Dodaj do ulubionych

nie polecam!!!!!

IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 29.03.06, 16:25
1)zakupów w Bel-Polu, bo nierzetelni
2) Campusa bo jak napisano niżej chamską obsługe mają

inne propozycje? MOże dzięki temu uda sie ominąć troche przykrości
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.06, 17:34
      3.polskiej chaty - spozywczy na sztabowej- dz miesny - chamska i złosliwa
      obsługa

polecam:
      cubus i reserved na bielanach - b miła obsługa !!!
      • Gość: wiwan Re: nie polecam!!!!! IP: *.magma-net.pl 04.04.06, 10:46
        a ja zabraniam wręcz korzystania z małego,zapyziałego elektrycznego na Polaka,z
        opryskliwym facetem,wiecznie coś jedzącym.wszystko 2-3 droższe niż w
        mieście,łaskawca nie odpowiada na pytania.i niestety ma monopol na Grunwaldzie.
        • Gość: anty_wiwan Re: nie polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:27
          A ja nie polecam WIWANA - gosciowi nie mozna ufac, na dodatek "nosi sie na
          rozowo" i ma flage teczowa na koszulce!!!!
      • magia_k Re: nie polecam!!!!! 06.03.07, 11:31
        nie polecam mięsnego na Kozanowie przy zakładzie Foto As. Mąż kupował polędwicę
        a ekspedientka pokroiła mu na spód jakąś inną wędlinę gorszej jakości a na
        wierzch dała parę plasterków polędwicy

nie polecam robienia odbitek cyfrowych w Foto Joker, zdjęcia są zbyt
        pomarańczowe, mimo że za każdym razem mówię żeby nic nie było zmieniane
    • Gość: anonimka Re: nie polecam!!!!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.04.06, 19:37
      Bardzo NIE POLECAM sklepiku spozywczego na Kotlarskiej (zaraz przy skrzyzowaniu z Szewską). Ekspedientki są tam wyjątkowo niemiłe i czesto zdarzają się przeterminowane towary. Gdy ostatnio poprosiłam o drobnostkę - o wymienienie mi połamanego wafelka na całego, to ekspedientka zrobiła mi straszliwą awanturę ("a co, chce go pani na choinkę wieszać?"). Koszmar. Więcej nie odwiedzę tego sklepiszcza.
    • Gość: ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 23:47
      Biura nieruchomości Gruca. Nie będę wdawać się w szczegóły, omijajcie!!!
      • Gość: asia Re: nie polecam!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.06, 00:41
        trzymajcie się z daleka od butiku SAFARII w galerii !!co za baby ubrałyby na
        ciebie worek i piały z zachwytu jak pięknie w nim wyglądasz., aby tylko upchnąc
        towar!!koszmar!!!uciekajcie
        • magia_k Re: nie polecam!!!!! 06.03.07, 11:36
          popieram, w SAFARI w galerii kupowałam kostium do ślubu cywilnego. rękawy miały
          być skrócone i zwężona spódnica. pojechałam po odbiór dzień później niż było to
          ustalone, na początku nie mogły tego znaleźć a potem okazało się że wisi
          wciśnięte gdzieś pomiędzy inne rzeczy, spódnica spadła z wieszaka i była tak
          pognieciona (len) że ciężko byłoby ją odróżnić od ścierki do podłogi.oczywiści
          panie oburzone moim niezadowoleniem. omijać z daleka!!!
      • Gość: ja Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.12.09, 18:37
        nie polecam jezdzic autem !!! tramwaje jezdza duzo lepiej.
    • Gość: olo Re: nie polecam!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.04.06, 11:27
      nie polecam prywatną klinike stomatologiczną na Żelaznej- jakość sprzętu
      dentystycznego daje wiele do myślenia,a osoby tam pracujące powinny zmienić
      zawód,aby nie odstraszać potencjalnych klientów
    • Gość: klient Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.06, 21:34
      AKARD reklama ul.Tęczowa biorą pieniądze za ogłoszenia i dalej się sam martw.
      BRAK PROFESJONALIZMU CAŁKOWITY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A szef gra wariata .
      • Gość: JK Re: nie polecam!!!!! IP: 78.8.143.* 22.09.09, 15:14
        I znowu ten mały nikczemny człowieczek próbuje oczerniać naszą
        firmę. Łukasz Serafin zam. Wrocław, rok urodzenia 1979. Gdzie tylko
        się da próbuje nas "załatwić". To jedyny człowiek który coś takiego
        nam zarzuca. Wyrzucony został z pracy zanim na umowie o pracę
        zdążyliśmy przybić pieczątkę firmową. W ciągu kilku dni, będąc na
        okresie próbnym !!! okradł nas ze wszelkiej gotówki, a klientów na
        sfałszowane faktury ponaciągał - ma sprawę w prokuraturze - jedno
        fałszerstwo ma udowodnione. Różnicę faktury prawdziwej i
        sfałszowanej zdefraudował. Radzimy innym pracodawcom sprawdzić
        zawartość CV w części "doświadczenie zawodowe" i wykonać tych kilka
        telefonów do jego byłych pracodawców.
    • paulla121 Re: nie polecam!!!!! 12.07.06, 20:44
      nie polecam korzystania z uslug salonu fryzjerskiego Na Ostatniom Groszu u
      p.Moniki, mam fatalnie zrobiony kolor wlosow, a p.Monika jest bardzo humorzasta,
      omijajcie!!
      • Gość: gal Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 02:53
        nie polecam sklepow LIDL bardzo nie mila obsluga :/
        nie polecam kiosku przy ptasiej - tylko jakies he ke no juz :(
        • Gość: Elfi Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 19.02.08, 17:14
          Tak masz racje w Lidlu jacys sami wybrani..bezczelni,chamscy..Ale w
          Niemczech tez wlasnie w tej sieci najgorsza obsluga..Ja trafilam do
          Plusa we Wroclawiu przy Oficerskiej,klient jest tam przeszkadzajacym
          intruzem,a na moje pytanie,dlaczego tak sie zachowuja?odpowiedz
          padla,ze nie maja motywacji bo malo zarabiaja
        • Gość: Elfi Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 19.02.08, 17:14
          Tak masz racje w Lidlu jacys sami wybrani..bezczelni,chamscy..Ale w
          Niemczech tez wlasnie w tej sieci najgorsza obsluga..Ja trafilam do
          Plusa we Wroclawiu przy Oficerskiej,klient jest tam przeszkadzajacym
          intruzem,a na moje pytanie,dlaczego tak sie zachowuja?odpowiedz
          padla,ze nie maja motywacji bo malo zarabiaja
    • Gość: jarho Re: nie polecam!!!!! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 23.07.06, 18:18
      Nie kupujcie chleba i ciastek w punkcie Mamuta przy pętli na Krzykach. en punkt
      ma wspólne zaplecze z kioskiem i gastronomią (knysze, pity itp.)Cała obsługa
      pali na zapleczu (widziałam na własne oczy).Pieczywo i ciastka przyniesione do
      domu śmierdzą przepalonym tytoniem.Na wymioty sie zbiera...
    • Gość: Ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.06, 12:05
      Przestrzegam przed naprawą samochodu z zakładzie mechanicznym ZIBI na
      Partynickiej. Nie chce wdawać się w szegóły, dość, że straciłam 700 zł za
      naprawę wirtualnej usterki. Szef, cwaniak, uważa, że klientowi można wmówić
      wszystko, szczególnie, jeśli jest to kobieta. Uważajcie.
      • Gość: ja25 Re: nie polecam!!!!! IP: *.telsat.wroc.pl 20.11.06, 13:59
        A ja polecam ZIBI. Pare razy korzystalam i sama domagalam sie wciskania czegos
        co mozna wymienic, aby bezpieczniej i lepiej jezdzilo sie autem. Np. nie
        wiedzialam ze mozna przy wymianie oleju silnikowego przeplukac dodatkowo
        zbiornik. Pan mechanik powiadomil o dodatkowym koszcie zuzycia oleju do
        przeplukania. Udzielili mi wielu cennych wskazowek.
        • Gość: gość Re: nie polecam!!!!! IP: 195.136.189.* 29.08.08, 00:15
          Ja też nie polecam. Wzięli kupę kasy,a zrobili byle jak. Miałem kontakt z paroma
          zakładami, ale ten pobił wszelkie rekordy partactwa
          • Gość: xyz Re: nie polecam!!!!! IP: 193.239.59.* 09.10.09, 23:35
            Dokładnie to samo - też nie polecam ZIBIEGO
    • Gość: beti Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:07
      weterynarzy z ul.januszowickiej,dlaczego pisałam w innym miejscu
      • Gość: x Re: nie polecam!!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.08.06, 21:35
        ZDECYDOWANIE nie polecam telepizzy w bloku przy Horbaczewskiego!Poszliśmy tam
        dlatego,że po całym dniu pracy,po 22 tylko to czynne było w okolicy.Nestety to
        co tam serwuja jadalne nie jest!
        • Gość: GdR Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.06, 16:02
          Rag Time. Obsługa to same buraki które nie mają zielonego pojęcia o sprzęcie.
          Szczególnie na dziale z instrumentami klawiszowymi.
    • Gość: zrobiony w bambuko Re: nie polecam!!!!! IP: 82.177.103.* 18.08.06, 19:36
      Nie polecam Banku Millenium. Wniosek o przyznanie kredytu hipotecznego złożyłem
      4 miesiące temu i dalej nie mam przyznanego kredytu. A tak pięknie się
      zapowiadało: obiecywali kredyt w 14 dni!
      • Gość: ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 19.08.06, 00:23
        Sklep Triumph na Powstancow Slaskich,sprzedaje tam taka blondzia ze spalonymi
        wlosami,zalosna,niekompetentna idiotka,nie ma pojcia o rozmiarach stanikow i
        jeszcze robi wrazenie obrazonej, ze sie jej przeszkadza
        • Gość: beata_wroc Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 13:36
          I sklepu z bielizną niedaleko pl. Zielińskiego
          Porażka
          Panie jedzą ciasto na zapleczu a klientkę mają w dupie (bieliznę kupiłam w końcu
          na Szewskiej d.h. magdalena)
          • Gość: wstrzasnieta Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 11:46
            nie polecam Auchan na Bielanach-obsługa niemiła,ochroniarze chamscy.Moze i mało
            zarabiaja,ale prace trzeba wykonywac dobrze,starac sie z usmiechem.My,klienci
            nic nie jestesmy temu winni,ze ciezka maja prace i za grosze.Nie polecam i
            wyleczylam sie!!!!
          • Gość: mol Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:42
            za to POLECA<M sklepik triumfu na rogu odrzanskiej i malarskiej oblsuga mila,
            kompetentna a nienachalna
      • Gość: Julka Re: nie polecam!!!!! IP: *.finemedia.pl 06.03.07, 22:05
        Bank CETELEM spłaciłam kredyt i po 7 miesiącach od spłacenia przysłali że mam
        niespłacony kredyt. Na szczęście miałam dowody wpłat. Kiedy zadzwoniłam do
        banku pani oburzona dopytywała kiedy zapłace za rate bo zaraz koniec miesiąca i
        nastepna bedzie leciała.Wysłałam im dowody wpłat i sprawa narazie ucichła
        Bardzo niepolecam złodzieje.Myleli że nagna kogoś.
        • Gość: karolinqua Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.09, 10:09
          POPIERAM!!!!
          To samo bank próbował zrobić mojwej mamie!

zachowujcie dowody wpłaty.
          Ps. w Leclerc nie przyjmują kart płatniczych tego banku. Samo mówi
          to za siebie!

UWAGA!!!!
    • Gość: gosc portalu Re: nie polecam!!!!! IP: 80.51.231.* 24.08.06, 13:45
      komisu samochodowego Palcars na Swojczyckeij, - oszusci
    • alusia39 Re: nie polecam!!!!! 25.08.06, 12:16
      Auchan-Bielany-Wrocław!!! faktycznie.Chamstwo i niezyczliwosc!!!Pracuję
      osobiscie za 720 zł ale nie wyobrazam sobie zeby tak traktowac klientów.
    • Gość: breslau Re: nie polecam!!!!! IP: *.dialog.net.pl 30.08.06, 12:13
      Omijajcie z daleka sklep SAM na Zielonogórskiej.Pracuje tam wyjątkowó
      tłusta,grubiańska ekspedientka,którą chyba swoją pracę traktuje jednak zbyt
      poważnie,pouczając innych.
      Nie znoszę jej,ale to niestety najbliższy sklep w mojej okolicy i jestem na nią
      skazana.

ps.Można ją rozpoznać po fatalnym i przesadnym makijażu.
      • Gość: zielona Re: nie polecam!!!!! IP: *.akron.net.pl 30.08.06, 21:10
        sklepu Promod w Galerii dominikańskiej. Obsługa wyjątkowo up..., ledwo wejdzie
        się do sklepu już się na klienta rzuca panienka, która najwidoczniej ma
        człowieka za idiotę, co nie umie sobie ciuszka znaleźć... Żenada, omijajcie.
    • Gość: gość Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:12
      A ja z kolei nie polecam firmy VIDE, któa robi na zlecenie kopie obrazów-
      klientów kasują od razu ale osobom wykonującym te kopie NIE PŁACĄ i kręcą,
      oszukują, nie odbierają telefonów! Koleżanka już pół roku czeka na pieniądze!
      OSZUŚCI!
      • Gość: arek Re: nie polecam!!!!! IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 01.09.06, 13:08
        Nie polecam studia tatuazu Tatoo Grzegorza Malka na rynku, strasznie drogo,i
        niemila atmosfera.Zreszta slyszalem tez duzo negatywnych opini od ziomali z
        osiedla.Jednemu wdalo sie zakarzenie i jak pytal o porade co ma robic to mu
        powiedzieli ze to nie ich sprawa i niech spyta o cos w aptece.
    • Gość: gg Re: nie polecam!!!!! IP: *.171.16.18.crowley.pl 09.09.06, 00:24
      firma ADAKO - niekompetencja i kompletny bezwład. Nacięłam się dwa razy -raz
      sprzedali nie taki klej do gresu, zapewniając, że jest odpowiedni. Za drugim
      razem kupiłam dekory i.... - szkodza gadać, przez dwa miesiące miałam dziury w
      ścianach, chociaż miały być za tydzień. Gdyby nie bezpośredni kontakt z
      wytwórcą, pewnie dalej patrzyłabym na te smętne szare paski...
      • mamaola7 Re: nie polecam!!!!! 23.09.06, 21:33
        MEBLE NA WYMIAR ZE ŚWIEBODZKIEGO WOJCIECH BIALIC -SZCZYT OSZUSTWA,CHAMSTWA,
        BEZSZCZELNOŚCI I .... FACET KOMPLETNIE SIE NIE ZNA. STRATA KASY CZASU I ZDROWIA.
      • Gość: furla Re: nie polecam!!!!! IP: *.221-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.11.06, 20:03
        ale numer!!Mialam dokladnie to samo z dekorami!!Musialam dzwonic do Azuleva do
        Hiszpani zeby mi zaladowali dekory na tira adakowskiego podstawionego w piatek
        pod ich firme bo adako juz 2 tygodnie wczesniej nie przyjmowalo zamowien a
        wczesniej jak zamawialam to albo sie stlukly albo zaginely...oczywiscie
        podobno...;)))
    • Gość: goscs Re: nie polecam!!!!! IP: *.crowley.pl 27.09.06, 14:53
      Z tym,że BELPOL to dno się zgadzam. Po 4tyg oczekiwania dostalam drzwi
      wejściowe. z czego 12 na 15 było w złych wymiarach bo panience się pomyliła
      tabelka przy wpisywaniu kodów ościeżnic....
    • Gość: aloikos Re: nie polecam!!!!! IP: 81.219.158.* 29.09.06, 19:12
      Zupełnie niedawno remontowałem mieszkanie. Oto wrażenia (negatywne oczywiście):
      - dział budowlany w Castoramie przy Krzywoustego (ratunku!!!, pobili wszelkie
      rekordy)
      - BelPol (trzymać się z dala!)
      - uwaga na Adako - nie przyjmują zwrotów, nie wiedzą co mają na stanie

POLECAM!!! Pan Mariusz Kania (wszystko: kafle, gładzie, malarskie, hydraulika,
      etc.), dla chętnych kom., ale pewnie teraz siedzi w Reichu...
      • Gość: eve26 Re: nie polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:21
        mozesz podac me jego tel na eve26@gazeta.pl
    • Gość: Zenek Re: nie polecam!!!!! IP: 81.219.158.* 08.10.06, 15:10
      Nie polecam Domu Korkowego w Domarze a szczególnie niunię, która tam obsluguje.
      Nie bardzo wie co to, obsluga klienta a jak się pomyli i jej zwrócicie na to
      uwagę, to się na was obrazi i zacznie w co drugim zdaniu obrażać. Trzymajcie
      się od niej z daleka. Z facetami może spokojnie wszystklo zalatwić: kompetentni
      i rzeczowi. A tak w ogóle, że drugi dom korkowy we Wroclawiu zbankrutowal, bo
      widać, że im brak konkurencji szkodzi.
      • Gość: Gość Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:14
        Sklepu Bata w Auchan - a szczególnie młodej laski, która tam pracuje. Zero
        zainteresowania klientem, a na pytanie co można zrobić, że kupić buty, o które
        mi chodzi dowiedziałam się, zemoge sobie pojechać na świdnicką, bo może tam
        mają... I to wszystko było mówione w biegu, bo akurat pewnie było coś innego
        ważniejszego (byłam jedynym klientem zainteresowanym butami za 500plnów, więc
        nie najtańszymi).
        Na marginesie - obsługa na świdnickiej (starsza babka) bez zarzutu na wszystkie
        pytania odpowiedziała z uśmiechem, zaproponowała kilka rozwiązań...
        • Gość: telfaa Re: nie polecam!!!!! IP: *.tatarek.com.pl 17.10.06, 09:31
          Biura nieruchomości AMBER z Cybulskiego, oszukują klientów, Omijać!!
          • Gość: asiaz28 Re: nie polecam!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 22:17
            Nie polecam HERTA przy hali strzegomskiej. Wredne, niemiłe, opryskliwe,
            chamskie, wiecznie nieusmiechniete ekspedientki!!!!!!!Minusem jest to ze to
            jedyny HERT w tej okolicy
            • bbso Re: nie polecam!!!!! 18.10.06, 16:20
              ale rozumiem że nie polecasz tego punmtu a nie pieczywa z Herta. Bo pieczywo z
              tej pikarni jest moim zdaniem pyszne !!!!
              • Gość: julka Re: nie polecam!!!!! IP: *.media4.pl 26.10.06, 21:05
                Sklepu "5 10 15" z ciuszkami dla dzieci w KORONIE.Klient jest tam złem
                koniecznym!Wiecznie "zajęte" czymś panienki otwierają zdziwione oczka na słowo
                "dzień dobry" i z wrażenia nie odpowiadają.W niczym,nawet proszone o pomoc nie
                pomogą!Są zawsze czymś zajęte.A to sobą,a to przyjmowniem np.we trzy towaru,a to
                komputerem.Kto je tam zatrudnił i za co płaci?Chyba za pilnowanie ciuchów!Nie
                przeszkadzajmy dziewczynom w ich pracy i OMIJAJMY ten sklep z daleka
                • Gość: Babcia Gosia Re: nie polecam!!!!! "5 10 15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:30
                  Popieram w całej rozciągłości - wyjątkowo niesympatyczne "panienki".
                  "5 10 15" Korona - ciuszki b.fajne ale sposób sprzedaży tragiczny.Ciasno,
                  żadnej pomocy ze strony "zajętych" "pań.One chyba tam pracują za darmo.
                  Często tam robiłam zakupy dla wnuka ale jak mi powiedziała,że drobne pieniądze
                  to mój problem - przestałam
                  • Gość: qulkaa Re: nie polecam!!!!! "5 10 15" IP: *.lanet.net.pl 11.07.07, 16:46
                    w zupełności się zgadzam!!!byłam niedawno,aby kupić coś dla dziecka przyjaciółki....nie znam się na wymiarach dziecięcych i poprosiłam o pomoc:( pani na mnie tylko fuknęła i przewróciła oczami......a podeszła do kumpeli i zaczęły plotkować.żenada!!!!!!
        • hobbitfrodo Re: nie polecam!!!!! 25.06.07, 11:59
          z daleka od BATY na świdnickiej, pracuje tam taka jedna nierozgarnięta dziunia,
          która sprzedając mi pantofle tak długo oglądała, czy aby obydwa mają ten sam
          rozmiar, że w domu okazało się, że wsadziła do pudełka dwa różne buty (nie, nie
          różne rozmiary - te akurat się zgadzały - jeden but był z innej pary :-/)
    • Gość: Marta Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.06, 13:39
      Omijajcie Orsay w Koronie! Panienki w rozmiarze 34 krytycznym okiem patrzą na
      wszsytkie klientki powyżej rozmiaru 36, są nieuprzejme, nie pomagają.
      Koszmarne!!! (poczulam się tam jak gruby babsztyl, a nosze rozmiar 40!)
    • Gość: szoczek Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.06, 10:49
      Odradzam OBI na Bielanach. Od kilku miesięcy remontuje dom i czesto odwiedzam
      rozne markety budowlane. Tylko w OBI spotkalam sie z totalnym
      nieprofesjonalizmem i brakiem kompetencji. Bez sklonnosci do przesady
      stwierdzam, ze jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie uzyskac pomocy od pracownika,
      nawet w najdrobniejszych sprawach. Nie rozumiem dlaczego tak tam jest, gdzie
      indziej mnie to nie spotkalo (np. LM, Castorama) ... Sprobujcie kiedys o cos
      zapytac w OBI, ciekawe czy pracownik wykaze chociaz gram checi do pomocy.
      Watpie. Totalna kleska.
    • Gość: Frączek Re: nie polecam!!!!! IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 30.10.06, 20:18
      Zakładu Optycznego na Oławskiej. Koszmarnie drogo!!!Za moje szkło chcieli 300 zł, ulicę dalej na Wita Stwosza kupiłem je za 120.
    • Gość: zlosnica Re: nie polecam!!!!! IP: 89.200.212.* 10.11.06, 23:08
      Nie polecam Euro na Bielanach.Chcielismy kupic tam bezprzewodowy telefon. Na
      pytanie czy wyswietlacz jest podswietlany dowcpipny pracownik powiedzil, ze jak
      telefon kosztuje ponizej 300zl, to nie jest.Jedna dziewczyna probowala
      sprawdzic ten telefon kilkakrotnie zmieniajac baterie, a ten mlody chlopak stal
      niedaleko i dobrze sie bawil z wysilkow dziewczyny.
      Widac, ze nie pracuje dla siebie ani na dobre imie sklepu.Chcialam tam jeszcze
      kupic pralke, ale kupie ja tak jak i telefon gdzie indziej.
      • Gość: oszukany Re: nie polecam!!!!! auto rekin IP: *.os1.kn.pl 12.11.06, 11:52
        nie polecam!!! totalne partactwo!!! szef cwaniak potrafi wmowic klientowi
        wszystko. bierze klientow za polglowkow i "rzuca na nich miesem" za ich plecami.
        zero jakosci i wysokie ceny to ich renoma. proponuje rozpoczac nowy watek....
        czy ktos jeszcze oszukali?
    • Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:55
      Nie polecam DELIKATESÓW CITY na skrzyżowaniu Św. Mikołaja i Kiełbasniczej (koło Sofitelu). Baby wredne, wiecznie zbulwersowane, głuche (wszystko trzeba powtarzać po 3 razy), zajęte sobą, mają wszystkich w 4 literach, szczególnie taka blondyna z zadartym nosem (na pierwszy rzut oka: z inteligencją na poziomie ameby -
    • Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:57
      NIe polecamy również SEPHORY w Gejlerii Dominikanskiej. Pracuje tam blond wenus ignorująca wszystkich, którzy "nie mają na sobie 5 000 PLN", krótko mówiąć: s u k a jakich mało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka