Dodaj do ulubionych

Nadent ul. Sienkiewicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 09:14
czy korzystał ktoś z usług gabinetu stomatologicznego
NADENT na ul. Sienkiewicza ? Prosze podzielić sie swoimi uwagami.Zarejestrowałam tam swoja corke i nie wiem czy dobrze traiłam?Dziwi mnie krotki czas oczekiwania na wizytę w porownaniu z innymi gabinetami.
Obserwuj wątek
    • Gość: weronusia Re: Nadent ul. Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:34
      czy to wizyta w ramach NFZ ?
      bo jeśli prywatna to czasem czas oczekiwania jest krótki.....
      Mogę na privie polecić dobrego stomatolgoa w Śródmieściu
    • Gość: barwol Re: Nadent ul. Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:17
      wizytata jest w ramach NFZ ale jezeli ma Pani jakiegos dobrego stomatologa to bardzo prosze o namiary.Z gory dziekuje

• Gość: barwol Re: Nadent ul. Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:52
      baarbara@tlen.pl
    • Gość: weronusia Re: Nadent ul. Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:15
      wysłałm na priv
    • Gość: barwol Re: Nadent ul. Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:38
      pieknie dziekuje
      • weronusia Re: primamed, geodent 21.02.06, 19:36
        Cieszę sie,ze można pomóc, czasem u dzieci( nie wiem w jakim wieku jest córka)
        można założyć lepszy materiał w zębie stałym , al eczenei kanałowe jest do 18
        r..z za darmo.
        A jak maluszek to mają tam kolorowe wypełnienia do mleczaczków.
        Jeśli się Państwo zdecydowaliście?!
    • weronusia Re: Nadent ul. Sienkiewicza 21.02.06, 19:34
      Cieszę sie,ze można pomóc, czasem u dzieci( nie wiem w jakim wieku jest córka)
      można założyć lepszy materiał w zębie stałym , al eczenei kanałowe jest do 18
      r..z za darmo.
      A jak maluszek to mają tam kolorowe wypełnienia do mleczaczków.
      Jeśli się Państwo zdecydowaliście?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka