xstefciax 04.09.26, 16:40 rzeszow.tvp.pl/95215690/szesc-pojazdow-zderzylo-sie-na-tarnobrzeskiej-wislostradzie-sa-ranni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Karambol 04.09.26, 20:22 Czy tam u Ciebie to jakiś trójkąt bermudzki, czy przyciąganie ziemskie? Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Karambol 04.09.26, 20:38 Żyjemy coraz szybciej. Pośpiech nas zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Karambol 04.09.26, 20:48 Do czego się spieszyć. I tak Bóg kiedy chce powoła nas do swoich szeregów. Wróciłem niedawno ze mszy, za płotem mam nowych sąsiadów i umarł mu ojciec. Była msza za jego duszę. Ksiądz wyczytywał listę. Sporo młodych ludzi odeszło niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Karambol 04.09.26, 21:05 bo mlodym sie wydaje, ze sa niesmiertelni. ja tez robilem rozne dziwne rzeczy w mlodosci, ale staralem sie uwazac. chyba wyszlo. teraz to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Karambol 05.09.26, 10:36 Młodość ma swoje prawa, a starość kolejkę do zejścia. Dziwne tylko, że młodzi na siłę starają się "wcisnąć" w tą kolejkę i zająć czołowe miejsce 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
oixio Re: Karambol 04.09.26, 23:42 Brak pasa do skręcania w lewo, do zawracania na drodze z prędkością dozwoloną 100 km/h?! Wina kierowców czy też organizatora ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Karambol 05.09.26, 10:43 Wina i jednych i drugich. Organizator ruchu nie przewidział pasa...błąd, kierowcy pozbawieni wyobraźni, a takich nie brakuje i cwaniaków drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Karambol 05.09.26, 11:28 Może ten kierowca źle ocenił pojazdy i myślał, że jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Karambol 05.09.26, 18:18 xstefciax napisała: > Może ten kierowca źle ocenił pojazdy i myślał, że jadą. Miałbym pewne wątpliwości, czy faktycznie myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Karambol 05.09.26, 13:29 oixio napisał: > Brak pasa do skręcania w lewo, do zawracania na drodze z prędkością dozwoloną 1 > 00 km/h?! > Wina kierowców czy też organizatora ruchu? Tam jest 70, sprawdź sobie na gugielmapie. A wszystkiemu winny kierowca lawety i nasz forumowy Wisłok. Przeczytaj uważnie tekst nad filmikiem - do zderzenia doszło na "Wisłokostradzie" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Karambol 05.09.26, 18:30 oixio napisał: > Brak pasa do skręcania w lewo, do zawracania na drodze z prędkością dozwoloną 1 > 00 km/h?! > Wina kierowców czy też organizatora ruchu? Ślepy z lawety. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: Karambol 05.09.26, 18:50 Jechałam dzisiaj tą drogą, to zaraz za światłami i krzyżówką w Nagnajowie. Prosty odcinek drogi, była dobra widoczność w piątek w tym czasie, gdy był wypadek. Musiał za szybko jechać, niemożliwe, że nie widział tych aut. Odpowiedz Link Zgłoś