ptysia78 30.03.06, 12:06 czy tory kolejowe ktore przecinaja ul.Oltaszynska sa czynne? jezdzi nimi pociag? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik A jest na nich rdza? 30.03.06, 12:17 Jak nie ma rdzy to coś jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: A jest na nich rdza? 30.03.06, 14:36 Te tory sa potrzebne ze względuna dojazd do Kobierzyc (inwestycja LG) Odpowiedz Link Zgłoś
59049m Re: A jest na nich rdza? 30.03.06, 20:48 Tymi torami przed laty jeździłem pociągiem na piękne jednodniowe wycieczki do Sobótki (skąd dalej na Slężę) lub do Dzierżoniowa (skąd dalej w Góry Sowie). To były piękne czasy! Od kilku lat pociągi osobowe tędy nie jeżdżą, a towarowe - nie wiem. Generalnie to mogli by ten tor rozebrać, zanim rozkradną go "menele". Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia78 Re: A jest na nich rdza? 30.03.06, 20:55 rdza :)) bo nie mam co robic tylko przygladac sie torom na srodku ulicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: A jest na nich rdza? IP: *.wro.vectranet.pl 31.03.06, 01:52 czynne czynne... kula się tamtędy od czasu do czasu jakiś składzik towarowy...ale to rzadko jak na poprzednie czasy gdy regularnie (choś im bliżej nas tym rzadziej) rzeczone wcześniej osobówki czarowały nas na tych torach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tory kolejowe - czynne? IP: 13.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:20 Tory są uzytkowane do przewozu cycstern z gazem płynnym do rozlewni znajdującej sie na Klecinie, widziałem tez tam grupę ludzi na drezynach jedacych w stronę Sobótki - fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś