Dodaj do ulubionych

CoToZaSporyBiurowiec(?)sięBudujeK ołoTescoBielany!?

IP: *.ar.wroc.pl 13.02.06, 20:26
Obserwuj wątek
    • Gość: seba (sebcat) Re: CoToZaSporyBiurowiec(?)sięBudujeK ołoTescoBie IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 13.02.06, 22:19
      Koło bodzia czy gdzieś indziej. Bo jak koło bodzia to meble Black Red White.
    • Gość: Luk_Ww Re: CoToZaSporyBiurowiec(?)sięBudujeK ołoTescoBie IP: 213.199.196.* 13.02.06, 23:20
      Będą tam "trzy kolory". Buduje to rzeszowska firma budowlana. Nawet materiały
      budowlane fakturują im rzeszowskie hurtownie budowlane. Widać lokalni patrioci ;)
      • Gość: seba Galeria Meblowa IICP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:27
        A dalej na rondzie kolo salony Toyoty i Castoramy Galeria Meblowa należaca do
        IICP.
        • Gość: Radical OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się bud? IP: *.ar.wroc.pl 14.02.06, 16:34
          • Gość: seba Re: OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 14.02.06, 22:15
            Radical, ty to masz newsy, tam jeszcze nic sie nie buduje, ale skoro tak mowisz
            to pora zostać jasnowidzem. EW wejdzie prędzej czy później i to na pewno na
            terenach przyległych do IKEA. Ale ja nic więcej nie wiem...
            • Gość: seba (sebcat) Re: OK,dzięki,aNAPRZECIW OBIchybaELECTROWORLD się IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 15.02.06, 11:01
              Na przeciwko Obi czyli tam gdzie sie rozbudowuje ikea to aż tak duzo nie
              dobudowali zeby sie zmiescił elektro world (chyba musze sie tam znow
              przejechac) ale doszli juz do salonu toyotu. Z tylu wszystkie tereny nalezą do
              PRologis który stawia juz 2 hale. Wiec może jednak EW bedzie tam hmmm sam juz
              nie wiem.
              • Gość: Radical Thx,Seba-teżMyślę,żeWprawoOdNowej IKEI będzie EW:) IP: *.ar.wroc.pl 15.02.06, 20:13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka