gusia295 01.02.06, 21:00 ludzie mam taką chandrę że głowa mała, popraecie mi humor plissss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rtg Re: mam doła!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:38 ciesz sie poki mozesz, bo bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks NIe ściemniaj........ IP: *.magma-net.pl 01.02.06, 21:49 gusia295 napisała: > ludzie mam taką chandrę że głowa mała, popraecie mi humor plissss Gusie, Gusieńki i Agusieńki nie wiedzą, co to chandra, więc: 1. Albo jesteś Halinka, a nie gusia 2. Ściemniasz, gusiu, ściemniasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: NIe ściemniaj........ IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:20 Idź do hospicjum- popatrz na umierających ludzi. Minie Ci handra. Ktoś, komu zostały dni życia, chętnie się z Toba zamieni. Pozdrawiam i nie daj się handrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: NIe ściemniaj........ 02.02.06, 00:48 oj oj zapewne zamartwiasz sie nad losem ludzi cierpiacych - globalnie czy terenowo? dlugofalowo czy chwilowo? raczej bezmyslnie rety czyli kazdy kto poczuje chwilowy smutek, musi sie dobic cierpieniem, gdyby umieralbym w hospicjum nie zyczylbym sobie odwiedzin smutnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: mam doła!!!!!!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 20:07 Idz precz szatanie do mszy służyć. I rozcieńczaj wino do mszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola71-72 Re: mam doła!!!!!!!!! 02.02.06, 17:29 Pamiętaj,że nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej i nigdy nie jest tak dobrze aby nie mogło być lepiej.Uśmiechnij się sie życie jest piękne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Masz doła bo nie chodzisz do kościoła! IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziute_k Masz doła bo rower twój nie ma koła IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 20:09 Nno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Masz doła bo rower twój nie ma koła IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 20:25 Gość portalu: ziute_k napisał(a): > Nno. Cco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Wyposzczona jesteś i chłopa Ci trza! IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 17:50 Oddaj się jakiemuś sprawnemu kościelnemu a ujrzysz radość świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 17:52 Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? Mówię ci że znałem wiele zdołowanych panien i zawsze chodziło o jedno. Wszystkie doły przez niesprawnych chłopów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 18:18 Seks dobry na wszystko,ale gusiu ulep lepiej bałwana. Będziesz zmęczona,doły znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 18:19 Seks z bałwanem? W żadnym wypadku! Za szybko mięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.02.06, 18:30 Lodowego-będzie twardszy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Kiedy ostatni raz uprawiałaś seks? IP: *.e-wro.net.pl 02.02.06, 19:54 Z takim zimnym draniem to lepiej nie zaczynać Odpowiedz Link Zgłoś