marcin_misiewicz 15.02.06, 12:29 Uwaga! Już jutro (czwartek) o godzinie 15.00 na wrocławskim Rynku odbędzie się demonstracja solidarności z Białorusinami!!! Marsz rozpoczyna się pod pomnikiem Aleksandra Fredry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklement Ale debilna pora :( 15.02.06, 17:11 W dniu powszednim o 15:00 ludzie są w pracy. Z założenia w demonstracji mają wziąść udział tylko studenci i bezrobotni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Sz. Re: Ale dobra pora :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:32 Juz widzę te tłumy z fabryk walące na manifę z transparentami w rękach. Tego typu manifestacje z założenia skierowane są do młodych bo tylko im jeszcze coś się chce. Dla mnie ta godzina jest wręcz optymalna więc kklemencie nie marudź, proszę tylko wyjdź z roboty trochę wcześniej i pokaż na co Cię stać :). Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Ale dobra pora :). 15.02.06, 19:59 He he, ja wtedy mniej więcej zaczynam kolejną pracę :) Ale na kwadrans chyba uda mi się zjawić. Jakkolwiek ... jakoś tak głupio będzie, jak będę jednym z np. 15-stu uczestników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: Ale dobra pora :). IP: *.magma-net.pl 15.02.06, 22:52 Zapewniam Cie ze sytuacja sprzed miesiaca sie nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: Ano zobaczymy :) IP: *.magma-net.pl 15.02.06, 23:27 Nawet pogoda nie pokrzyzuje planow! Bedzie wiecej osob i bardziej zywo. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Wiedziałem ! Wiedziałem ! Były same małolaty :) 16.02.06, 21:26 Ale w sumie to fajnie, że młodzi ludzie mają w sobie parę, żeby coś pożytecznego i z ideą robić. Do zobaczenia za miesiąc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: Wiedziałem ! Wiedziałem ! Były same małolaty IP: *.magma-net.pl 16.02.06, 22:13 No i mimo niepogody bylo wiecej niz 15 osob. Malolaty?? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: U w a g a !! Demonstracja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.02.06, 17:13 Za tydzień w Mińsku pewnie odbędzie się demonstracja solidarności z Polakami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorten Godz. jest w sam raz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:21 Mi godzina odpowiada, akurat będę po zajęciach, na pewno wpadne ze znajomymi z grupy, do jutra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Godz. jest w sam raz !!! IP: *.mad.wroc.pl / *.madcomputers.pl 15.02.06, 23:04 Wiemy i przyjdziemy. Agnieszka i Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamer Re: Godz. jest w sam raz !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.06, 00:21 ale sciema z tymi wpisami. Bedzie 10 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszenko Re: U w a g a !! Demonstracja IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.06, 01:27 Ja was rozpędzę. Aresztuję i zaknebluję. Utkwicie w tiurmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opportunistta A może tak w sprawie ZDiK? IP: 213.199.196.* 16.02.06, 22:22 Może tak swoim podwórkiem można się zająć i tę komunę ze zdiku przedemonstrować. Na pewno więcej osób by się zebrało a i telewizję można zaprosić. Mieliby temat miesiąca- dziurawy Wrocław, perła w koronie, super miasto wyrazy uznania, wielka atrakcja turystyczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: A może tak w sprawie ZDiK? IP: *.magma-net.pl 16.02.06, 22:25 Nie ma sprawy, wpierw zorganizuj demonstracje, daj cynka mediom i ludziom. Moze ktos zabladzi i przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-lamer Było ok. IP: *.mad.wroc.pl / *.madcomputers.pl 16.02.06, 22:59 Manifa była ok. sporo ludzi mimo padającego deszczu i dobra organizacja !!! Lamer do budy szczekać :), ze swoim krakaniem z wcześniejszych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszenko A teraz się bójcie IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.06, 23:17 Moje KGB ma pełne dane uczestników. Jestem skuteczny i pamiętliwy. Odpowiedz Link Zgłoś