Dodaj do ulubionych

prezenterki tvp3

23.01.06, 16:05
co sądzicie?
moim zdaniem
nr1

blond dziewczyna, duże oczy, szczupła, "trzymaj z 3"

;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: drinks Justyna Pohanke z TVN!!! IP: *.magma-net.pl 23.01.06, 16:07
      The best!!!
      • Gość: miki Re: Justyna Pohanke z TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:45
        Tragiczna jest Wolniewicz, znośna Sitko, faceci są raczej ok., na pewno lepsi
        od 2 pań wymienionych na wstępie.
        • Gość: tojw kolesie sa beznadziejni IP: *.wroclaw.mm.pl 24.01.06, 04:48
          nie znam po nazwiskach, ale chodzi o tych co w rzekomo happeningowy sposób prowadzą program na świeżym powietrzu, np. jak była marna podróbka imprezy pt. Zjazd na bele czym, gdzies tam w Górach Opawskich...
          • Gość: Bartek S. Re: kolesie sa beznadziejni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:22
            Program o Jarnołtówku prowadził ośrodek TV3 Opole
        • cancro Re: Justyna Pohanke z TVN!!! 24.01.06, 10:11
          Co ty gadasz! Pani Ewa to woman z klasą!
        • Gość: josek Re: Justyna Pohanke z TVN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:15
          jesli Sitko jest znośna, to jam jest Depardieu. marana czacza z uciekajacym
          okiem i seplenem. Kurka, do chrzanu z taką panną....
      • Gość: Anty Re: Justyna Pohanke z TVN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:14
        ta plasitkowa wydra? jest glupia strasznie!
        • Gość: larent Re: Justyna Pohanke z TVN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:31
          Mi najbardziej odpowiada p. Chudziak - ciepły uśmiechnięty itp., najgorsza z
          kolei jest p. Wolniewicz - chłodna, z dziwnie zaciśniętymi ustami. Reszta z
          reporterów jest moim zdaniem gdzieś pośrodku tych dwóch biegunów.
          • 59049m Re: Justyna Pohanke z TVN!!! 24.01.06, 23:23
            Pan Chudziak jest TRAGICZNY i wogóle nie powinien być redaktorem, ponieważ w
            każdym wydaniu Faktów wyraża SWÓJ OSOBISTY stosunek do prezentowanego tematu. A
            powinien być obiektywny. Widz myśli SAM i SAM (bez pomocy Pana Chudziaka)
            wyciągnie wnioski.Pozdrawiam!
          • piast9 Re: Justyna Pohanke z TVN!!! 24.01.06, 23:28
            Pani Wolniewicz chłodna? Przecież na koniec każdej wiadomości przesyła widzom
            uroczy i dyskretny uśmiech godny Mony Lisy :)
            • Gość: grzesiek fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:02
              Ula Bąk to jest laska hahhahah:)a jesli chodzi o facetow to moze Marcin
              Brodowski?
    • Gość: Doda1 Najpiękniejszy jest namber łan- dyrektor ośrodka. IP: *.crowley.pl 25.01.06, 15:27
      Inteligentny wyraz twarzy, wygląd całościowy, luz i wygadanie. To jest toooooo!
      Razem z naszym marszałkiem wojewódzkim ( nie mylić z Kubą- powiatowym)- świetna
      para do prowadzenia każdych programów wizyjnych.
      • rocco-siffredi Re: Najpiękniejszy jest namber łan- dyrektor ośro 25.01.06, 15:55
        pan Chudziak jest spoko - ma swój styl, inteligencję,

pani Wolniewicz też ok

swego czasu pogodynka - przepiękna brunetka, krótki włosy, niestety już jej nie ma

no i racja z tą drobną blondynką prowadzącą "trzymaj z 3"

ogólnie "3" daje radę moi znajomi z pomorza twierdzą że jest lepsza niż ich
        regionalna
        • Gość: Tom Fakt najgorsza jest Wolniewicz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:25
          Fakt najgorsza jest Wolniewicz, przez nią nie oglądam Faktów bo nie mogę
          ścierpieć jej zaciśniętych ust i wymuszonych do bólu uśmiechów. Rządzący tą
          redakcją zróbcie coś z tym aby ta podstarzała prezenterka zniknęła z wizji. Moi
          znajomi mają to samo zdanie, a jest ich wielu.
      • Gość: drabinka Re: Najpiękniejszy jest namber łan- dyrektor ośro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:17
        tylko - powazna weada wymowy, niestety...
    • Gość: klu Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.mm.pl 25.01.06, 20:51
      a która bo tam sa dwie chyba ?
      • Gość: druk Re: prezenterki tvp3 IP: *.e-wro.net.pl 25.01.06, 21:11
        Te prezenterki nie są najgorsze.Czy to istotne jakie są? Ważne żeby tekst
        docierał. A swoją drogą ciekawe byłoby, jak telewidzowie przyjęliby na przykład
        prezenterkę inteligentną, ale ewidentnie brzydką.To byłoby oryginalne, bo tam
        wszystkie te panienki takie banalnie ładniutkie. Faceci na przykład są różni-
        przystojni i nie ( i widzom to nie przeszkadza) a babeczki takie pod jeden
        strychulec. Może władze tv zaryzykowałyby taką małą prowokację.
    • thorpe Re: prezenterki tvp3 26.01.06, 10:01
      a co sie dzieje z Renatą Kawą?
      • Gość: poinformowany Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.06, 14:57
        Renata Kawa załozyła ten wątek na Forum, zeby pastwić się nad koleżankami.
        • Gość: renata.kawa Re: prezenterki tvp3 IP: *.wns.uni.wroc.pl 26.01.06, 15:00
          BINGO!
          • Gość: madzia Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:41
            piotrek czyszkowski-taki slodziutki.....
            • Gość: odetta Re: prezenterki tvp3 IP: *.chello.pl 29.01.06, 19:19
              Eeee tam... ja wolę innego :-)
    • Gość: on Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:57
      ale ktora???ania czy ola?
      • Gość: Marecki Re: prezenterki tvp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:03
        Konkurs na najgorszą prezenterkę wygrałaby Wolniewicz jak dla mnie(może już
        czas o emeryturze pomyśleć?), już dużo bardziej wolę ale i tak słabiutką
        Sitko. Fecei są generalnie lepsi od w/w pań.
        • Gość: magdzia Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 00:16
          wolicie piotrka czyszkowsiego czy marcina brodowskiego?
          • Gość: miś Uszatek Re: prezenterki tvp3 IP: *.ikatel.pl 30.01.06, 19:52
            ... A JA TAM WOLE PROSIACZKA I MIODZIK. HAHAHAHAHAHA
          • Gość: Rita Re: prezenterki tvp3 IP: *.ac.pwr.wroc.pl 31.01.06, 08:47
            Zdecydowanie Czyszkowski ma piękniejsza barwę glosu- aż ciary przechodzą. Bo
            pan Brodowski ma niestey wadę wymowy.Ale niezły koleś jest:)Taki niezły mix
            mozna by z nich zrobic.
            • Gość: miś Uszatek Re: prezenterki tvp3 IP: *.ikatel.pl 31.01.06, 17:03
              ...a ja i tak wolę PROSIACZKA.HAHAHAHAHAHA
              • Gość: budyń Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 18:33
                Wątek z pewnoscią założył Chudziak (albo sie dopisywał)zwany chomikiem ponieważ
                nikt przy zdrowych zmysłch nie napisałby, że jest on fajny;)
                • Gość: pyton ja lubić chomika n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:58
                  • Gość: miś Uszatek Re: ja lubić chomika n/t IP: *.ikatel.pl 31.01.06, 21:53
                    ... mowie ,ze wolę PROSIACZKA !!!
        • Gość: serdak Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:19
          sitko, jako sitko, dziurawiec absolutny, wady wszelakiej masci posiada, ani
          nawet nie urodna
          • Gość: miś Uszatek Re: prezenterki tvp3 IP: *.ikatel.pl 02.02.06, 18:34
            wlaśnie zadzwonił do mnie Prosiaczek ,nie powtórze co mówił,ale zdradze
            tylko,że nie będzie oglądał już FAKtów.Może TFUrca się zastanowi!!!!!!
            • Gość: ola Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:53
              Brodowski nie jest ciekawy....
              • Gość: moulder Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:04
                Niewątpliwie jest kilka ciekawych osobowości w tv3 - z osób prowadzącychfakty
                lubie Chudziaka - przaśny ale przynajmniej naturalny, Sitko też moż być chociaz
                mogłaby mieć pogodniejszą twarz, wygląda jakby myślała w trakcie prowadzenia o
                rzeczach które musi zrobić po wyjściu z pracy. Bezsprzecznie najgorszą i
                najmniej sympatyczną prowadzącą jest Wolniewicz, która na wizji ma maniery jak
                gwiazda CNN, a efekt jest taki jakby prowadziła program informacyjny kablówki
                na Kozanowie, kiepścizna i tyle.
    • Gość: stylista Re: prezenterki tvp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:18
      Sitko potrzeba dobrych doradców.Jej wczorajsza szara wyblakła marynarka i biała
      szyjkowa koszula - efekt sprawiający, że ponura twarz stała się jeszcze
      bardziej znudzona i szara. I dykacja do korekty. Nie wspominam o nosie. Może
      mniej ujęć z profilu.
      • Gość: ola Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:03
        nie ma tam ani jednego przystojnego mena
        • Gość: ajx F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 11:26
          Są dwie może trzy młode osoby, na którymi można byłoby popracować. Najlepszą
          metodą byłoby przeprowadzenie badania. Wybrać właśnie dwie osoby i zainwestować
          w nie !
          To, co pokazuje się na ekranie, to zapewniam nie mają lusterka w domu.
          Program informacyjny musi mieć osobowość ! A tu wszyscy chcą koniecznie się
          pokazywać. Fakty powinny mieć przypisane dwie osoby. Zobaczcie jak to robi
          konkurencja np. TVN.
          (tytuł programu+nazwisko+brend) Jak jest w Faktach o 18 ? Wszyscy, kto może,
          kto silniejszy prowadzą, po to, żeby się pokazać sąsiadom. Ostatni spad z
          TV4 ............................................................................
          • Gość: zieleniak Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:38
            JAKI SPAD Z TV4 ?
            • walkiria.ochudzka Re: F A K T Y - tvp WROCLAW 08.02.06, 23:14
              pewnie ta o twarzy jak łodź podwodna.
          • Gość: kwak Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.02.06, 12:40
            Sitko to ma chyba tylko ten jeden jedyny żakiet w szafie bo ciągle w nim
            występuje. Naprawdę nie wiem dlaczego nikt nie wiedzi jaka ona jest
            BRZYDKA>>>FUUUU i przede wszystkim ma okropną wadę wymowy!!!Dlaczego nie daje
            się szansy młodym osobom, dlaczego nie robi się castingów?
            Sitko z krogulczym nosem i miną ciagle nadąsanej panienki jest naprawdę pod
            wszelką krytyką> Już Wolniewicz wygląda lepiej, choć też Mona Lisa.Tak jakby
            łaskę robiła,że pracuje...jejelili czy jak jej tam hiihih>>>>
            • Gość: ojejku Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 12:47
              łaskę robiła,że pracuje...jejelili czy jak jej tam hiihih>>>>

łaske czy laskę?
              swego czasu awans gwarantowało dojenie kabara.
              • Gość: zenek Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:09
                jedyna osobowisc to dzikowska agata, nie na darmo wzięła ja warszawka.....jedna
                jedyna ...reszta bryndza z nyndzą, szczególnie panna P.Sito - seplen,
                anorektyczna geba i inne tego typu okolicznosci, antypatyczna, wyniosla,
                wyuczona, oko na maroko czyli zez pospolity, kapoty niedobre, zaczes marny,
                kapilca...panna z TD ma te same przywary niestety, choc nieco wieciej szwunku.
                Czy takie miasto jak Wrocek nie stac na lepszych gosci?
                • Gość: miś Uszatek Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.ikatel.pl 09.02.06, 23:10
                  ...Zenek masz racje,przed chwilka zadzwonil Prosiaczek i jest tego samego
                  zdania co Ty. Powiedzial tez , ze Agatka jest bardzo mila. O reszcie nic nie
                  mowil, bo jak twierdzi "szkoda slow".A mowil cos jeszcze o apokalipsie, ale to
                  chyba z nastepnej bajki.
                  • Gość: jurek Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 09:39
                    ale żółć.nie wiem co chcecie od p.sitko. dla mnie jest ok. ta z tv4 tez jest
                    niezla.
                    • Gość: he Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.02.06, 12:55
                      a ta z TV4 to duupp....szeroka dobrze,ze kamera pokazuje ja najczęściej do
                      połowy, bo druga część chyba nie zmieściłaby się w ekranie....tapeta, tapeta, i
                      jeszcze raz tapeta, seplen delikatny, no i slinotok ale za to bardzo często
                      zdarza jej się używać słowa "Se" to chyba tak troche dziennikarzowi to nie
                      wypada???zresztą do prawdziwego dziennikarza to jej jeszcze duuuzzzooo
                      brakuje...nie podoba mi sie laleczka barbii tylko troche grubbbszzzzaaaa...i
                      dobrze,że ae women ja ubiera bo chociaż garsonki zmienia....
                      • Gość: Rita Re: Przystojnniak IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.02.06, 14:50
                        jest jednen-niestety nie na wizji,tylko reporter-czasem mignie.Juliusz Słupski
                        niejaki>Na wizje go dac!!!!!Brunet wieczorową porą by był....
                        • Gość: miś Uszatek Re: Przystojnniak z DWORCA GLOWNEGO IP: *.ikatel.pl 10.02.06, 15:59
                          Rita!!! boj sie boga!ale ,ale ,juz wiem co Prosiaczek mial na mysli ,mowiac
                          APOKALIPSA . To by nastapilo gdyby ten "siurek" zostal prowadzacym. Prawde
                          mowiac w tym FOLWARKU wszystko mozliwe.MOCY PRZYBYWAJ!!!
                • Gość: ajx Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:08
                  jedyna osobowisc to dzikowska agata, nie na darmo wzięła ja warszawka.....jedna
                  jedyna ...reszta bryndza z nyndzą, szczególnie panna P.Sito - seplen,
                  anorektyczna geba i inne tego typu okolicznosci, antypatyczna, wyniosla,
                  wyuczona, oko na maroko czyli zez pospolity, kapoty niedobre, zaczes marny,
                  kapilca...panna z TD ma te same przywary niestety, choc nieco wieciej szwunku.
                  Czy takie miasto jak Wrocek nie stac na lepszych gosci?

Dzisiaj ogladalem FAKTY, ktore prowadzila p.Sitka. Piekna kobieta, inteligentna
                  twarz, same naj........
                  • Gość: cookies Re: F A K T Y - tvp WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 22:10
                    TVP 3 - czas na zmiany!
                    • Gość: kaz marcinkiewicz broń Boże IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.06, 00:28
                      Broń nasPanie Boże przed kobietami z jajami równie mocno, jak i przed facetami
                      z ci..mi!!! Na szczęście Ojciec Dyrektor ma i jedno i drugie...
    • Gość: jhf Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 22:08
      Dlaczego nie ma Chijnackiej. Ona byla rewelacyjna. To baba z jajami. w dodatku
      ladna. I klase miala.
      • Gość: Magda Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:07
        Faktycznie-Julek Slupski to bardzo przystojny mezczyzna bo Czyzkowski i
        brodowski nie bardzo...:(
        • Gość: ola Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:08
          ale to juz starszy facet....
          • Gość: odetta Re: prezenterki tvp3 IP: *.chello.pl 12.02.06, 23:19
            A mi się Janusz Dorczyński podoba...
            • Gość: ola Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:32
              zartujessz?Jest okropny!!!!
              • Gość: dorota Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.06, 23:37
                a co sądzicie o Kococie, tym od pogody? Coś w nim jest.
                • Gość: odetta Re: prezenterki tvp3 IP: *.chello.pl 13.02.06, 01:37
                  Czemu tak Olu uważasz?? Zresztą to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje
                  ponoć :)) Kocot w ogóle nie w moim stylu!!
                  • Gość: Kuka Re: prezenterki tvp3 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.02.06, 10:36
                    ja myslę, że Czyszkowski jest niczego sobie przystojniaczek.....
                    • Gość: miś Uszatek Re: prezenterki tvp3-ARMAGEDON IP: *.ikatel.pl 13.02.06, 12:14
                      ...tak myslalem Prosiaczku,ze predzej czy pozniej musieli zwariowac mieszkancy
                      FOLWARKU.A jesli jeszcze na gielde modela FOLWARKU wciagna HIPCIA /to ten od
                      zapalek,czytaj kosztorysow/to nastapi ARMAGEDON.
                      • Gość: magada Re: prezenterki tvp3-ARMAGEDON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.06, 15:36
                        Nie ma osoby z charakterem, wyrazistej. To jest słabość Faktów. Nie będę pisał
                        o walorach estetycznych, bo naraziłbym się kobietom. Kobiety są piękne i mądre
                        a najgorzej z tymi średniaczkami, bo nie można ich zaliczyć do pięknych i
                        inteligentnych. Najwięcej prezentuje się takich w TVP3 Wrocław. Miałem nie
                        pisać o walorach.
                        Paniom brakuje świeżości, przyjmują rolę atakującego, wszechwiedzących a co
                        najgorzej są ponure.
    • Gość: marco-van-basten Re: prezenterki tvp3 IP: *.media4.pl 13.02.06, 18:48
      włąśnie włąśnie, ta blondynka z "trzymaj z trójką"
      przemiła
      • Gość: Ania Re: prezenterki tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:44
        Mi sie podoba Piotrek ,Marcin beznadziejny
        • Gość: Ola Re: prezenterki tvp3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 14:37
          mnie sie podoba nasz dyrektor
          • Gość: miś Uszatek NAGRODA DLA OLI IP: *.ikatel.pl 16.02.06, 12:55
            Olu mozesz juz isc do kasy,nagroda czeka.Komu sie jeszcze podoba dyrektor?.A
            nikt nie lubi nowego z faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...................tow? Och
            niewdziecznicy!!!
            • Gość: ola Magada Molek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.06, 16:36
              wraca do TV Wroclaw !!!!????
              • Gość: Kuka Re: Magada Molek IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.02.06, 12:18
                ja głosuje na Czyszkowksiego>>>Fakty Tydzień>>>>>
                • Gość: miś Uszatek ale jaja IP: *.ikatel.pl 17.02.06, 13:47
                  ... a ja glosuje na koziolka matolka!
                  • babsee Re: panowie w tvp3 17.02.06, 14:32
                    Piotr Czyszkowski- niezły..nie powiem..mógłby mi poczytać na dobranoc...mrrr
                    Marcin Brodowski- taki poważny, malo usmiechniety...panie Marcinie?prosze sie
                    usmiechnąc,ma pan fajna buźke
                    Juliusz Słupski- od razu stary...dojrzaly po prostu...z niejednego pieca pewnie
                    chleb już jadł.Wyglada na takiego co sie lubi zabwić.fajny koleś.
                    Waldek Chudziak alis Chomik- pojęcia nie mam dlaczego ale wzbudza moje
                    zaufanie. Można mu sie wypłakac w rękaw.
                    Kocot-kabaretowy wieczór
                    Piotr Karpiński- za nic w świecie
                    Arkadiusz Dziubek- fajne ciasteczko...ciekawe czy wysportowany?Ktos wie czy
                    wysoki?zonaty?dzieciaty?

• Gość: Aska Re: panowie w tvp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:54
                      Arek jest niski raczej ale fajny kolo
                      • Gość: @@@ Re: panowie w tvp3 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.02.06, 12:40
                        brodowski:):)
    • Gość: Wicherek Pani od pogody IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.06, 12:58
      Agnieszka Drogosz - ruda, z intrygującym uśmiechem, bardzo sexy - tylko, że jest
      jej na antenie tak mało... Zobaczycie będzie jeszcze o niej głośno.
      • Gość: miś Uszatek i zrobili sobie agencje towarzyska! IP: *.ikatel.pl 20.02.06, 16:29
        ... a wlasciwie to co innego mozna tam jeszcze zrobic?.Jedno jest pewne, obroty
        bylyby bardzo male.
        • Gość: ewa Re: i zrobili sobie agencje towarzyska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:24
          Czyszkowski fajny koles
          • Gość: kuka Re: i zrobili sobie agencje towarzyska! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.02.06, 09:37
            ostatnio widziałam go w Panoramie, całkiem fajne wyszedł .....materiał ciekawy
      • Gość: Zefirek Re: Pani od pogody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 11:52
        Na pewno masz rację, Wicherku. Niechże ona tylko zacznie się golić. Nie mówię o
        nogach, bo pokazują od pasa w górę, ale ten zarost... Chyba, że to jest sexy?
        • Gość: miś Uszatek T H E E N D IP: *.ikatel.pl 22.02.06, 19:59
          ... A TERAZ POCALUJCIE MISIA W DUDE ZNACZY W DUUUUUUPE.BMW/BIERNY-MIERNY-
          WIERNY/.ZIMA WASZA ,WIOSNA NASZA.
          • Gość: miś Uszatek Re: T H E E N D IP: *.ikatel.pl 07.03.06, 12:34
            ale jaja... chyba sie go boja?hehehehehehe 9.000 tys. miesiecznie.ALLELUJA I DO
            PRZODU!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka