Gość: dominik IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 23:21 Nie jestem mieszkancem Wroclawia ale ciesze sie,ze nie wygrala p. Geringer itd. Mam pytanie do kandydatki lewicy:dlaczego wyborcy "wydutkali"pania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 23:32 Gość portalu: dominik napisał(a): > Nie jestem mieszkancem Wroclawia ale ciesze sie,ze nie wygrala p. Geringer > itd. Mam pytanie do kandydatki lewicy:dlaczego wyborcy "wydutkali"pania? pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: prezydent wroclawia 11.11.02, 23:44 Gość portalu: dominik napisał(a): > Nie jestem mieszkancem Wroclawia ale ciesze sie,ze nie wygrala p. Geringer > itd. Mam pytanie do kandydatki lewicy:dlaczego wyborcy "wydutkali"pania? Pani Lidia jest tylko szyldem swojej organizacji . zostala wytypowana sposrod Dydu- kraso-owczarko-podobnych. I nie przeszla. To wszystko.Traz pewnie opija przegrana z kolezanka z ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalista Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.02, 21:28 dobrze,że prawica wygrała gdyż wole dutkiewicza jako prezydenta niż zarozumiałął marionetkę komunistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sam Re: prezydent wroclawia IP: *.tonexakustik.com.pl / 192.168.0.* 15.11.02, 08:17 zwujdrutu napisał: > Gość portalu: dominik napisał(a): > > > Nie jestem mieszkancem Wroclawia ale ciesze sie,ze nie wygrala p. Geringe > r > > itd. Mam pytanie do kandydatki lewicy:dlaczego wyborcy "wydutkali"pania? > > Pani Lidia jest tylko szyldem swojej organizacji . zostala wytypowana sposrod > Dydu- kraso-owczarko-podobnych. I nie przeszla. To wszystko.Traz pewnie opija > przegrana z kolezanka z ZOO. Szkoda że panie muszą się zalewać z rozpaczy. A co robią w tym czasie Panowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:23 Mimo iż jestem zwolennikiem środka głosowałem na Lidię bo w istniejącym przez najblizsze pare lat układzie politycznym mogła skutecznie działac dla Wrocławia w zakresie : komunikacji (np. obwodnica autostradowa i EXPO 2010). Po wynikach wyborów możemy odłożyć to a/a i wiele innych spraw dla miasta (bedzie hasło partia mówi to mówi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.02, 22:49 Gość portalu: Kaska napisał(a): > Mimo iż jestem zwolennikiem środka głosowałem na Lidię bo w istniejącym przez > najblizsze pare lat układzie politycznym mogła skutecznie działac dla Wrocławia > > w zakresie : komunikacji (np. obwodnica autostradowa i EXPO 2010). > Po wynikach wyborów możemy odłożyć to a/a i wiele innych spraw dla miasta > (bedzie hasło partia mówi to mówi) Tia gdyby stosowac Twoje argumenty to Łódz powinna byc jednym z najlepiej rozwiniętych miast w Polsce! Tam jest przecież kolebka SLD(choc ostatnio mały psikus).Brak obwodnicy autostradowej a nawet samej autostrady to kolejny powód żeby nie głosowac na SLD. Miasto nie musi żebrac od socjalistów,samo zarabia na inwestycje choc musi upominac sie o należne mu pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Re: prezydent wroclawia 14.11.02, 09:45 to było jakoś tak: najpierw ją wydutkał na strychu, a teraz ją wystrychnął na dutka, ale kto kogo? kiedy? czemu? może naczelny inkwizytor od czarownic z prawicy poda szczegóły w swojej gadzinówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.02, 14:34 Pokory siostry i bracia Wam brakuje. Jak ktoś zaczął dutkać to może i Was wydutkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: prezydent wroclawia IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 14.11.02, 16:41 Konkludujac. Bedzie lepiej?? Czy kaplica?? Jak to mowia Panie Koscielny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: prezydent wroclawia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.02, 17:02 Bóg jeden to wie. O pardon, o Zdroju zapomniałem, a on powiedział, że nowy prezydent będzie lepszy od niego. A przecież było tak dobrze. Natomiast co do kaplic to raczej więcej ich nie będzię bo terenów pochówkowych brakuje. Może nowy prezydent to zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: prezydent wroclawia IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 14.11.02, 17:56 Gość portalu: Kościelny napisał(a): .... o Zdroju zapomniałem, a on powiedział, że nowy > prezydent będzie lepszy od niego. ..........Kurtuazja polityczna.Obiecanki.Cacanki. Jakby zabrzmialo : " Nowy prezydent bedzie gorszy odemnie".??:) A co do miejsc pochowkowych, to niestety jest problem.Chociaz sa metody zwiekszenia wydajnosci Kielczowa. Trzeba tylko pogrzebac w archiwach. Odpowiedz Link Zgłoś