Gość: redaktor IP: *.wroc.gazeta.pl 26.04.01, 15:33 Planujemy zaprosic znanych wroclawian na chat z naszymi internautami. Kogo chcecie oprocz prezydenta Zdrojewskiego? Czekamy na Wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 15:42 Nie byłbym sobą, gdybym nie zaproponował Czarneckiego. Oprócz tego proponuję: Jarocha ( by opowiedział o swym doradcy i Gancie) a także Obrembskiego ( jak obok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 26.04.01, 16:32 Dziekuje za pierwsze propozycje. Wpisuje je na liste i czekam na kolejne nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samines Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 18:02 Na czat proponuję Wędzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat „Gazety” IP: *.vogel.pl 26.04.01, 19:33 Gość portalu: samines napisał(a): > Na czat proponuję Wędzonego. TAK JEST! Obojętnie czy nadaje z Marsa czy z Biskupina ->> niechybnie jest Wrocławianinem! Razem wszyscy śpiewają: Wędzonka w Czacie naszym Przyjacielem jest! Wędzonka w Czacie naszym Przyjacielem jest! Wędzonka w Czacie naszym Przyjacielem jest! Ż_A_D_E_N___Ł_A_J_D_A_K___A_N_I___G_B_U_R!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 26.04.01, 22:31 Naprawde nie chcecie, zebysmy zaprosili Wam gosci na chat????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 26.04.01, 23:18 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Naprawde nie chcecie, zebysmy zaprosili Wam gosci na chat????? W sumie na forum sa prawie wszyscy z kim chcialbym rozmawiac. Ale skoro nalegacie, moze by tak wezwac Majora z PA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: chat „Gazety” IP: *.from.poznan.pl 27.04.01, 00:09 Paweł Miśkiewicz i Krystyna Meissner - dyrektorzy wrocławskich teatrów. Poza tym może Leszek Pułka - piszę to bez cienia ironii i złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 03:11 Profesor Miodek!! Zawsze coś interesującego i pouczającego opowie. Może o języku w sieci? To będzie ciekawa sytuacja - czysta treść, bez znanego głosu i tych charakterystycznych gestów. PS1. Proponuję zostawić tematy "typu GANT" redaktorom papierowym. Tutaj jest świetne miejsce na weselsze treści, np.GDZIE JEST SHERATON NA PL. DOMINIKAŃSKIM!??!?!?? (przeoczyłem coś?, a może we wrześniu powstaną fundamenty?) PS2. PS1 to może być żart.(ale nie musi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 28.04.01, 16:20 Wciaz czekam na Wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 17:20 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Wciaz czekam na Wasze propozycje. Czekam na komentarz do mojej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat �Gazety� IP: *.vogel.pl 28.04.01, 19:47 Gość portalu: mark napisał(a): > Profesor Miodek!! Zawsze coś interesującego i pouczającego opowie. > Może o języku w sieci? To będzie ciekawa sytuacja - czysta treść, > bez znanego głosu i tych charakterystycznych gestów. Może redaktorzy Gazety Dolnośląskiej pogrzebią w swoich archiwach by wydobyć co ciekawsze fragmenty wypowiedzi naszych polityków, zaś zaproszony profesor Miodek dokona rozbioru gramatycznego, semantycznego oraz analizy porównawczej on-line... W kontekście zbliżających się wyborów... warto spróbować... My chętnie zapytamy Profesora, co ten i ów Polityk miał na myśli, oraz czego nie chciał powiedzieć, kiedy mówił to co mówił... Prócz polityków można też przeanalizować ma przykład wypowiedzi aferzystów policjantów i złodziei Nooo, bo chyba nie chcecie nas wpuścić w Chat z jakimś śniętym krokodylem pp Gucwińskich...? Aferzyści są zawsze prawie tak barwni jak profesor Miodek (szacunek wielki byłego studenta!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 28.04.01, 20:29 Gość portalu: mark napisał(a): > Profesor Miodek!! Zawsze coś interesującego i pouczającego opowie. > Może o języku w sieci? To będzie ciekawa sytuacja - czysta treść, > bez znanego głosu i tych charakterystycznych gestów. Mamy Profesora na liscie. Zaprosimy. > PS1. Proponuję zostawić tematy "typu GANT" redaktorom papierowym. > Tutaj jest świetne miejsce na weselsze treści, > np.GDZIE JEST SHERATON NA PL. DOMINIKAŃSKIM!??!?!?? > (przeoczyłem coś?, a może we wrześniu powstaną fundamenty?) > PS2. PS1 to może być żart.(ale nie musi) Weselsze tresci owszem ale mysle, ze warto „na zywo” zadawac pytania takze na te powazne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat „Gazety” IP: *.vogel.pl 28.04.01, 23:11 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Weselsze tresci owszem ale mysle, ze warto „na zywo” > zadawac pytania takze na te powazne tematy. To może zdradź nam Redaktorze, jakie to tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.04.01, 23:16 Czytałem po fakcie żywe teksty Zdrojewskiego i Czarneckiego. Nic dodać, nic ująć. Jak dawniej wszystko wychuchane i wygłaskane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat „Gazety” IP: *.vogel.pl 28.04.01, 23:22 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Czytałem po fakcie żywe teksty Zdrojewskiego i Czarneckiego. Nic dodać, > nic ująć. Jak dawniej wszystko wychuchane i wygłaskane. Co masz na myśli? Jakieś stare czaty? Nie łapię... Do Czarneckiego zawsze można coś dodać... na przykład takie Centrum Promocji Małych i Średnich Przedsiębiorstw schowane w pewnym podwórku 150 metrów od redakcji Gazety... Wszystkie zwierzęta są europejskie... ale niektóre bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.04.01, 23:24 Rob ! Poczytaj czata Ryśka na naszemiasto. Jak w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa1970 Re: chat „Gazety” IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 23:44 Myślę, że jak był Czarnecki, to pasują: Frasyniuk i Schetyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat „Gazety” IP: *.vogel.pl 28.04.01, 23:50 Gość portalu: masa1970 napisał(a): > Myślę, że jak był Czarnecki, to pasują: Frasyniuk i Schetyna. Ale tylko RAZEM, nigdy osobno :-) Osobno są nieciekawi medialnie Razem mają jakąś szansę kogoś zainteresować Można już przyjmować zakłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa1970 Re: chat „Gazety” IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 23:55 Gość portalu: Rob-35 napisał(a): > Gość portalu: masa1970 napisał(a): > > > Myślę, że jak był Czarnecki, to pasują: Frasyniuk i Schetyna. > > Ale tylko RAZEM, nigdy osobno :-) > Osobno są nieciekawi medialnie > Razem mają jakąś szansę kogoś zainteresować > > Można już przyjmować zakłady? > Oczywiście, że RAZEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 08:59 Proponuje mistrza Jarzabka-"naczelnego architekta Wroclawia". Niech opowie, ile i jakich psychodelikow lyknal przed zaprojektowaniem Solpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmopolak Re: chat „Gazety” 30.04.01, 16:38 Wygląda na to że poza profesorem Miodkiem trudno znaleźć bohatera pozytwnego, który miałby szansę pozytywnie zainspirować nas do wymiany myśli na forum publicznym... Co na to Gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 21:06 Mylisz się. Jest jedna osoba pozytywna we Wrocławiu - parkingowy na Solnym. Super facet. Nie kroji na boku, a to rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 04.05.01, 18:22 cosmopolak napisał(a): > Wygląda na to że poza profesorem Miodkiem > trudno znaleźć bohatera pozytwnego, który > miałby szansę pozytywnie zainspirować nas > do wymiany myśli na forum publicznym... > Co na to Gazeta? A co powiecie na propozycje „aktorzy” (wroclawscy, oczywiscie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: chat „Gazety” IP: 212.244.72.* 04.05.01, 19:41 Prosimy i postaci rzeczywiste Nie lubimy kreowania medialnych osobowości na siłę. Kit można wciskać wszędzie, tylko nie we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 04.05.01, 19:52 Gość portalu: Tato napisał(a): > Prosimy i postaci rzeczywiste > Nie lubimy kreowania medialnych osobowości na siłę. > Kit można wciskać wszędzie, tylko nie we Wrocławiu A ja bym ich popromowal, tutaj, wsrod swoich. Po co mam sie dowiadywac o talencie ze mieszkal kiedys we Wroclawiu. Moze jak sami zaczniemy takich doceniac to w koncu zacznie byc warto tu u nas robic kariere. Jakby mnie taki aktor zachwycil na chacie to moze w koncu poszedlbym na niego do teatru?? A zawsze to jeden bilet wiecej! A jak aktorka to moze i na kazdym przedstawieniu... ten jeden bilet wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: chat „Gazety” IP: 195.116.104.* 11.05.01, 17:30 A może żywa historia Wrocławia, czyli hrabia Dzieduszycki? W końcu Giedroyc też chatował na Onecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoniu Re: chat „Gazety” IP: *.popnet.pl 04.05.01, 13:46 To może z Janerką? Jest taki wymowny w swoich tekstach i raczej stroni od gadania na siłę. Jego można pytać ze szczerej ciekawości bez obaw, że będzie grzecznie dukał o pięknej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 04.05.01, 19:48 Jestesmy tu od spelniania Waszych zyczen (w miare mozliwosci, oczywiscie) - chcecie Janerke i deklarujecie, ze bedziecie z nim „rozmawiac”, to zaprosimy tez Janerke. PS Na poczatek planujemy prezydenta Zdrojewskiego rk Gość portalu: Słoniu napisał(a): > To może z Janerką? Jest taki wymowny w swoich tekstach i raczej stroni od > gadania na siłę. Jego można pytać ze szczerej ciekawości bez obaw, że będzie > grzecznie dukał o pięknej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 20:34 Zacząłbym od ludzi związanych z nauką ( nie prof. Miodek, który jest już stanowczo wyeksploatowany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 04.05.01, 21:49 Ale kto konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: chat �Gazety� IP: *.wroc.gazeta.pl 05.05.01, 13:36 A co powiecie na Kinge Preis, Ewe Skibinska czy Konrada Imiele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: chat �Gazety� IP: 212.244.72.* 05.05.01, 14:19 Gość portalu: red napisał(a): > A co powiecie na Kinge Preis, Ewe Skibinska czy Konrada Imiele? Jeśli idzie o aktorów to np. z Krzysztofem Majchrzakiem można pogadać, reszta niech lepiej szlifuje warsztat i zajmuje się aktorstwem a nie gwiazdorstwem. Szkoda naszego cennego czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat �Gazety� IP: *.vogel.pl 08.05.01, 21:01 Gość portalu: hen napisał(a): > Dokładnie!!!!!!! Też przyklasnę, hen! Gdzie im tam do Majchrzaka! Hen, hen, daliekooooooooooo .........!!!! PS. A co ty zrobiłeś dla KRASNOLUDKA? Odpowiedz Link Zgłoś
aps Re: chat �Gazety� 08.05.01, 16:58 Gość portalu: red napisał(a): > A co powiecie na Kinge Preis, Ewe Skibinska czy Konrada Imiele? Jak Kinga Preis, to przypomina sie Nick Cave. Ale on pewnie nie bedzie mogl przyjsc, tak wiec moze chociaz Roman Kolakowski. A. Odpowiedz Link Zgłoś
qba22 Re: chat „Gazety” 05.05.01, 14:31 to moze Kiniorskiego (ZDiK) ...niezle by mu sie dostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 05.05.01, 14:35 qba22 napisał(a): > to moze Kiniorskiego (ZDiK) ...niezle by mu sie dostalo. Racja! Kiniorskiego! Ale Stopper mialby uzywanie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: chat �Gazety� IP: *.wroc.gazeta.pl 05.05.01, 15:51 Kiniorskiego juz zaprosilem. Zgodzil sie. Twierdzi, ze przyjdzie z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: chat Gazety IP: 212.244.72.* 05.05.01, 16:04 Każdy rzecznik to niedorzecznik Gadanie "ze zderzakiem" to jałowe spędzanie czasu i groźba utracenia cennych płynów ustrojowych Będziemy debatować nad każdą dziurą w jezdni? Kiwać głową nad brakiem obwodnicy? Modlić się o parę ścieżek rowerowych? Odpowiedzi już są gotowe, jak zawsze te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat Gazety IP: 156.24.231.* 05.05.01, 22:09 Gość portalu: Tato napisał(a): > Każdy rzecznik to niedorzecznik > Gadanie "ze zderzakiem" to jałowe spędzanie czasu > i groźba utracenia cennych płynów ustrojowych > Będziemy debatować nad każdą dziurą w jezdni? > Kiwać głową nad brakiem obwodnicy? > Modlić się o parę ścieżek rowerowych? > Odpowiedzi już są gotowe, jak zawsze te same. No tak, obiecywac mozna zlote gory i zwyczajnie obietnic nie dotrzymywac. Zdaje sie ze Stoppera ostatnio to spotkalo, czyli ZDiK jest zdolny do takich numerow. Mam pomysl: moznaby Kiniorskiego zaprosic i zbojkotowac. Jak by sie pogapil w pusty ekran jak ta zdradzona kochanka to przynajmniej by poczul to co Stopper czekajacy na interwencje ZDiKu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 BLUES BROTHERS WRATISLAVIA CANTANS IP: *.vogel.pl 08.05.01, 19:44 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Mam pomysl: moznaby Kiniorskiego zaprosic i zbojkotowac. Jak by sie pogapil w > pusty ekran jak ta zdradzona kochanka to przynajmniej by poczul to co Stopper > czekajacy na interwencje ZDiKu. Ładnie to tak: "zaprosić i zbojkotować"??? ... w kulturalnych kręgach powinno się: - nie zapraszać - albo zapraszać wyłącznie PARAMI, Dlatego ja, mając w pamięci plakat przedstawiający ZDROJA i SMEKTAŁĘ w czarnych okularach postuluję niniejszym: Zaprośmy Panów Braci Bliźniaków: Prezydenta Zdrojewskiego i Redaktora Smektałę!!! Zaprośmy Panów W Czarnych Okularach: Prezydenta Zdrojewskiego i Redaktora Smektałę!!! Zaprośmy Panów W Czarnych Garniturach: Prezydenta Zdrojewskiego i Redaktora Smektałę!!! BLUES BROTHERS WRATISLAVIA CANTANS I BEDZIE GIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 13:57 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Planujemy zaprosic znanych wroclawian na chat z naszymi internautami. Kogo > chcecie oprocz prezydenta Zdrojewskiego? Czekamy na Wasze propozycje. Znam propozycje - mój komentarz: "...zaproście też z piekła duchy, niechaj przyjdą na podsłuchy, gdzie Wesele, gdzie muzyka..." przypomnijcie sobie czym to się skończyło - czy znowu grozi nam na czacie chocholi taniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: chat „Gazety” IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 18:46 Efka ! Jesteś super. Rozmawiałem o Tobie telefonicznie z Jurkiem. Chwali Cię jak nikt. Coś musi w tym być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marthy Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 11:20 Proszę o autorów Studia 202 ze szczególnym uwzględnieniem p. Ewy Szumańskiej - mam dość rajców miejskich, polityków wszelkiego szczebla i kalibru; telewizja, radio i prasa skutecznie pompuje ich troglodyckimi wypowiedziami nasze mózgi przez 24 godziny na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat �Gazety� IP: *.vogel.pl 08.05.01, 17:30 Gość portalu: marthy napisał(a): > Proszę o autorów Studia 202 ze szczególnym uwzględnieniem p. Ewy Szumańskiej > - mam dość rajców miejskich, polityków wszelkiego szczebla i kalibru; > telewizja, radio i prasa skutecznie pompuje ich troglodyckimi wypowiedziami > nasze mózgi przez 24 godziny na dobę. Przyłączam się wraz ze wszystkimi Krasnoludkami! Co za piękne, wymowne i dobitne zdanie: /.../ telewizja, radio i prasa skutecznie pompuje ich troglodyckimi wypowiedziami nasze mózgi przez 24 godziny na dobę. Dawno czegoś tak trafnego nie czytałem :-) Ale trudno się dziwić, skoro głównie czytałem gazety papierowe... Warto było szperać na Forum, aby to jedno zdanie wyszperać! Marthy! Masz u mnie w nagrodę "złote fonty w ISO-8859-2" Podaj jakiś namiar, to Ci podeślę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: chat �Gazety� IP: 127.0.0.* / *.poczta.wroclaw.pl 08.05.01, 14:17 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Planujemy zaprosic znanych wroclawian na chat z naszymi internautami. Kogo > chcecie oprocz prezydenta Zdrojewskiego? Czekamy na Wasze propozycje. Witam chetnie porozmawialbym z kim ze ZDiKu (plus oczywiscie Bugusiem Zdrojewskim) w sprawie sciezek rowerowych. Własnie pare dni temu znowu wrocilem z Austrii i wscieklosc mnie bierze jak widze jak sie u nas robi nowe ulice i nie ma sciezek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat �Gazety� IP: *.vogel.pl 08.05.01, 17:24 Gość portalu: mjk napisał(a): > chetnie porozmawialbym z kim ze ZDiKu (plus oczywiscie Bugusiem Zdrojewskim) > w sprawie sciezek rowerowych. No co ty? Gadać jak niemowa z głuchym? I to publicznie? > Własnie pare dni temu znowu wrocilem z Austrii i wscieklosc mnie bierze jak wid > ze jak sie u nas robi nowe ulice i nie ma sciezek. Widzisz, bo "w temacie ścieżek" nasze media i władze lokalne są mocne tylko w gębie i na papierze... Może, gdyby się pojawił jakiś inwestor i obiecał postawić fabrykę rowerów, to by im coś w głowach "zatrybiło" (a raczej w przysadce mózgowej skoczyłby poziom hormonów)... a tak możemy jedynie słuchać, że właśnie oddano do użytku w Europie zachodniej najdłuższą ścieżkę rowerową, liczącą ponad... ======= = = = = 6000 KILOMETRÓW !!! = = = = ======= Jezus Maria Jedwabne Expo i Siedmiu Krasnoludków! To mi się pod czapeczką nie mieści! Chcesz ich zapytać o taką ścieżkę??? Dostaniesz w odpowiedzi 6000 słów :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: chat „Gazety” 08.05.01, 19:21 a moze tak POMARANCZOWEGO KRASNOLUDKA? Pozdrawiam was :) P. Gość portalu: redaktor napisał(a): > Planujemy zaprosic znanych wroclawian na chat z naszymi internautami. Kogo > chcecie oprocz prezydenta Zdrojewskiego? Czekamy na Wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: chat "Gazety" IP: 193.174.122.* 09.05.01, 19:00 jako stary romantyk-uwol zaproponowalbym wladka frasyniuka, czy jest moze wiele innych osob tak zwiazanych z wroclawiem ? aczkolwiek z majorem tez by bylo wesolo, hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 10.05.01, 20:47 Mam nadzieje, ze jutro na czasie z prezydentem Zdrojewskim beda tlumy? Przypominam - GODZINA 11.00!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 10.05.01, 20:53 Gość portalu: redaktor napisał(a): > Mam nadzieje, ze jutro na czasie z prezydentem Zdrojewskim beda tlumy? > Przypominam - GODZINA 11.00!!! Bedzie potem z tego jakis raport? Ja mam chaty odciete firewallem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 22:35 Mam odmienna prpozycje, zbojkotujmy pana Zdrojewskiego, afera z Placido Domingo, fontanna w Rynku. Przecież on nic nie powie, beda tylko gladkie slowa i frazesy. Jego manewry miedzy fotelem senatora, prezydenta i tearaz przymiarka do fotela posla to tylko chec utrzymania sie przy korytku. BOJKOT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 10.05.01, 22:45 Gość portalu: tot napisał(a): > Mam odmienna prpozycje, zbojkotujmy pana Zdrojewskiego, afera z Placido > Domingo, fontanna w Rynku. Przecież on nic nie powie, beda tylko gladkie slowa > i frazesy. Jego manewry miedzy fotelem senatora, prezydenta i tearaz przymiarka > > do fotela posla to tylko chec utrzymania sie przy korytku. BOJKOT!!! Spoko, to przynjamniej ja se spokojnie pogadam ze Zdrojem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 22:53 Jak chcesz gadac, przeciez masz odciety chat. Ale jak lubisz gadac o niczym prosze bardzo. Bo pan zdrojewski jak kazdy polityk jest w tym dobry zeby duzo mowic, a nie przekazac w tym co mowi wiele tresci czyli pospolite lanie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 10.05.01, 23:02 Gość portalu: tot napisał(a): > Jak chcesz gadac, przeciez masz odciety chat. Ale jak lubisz gadac o niczym > prosze bardzo. Bo pan zdrojewski jak kazdy polityk jest w tym dobry zeby duzo > mowic, a nie przekazac w tym co mowi wiele tresci czyli pospolite lanie wody. Jak Ciebie nie bedzie to poprosze szefa zeby mi dal pogadac przez tepse. A tak swoja droga to ciekawy jestem co bys chcial uslyszec od swojego wymarzonego polityka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 23:14 Na pewno mnie nie bedzie. A od polityka chcialbym kiedys uslyszec jak mowi prawde, ale to nigdy nie nastapi. Po pierwsze polityka jest sztuka utrzymania wladzy lub jej przejecia. A czy ktorys z politykow spelnil swoje przedwyborcze obietnice? Jeszcze sie taki nie narodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 11.05.01, 01:02 Gość portalu: tot napisał(a): > Na pewno mnie nie bedzie. A od polityka chcialbym kiedys uslyszec jak mowi > prawde, ale to nigdy nie nastapi. Po pierwsze polityka jest sztuka utrzymania > wladzy lub jej przejecia. A czy ktorys z politykow spelnil swoje przedwyborcze > obietnice? Jeszcze sie taki nie narodzil. Idealisci koncza z wrzodami albo u czubkow. Mi tam wystarczy piekne, kwitnace i rwace sie do przodu miasto! Za to jestem wdzieczny Zdrojowi, a nie idealistom :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: chat „Gazety” IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 10:38 Czy idealista musi skończyć z wrzodami lub w domu wariatów? Chyba nie :) Bardziej pasujące jest twierdzenie, że pionierzy mają strzały w plecach. Ale Zdroju pionierem nie jest :), choć parę strzałów - i to nie w plecy - ze strony ,choćby, Forum dostał. PS. przyznaj się, że Twój szef jest zagorzałym milośnikiem Zdroja i pozwala Ci korzystać z Internetu, pod warunkiem, że będziesz go chołubił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK myślałam rzecz jasna o hołubieniu, nie chołubieniu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat „Gazety” IP: 156.24.231.* 11.05.01, 17:18 Gość portalu: MKK napisał(a): > Czy idealista musi skończyć z wrzodami lub w domu wariatów? Chyba nie :) Wojujacy tak. Walenie glowa w mur nie jest zdrowym nawykiem. :) > Bardziej pasujące jest twierdzenie, że pionierzy mają strzały w plecach. Ale > Zdroju pionierem nie jest :), choć parę strzałów - i to nie w plecy - ze > strony ,choćby, Forum dostał. > > PS. przyznaj się, że Twój szef jest zagorzałym milośnikiem Zdroja i pozwala Ci > korzystać z Internetu, pod warunkiem, że będziesz go chołubił ;) Poszedlem do domu na trzygodzinny urlop. Mam 2 godz i 15 min tepsy w plecy oraz 3 godziny pracy do odrobienia. Warto bylo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: chat „Gazety” IP: 213.76.92.* 12.05.01, 00:20 Czy zamierzasz dalej "patronować" karierze politycznej Zdrojewskiego? Dużo bym dała, abyś mnie mógł przekonać do jego osoby. Ale - wybacz- to co do tej pory napisałeś o nim , to czysta demagogia. Skoro warto było być dziś na chacie, to poczytam sobie w poniedziałkowym (?) wydaniu Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat Gazety IP: 64.124.150.* 12.05.01, 00:58 Gość portalu: MKK napisał(a): > Czy zamierzasz dalej "patronować" karierze politycznej Zdrojewskiego? > > Dużo bym dała, abyś mnie mógł przekonać do jego osoby. Ale - wybacz- to co do > tej pory napisałeś o nim , to czysta demagogia. > Skoro warto było być dziś na chacie, to poczytam sobie w poniedziałkowym (?) > wydaniu Gazety. Raczej duzo bys dala zebym przestal wyrazac swoje skromne poglady, bo nie pasuja do Twoich. :) Nie znam sie na polityce, natomiast doceniam zmiany jakie nastapily za Zdroja w moim miescie (sa niezle wyliczone w ktoryms watku). Mial w to swoj, jak to tu ktos policzyl, 10-15 % wklad. To niezle jak na jednego ze stu, a co dopiero jak na jednego z 600 tys! Jest dobrym gospodarzem. Gdyby takich szanowac a nie poniewierac Wroclaw nadal rozwijalby sie w takim tempie. Jesli jestes tak samo dobra to i na Ciebie chetnie bym zaglosowal! Powiedz szczerze MKK, jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: chat Gazety IP: 213.76.92.* 12.05.01, 15:48 To ja: > > Dużo bym dała, abyś mnie mógł przekonać do jego osoby. Ale - wybacz- to co do tej pory napisałeś o nim , to czysta demagogia.<< Podtrzymuję dalej to co napisałam . :))) To TY : > Raczej duzo bys dala zebym przestal wyrazac swoje skromne poglady, bo nie pasuja do Twoich. :) (...) Jesli jestes tak samo dobra to i na Ciebie chetnie bym zaglosowal! Powiedz szczerze MKK, jestes?<< To nie demokratyczne mówić : "ja myślę tak samo". Pisząc w którymś wątku, że Cię lubię, miałam na myśli również to,że podoba mi się, że swoje zdanie podpierasz argumentem. Za zmianę Twoich poglądów nie dam złamanego grosza! Nie należę do osób, które tupaniem nóg próbują zmienić zdanie drugiego człowieka lub co nie daj Boże za wszelką cenę. A na mnie nie głosuj ! Ja nie pasuję! Za bardzo cenię sobie wolność wyrażania swoich myśli. Kandydatów nazbierasz myślę paru, o ile już nie postawiłeś na jakiegoś konia? I jeszcze raz: zrobisz mi przyjemność, jeśli będziesz po prostu taki, jaki jesteś. Mów to, co myślisz, rób to, co uważasz. A mnie pozwól to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: chat Gazety IP: 156.24.231.* 14.05.01, 10:23 Gość portalu: MKK napisał(a): > To ja: > > Dużo bym dała, abyś mnie mógł przekonać do > jego osoby. Ale - wybacz- to co do tej pory napisałeś o > nim , to czysta demagogia.<< > > Podtrzymuję dalej to co napisałam . :))) > > To TY : > Raczej duzo bys dala zebym przestal wyrazac > swoje skromne poglady, bo nie pasuja do Twoich. :) (...) > Jesli jestes tak samo dobra to i na Ciebie chetnie > bym zaglosowal! Powiedz szczerze MKK, jestes?<< > > To nie demokratyczne mówić : "ja myślę tak samo". Pisząc > w którymś wątku, że Cię lubię, miałam na myśli również > to,że podoba mi się, że swoje zdanie podpierasz > argumentem. Za zmianę Twoich poglądów nie dam złamanego > grosza! Nie należę do osób, które tupaniem nóg próbują > zmienić zdanie drugiego człowieka lub co nie daj Boże za > wszelką cenę. > > A na mnie nie głosuj ! Ja nie pasuję! Za bardzo cenię > sobie wolność wyrażania swoich myśli. Kandydatów > nazbierasz myślę paru, o ile już nie postawiłeś na > jakiegoś konia? > > I jeszcze raz: zrobisz mi przyjemność, jeśli będziesz po > prostu taki, jaki jesteś. Mów to, co myślisz, rób to, co > uważasz. A mnie pozwól to samo! > Czyzbys chciala zebym, tak samo jak Ty mnie, nazywal Ciebie demagogiem? Bo innej roznicy nie dostrzegam ani w naszym wzajemnym traktowaniu sie ani w rzeczowosci wyglaszanych pogladow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC A czy ja mogę wystąpić na czacie? IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 11.05.01, 14:45 Jeśli chcecie mogę zostać nowym prezydentem. Wybuduję stadion piłkarski we Wrocławiu. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: A czy ja mogę wystąpić na czacie? IP: *.vogel.pl 12.05.01, 13:54 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > Jeśli chcecie mogę zostać nowym prezydentem. Wybuduję stadion piłkarski we > Wrocławiu. Co wy na to? Zostań najpierw GRZEGORZEM LATO, bo jako PIOTR LATO nie masz szans serwery Gazety znowu padną.. ...i będzie FLAK ...a nie CZAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 12.05.01, 14:29 Nastepnym gosciem czatu Gazety we Wroclawiu bedzie najprawdopodobniej Krzysztof Kiniorski, rzecznik Zarzadu Drog i Komunikacji. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: chat �Gazety� IP: *.vogel.pl 12.05.01, 14:36 Gość portalu: red napisał(a): > Nastepnym gosciem czatu Gazety we Wroclawiu bedzie najprawdopodobniej Krzysztof > > Kiniorski, rzecznik Zarzadu Drog i Komunikacji. Co Wy na to? Błagamy o LUDZI, którzy mówią za siebie a nie za innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cela K. Re: chat „Gazety” IP: *.punkt.pl 12.05.01, 15:55 Gość portalu: red napisał(a): > Nastepnym gosciem czatu Gazety we Wroclawiu bedzie najprawdopodobniej Krzysztof > > Kiniorski, rzecznik Zarzadu Drog i Komunikacji. Co Wy na to? a ja chcę kogoś kulturalnego, proponuję Tadeusza Różewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: chat „Gazety” IP: *.wroc.gazeta.pl 12.05.01, 19:58 Tadeusz Rozewicz to bardzo ciekawa propozycja. Postaramy sie, zeby przyjal nasze zaproszenie. A, co do ludzi, ktorzy odpowiadaja sami za siebie, to na razie proponujemy Konrada Imiele, ktory jest wlasnie na festiwalu w Cannes. Przed wyjazdem zgodzil sie przyjsc do nas na czat. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś