Dodaj do ulubionych

JAK WYSYŁAĆ SMS-y

IP: *.torun.mm.pl 06.04.06, 17:24
Włąsnie chciałem zarejestrować druzynę i dostałem smsa zwrotnego, ze moj sms ma niepoprawna tresc. Zrobiłem wszystko jak należy sprawdzałem wiele razy, żadnej spacji wszystko wg instrukcji. Jaja sobie robią. Pewnie licza ze nawysyłem, ich 10 albo więcej. Czy ktos ma tez taki problem? A moze to cos z ustawieniami w telefonie komórkowym? Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Polonia Bydgoszcz Re: JAK WYS IP: *.icpnet.pl 06.04.06, 23:51
      U mnie wszystko dzial:)))Zgłosilem juz 3 druzyny:)))Tylko BKS "Biało -
      Czerwoni"pozdro
      • Gość: Krzychu Re: JAK WYS IP: *.torun.mm.pl 07.04.06, 00:42
        Czyli wysyła się sms i koniec.Wystarczy 1 sms i później już nie trzeba pisać
        swoich danych ? niech ktoś odp. narazie wam.Fajny mam skład.Bujdzie się hehe.
    • Gość: jubas nazwa IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.04.06, 16:37
      tez tam mialem poniewaz omylkowo nie wpisalem nazwy teamu. Ja poprawilem i
      poszlo bez problemu, z tym ze skasowalo mnie 2 razy. Wiec problem zapewne tkwi
      w niewpisaniu nazwy.
      pozdro
    • Gość: zapytanie O, czy 0 w kodzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:47
      u mnie od razu przyjelo zgloszenie, tylko nie wiem co mam w kodzie aktywacyjnym. Na telefonie litera "O" i cyfra "0" tak samo wygladaja :/.
      mozliwe ze wszystkie kody maja taka sama kolejnosc liter i cyfer, wiec jakby ktos mogl podac jak ma. U mnie jest: LL?CL (L-litera, C-cyfra, ?- O albo 0)
    • Gość: butch Re: Jak wysyłac smsy IP: *.torun.mm.pl 07.04.06, 21:56
      Udało mi sie problem rozwiazac. Zadzwonilem do operatora i nakazał mi zmienic ustawienia w telefonie. Chodzi o siemensa, trzeba wylaczyc T9 zmienic format tekstu na sredni. Majac inne ustawienia organizator otrzymywał "nierozpoznawalne znaki" zamiast poprawnej tresci. To jest problem siemensa. Teraz mam w porzadku i jadę z Wami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka