbyt bagatelizując to, co dzieje się w realu. Trzeba było przywrócić właściwe proporcje. Pozdrawiam! :))))))))))))))))))))))))))))))
    • mastat Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 08:39
      Witam i pozdrawiam:) Informuję, że jestem obecny (choć może trochę mniej mnie
      widać, ale parę zjawisk mnie odstraszyło jakiś czas temu). Co do wymienionych
      powyżej to Roberto też coś dawno nie widziałem:( Fajnie, że ktoś tęsknił:)))
      Baj!
      • Gość: cyfer Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: proxy / *.gennet.ee 04.11.02, 10:03
        co prawda nie zostalem wymieniony, ale mam nadzieje, ze nie bedziecie mieli mi za zle zabrania glosu. otoz podpisuje sie pod tym, co powiedzial mastat. niestety, wydarzenia, ktore od pewnego czasu maja tu miejsce skutecznie zniechecaja do zabierania glosu w dyskusjach. poza tym (z tego co wiem) wielu "starych wyjadaczy" jest obecnych, ale poprzestaja na obserwacji, a kontakt odbywa sie "pozaforumowo". nie ukrywam, ze marzy mi sie taki stan personalny, jak ten przed wakacjami. o klimacie nie wspomne...
        • pafik Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 11:26
          Gość portalu: cyfer napisał(a):

> nie ukrywam, ze marzy mi sie taki stan personalny, jak ten przed waka
          > cjami. o klimacie nie wspomne...

Wakacjami 2001.
          • nexus20 Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 11:40
            Niewątpilwie coś jest na rzeczy...
          • wedzonka Re: Ludzie!!! Wróćcie! 05.11.02, 22:23
            pafik napisał:

> Gość portalu: cyfer napisał(a):
            >
            > > nie ukrywam, ze marzy mi sie taki stan personalny, jak ten przed waka
            > > cjami. o klimacie nie wspomne...
            >
            > Wakacjami 2001.

Oj tak! Ostatnio nawet nikt Zdroja nie oczernia - nie to co drzewiej bywalo! :)
            Moze to juz pora na ordery kombatanckie?
          • wedzonka Pafik, straszna mysl przyszla mi do glowy! 22.11.02, 15:51
            pafik napisał:

> Gość portalu: cyfer napisał(a):
            >
            > > nie ukrywam, ze marzy mi sie taki stan personalny, jak ten przed waka
            > > cjami. o klimacie nie wspomne...
            >
            > Wakacjami 2001.

Moze powyzsze to nie jest niegrozny sentyment! Moze to wlasnie zachodzi nas z
            manki ta sama choroba co dotknela dzisiejszych milosnikow epoki gierka?? :]

• Gość: terkas Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 12:03

nie ukrywam, ze marzy mi sie taki stan personalny, jak ten przed waka
          > cjami. o klimacie nie wspomne...

toboły piękne dni :))))
    • Gość: STrup Jestem, ale... IP: *.chem.uni.wroc.pl 04.11.02, 10:25
      escorpio napisał:

> wiek;) wyjadacze? arvena, wrocadi, postmodern, jeszcze z 15 osob by sie
      > znalazlo (przepraszam tych co nie wymienilem, niestety skleroza:( ja ominalem
      > ten watek - co sie stalo z Roberto-35, otoz pare miesiecy temu przestalem
      > czytac na pare tygodni, a jak wrocilem to juz go nie bylo; moze ktos przesle
      > linka albo opisze ta sprawe? isis! - czemu ostatnio sie nie odzywasz?

... niewiele mam czasu, toteż zaglądam na Forum z rzadka. Zawsze jednak biorę
      głos w dyskusji, jeśli mam coś do powiedzenia oczywiście.
      No i zawsze zaczynam od kliknięcia w głodny brzuszek pajacyka!!!
      Bardzo Stary Forumowicz STrup

• isis! Re: Jestem, ale... 04.11.02, 15:15
        Cieszę się, że escorpio mnie wymienił i że w ogóle się pamięta o "starych".
        A co do nieodzywania się - mam teraz pracowity okres i Forum zeszło trochę na
        margines. Poza tym - zaczęło się u mnie robić jak u starego - zatracała mi się
        granica pomiędzy Forum a realem. Ale... ja tu jeszcze wrócę :)
        • dr_jekyll Re: Jestem, ale... 06.11.02, 13:11
          Witajcie! Fakt - początek roku akademickiego odbił sie nieco na frekwencji,
          myślę że to się zmieni przy okazji najbliższych świąt/ferii etc.

Pozdrowionka 4 all!!!
    • szoppracz1 Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 15:48
      Pojawiło się znów cholernie nawiedzone Kociątko. Szlag mnie trafia jat czytam
      texty tego typa.
      • chysek.litrusek Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 15:58
        A ja tylko sobie obserwuje z norki.
      • nelka Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 16:31
        szoppracz1 napisała:
        > Pojawiło się znów cholernie nawiedzone Kociątko. Szlag mnie trafia jat czytam
        > texty tego typa.

Kociątko to akurat dziewczyna, ale zastanawiam się, ktoś cie przywiazał do
        kompa i kazal czyatać, nie musisz.

Jest nas trochę starych forumowiczów, nexusa dawno nie było, wiem mniej więcej
        z telewizji czym się zajmowałeś, ale jakie są tego efekty to nie wiem,
        pochwalisz się?
        A poza tym kirkol zwoływał spotkanie, może jednak znajdzie się więcej chętnych?
        • aniel Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 19:25
          na pewien czas forum stracilo wolnosc wypowiedzi. nikt nie lubi byc obrazany,
          bo to zadna sztuka obrazac anonimowo. mam nadzieje,ze juz jest lapiej. dawno
          nie bylam-wiec nie wiem. jest lepiej??
          jakies spotkanie??? to jest to co Aniel lubi najbardziej :)
          • Gość: m* Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.kask.net.pl 04.11.02, 19:56

> jakies spotkanie??? to jest to co Aniel lubi najbardziej :)

a i marsha spotkaniem nie wzgardzi ... :)
            przejdźmy do konkretów:
            zatem,gdzie i kiedy?????
            może Stańczyk-jak rok temu?
            najbliższa sobota? 18:00?
            • aniel Re: Ludzie!!! Wróćcie! 04.11.02, 19:57
              w Stanczyku rezerwacja jest platna, a o stolik z "marszu" trudno. sobota to
              fajny pomysl, ale moze lepiej inny lokal. chyba,ze zrobimy zrzute na stolik-
              chyba 20zl, nie pamietam dokladnie
              • Gość: m* spotkanie!!!!!!! IP: *.kask.net.pl 04.11.02, 21:28
                to może jednak inny lokal :)
                • isis! Re: spotkanie!!!!!!! 04.11.02, 23:38
                  Buuu, a ja mam w sobotę wyjazd... :(
                  Ale - marsha, bea, arvena - pamiętacie o piątku?
                  • Gość: Klon Kloniasty Re: Boicie sie klonów ????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 00:35
                    postmodern podobno nie żyje ??????????????
                    • wszywa1 Re: Boicie sie klonów ????????? 05.11.02, 00:52
                      Gość portalu: Klon Kloniasty napisał(a):

> postmodern podobno nie żyje ??????????????

Z kim on, postmodern , nie żyje, niby.????????????
                      • Gość: Klon Kloniasty Re: Boicie sie klonów ????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 22:53
                        wszywa1 napisał:

> Gość portalu: Klon Kloniasty napisał(a):
                        >
                        > > postmodern podobno nie żyje ??????????????
                        >
                        > Z kim on, postmodern , nie żyje, niby.????????????
                        >> z malżonką , swą młodą !!!!!
                        • wszywa1 Re: Boicie sie klonów ????????? 06.11.02, 12:19
                          Gość portalu: Klon Kloniasty napisał(a):

> wszywa1 napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: Klon Kloniasty napisał(a):
                          > >
                          > > > postmodern podobno nie żyje ??????????????
                          > >
                          > > Z kim on, postmodern , nie żyje, niby.????????????
                          > >> z malżonką , swą młodą !!!!!

No i dobrze!! Oboje teraz do wziecia są.
                  • Gość: kebabka Re: spotkanie!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 12:25
                    > Buuu, a ja mam w sobotę wyjazd... :(

No trudno, Isis, przecież się nie rozdwoisz :))

• Gość: marsha Re: spotkanie!!!!!!! IP: 62.233.179.* 05.11.02, 12:42
                      to zaproponujcie inny termin!
                      widuję się z niektórymi z Forumowiczów,nawet dość często-okazało się,że Forum
                      przyjaźniom sprzyja-ale chętnie spotkałabym się z Wami w większym gronie,jak
                      niegdyś to bywało... :)
                      ciao!
                      m*
                      • nelka Re: spotkanie!!!!!!! 05.11.02, 13:19
                        jeju, może piątek ?
                        ja w sobote tez nie mogę,
                        niedziela tez jest dobra, a święto narodowe nadaje sie na leczenie kaca w
                        poniedziałek ;-)))))
                      • Gość: Kociątko marsha!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 14:24
                        co jest w piątek z tobą, beą i arvenką? czy ja dobrze wnioskuję ze będziecie
                        sie ukulturalniać? jak tak to ja też chcę ;P
                        • bea. Re: piątek 05.11.02, 14:33
                          ?????
                          Co jest w piątek ze mną?
                          sama chętnie się dowiem ;)
                          Cóż....... na piątek akurat jestem umówiona I to w Stańczyku, ale z kimś
                          zupełnie innym.
                          • waldek.s Re: piątek 05.11.02, 21:57
                            Tak, tak koniecznie spotkajmy sie wreszcie.Psiakrew isis nie możesz przełożyć
                            tego wyjazdu?
                            • Gość: Przyjaciele Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 22:01
                              waldek.s napisał:

> Tak, tak koniecznie spotkajmy sie wreszcie.Psiakrew isis nie możesz przełożyć
                              > tego wyjazdu?

Walduś kochany chłopczyku ze ślicznym tyłeczkiem, wpadnij do nas to zabawimy
                              się w naszym męskim gronie. Załuż stringi, cholernie ci było w nich ostatnio do
                              twarzy.
                              Pozdrowienia.

Twoi kochający inaczej przyjaciele.
                              • waldek.s Re: piątek 05.11.02, 22:10
                                W jakim kolorze maja byc te stringi?
                                • Gość: Przyjaciele Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 17:48
                                  waldek.s napisał:

> W jakim kolorze maja byc te stringi?

Oczywiście czarnym głuptasku. Wpadnij po drodze to Carrefoura i kup kilka
                                  bananowych i malinowych prezerwartw. Przecież wiesz, że propagujemy tylko
                                  BEZPIECZNY seks.

Całuski Waldusiu S

Twoi przyjaciele

• isis! Re: piątek 05.11.02, 22:11
                            bea. napisała:

> Co jest w piątek ze mną?
                            > sama chętnie się dowiem ;)

No nie - zapomniałaś? Wysłałam Ci SMSa (14.00 wiesz gdzie)

> Cóż....... na piątek akurat jestem umówiona I to w Stańczyku, ale z kimś
                            > zupełnie innym.

Mam nadzieję, że później... To mój ostatni wolny piątek...
                            • Gość: kebabka Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.02, 22:28
                              > Mam nadzieję, że później... To mój ostatni wolny piątek...

Ale czym się tak martwisz? Zawsze możesz porozmawiać sama ze sobą.
                            • bea. Re: piątek 06.11.02, 11:17
                              isis! na pewno nie umawiałaś sie ze mną.
                              pewnie jest na forum jeszcze jakas bea (niezalogowana). SMS nie mogłaś mi
                              wysłać, bo nie masz mojego telefonu, wszak się nie znamy.
                              pozdrawiam, i życzę miłego piątkowego spotkania
                              • Gość: kebabka Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 11:51
                                To o której się w końcu spotykamy? Już nie mogę się doczekać aż Isis nam opowie
                                o tym wszystkim. Koncerty, aplauzy, sukcesy, egzotyczne podróże, rauty z
                                gwiazdami filmowymi, czarujący adoratorzy, miłosne intrygi, bale,
                                arystokratyczni amanci, francuscy kamerdynerzy, gorące noce - jednym słowem
                                wielki świat, którego my, maluczcy, nigdy nie zaznamy...
                                Och, Isis, jak ja Cię podziwiam!
                              • isis! Re: piątek 06.11.02, 12:37
                                bea. napisała:

> isis! na pewno nie umawiałaś sie ze mną.
                                > pewnie jest na forum jeszcze jakas bea (niezalogowana).

No tak - bea bez kropki, czyli beatice :)))
                                • Gość: beatice Re: piątek IP: 80.48.114.* 06.11.02, 12:49

Widzę, że znowu ja i bea. jesteśmy mylone. :)
                                  Isis, pamiętam o piątku. Oczywiście, że będę o 14 w umówionym miejscu.(tam
                                  gdzie ostatnio mówiłaś?)
                                  Do zobaczenia.
                                  • waldek.s Re: piątek 06.11.02, 13:45
                                    Ja też chcę przyjść. Podajcie miejsce a będę z pewnością. Może namówię też
                                    Jaśka.
                                    • Gość: m* Re: piątek IP: 62.233.178.* 06.11.02, 13:49

> Ja też chcę przyjść.

to jest "tajne spotkanie". bynajmniej nie >>impreza<<-dlatego
                                      dla "wybranych" :))))))
                                      ciao!
                                      m*
                                      • waldek.s Re: piątek 06.11.02, 13:56
                                        Tajne komplety czy co?
                                        • Gość: m* Re: piątek IP: 62.233.178.* 06.11.02, 14:00

> Tajne komplety czy co?

coś jest na rzeczy... :)
                                          • Gość: m* klony... :( IP: 62.233.178.* 06.11.02, 14:07
                                            znów się zaczyna. kto "wywołał klony z lasu"!!!?????
                                            • Gość: Belial Re: klony... :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 14:10
                                              Gość portalu: m* napisał(a):

> znów się zaczyna. kto "wywołał klony z lasu"!!!?????

W pewnym sensie, to moja robota :-) Z drugiej strony patrząc: troszkę za słodko i adoratorsko znowu zaczęło się tu robić...
                                      • Gość: Tirsa marsha... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 16:42
                                        > to jest "tajne spotkanie". bynajmniej nie >>impreza<<-dlatego
                                        > dla "wybranych" :))))))

to może "wybrani" umawiali by się też "tajnie", a nie na forum bawili się w
                                        zabawę "słuchajcie!... wiem ale nie powiem!"?...
                                        • Gość: cyfer Re: marsha... IP: proxy / *.gennet.ee 06.11.02, 16:50
                                          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> to może "wybrani" umawiali by się też "tajnie", a nie na forum bawili się w zabawę "słuchajcie!... wiem ale nie powiem!"?...

ale to taka fajna zabawa... nie psuj jej, Tirsa... :))))
                                          • Gość: Tirsa Cyferku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 16:52
                                            buziak niegdyś zwyczajowy...

> ale to taka fajna zabawa... nie psuj jej, Tirsa... :))))

dobra.... dla Ciebie wszystko.... bawcie się dobrze, a ja zniKAM na inne
                                            podwórko....
                                            • Gość: cyfer Re: Cyferku IP: proxy / *.gennet.ee 06.11.02, 19:38
                                              Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> buziak niegdyś zwyczajowy...

szkoda, ze niegdys... ale odwzajemniony :) i mam nadzieje, ze do tego zwyczaju wrocimy :)

> dobra.... dla Ciebie wszystko.... bawcie się dobrze, a ja zniKAM na inne podwórko....

mam nadzieje, ze ironia w moim poprzednim poscie byla wyczuwalna. jesli nie - oficjalnie o ironicznym tonie informuje :)
                                    • Gość: Przyjaciele Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 17:51
                                      waldek.s napisał:

> Ja też chcę przyjść. Podajcie miejsce a będę z pewnością. Może namówię też
                                      > Jaśka.

Waldusiu oj nieładnie. Przecież ty nienawidzisz kobiet i bardzo żle się przy
                                      nich czujesz. Od małego lubiłeś chłopców i tak zostało ci do dzisiaj. Nie
                                      wypieraj się swojej odmienności seksualnej! Bycie gejem nie jest czymś złym!

Twoi przyjaciele
                                      • waldek.s Re: piątek 06.11.02, 19:27
                                        Nie mam ochoty na kąśliwe riposty. Powiem tak: walcie sie wszyscy do rowu!
                                        • Gość: Przyjaciele Re: piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 20:11
                                          waldek.s napisał:

> Nie mam ochoty na kąśliwe riposty. Powiem tak: walcie sie wszyscy do rowu!

No Walduś my razem z tobą kochanie będziemy walić się w rowy już w najbliższą
                                          sobotę w Rezydencie o 20:00. Nie zapomnij się Walduś wcześniej lekko
                                          przypudrować. I koniecznie załuż na siebie te czarne, seksowne stringi.

Twoi kochankowie - Przyjaciele
    • Gość: efka Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 19:38
      ...to se nevrati! Oby tylko admin nie zakleił navrata, bo precedens już był.
      Ciepło pozdrawiam, czasem zaglądam, by po chwili już na długo nie
      • Gość: asd Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 20:37
        Przyjaciele juz niedługo wszyscy będziecie leżeć w lasku rędzińskim.
        • Gość: ASD Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 20:40
          Gość portalu: asd napisał(a):

> Przyjaciele juz niedługo wszyscy będziecie leżeć w lasku rędzińskim.

Wszawy klonie podszywajacy sie pode mnie, prawdziwego ASD, wkrotce twoim glupim
          lbem beda grac pilkarze slaska na oporowskiej. rygluj drzwi cioto!

waldus s ty cieplaku, spadaj na drzewo prostowac galezie!
          • Gość: AGD Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 23:05
            I TAK WAS WSZYSTKICH WYMIKSUJE W RÓW !!!!
            • wyrwikutas Re: Ludzie!!! Wróćcie! 06.11.02, 23:40
              wreszcie jakis ruch w interesie.Brawo asd!
    • homar Re: Ludzie!!! Wróćcie! 08.11.02, 17:00
      Hej!
      Ja tez czasem wpadam, choc juz sie nie wpisuje. Nawet nie wiem, co sie ostatnio
      zdarzylo, ze taki pogrom nastapil. Rozumiem tylko, z klony szaleja...
      Zgadzam sie z Darim, ze wymiana pokolen jest tu cholernie szybka. A osoby,
      ktore sie zbyt dlugo utrzymaja, moga spokojnie obchodzic swieto 1 listopada :)
      A propos, co slychac u Kombosa? :)))

Jednak pomimo dlugiej rozlaki, wobec tego forum juz nigdy nie bede obojetny...
      Pozdrawiam.
      H.

ps.
      a Homarex strzaszy zabitymi dechami... to dla wtajemniczonych.

• Gość: cyfer a i grill rdzewieje... (n/t) IP: proxy / *.gennet.ee 08.11.02, 17:04
      • Gość: tyrysek Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 17:06
        > ps.
        > a Homarex strzaszy zabitymi dechami... to dla wtajemniczonych.
        >
        nie ma szans na poranna kawe?
        • homar Re: Ludzie!!! Wróćcie! 08.11.02, 17:09
          grill rdzewieje, bo o niego nie dbasz sajfer, do wody wrzucasz, kwasem
          piescisz...
          Tyrysku, na kawe zawsze - juz we wtorek sprobuje na chwilke zgarnac kurz z
          homarexowego blatu :)
          O rety
          • Gość: tyrysek Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 17:14
            to bede sie musiala urwac z zajec
            a moze zostawisz mi troche w termosie w dziupli starego debu za zakretem? ;-)
          • Gość: cyfer Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: proxy / *.gennet.ee 08.11.02, 17:21
            homar napisał:

> grill rdzewieje, bo o niego nie dbasz sajfer, do wody wrzucasz, kwasem piescisz...
            > Tyrysku, na kawe zawsze - juz we wtorek sprobuje na chwilke zgarnac kurz z homarexowego blatu :)

na ta okazje nawet nowy grill kupie :) a jak cie za lada zobacze - wtedy uwierze. :))))
      • nelka Re: Ludzie!!! Wróćcie! 08.11.02, 17:20
        Cholewcia brakowało tu Homara,
        i nawet już z DuzYm nie rozdajemy energii życiowej.
        Pozdrawiam :-)))
        • homar Re: Ludzie!!! Wróćcie! 08.11.02, 17:23
          Czesc nell :)
          To w takim razie do zobaczenia we wtorek.
          I ulatniam sie z pracy...
          bye
          • mastat Re: Ludzie!!! Wróćcie! 08.11.02, 19:17
            Homar nawet nie wiesz jak miło Cię widzieć:) A o której ta knajpę we wtorek
            otwierasz? Pozdrowionka!
    • Gość: mauser powrot taty IP: *.nmh.org 10.11.02, 21:25
      forum nadal jest rzeskie ale czasu troche brakuje by tam zagladac...
    • Gość: piegdoń Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.11.02, 04:30
      Efka wróciła - super - witam Panią, co się stało z Robem-35? albo z panem,
      który podpisuje się hrabiaa?
      • arvena Re: Ludzie!!! Wróćcie! 11.11.02, 11:30
        ja tez jestem ale ostatnio tylko czytam ...
        takie tu porywające rzeczy się dzieją...:P
        • Gość: kombos Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.formatc.net.pl 11.11.02, 13:23
          arvena napisała:

> ja tez jestem ale ostatnio tylko czytam ...
          > takie tu porywające rzeczy się dzieją...:P

łączę się z Tobą w braku produktywności forumowej...
          pozdr.
          • Gość: m* Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: 62.233.178.* 11.11.02, 13:33
            kombos-a jak się chyże nutrie miewają? :)
            • Gość: kombos Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.formatc.net.pl 11.11.02, 13:53

> kombos-a jak się chyże nutrie miewają? :)

zginęły przez zapomnienie... może ktoś odważny poszuka ich w zaświatach... ;)))

pozdr.

• Gość: kombos Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.formatc.net.pl 11.11.02, 14:09

uzupełnienie: dr_jekyll 19-08-2002 20:21 - jeżeli ktoś ma ochotę to właśnie
                tam ostatnio widziano chyże nutrie...

pozdr.
      • Gość: efka Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 13:32
        Gość portalu: piegdoń napisał(a):

> Efka wróciła - super - witam Panią, co się stało z Robem-35? albo z panem,
        > który podpisuje się hrabiaa?

Witam!
        Czasami nasze duchy przelatują nad Forum, ale jakoś niewygodnie przysiada się
        na klonach, oblepiają gluciatym syropkiem. Pozdrawiam wszystkich klepaczy
        zwierząt z brązu.

• Gość: Rafikiki Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.11.02, 23:41
      escorpio napisał:

> wiek;) wyjadacze? arvena, wrocadi, postmodern, jeszcze z 15 osob by sie
      > znalazlo (przepraszam tych co nie wymienilem, niestety skleroza:( ja ominalem
      > ten watek - co sie stalo z Roberto-35, otoz pare miesiecy temu przestalem
      > czytac na pare tygodni, a jak wrocilem to juz go nie bylo; moze ktos przesle
      > linka albo opisze ta sprawe? isis! - czemu ostatnio sie nie odzywasz?
      • Gość: m* Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.magma-net.pl 13.11.02, 11:12
        ja niezmiennie trwam przy "bezsenności" -i zapraszam do niej "starych i nowych"
        Forumowiczów :)
        m*
        • Gość: hrabiaa Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.11.02, 20:26
          Starzy wyjadacze nie przeszli lustracji. Nowych to dopiero czeka.
          • Gość: piegdoń Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.11.02, 21:04
            Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Starzy wyjadacze nie przeszli lustracji. Nowych to dopiero czeka.
            O, JWPHrabia żyje?
            • Gość: umf Re: Ludzie!!! Wróćcie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.02, 21:16
              Gość portalu: piegdoń napisał(a):

> O, JWPHrabia żyje?

Żyje. Niestety... :(
              • Gość: hrabiaa Re: pani Redaktor IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.11.02, 21:49
                Wyrazy sympatii sympatii
                • Gość: pupuś Re: pani Redaktor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.02, 22:19
                  A gdzie jest nasz "kochający inaczej" Waldemar S ?

Gej Klub Wrocław
                  • Gość: piegdoń Re: pani Redaktor IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.11.02, 22:33
                    Gość portalu: pupuś napisał(a):

> A gdzie jest nasz "kochający inaczej" Waldemar S ?
                    >
                    > Gej Klub Wrocław
                    nie wiem
                    • waldek.s Re: pani Redaktor 22.11.02, 16:31
                      Przepraszam bardzo ale wszystkie waldki to poważni twardziele po trzydziestce i
                      znudziła nam sie już szczenięca zabawa kiedy zaczął sie sezon.
                      • kiwas Re: pani Redaktor 22.11.02, 22:35
                        waldek.s napisał:

> Przepraszam bardzo ale wszystkie waldki to poważni twardziele po trzydziestce

smierdziele? tylko po 30-tce ?ja jestem juz po dwoch setkach .

> znudziła nam sie już szczenięca zabawa kiedy zaczął sie sezon.

polowan ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka