Dodaj do ulubionych

Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów

IP: 194.146.219.* 11.04.06, 21:40
...szalony rzut...Rona Johnsona- zawodnika, którego sciągnał kibic piszac
mail'a do jego agenta, po tym jak zobaczył jakich to łamagów ściagaja
działacze (Byfield, Forte).
Wystaczy popatrzec w archiwum na polskikosz.pl :) szukajcie moich postów :P
Obserwuj wątek
    • Gość: quixotuc Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:30
      Kocham cię Śląsku!!!!
      • Gość: umek Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:56
        "Miał też odważne pomysły na końcówki, jak chociażby w Koszalinie, gdy kazał
        sfaulować bez piłki (!) fatalnie wykonującego wolne Garnetta Thomsona"

hehe, to chyba normalne posunięcie nawet początkującego trenera.

P.S. szacunek dla zawodników za "gryzienie" parkietów, o to chodzi :)
        • Gość: robertos Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 12.04.06, 18:44
          > hehe, to chyba normalne posunięcie nawet początkującego trenera.

Wcale nie takie normalne (ostatni raz na meczu Śląska widziałem
          coś takiego bodajże w Eurolidze) a dość ryzykowne, bo nie wiadomo co sędziowie
          powiedzą na faul bez piłki - tym większe uznanie dla Zyskowskiego za odwagę.
    • Gość: huk Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:53
      Panie Jaworski w tym sezonie pisze i pisał pan durnoty.To pan pisał ze Kelly ma
      wyjechać nikt inny tego nie potwierdzał,to pan cały sezon żle pisał o
      zawodnikach śląska i teraz jest panu poprostu głupio.
      • Gość: Muli Odpiepsh sie czlowieku od Jaworskiego. IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 12.04.06, 19:53
        Czego sie czepiasz? Taką ma czlowiek prace , ze musi o czyms pisac.
        Jaka byla sytuacja z Kellym kazdy wie , Ty tez pewnie chciales zeby odszedl.
        Wiec daj sobie looz i nie napinaj sie tylko skup sie na kibicowaniu.
        Hej Śląsk!
    • Gość: scvaro Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 12.04.06, 20:50
      Pozdro Różos :D !!!
      • Gość: Scyzoor Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: 194.146.219.* 13.04.06, 11:57
        THX Scvaro :) To Tobie o tym mowiłem ?? :P
    • Gość: bigeye Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.06, 00:54
      Panu Jaworskiemu już dziękujemy. Czytając wszystkie Pańskie ziejące jadem i
      bzdurne wypociny na temat koszykarskiego Śląska, można dać Panu jedną radę:
      zajmij się Pan czymś innym, bo na koszu to się Pan nie zna...
      • Gość: liwer Re: Era Śląsk Wroclaw - Jak Feniks z popiołów IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.04.06, 18:05
        czepiacie się że co źle pisze o śląsku?? skoro on pisze prawde!! śląsk grał
        fatalnie a o kellym to każdy mówił jedno: ciota!! ja też i przyznaje się że się
        myliłem bo gra na naprawde wysokim poziomie i za to mu wielkie dzięki!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka