Dodaj do ulubionych

szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu

22.03.06, 08:46
bardzo proszę o jakieś namiary. chodzi o kontrolę bioder w 5 miesiącu. wolę
prywatnie, zeby nie bylo czekania i tłumu. dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • madziolek2005 Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 09:25
      hej! My chodzimy do doktora Michajłowa. Jest bardzo fajny, no i przede
      wszystkim kompetentny. Rejestracja do niego jest tylko telefoniczna, w
      poniedziałki od 12.30 do 14.30. Trudno się dodzwonić, ale za którymś razem
      zawsze sie udaje. Przyjmuje we wtorki i srody, tak od 15ej na Młodych Techników
      7. Tel. 363 65 84. Przyjmuje tam jeszcze dr Szybinski, ale o nim za duzo nie
      wiem. Jesli masz jeszcze jakies pytania- chetnie odpowiem.
      • miuk tylko Michajłow 22.03.06, 12:38
        jest ponoc najlepszy we Wrocku. Wizyta nie trwa wprawdzie długo, ale co trzeba
        zobaczy. Byłam kilka razy z polecenia i miałam wrażenie, że to dobry fachowiec.
    • faq Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 09:35
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16822
      moze tu ktos bedzie znal?
    • aaniac Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 10:28
      A ja byłam z moim Karolkiem państwowo, na Borowskiej w Akademii Medycznej i
      miałam wizytęw ciągu kilku dni:)i tłumów teżtam nie ma.Pozrdawiam!
    • bea-ta Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 12:50
      Michajłow na Młodych techników, ale trzeba poczekac troche na wizyte w małej
      poczekalni:-(A nie każde dziecko lubi czekać, zarejestruj sie tak abyście byli
      pierwsi danego dnia. Beata
      • dorittak Re: Kiedy się rejestrować do Michajłowa 08.06.06, 16:47
        Powinnam iść z dziećmi na kontrolną wizytę do Michajłowa, dzwonię już kolejny
        dzień (i godzinę bez przerwy spędzam przy telefonie!) i cały czas jest zajęte.
        Już nie wiem, czy zmieniły się godziny lub dni rejestracji. Kiedy można się tam
        zarejestrować??????? Czy Wam się ostatnio udało?
        • martiii13 Re: Kiedy się rejestrować do Michajłowa 08.06.06, 20:21
          Mnie osobiscie sie nie udalo,caly poniedzialek od 12.3- 40 14.30 byloz ajeta, a
          jak sie dodzwonilam we wtorek to juz nie bylo miejsc na ten tydzien, kazal mi
          dzwonic i probowac w nastepny poniedzialek.Ale mojej kolezance sie ostatnio udalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka