Dodaj do ulubionych

Ryś powrócił na Dolny Śląsk

14.04.06, 16:03
Pan Rapala chyba nie czesto chodzi po gorach.. Spotkac go (je) mozna po
czeskiej jak i polskiej stronie Izerow z dala od szlakow od 15 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: ~alamakota Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: 81.168.209.* 14.04.06, 16:35
      Rysiu z Klanu wrócił na Dolny Śląsk ;D
      • wnuk.nerona Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk 14.04.06, 18:32
        Dzięki PISowi wrócą i mamuty.
        • almac Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk 15.04.06, 02:34
          wnuk.nerona napisała:

> Dzięki PISowi wrócą i mamuty.
          A to sensacja!!!! Do tej pory sądziłem ,że PIS przyczynił się do wyginięcia
          mamutów....
          • Gość: gosc Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 15.04.06, 10:51
            Nie nie, to jak zwykle PO była ;-)
    • Gość: KUBA Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:38
      wiecej siladow mozna zobaczyc powyrzej KOWAR w okolicach Zoltej Drogi w
      kierunku Przeleczy Kowarskiej na wysokosci starych sztolni uranowych
      • Gość: hubi Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: *.magma-net.pl 15.04.06, 10:22
        Ja tez juz widziałem w czwartek tego Rysia! U Lisa , taki wypasiony , utuczony ,
        podwojny podbródek wyhodowany na pensyjce w Brukseli. Stary dobry Rysiu
        Czarnecki juz myślałem, że przepadły na dobre a tu taka "niespodzianka" ...
        jajko niespodzianka na Święta :))
        • Gość: Leontio Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 12:10
          Tak, fenomen od 200 lat niebywały na Śląsku. Wypasiony Rycho, to oznaka dobrego
          samopoczucia przy korytku. I Tt ślepka błyszczące na widok lepperoidalnych
          stworków.
    • eeeee1 Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk 21.04.06, 00:36
      na podstawie śladow to mozna udowodnić nawet istnienie Yeti;
      • Gość: eptesicus Re: Ryś powrócił na Dolny Śląsk IP: *.chello.pl 21.04.06, 18:19
        > na podstawie śladow to mozna udowodnić nawet istnienie Yeti;

bez jaj, po tropach rozpoznaje sie zwierzeta tak samo jak "po widoku", sa nawet
        ksiazki do tego.

roznica miedzy yeti a rysiem polega na tym, ze nie wiadomo nic o tozsamosci
        wlasciciela sladow yeti (czy w ogole istnieje, a jesli istnieje czy to akurat
        on takie slady zostawia). Rys jest znanym, opisanym dawno gatunkiem, wiadomo
        jakie slady zostawia, czym sie roznia od innych i czy mozna je z czyms pomylic
    • Gość: diogenespies 200 lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:05
      w 1985 lub 86 widzialem rysia w Karpaczu wiec chyba nie minelo 200 lat!
    • Gość: jeleniogórzanin :) mochola czy molocha? IP: 82.139.16.* 23.04.06, 18:59
      mochola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka