trudny2002 09.09.04, 14:45 transparentne Fundacje . Tylko bez wspomagania się ostatnimi wiadomosciami z prasy! trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Wymień trzy IP: *.it-net.pl 09.09.04, 15:36 Fundacja im. Kukuczki na TOPR Fundacja Ośrodka Karta Polska Fundacja Dzieci i Młodzieży. Hej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Ja znam tylko jedna... 09.09.04, 16:09 ..organizacje a nie fundacje. to Kościół Potrójnej Prawdy, który otwarcie i transparentnie nawołuje do wpłacania pieniędzy na jego konto.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ja znam tylko jedna... 09.09.04, 16:46 Pewnie Panu trudnewmu o coś zupełnie innego idzie( znając jego), ale chyba nie będzie miał nic naprzeciw, aby takimi transparentymi były Fundacje wymienione przeze mnie, hę? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ciupazka, pochwolony 10.09.04, 08:31 ni mom naprzeciw nic, ino cy to co zmieni? trudny (A na nastepny raz proszę nie wypisywać z grupy nie nalezącej do przedmiotu...;- ))))))))))))))))))))))))))).) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka, pochwolony 10.09.04, 08:51 Na wieki wieków...Trza było Sanowny Panie trudny od razu dać w m... to sie znacy dać przykłod i nie robić dwuznacności, ze dotycy ... WC. Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 bede sie biył 10.09.04, 09:01 w pierś, a kie juz bedem cuł co boli to wartko bedem sie biył w drugom. Ino nie wiym coz mom robić kie i z tom sie stanie co z piyrsom...z piyrsymi to kie nie fces som klopoty. I z tymi piyrsymi tyz...Cyś Ty widziała Ciupazka piyrsom dame wolnom od kłopotów, ba wolnych piyrsych dam kie wiym to ni ma... trudny na kasprowy górze dzisiok w nocy było po telo zimno co Jezusie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: bede sie biył 10.09.04, 09:24 Ty se juz dej pokój s tymi piyrsymi i niepiyrsymi damami, to po piyrse, wiys jak u nos godajom "sroł ik pies". Po nasemu to one niepilce, i nie trza ik widzieć tu i teroz. A po drugie, to jo sie pytom teroz Tobie cy na Kasprowym nynołeś, cy jako, -4 stopnie, cas na śniyg, dziwaśka, ze jesce go ni ma o tym casie rado przykurzyć, ba jako. Widzem, ze trudny w uciykaca ze Zokopa i wartko do Krakowa, he? Zimno Ci i ni mo juz co grzoć... Hehe. Hej! Trzymoj sie! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś