Dodaj do ulubionych

ginekolog Markuszewski

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.06, 20:30
od jakiegoś czasu leczę się u Doktora Markuszewskiego, myślę, że jest ok...,
tylko to leczenie już tak długo trwa - boję się że zaczynam watpić.....,
chciałabym poznać wasze zdanie na Jego temat
Obserwuj wątek
    • Gość: magicwoman Re: ginekolog Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.06, 22:42
      Moje kolezanki leczyly sie u niego wszystkie na to samo. Wcale chore nie byly,
      to chyba jego konik. Nie chce przesadzac, ale uwazam, ze powinnas poprosic o
      konsultacje innego ginekologa.
      powodzenia
      • Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 09:07
        dziekuję, za odpowiedź, myślę, że w najbliższym czasie będę musiała zasiegnać
        rady innego lekarza.... Z tego co czytałam na forum naszbocian - opinie o dr
        Markuszewskim były ok i ja nie miałam jakiś negatywnych odczuc, ale długi czas
        leczenia zaczyna mnie zastanawiać... z tego co słyszę są dziewczyny, które są
        okrutnie zadowolone z metod Doktora
    • Gość: E! Re: ginekolog Markuszewski IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.01.06, 22:54
      o dobrego lekrza naprawde trudno
      Moje zadanie do mARKUSZEWSKIEGO jest takie
      prawie kazdemu przypisuje te same leki
      czopki di...
      dodoakowo wszystkie obwinia ze wina za wszytskie chproby jest zginanie nog itp

dla mnie jesci lekarz kazdemu daje to samo to cos jest nie tak ?>
      • Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 09:10
        moze w tym coś jest, moze ta metoda jest jedna z wielu i nie koniecznie
        zła...jest lekarzem i chyba nie chce nam robic krzywdy - chyba wie co robi... a
        pisząc dobty lakarz czy masz kogoś na myśli ?
        • Gość: e! Re: ginekolog Markuszewski IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.01.06, 12:10
          CZY ON CI PRZEPISAŁ DISTREPTAZE ???/ CZY COS TAKIEGO ????
          Moja Mama, moja siostra moja ciocia tez do niego chodziły
          kazda z innym schorzeniem miesniaki, bezpłodnosc itp
          i kazdej przepisał distreptaze czy cos takiego

Czy tobie tez to przepisał
          • Gość: goja Re: ginekolog Markuszewski IP: *.prw.pl 26.01.06, 14:18
            tak, przepisał mi d.... , powoli bo powoli ale pomagają, każda wiztyta u Niego
            to od jakiegos czasu mały sukces (tak mówi), mam torbiele endometr. i na
            początku powiedział szczerze, ze nie wie czy się uda bez operacji, w tej chwili
            uważa , że jest coraz lepiej. Od dwóch miesięcy zdecydowaliśmy sie na dziecko i
            staramy sie jak mozemy.
            A czy twoja rodzina źle wspomina Doktora?
    • Gość: emka Re: ginekolog Markuszewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.06, 20:59
      Zdecydowanie odradzam. Byłam tylko raz i więcej nie pójdę. Nie podoba mi się
      ani osoba p. doktora ani jego matody ani - jak by się tu wyrazić - kultura
      bycia. Oczywiście dostałam czopki (bo bardzo chora byłam) ale cytologii już mi
      nie zrobił - pewnie wróży z wyrazu oczu? Wyszłam zszokowana i zdegustowana.
      Następnego dnia poszłam do innego lekarza - tym razem w Corfamedzie. Było
      całkiem inaczej. Spokojnie, rzeczowo bez gawędziarstwa i pogadanek. No i
      cytologia dobrze mi wyszła :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka