Gość: Karząca Ręka IP: *.zchbl.com.pl / *.3bk.com.pl 29.03.06, 16:25 1)zakupów w Bel-Polu, bo nierzetelni 2) Campusa bo jak napisano niżej chamską obsługe mają inne propozycje? MOże dzięki temu uda sie ominąć troche przykrości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.06, 17:34 3.polskiej chaty - spozywczy na sztabowej- dz miesny - chamska i złosliwa obsługa polecam: cubus i reserved na bielanach - b miła obsługa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwan Re: nie polecam!!!!! IP: *.magma-net.pl 04.04.06, 10:46 a ja zabraniam wręcz korzystania z małego,zapyziałego elektrycznego na Polaka,z opryskliwym facetem,wiecznie coś jedzącym.wszystko 2-3 droższe niż w mieście,łaskawca nie odpowiada na pytania.i niestety ma monopol na Grunwaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_wiwan Re: nie polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:27 A ja nie polecam WIWANA - gosciowi nie mozna ufac, na dodatek "nosi sie na rozowo" i ma flage teczowa na koszulce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magia_k Re: nie polecam!!!!! 06.03.07, 11:31 nie polecam mięsnego na Kozanowie przy zakładzie Foto As. Mąż kupował polędwicę a ekspedientka pokroiła mu na spód jakąś inną wędlinę gorszej jakości a na wierzch dała parę plasterków polędwicy nie polecam robienia odbitek cyfrowych w Foto Joker, zdjęcia są zbyt pomarańczowe, mimo że za każdym razem mówię żeby nic nie było zmieniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: nie polecam!!!!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 04.04.06, 19:37 Bardzo NIE POLECAM sklepiku spozywczego na Kotlarskiej (zaraz przy skrzyzowaniu z Szewską). Ekspedientki są tam wyjątkowo niemiłe i czesto zdarzają się przeterminowane towary. Gdy ostatnio poprosiłam o drobnostkę - o wymienienie mi połamanego wafelka na całego, to ekspedientka zrobiła mi straszliwą awanturę ("a co, chce go pani na choinkę wieszać?"). Koszmar. Więcej nie odwiedzę tego sklepiszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 23:47 Biura nieruchomości Gruca. Nie będę wdawać się w szczegóły, omijajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: nie polecam!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.06, 00:41 trzymajcie się z daleka od butiku SAFARII w galerii !!co za baby ubrałyby na ciebie worek i piały z zachwytu jak pięknie w nim wyglądasz., aby tylko upchnąc towar!!koszmar!!!uciekajcie Odpowiedz Link Zgłoś
magia_k Re: nie polecam!!!!! 06.03.07, 11:36 popieram, w SAFARI w galerii kupowałam kostium do ślubu cywilnego. rękawy miały być skrócone i zwężona spódnica. pojechałam po odbiór dzień później niż było to ustalone, na początku nie mogły tego znaleźć a potem okazało się że wisi wciśnięte gdzieś pomiędzy inne rzeczy, spódnica spadła z wieszaka i była tak pognieciona (len) że ciężko byłoby ją odróżnić od ścierki do podłogi.oczywiści panie oburzone moim niezadowoleniem. omijać z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.12.09, 18:37 nie polecam jezdzic autem !!! tramwaje jezdza duzo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nie polecam!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.04.06, 11:27 nie polecam prywatną klinike stomatologiczną na Żelaznej- jakość sprzętu dentystycznego daje wiele do myślenia,a osoby tam pracujące powinny zmienić zawód,aby nie odstraszać potencjalnych klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.06, 21:34 AKARD reklama ul.Tęczowa biorą pieniądze za ogłoszenia i dalej się sam martw. BRAK PROFESJONALIZMU CAŁKOWITY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szef gra wariata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: nie polecam!!!!! IP: 78.8.143.* 22.09.09, 15:14 I znowu ten mały nikczemny człowieczek próbuje oczerniać naszą firmę. Łukasz Serafin zam. Wrocław, rok urodzenia 1979. Gdzie tylko się da próbuje nas "załatwić". To jedyny człowiek który coś takiego nam zarzuca. Wyrzucony został z pracy zanim na umowie o pracę zdążyliśmy przybić pieczątkę firmową. W ciągu kilku dni, będąc na okresie próbnym !!! okradł nas ze wszelkiej gotówki, a klientów na sfałszowane faktury ponaciągał - ma sprawę w prokuraturze - jedno fałszerstwo ma udowodnione. Różnicę faktury prawdziwej i sfałszowanej zdefraudował. Radzimy innym pracodawcom sprawdzić zawartość CV w części "doświadczenie zawodowe" i wykonać tych kilka telefonów do jego byłych pracodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
paulla121 Re: nie polecam!!!!! 12.07.06, 20:44 nie polecam korzystania z uslug salonu fryzjerskiego Na Ostatniom Groszu u p.Moniki, mam fatalnie zrobiony kolor wlosow, a p.Monika jest bardzo humorzasta, omijajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 02:53 nie polecam sklepow LIDL bardzo nie mila obsluga :/ nie polecam kiosku przy ptasiej - tylko jakies he ke no juz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfi Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 19.02.08, 17:14 Tak masz racje w Lidlu jacys sami wybrani..bezczelni,chamscy..Ale w Niemczech tez wlasnie w tej sieci najgorsza obsluga..Ja trafilam do Plusa we Wroclawiu przy Oficerskiej,klient jest tam przeszkadzajacym intruzem,a na moje pytanie,dlaczego tak sie zachowuja?odpowiedz padla,ze nie maja motywacji bo malo zarabiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfi Re: nie polecam!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 19.02.08, 17:14 Tak masz racje w Lidlu jacys sami wybrani..bezczelni,chamscy..Ale w Niemczech tez wlasnie w tej sieci najgorsza obsluga..Ja trafilam do Plusa we Wroclawiu przy Oficerskiej,klient jest tam przeszkadzajacym intruzem,a na moje pytanie,dlaczego tak sie zachowuja?odpowiedz padla,ze nie maja motywacji bo malo zarabiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarho Re: nie polecam!!!!! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 23.07.06, 18:18 Nie kupujcie chleba i ciastek w punkcie Mamuta przy pętli na Krzykach. en punkt ma wspólne zaplecze z kioskiem i gastronomią (knysze, pity itp.)Cała obsługa pali na zapleczu (widziałam na własne oczy).Pieczywo i ciastka przyniesione do domu śmierdzą przepalonym tytoniem.Na wymioty sie zbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.06, 12:05 Przestrzegam przed naprawą samochodu z zakładzie mechanicznym ZIBI na Partynickiej. Nie chce wdawać się w szegóły, dość, że straciłam 700 zł za naprawę wirtualnej usterki. Szef, cwaniak, uważa, że klientowi można wmówić wszystko, szczególnie, jeśli jest to kobieta. Uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja25 Re: nie polecam!!!!! IP: *.telsat.wroc.pl 20.11.06, 13:59 A ja polecam ZIBI. Pare razy korzystalam i sama domagalam sie wciskania czegos co mozna wymienic, aby bezpieczniej i lepiej jezdzilo sie autem. Np. nie wiedzialam ze mozna przy wymianie oleju silnikowego przeplukac dodatkowo zbiornik. Pan mechanik powiadomil o dodatkowym koszcie zuzycia oleju do przeplukania. Udzielili mi wielu cennych wskazowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie polecam!!!!! IP: 195.136.189.* 29.08.08, 00:15 Ja też nie polecam. Wzięli kupę kasy,a zrobili byle jak. Miałem kontakt z paroma zakładami, ale ten pobił wszelkie rekordy partactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nie polecam!!!!! IP: 193.239.59.* 09.10.09, 23:35 Dokładnie to samo - też nie polecam ZIBIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:07 weterynarzy z ul.januszowickiej,dlaczego pisałam w innym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nie polecam!!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.08.06, 21:35 ZDECYDOWANIE nie polecam telepizzy w bloku przy Horbaczewskiego!Poszliśmy tam dlatego,że po całym dniu pracy,po 22 tylko to czynne było w okolicy.Nestety to co tam serwuja jadalne nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GdR Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.06, 16:02 Rag Time. Obsługa to same buraki które nie mają zielonego pojęcia o sprzęcie. Szczególnie na dziale z instrumentami klawiszowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrobiony w bambuko Re: nie polecam!!!!! IP: 82.177.103.* 18.08.06, 19:36 Nie polecam Banku Millenium. Wniosek o przyznanie kredytu hipotecznego złożyłem 4 miesiące temu i dalej nie mam przyznanego kredytu. A tak pięknie się zapowiadało: obiecywali kredyt w 14 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nie polecam!!!!! IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 19.08.06, 00:23 Sklep Triumph na Powstancow Slaskich,sprzedaje tam taka blondzia ze spalonymi wlosami,zalosna,niekompetentna idiotka,nie ma pojcia o rozmiarach stanikow i jeszcze robi wrazenie obrazonej, ze sie jej przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_wroc Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.06, 13:36 I sklepu z bielizną niedaleko pl. Zielińskiego Porażka Panie jedzą ciasto na zapleczu a klientkę mają w dupie (bieliznę kupiłam w końcu na Szewskiej d.h. magdalena) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrzasnieta Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.06, 11:46 nie polecam Auchan na Bielanach-obsługa niemiła,ochroniarze chamscy.Moze i mało zarabiaja,ale prace trzeba wykonywac dobrze,starac sie z usmiechem.My,klienci nic nie jestesmy temu winni,ze ciezka maja prace i za grosze.Nie polecam i wyleczylam sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:42 za to POLECA<M sklepik triumfu na rogu odrzanskiej i malarskiej oblsuga mila, kompetentna a nienachalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: nie polecam!!!!! IP: *.finemedia.pl 06.03.07, 22:05 Bank CETELEM spłaciłam kredyt i po 7 miesiącach od spłacenia przysłali że mam niespłacony kredyt. Na szczęście miałam dowody wpłat. Kiedy zadzwoniłam do banku pani oburzona dopytywała kiedy zapłace za rate bo zaraz koniec miesiąca i nastepna bedzie leciała.Wysłałam im dowody wpłat i sprawa narazie ucichła Bardzo niepolecam złodzieje.Myleli że nagna kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinqua Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.09, 10:09 POPIERAM!!!! To samo bank próbował zrobić mojwej mamie! zachowujcie dowody wpłaty. Ps. w Leclerc nie przyjmują kart płatniczych tego banku. Samo mówi to za siebie! UWAGA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: nie polecam!!!!! IP: 80.51.231.* 24.08.06, 13:45 komisu samochodowego Palcars na Swojczyckeij, - oszusci Odpowiedz Link Zgłoś
alusia39 Re: nie polecam!!!!! 25.08.06, 12:16 Auchan-Bielany-Wrocław!!! faktycznie.Chamstwo i niezyczliwosc!!!Pracuję osobiscie za 720 zł ale nie wyobrazam sobie zeby tak traktowac klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: nie polecam!!!!! IP: *.dialog.net.pl 30.08.06, 12:13 Omijajcie z daleka sklep SAM na Zielonogórskiej.Pracuje tam wyjątkowó tłusta,grubiańska ekspedientka,którą chyba swoją pracę traktuje jednak zbyt poważnie,pouczając innych. Nie znoszę jej,ale to niestety najbliższy sklep w mojej okolicy i jestem na nią skazana. ps.Można ją rozpoznać po fatalnym i przesadnym makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: nie polecam!!!!! IP: *.akron.net.pl 30.08.06, 21:10 sklepu Promod w Galerii dominikańskiej. Obsługa wyjątkowo up..., ledwo wejdzie się do sklepu już się na klienta rzuca panienka, która najwidoczniej ma człowieka za idiotę, co nie umie sobie ciuszka znaleźć... Żenada, omijajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:12 A ja z kolei nie polecam firmy VIDE, któa robi na zlecenie kopie obrazów- klientów kasują od razu ale osobom wykonującym te kopie NIE PŁACĄ i kręcą, oszukują, nie odbierają telefonów! Koleżanka już pół roku czeka na pieniądze! OSZUŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: nie polecam!!!!! IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 01.09.06, 13:08 Nie polecam studia tatuazu Tatoo Grzegorza Malka na rynku, strasznie drogo,i niemila atmosfera.Zreszta slyszalem tez duzo negatywnych opini od ziomali z osiedla.Jednemu wdalo sie zakarzenie i jak pytal o porade co ma robic to mu powiedzieli ze to nie ich sprawa i niech spyta o cos w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: nie polecam!!!!! IP: *.171.16.18.crowley.pl 09.09.06, 00:24 firma ADAKO - niekompetencja i kompletny bezwład. Nacięłam się dwa razy -raz sprzedali nie taki klej do gresu, zapewniając, że jest odpowiedni. Za drugim razem kupiłam dekory i.... - szkodza gadać, przez dwa miesiące miałam dziury w ścianach, chociaż miały być za tydzień. Gdyby nie bezpośredni kontakt z wytwórcą, pewnie dalej patrzyłabym na te smętne szare paski... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaola7 Re: nie polecam!!!!! 23.09.06, 21:33 MEBLE NA WYMIAR ZE ŚWIEBODZKIEGO WOJCIECH BIALIC -SZCZYT OSZUSTWA,CHAMSTWA, BEZSZCZELNOŚCI I .... FACET KOMPLETNIE SIE NIE ZNA. STRATA KASY CZASU I ZDROWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furla Re: nie polecam!!!!! IP: *.221-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.11.06, 20:03 ale numer!!Mialam dokladnie to samo z dekorami!!Musialam dzwonic do Azuleva do Hiszpani zeby mi zaladowali dekory na tira adakowskiego podstawionego w piatek pod ich firme bo adako juz 2 tygodnie wczesniej nie przyjmowalo zamowien a wczesniej jak zamawialam to albo sie stlukly albo zaginely...oczywiscie podobno...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscs Re: nie polecam!!!!! IP: *.crowley.pl 27.09.06, 14:53 Z tym,że BELPOL to dno się zgadzam. Po 4tyg oczekiwania dostalam drzwi wejściowe. z czego 12 na 15 było w złych wymiarach bo panience się pomyliła tabelka przy wpisywaniu kodów ościeżnic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloikos Re: nie polecam!!!!! IP: 81.219.158.* 29.09.06, 19:12 Zupełnie niedawno remontowałem mieszkanie. Oto wrażenia (negatywne oczywiście): - dział budowlany w Castoramie przy Krzywoustego (ratunku!!!, pobili wszelkie rekordy) - BelPol (trzymać się z dala!) - uwaga na Adako - nie przyjmują zwrotów, nie wiedzą co mają na stanie *** POLECAM!!! Pan Mariusz Kania (wszystko: kafle, gładzie, malarskie, hydraulika, etc.), dla chętnych kom., ale pewnie teraz siedzi w Reichu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve26 Re: nie polecam!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:21 mozesz podac me jego tel na eve26@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: nie polecam!!!!! IP: 81.219.158.* 08.10.06, 15:10 Nie polecam Domu Korkowego w Domarze a szczególnie niunię, która tam obsluguje. Nie bardzo wie co to, obsluga klienta a jak się pomyli i jej zwrócicie na to uwagę, to się na was obrazi i zacznie w co drugim zdaniu obrażać. Trzymajcie się od niej z daleka. Z facetami może spokojnie wszystklo zalatwić: kompetentni i rzeczowi. A tak w ogóle, że drugi dom korkowy we Wroclawiu zbankrutowal, bo widać, że im brak konkurencji szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:14 Sklepu Bata w Auchan - a szczególnie młodej laski, która tam pracuje. Zero zainteresowania klientem, a na pytanie co można zrobić, że kupić buty, o które mi chodzi dowiedziałam się, zemoge sobie pojechać na świdnicką, bo może tam mają... I to wszystko było mówione w biegu, bo akurat pewnie było coś innego ważniejszego (byłam jedynym klientem zainteresowanym butami za 500plnów, więc nie najtańszymi). Na marginesie - obsługa na świdnickiej (starsza babka) bez zarzutu na wszystkie pytania odpowiedziała z uśmiechem, zaproponowała kilka rozwiązań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telfaa Re: nie polecam!!!!! IP: *.tatarek.com.pl 17.10.06, 09:31 Biura nieruchomości AMBER z Cybulskiego, oszukują klientów, Omijać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaz28 Re: nie polecam!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 17.10.06, 22:17 Nie polecam HERTA przy hali strzegomskiej. Wredne, niemiłe, opryskliwe, chamskie, wiecznie nieusmiechniete ekspedientki!!!!!!!Minusem jest to ze to jedyny HERT w tej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
bbso Re: nie polecam!!!!! 18.10.06, 16:20 ale rozumiem że nie polecasz tego punmtu a nie pieczywa z Herta. Bo pieczywo z tej pikarni jest moim zdaniem pyszne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: nie polecam!!!!! IP: *.media4.pl 26.10.06, 21:05 Sklepu "5 10 15" z ciuszkami dla dzieci w KORONIE.Klient jest tam złem koniecznym!Wiecznie "zajęte" czymś panienki otwierają zdziwione oczka na słowo "dzień dobry" i z wrażenia nie odpowiadają.W niczym,nawet proszone o pomoc nie pomogą!Są zawsze czymś zajęte.A to sobą,a to przyjmowniem np.we trzy towaru,a to komputerem.Kto je tam zatrudnił i za co płaci?Chyba za pilnowanie ciuchów!Nie przeszkadzajmy dziewczynom w ich pracy i OMIJAJMY ten sklep z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Gosia Re: nie polecam!!!!! "5 10 15" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:30 Popieram w całej rozciągłości - wyjątkowo niesympatyczne "panienki". "5 10 15" Korona - ciuszki b.fajne ale sposób sprzedaży tragiczny.Ciasno, żadnej pomocy ze strony "zajętych" "pań.One chyba tam pracują za darmo. Często tam robiłam zakupy dla wnuka ale jak mi powiedziała,że drobne pieniądze to mój problem - przestałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qulkaa Re: nie polecam!!!!! "5 10 15" IP: *.lanet.net.pl 11.07.07, 16:46 w zupełności się zgadzam!!!byłam niedawno,aby kupić coś dla dziecka przyjaciółki....nie znam się na wymiarach dziecięcych i poprosiłam o pomoc:( pani na mnie tylko fuknęła i przewróciła oczami......a podeszła do kumpeli i zaczęły plotkować.żenada!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: nie polecam!!!!! 25.06.07, 11:59 z daleka od BATY na świdnickiej, pracuje tam taka jedna nierozgarnięta dziunia, która sprzedając mi pantofle tak długo oglądała, czy aby obydwa mają ten sam rozmiar, że w domu okazało się, że wsadziła do pudełka dwa różne buty (nie, nie różne rozmiary - te akurat się zgadzały - jeden but był z innej pary :-/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.06, 13:39 Omijajcie Orsay w Koronie! Panienki w rozmiarze 34 krytycznym okiem patrzą na wszsytkie klientki powyżej rozmiaru 36, są nieuprzejme, nie pomagają. Koszmarne!!! (poczulam się tam jak gruby babsztyl, a nosze rozmiar 40!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szoczek Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.06, 10:49 Odradzam OBI na Bielanach. Od kilku miesięcy remontuje dom i czesto odwiedzam rozne markety budowlane. Tylko w OBI spotkalam sie z totalnym nieprofesjonalizmem i brakiem kompetencji. Bez sklonnosci do przesady stwierdzam, ze jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie uzyskac pomocy od pracownika, nawet w najdrobniejszych sprawach. Nie rozumiem dlaczego tak tam jest, gdzie indziej mnie to nie spotkalo (np. LM, Castorama) ... Sprobujcie kiedys o cos zapytac w OBI, ciekawe czy pracownik wykaze chociaz gram checi do pomocy. Watpie. Totalna kleska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frączek Re: nie polecam!!!!! IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 30.10.06, 20:18 Zakładu Optycznego na Oławskiej. Koszmarnie drogo!!!Za moje szkło chcieli 300 zł, ulicę dalej na Wita Stwosza kupiłem je za 120. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosnica Re: nie polecam!!!!! IP: 89.200.212.* 10.11.06, 23:08 Nie polecam Euro na Bielanach.Chcielismy kupic tam bezprzewodowy telefon. Na pytanie czy wyswietlacz jest podswietlany dowcpipny pracownik powiedzil, ze jak telefon kosztuje ponizej 300zl, to nie jest.Jedna dziewczyna probowala sprawdzic ten telefon kilkakrotnie zmieniajac baterie, a ten mlody chlopak stal niedaleko i dobrze sie bawil z wysilkow dziewczyny. Widac, ze nie pracuje dla siebie ani na dobre imie sklepu.Chcialam tam jeszcze kupic pralke, ale kupie ja tak jak i telefon gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: nie polecam!!!!! auto rekin IP: *.os1.kn.pl 12.11.06, 11:52 nie polecam!!! totalne partactwo!!! szef cwaniak potrafi wmowic klientowi wszystko. bierze klientow za polglowkow i "rzuca na nich miesem" za ich plecami. zero jakosci i wysokie ceny to ich renoma. proponuje rozpoczac nowy watek.... czy ktos jeszcze oszukali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:55 Nie polecam DELIKATESÓW CITY na skrzyżowaniu Św. Mikołaja i Kiełbasniczej (koło Sofitelu). Baby wredne, wiecznie zbulwersowane, głuche (wszystko trzeba powtarzać po 3 razy), zajęte sobą, mają wszystkich w 4 literach, szczególnie taka blondyna z zadartym nosem (na pierwszy rzut oka: z inteligencją na poziomie ameby - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowcy z Wrocka Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:57 NIe polecamy również SEPHORY w Gejlerii Dominikanskiej. Pracuje tam blond wenus ignorująca wszystkich, którzy "nie mają na sobie 5 000 PLN", krótko mówiąć: s u k a jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś