mimal2156 04.02.06, 15:57 Pogoda w Kłodzku: www.pogoda-klodzko.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capo_di_tutti_capi Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 04.02.06, 16:58 Dzięki za serwis:) Fajna fota startowa. Z jakiego miejsca była robiona? Odpowiedz Link Zgłoś
mister_master Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 06.02.06, 09:44 Wydaje mi się, że jest to "rzut kamerą" z jakiegoś wieżowca na ul. Rodzinną [na pierwszym planie]. Ale pewnie się mylę, bo lata świetlne minęły, gdy byłem ostatnio w tej okolicy. Człowiek zwany "dawnekłodzko" pewnie wie również, jak wygląda teraźniejsze Kłodzko, ale w swej ostatniej wypowiedzi skupił się tylko na bezprawnym wykorzystaniu [oczywiście, słusznie]. Też się z chęcią dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dawneklodzko Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 06.02.06, 13:57 > Wydaje mi się, że jest to "rzut kamerą" z jakiegoś wieżowca na ul. Rodzinną [na > > pierwszym planie]. Ale pewnie się mylę, bo lata świetlne minęły, gdy byłem > ostatnio w tej okolicy. Nie mylisz się - to jest dokładnie takie ujęcie. > Człowiek zwany "dawnekłodzko" pewnie wie również, jak wygląda teraźniejsze > Kłodzko, ale w swej ostatniej wypowiedzi skupił się tylko na bezprawnym > wykorzystaniu [oczywiście, słusznie]. Też się z chęcią dowiem... Skupiłem się na tym, gdyż niejednokrotnie już spotykałem się z bezprawnym wykorzystywanie cudzych zdjęć i niezmiennie to piętnuję. Autor zdjęcia niestety potwierdził, że zostało ono wykorzystane bez jego wiedzy i zgody - imho jednoznacznie świadczy to o "twórcy" tejże strony. Odpowiedz Link Zgłoś
maczores Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 04.02.06, 21:20 Fota swietna a i stronka dobra. wszystko w jednym miejscu.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 05.02.06, 09:35 zapisuję w Ulubionych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dawneklodzko Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 05.02.06, 21:31 Rewelacja! A zwłaszcza fotka, wykorzystana, jak przypuszczam bez zgody jej autora, co widać po takim jej przycięciu, by nie było widać graficznego znaku autora. Dla porównania - oryginalna fotka znajduje się tutaj: <a href=http://skarabello.w.interia.pl/klodzko/17_burza_02.jpg>http://skarabello.w.interia.pl/klodzko/17_burza_02.jpg</a>. Stosowny mail do autora poszedł. Ten spamer zasypał linkiem do tej strony chyba większość forów związanych z Kłodzkiem - przyznam szczerze, że wstyd mnie ogarnia, kiedy widzę "coś takiego" wywodzącego się z naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
dawneklodzko Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 05.02.06, 21:32 Ehh, te linki na gazecie ;) skarabello.w.interia.pl/klodzko/17_burza_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 05.02.06, 23:54 Dlatego wyżej pytałem autora wątku o fotę;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: @@@@@ DOKŁADNA POGODA W KŁODZKU @@@@@ 06.02.06, 13:41 Cholera, nie jestem ekspertem, nie wiedziałam, że gość korzysta z cudzych zdjęć. Ale stronka fajna... Odpowiedz Link Zgłoś