Gość: rotfl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 16:19 no cóż, można tylko przytaknąć autorowi recenzji;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analisis Re: PPA. pa pa ... 21.03.06, 18:26 Może teraz włodarze miasta przejrzą na oczy i naprawią swój błąd (chodzi o nominacje dyrektorską Kościelniaka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prr koniku Re: PPA. pa pa ... IP: *.wroclaw.mm.pl 22.03.06, 13:05 ... i ciebie wezmą na dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka PPA Re: PPA. pa pa ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.06, 11:56 Nie zgadzam się ze daniem pozostałych Forumowiczów na temat PPA.Bacznie i z zaciekawieniem oglądałam większość przedstawień.Uważam,że tegoroczny PPA miał świetnie dobrany program.Z nurtu Off najbardziej podobały mi się:Era Wodnika,Moją twarz Ci opiszę i Stolik.Powrócił Dzień Szkół Teatralnych,a atmosfera stworzona przez P.Imielę z pewnością była "wyjątkowa"i zabawna:).Gratulacje dla B.Porczyka-w pełni zasłużone nagrody!Czekam na recital.Pogodno i Lao Che-miło spędzony wieczór.Wrzeszczący Faceci-poprostu zabawni.Laurie Anderson zahipnotyzowała publiczność swoim głosem i muzyką.Bardzo inteligentne przedstaw.Wyrazy szacunku dla Pana Kościelniaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ppafanka Re: PPA. pa pa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:44 Hej fanko PPA - a nie zauwazyłaś jak drastycznie spadł poziom PPA - kiedyś na PPA były 2, 3 przedstawienia na którym ludzie nie bili braw na stojąco, na tegorocznym były tylko 2 z owacjami. Chyba pierwszy raz nie było owacji po każdej Gali, nie mówiąc o Finale.Chłopcy z Capitolu urośli ponad miarę i rozbabrali imprezę, która miała swoją markę, poziom - wystarczy poczytać recenzje z lat poprzednich, w tym roku były dość oględne, na szczęście Wyborcza w końću stanęła na wysokości zadania i nazwała rzeczy po imieniu. POmijam bałagan organizacyjny - w końcu robili to pierwszy raz, ale gdzie ten przełom, te zmiany, jedynie off i happening było nowe, ale nurt główny - żenada - pomyłki artystyczne, chałtury albo spektakle na poziomie fuksówki z PWST. I na co poszła ta wielka kasa - coś mi to mocno przypomina - 2000 rok i Euro Art Meeting. Ciekawe komu Capitoliści będą wisieć kasę po PPA.Szkoda bo to fajna impreza była i Warszawka cały czas nam zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka PPA Re: PPA. pa pa ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.06, 19:33 Byłam na Gali o 17:00 i były owacje na stojąco:)Co do Finału,to nie wypowiem się,bo nie widziałam.Poziom Konkursu Aktorskiej Interpretacji Piosenki rzeczywiście z roku na rok jest coraz słabszy,ale to nie wina organozatorów,że zgłaszają się ludzie bez talentu.Fakt,że kiedyś była inna,specyficzna atmosfera na PPA.Ale uważam,że teraz też było Ok.Zmieniają się czasy,zmieniają się ludzie...Inna nie znaczy gorsza.Z całym szacunkiem do gwiazd,ale ile lat można słuchać"śpiewającej"Krystyny Jandy czy M.Bajora?Myślę,że ogólna niechęć do P.Kościelniaka wynika z tego całego zamieszania jakie miało miejsce,gdy został dyrektorem Capitolu.Redaktorzy Wyborczej i niestety wiele innych osób krytykują PPA,bo wciąż patrzą na to przez pryzmat tamtych wydarzeń.Ja pochwalam to co zrobił i robi obecnie P.Kościelniak-takie moje zdanie.Pozdrawiam-cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Poziom naprawde wysoki IP: *.pro-internet.pl 23.03.06, 00:02 Gość portalu: też ppafanka napisał(a): > Hej fanko PPA - a nie zauwazyłaś jak drastycznie spadł poziom PPA - kiedyś na > PPA były 2, 3 przedstawienia na którym ludzie nie bili braw na stojąco, na > tegorocznym były tylko 2 z owacjami. Chyba pierwszy raz nie było owacji po > każdej Gali, nie mówiąc o Finale.Chłopcy z Capitolu urośli ponad miarę i > rozbabrali imprezę, która miała swoją markę, poziom - wystarczy poczytać > recenzje z lat poprzednich, w tym roku były dość oględne, na szczęście Wyborcza > > w końću stanęła na wysokości zadania i nazwała rzeczy po imieniu. POmijam > bałagan organizacyjny - w końcu robili to pierwszy raz, ale gdzie ten przełom, > te zmiany, jedynie off i happening było nowe, ale nurt główny - żenada - > pomyłki artystyczne, chałtury albo spektakle na poziomie fuksówki z PWST. I na > co poszła ta wielka kasa - coś mi to mocno przypomina - 2000 rok i Euro Art > Meeting. Ciekawe komu Capitoliści będą wisieć kasę po PPA.Szkoda bo to fajna > impreza była i Warszawka cały czas nam zazdrości. Na pewno na 12 Ławkach byly owacje na stojąco nie mające wręcz konca i napewno na wieczornej Gali też byly owacje. Zresztą nie zgadzam się z tym o czym napisał recenzent. Chyba zapomina o widzu takim jakim jest wiekszosc ludzi kupujacych bilety na PPA i do teatru. Sam pewnie jak wiekszosc negatywnie oceniajacych falszywych pracownikow teatru Capitol nie zaplacili za bilet ani zlotowki. Zeszloroczna Gala to byl dopiero dowcip z widza. A w tytm roku Preis, Bonczyk, Zamachowski, Jopek, Peszek i inne gwiazdy poprosty spisaly sie na medal i warto bylo zaplacic za taka gale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mortal Kompot Re: Poziom naprawde wysoki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.06, 00:36 No, zeszłoroczna gala to był początek konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irlandia Polnocna Re: PPA. pa pa ... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.03.06, 22:47 Z ciekawosci - ile wydalas na bilety, skoro tyle obejrzalas? Odpowiedz Link Zgłoś