Gość: seba (sebcat) Re: CoToZaSporyBiurowiec(?)sięBudujeK ołoTescoBie IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 13.02.06, 22:19 Koło bodzia czy gdzieś indziej. Bo jak koło bodzia to meble Black Red White. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk_Ww Re: CoToZaSporyBiurowiec(?)sięBudujeK ołoTescoBie IP: 213.199.196.* 13.02.06, 23:20 Będą tam "trzy kolory". Buduje to rzeszowska firma budowlana. Nawet materiały budowlane fakturują im rzeszowskie hurtownie budowlane. Widać lokalni patrioci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Galeria Meblowa IICP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:27 A dalej na rondzie kolo salony Toyoty i Castoramy Galeria Meblowa należaca do IICP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się bud? IP: *.ar.wroc.pl 14.02.06, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 14.02.06, 22:15 Radical, ty to masz newsy, tam jeszcze nic sie nie buduje, ale skoro tak mowisz to pora zostać jasnowidzem. EW wejdzie prędzej czy później i to na pewno na terenach przyległych do IKEA. Ale ja nic więcej nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba (sebcat) Re: OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 15.02.06, 11:01 Na przeciwko Obi czyli tam gdzie sie rozbudowuje ikea to aż tak duzo nie dobudowali zeby sie zmiescił elektro world (chyba musze sie tam znow przejechac) ale doszli juz do salonu toyotu. Z tylu wszystkie tereny nalezą do PRologis który stawia juz 2 hale. Wiec może jednak EW bedzie tam hmmm sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical Thx,Seba-teżMyślę,żeWprawoOdNowej IKEI będzie EW:) IP: *.ar.wroc.pl 15.02.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś