Dodaj do ulubionych

partnerski

29.03.12, 21:18
zle sie czuje, ale postanowilam zrobic partnerski na mnie i mojego faceta.
JA / ON
- co wnosi: 3 kije / as kijow - jestem gotowa na przezycie czegos nowego, on wnosi dzialanie, chec seksu, przezycia przygody ?
- w glowie : moc / walet denarow - staram sie zapanowac nad wlasnymi emocjami i nerwami, on mysli o korzyciach dla siebie
- w sercu: slonce / sad - no tak, ja mam cieple uczucia, chce dla niego jak najlepiej, on jest surowy dla mnie, wrecz oschly i despotyczny, chce mnie
- postawa: sprawiedliwosc / ksiezyc - bardzo powaznie podchodze do tej relacji, on za to miga sie, cos ukrywa
- miedzy nami : 6 mieczy - kontakty glownie przez telefon, ale i ochlodzenie relacji
- przyszlosc - kaplanka - hm, inna kobieta ?
- przeznaczenie tego zwiazku - 9 denarow - wzajemna pomoc w niektorych sprawach, poczucie bezpieczenstwa

prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: partnerski 29.03.12, 21:39
      Coś mi się wydaje, że faktycznie może być jakaś inna kobieta. Bo jest Kapłanka, Księzyc, Sąd (a moze coś odnowi się u niego), 6 mieczy, 9 denarów widziałabym jako nic konkernego, nie związek. 6 mieczy jako coś nowego, ale 9 den to karta singielstwa.
    • anuszzka Re: partnerski 30.03.12, 00:53
      On jakby cos ukrywal zwiazanego z rodzina albo przeszloscia. Ta kaplanka to moze byc rzeczywiscie jakas kobieta..
      • anna151sx Re: partnerski 30.03.12, 09:04
        Z jego strony to jakaś kalkulacja głównie i tajemnice... Energię to on ma As kijów), ale na romans zapewne, nie na związek.
        • mrgodot Re: partnerski 30.03.12, 20:16
          Obawiam się Szeltie, że może być jakaś kobieta (chyba, że matka albo ktoś z rodziny). I nie bardzo to wygląda. 6 Mieczy jest często przejściem z jednego układu do drugiego. Na razie osądza i bada sytuację.
          Poprzedni rozkład też nie był taki czysty.
    • ma_ewa01 Re: partnerski 31.03.12, 12:44
      szeltie napisała:

> zle sie czuje, ale postanowilam zrobic partnerski na mnie i mojego faceta.
      > JA / ON
      > - co wnosi: 3 kije / as kijow
      > - w glowie : moc / walet denarow -
      - w sercu: slonce / sad
      > - postawa: sprawiedliwosc / ksiezyc -
      > - miedzy nami : 6 mieczy -
      > - przyszlosc - kaplanka
      > - przeznaczenie tego zwiazku - 9 denarow -

Ja tu widzę, że on ma jednak rodzinę ( kobietę, dziecko, może nawet jest w formalnym związku), kt,óra w jakiś sposób jest dla niego ważna. Coś się widocznie nie układa, że pan zapragnął rozerwać sie na boku ( paź den). Jest gotowy do wejścia w tajemny układ o czym świadczą Karty Księżyc, As kijów( nastawienie na seks). Przyszłość relacji- to rola kochanki dla Ciebie ( Kapłanka), pozostanie u ukryciu oraz samotność w sensie formalnym (9 den). Czyli miej świadomość, że on nic nie zmieni w Waszym układzie, i jeśli chcesz tylko romansu, to ok, lecz nic więcej on Ci nie da... Tak wynika z tych kart. Są bardzo czytelne, jak dla mnie
      Msmile
      • szeltie Re: partnerski 31.03.12, 13:40
        Na bank nie ma żony a tymbardziej dzieci. Jest po rozwodzie. Za to ma czesty kontakt z przyjaciolka, o czym wspominalam juz kiedys. Moze to o nia wlasnie chodzi ? Ech, wciaz mąci tak kobieta...
        • mrgodot Re: partnerski 31.03.12, 17:14
          szeltie napisała:

> Na bank nie ma żony a tymbardziej dzieci. Jest po rozwodzie.

W takim razie żonę ma, tylko byłą. Czy ty naprawdę wszystko o nim wiesz i mu wierzysz? Raczej nie, skoro wątpisz i sprawdzasz.
          Na pewno o jakiejś kobiecie ci nie mówi, coś ukrywa.
          Może to jest b. żona, może ta przyjaciółka. Ale w poprzednim rozkłądzie wyszło, że on jeszcze gdzieś jeździ, gdzieś się zapędza na inne terytorium. Może by się przydała szczera rozmowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka