Dodaj do ulubionych

Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław

28.03.06, 16:08
Witajcie. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? My czekamy na wizytę w
poradni ale to dopiero za miesiąc. Prawdopodobnie czeka nas zabieg
(oczywiscie synka). Jeśli coś wiecie, jaki lekarz, jaki szpital proszę
piszcie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mazakmm Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 28.03.06, 20:56
      My chodziliśmy do dr Patkowskiego (Chałubińskiego)- jest bb dobry obeszło się
      bez zabiegu ( mimo że 2 innych mówiło że jest koniczny). Pozdrawiam
      • mamciaa Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 29.03.06, 10:00
        Dziękuję za odpowiedź. My właśnie czekamy na wizytę w tej poradni...może
        trafimy do tego specjalisty:) Byłabym wdzęczna za jakieś szczegóły (dlaczego
        zabieg nie był konieczny), może być na priv. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
        • kasiamw Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 29.03.06, 12:46
          ja tez polecam dr Patkowskiego
          przyjmuje prywatnie Na Grobli i w tej przychodni za Epi
          WARTO!!!
        • mazakmm Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 10.04.06, 14:51
          Apoznański (chirurg urolog) przyjmuje na Grobli w prywatnej poliklinice na NFZ
          w środy, inne dni prywatnie a Patkowski tylko prywatnie. Odpisuję tutaj nie na
          pocztę bo mam z nią problem.Pozdrawiam
          • mamciaa Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 11.04.06, 09:56
            Dziękuję Ci bardzo, pozdrawiam.
            • asiawoy Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 17.04.06, 21:57
              po wizycie na NFZ (też oczywiście wyczekanej), która trwała może ok 2 minut, w
              czasie których lekarz kategorycznie stwierdził, że synek musi mieć zabieg -
              wędrujące jąderko, prawdopodobnie przepuklina i nie do końca schodząca skórka
              poszliśmy prywatnie do dra Patkowskiego. Uspokoił nas, że jajeczko może
              wędrować jeszcze do siódmego roku życia, przepukliny w mosznie nie widzi, a na
              skórkę zalecił maść. I po kłopocie, byliśmy zadowoleni.
              • lola211 Re: Chirurg-urolog, wędrujące jąderko - Wrocław 18.04.06, 23:05
                Dr Patkowski prowadzil moja córke, gdy miala problemy urologiczne, polecam, bo
                to naprawde dobry fachowiec.
    • mamciaa W tym momencie zabiegu nie będzie:) 27.04.06, 16:09
      Chciałam się z Wami podzielić tą nowiną:) Mam obserwować synka i zapisywać
      obecność i nieobecność jąderka, teraz zabieg nie jest konieczny.
      Dziękuję wszystkim za namiary... Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka