djenne 22.03.06, 08:46 bardzo proszę o jakieś namiary. chodzi o kontrolę bioder w 5 miesiącu. wolę prywatnie, zeby nie bylo czekania i tłumu. dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziolek2005 Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 09:25 hej! My chodzimy do doktora Michajłowa. Jest bardzo fajny, no i przede wszystkim kompetentny. Rejestracja do niego jest tylko telefoniczna, w poniedziałki od 12.30 do 14.30. Trudno się dodzwonić, ale za którymś razem zawsze sie udaje. Przyjmuje we wtorki i srody, tak od 15ej na Młodych Techników 7. Tel. 363 65 84. Przyjmuje tam jeszcze dr Szybinski, ale o nim za duzo nie wiem. Jesli masz jeszcze jakies pytania- chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miuk tylko Michajłow 22.03.06, 12:38 jest ponoc najlepszy we Wrocku. Wizyta nie trwa wprawdzie długo, ale co trzeba zobaczy. Byłam kilka razy z polecenia i miałam wrażenie, że to dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 09:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16822 moze tu ktos bedzie znal? Odpowiedz Link Zgłoś
aaniac Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 10:28 A ja byłam z moim Karolkiem państwowo, na Borowskiej w Akademii Medycznej i miałam wizytęw ciągu kilku dni:)i tłumów teżtam nie ma.Pozrdawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bea-ta Re: szukam ortpedy niemowlęcego we wrocławiu 22.03.06, 12:50 Michajłow na Młodych techników, ale trzeba poczekac troche na wizyte w małej poczekalni:-(A nie każde dziecko lubi czekać, zarejestruj sie tak abyście byli pierwsi danego dnia. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: Kiedy się rejestrować do Michajłowa 08.06.06, 16:47 Powinnam iść z dziećmi na kontrolną wizytę do Michajłowa, dzwonię już kolejny dzień (i godzinę bez przerwy spędzam przy telefonie!) i cały czas jest zajęte. Już nie wiem, czy zmieniły się godziny lub dni rejestracji. Kiedy można się tam zarejestrować??????? Czy Wam się ostatnio udało? Odpowiedz Link Zgłoś
martiii13 Re: Kiedy się rejestrować do Michajłowa 08.06.06, 20:21 Mnie osobiscie sie nie udalo,caly poniedzialek od 12.3- 40 14.30 byloz ajeta, a jak sie dodzwonilam we wtorek to juz nie bylo miejsc na ten tydzien, kazal mi dzwonic i probowac w nastepny poniedzialek.Ale mojej kolezance sie ostatnio udalo. Odpowiedz Link Zgłoś