mamamp 19.02.06, 22:05 Proszę o polecenie dobrze zorganizowanej i "smacznej" firmy cateringowej. Przyjęcie komunijne 21.05.06 na ok.20 osób w domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelo_wroc Re: Szukam sprawdzonego cateringu 19.02.06, 22:15 przygotowuje na specjalne okazje ciasta Torty desery pycha więcej informacji, możemy równierz przygotować całe Menu na komunie mój adres e-mail qqruq5@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: Szukam sprawdzonego cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:20 Masz jakiś lokal czy tylko przygotowujesz jedzonko na zlecenia? A obiadki jakies tanie i smaczne do firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Szukam sprawdzonego cateringu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 22:40 mnóstwo firm zajmujących się i znajdziesz je pod hasłem "catering wrocław". sama niedawno potrzebowałam. zazwyczaj na stronach tych firm , są i menu i oferty organizacji stołu oraz kosztorys wstępny. większość z nich robi bardzo wykwintne i eleganckie przyjęcia. niemniej musisz się liczyć z gigantycznymi kosztami. dzwoniłam też do kilku restauracji , większość z nich była chętna na zorganizowanie przyjęcia, menu -zazwyczaj wyszukane, ale zorientowałam się ,że tym co proponują nikt się nie naje. znaczy chodzi mi o ilość jedzenia. i w przełożeniu na cenę nie wiem czy nie opłaca się skoczyć do epi- ja tak w końcu zrobiłam izapłaciłam 1/3 tego co mi krzyknięto gdzieśtam. mam jednak taki namiar na świetny katering ale cokolwiek mało typowy- jest to restauracja ( znaczy pan kierownik restauracji ) w DIL ( dolnośląska izba lekarska przy matejki). oni robia świetne żarcie, jakie z nimi ustalisz i przywożą do domu czy gdzie chcesz, kwestia zastawy do omówienia ( mają swoją) , ale może ci nie pasować. i są całkiem do wytrzymania jesli chodzi o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamp Re: Szukam sprawdzonego cateringu 20.02.06, 14:07 jak możesz to proszę o namiary Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Szukam sprawdzonego cateringu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.06, 14:23 do DIL-u Wrocław 50-333, matejki 6 bezpośredniego telefonu do restauracji "klub lekarza- remedium" nie znam, ale do sekretariatu jest : 071-798 8050 - na pewno ci podadzą. kierownik klubu nazywa się andrzej najborowski. Odpowiedz Link Zgłoś