Dodaj do ulubionych

Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk

• Gość: Przemo To prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:43
      To prawda ja wprawdzie wyszedlem z nalogu ale moj dzien wygladal tak:
      -do szkoly na 2 lekcje , z ostatniej lekcji uciekam, od 14-23 gram legalnie.
      Jak rodzice ida spac to gram jeszcze z 3h 0-3, 4godziny snu i zas od 7 do 10
      rano gram itd ... Od nalogu nikt mnie nie wyrwal, wyrwala mnie inna gra
      (counter-strike) na ktora nie potrzeba za duzo czasu w daje (IMO) wiecej frajdy.
      Tak wogole to fenomen Tibi jest taki ,ze gra ma niesamowita grywalnosc i malo
      wazy (ok 10mb) wiec mozna w nia nawet w kawiarence zagrac. Grafika ... coz,
      jest przeznaczona dla malo wymagajacych, ladnie to ujmujac. Poza tym Tibia
      króluje na Allegro, ale artykol jest troche zawyzony poniewaz za 2000zl to sa
      baaardzo dobre postacie, okolo roku, poltora grania (normalnego nie mowie o
      20/24h) Tak na prawde kazdy MMORPG uzaleznia. Poniewaz kazdy chce byc w czyms
      coraz lepszy, a z biegiem czasu (wyższe poziomy postaci) trzeba coraz wiecej
      czasu poswiecac grze.

Ale na cale szczescie w grze jest malo profesji i gra moze sie szybko znudzic.
    • Gość: Alcruses Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:45
      Tibia jest the best jestem po stronie tego typa co ja zciulal :) przecie jak ja
      bym stracil chara na high lvlu to o nie wiem co by sie dzialo-.- pozdrawiam all
      maniaków tibi:)
      • Gość: Luco Poxa xD IP: *.tomaszow.mm.pl 19.04.06, 19:16
        Lepek Troszke Przesadzil :) No ale nikt niewie jaki on mial lvl bojakbym padl
        na 150 lvl bez blessow :) huhuh to Bylby Hardkor xD Albo Najcikiem z Sca bez
        aola i SCA czy SoV w pi*de to by bylo Zle :) BTW HAIL CELESTA :)

Singed , Eliminator of FUrora ...Erien Sunblade :)) Jak ktos mnie zna to GG :
        2966874 xD
    • Gość: Nadiya Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:46
      Tibia to fantastyczna gra no fakt wciaga bo gram w nnia przynajmniej 2 godz i
      nie moge sie doczekac powrotu do domu ze szkoly ale niezaniedbalam przez to
      szkoly czy cos bo wiem co naprawde jest wazne. Mam w klasie kilku kolegow
      ktorzy tez graja w tibie mozemy sobie pogadac na temat tej gry bo jest naprawde
      swietna a i bochatera mozna sprzedac za niezla kase.
    • Gość: Loona Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:47
      Ja gram w Tibie i uważam że nie uzależnia a zależy to jedynie od ludzi jka chce
      potrafie przestać w nią grać i ciesze się że się nie uzależniłam co do błedów to
      sie zgadzam widaćże ktośkto to pisał nie grał w Tibie i nie wie o niej nic
      opiera sie jedynie na przykładzie opowiadań ludzi uzależnionych
    • Gość: arab Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.elartnet.pl 19.04.06, 16:50
      wypas giera ale do wow'a sie nie umywa:P
    • Gość: lele =7 IP: *.novacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:51
      sam gram w tibie i jest to bardzo interesujaca gra, sprobujcie sami w nia
      zagrac a zrozumiecie ze trzeba duzo sie natrudzic aby cos osiagnac i to jest w
      niej najlepsze :D
    • Gość: rhu Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:52
      Nie mogę tego czytać... ;/ w tym artukule są podane skrajne przykłady... ;/
      Jeszcze NIGDY nie słyszalem żeby ktoś inny atakował z tego powodu... Gram w
      Tibie ale potrafie odróżnić rzeczywistość od gry... sam też nie wydaje na to
      ani grosza... i tak jest w większości przypadków...
    • alcruses Tibia is The Best Game-.- 19.04.06, 16:52
      Naaby to za malo powiedziane..gosciu dobrze zes zrobil ze zes jej zajebal bo no
      np jak ja bym stracil high lvla to osz wa kurc-.- pozdrawiam cie i all maniaków
      tibi... a wy co nie gracie wachajcie paly -.- z takich to tylko z sd (sudden
      death ) potraktowac-.-... pozdrawiam Iwonke ktora to wlasnie czyta xD:*
    • Gość: BArtosz Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.inet.polhost.pl 19.04.06, 16:54
      Hehe DokładNie to nArkotyk Ja jeStem STarszy OD BRata On Gra POtrafi cały dzień
      grać i Często sie z nim bije że mu wyłanczam kompa .
      Grałem długo i sie opamiętałem z tego sie wyrasta lecz niektórzy grają tylko
      dla kasy tez sprzedawałem żeczy z tibi i troche zarobiłem. Jak raz sie spróbuje
      grać i sie wkręci to nie możęsz przestać bo najpierw grasz dla przyjemności a
      póxneij dla kasy. hehe
    • Gość: Turisas Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 217.197.78.* 19.04.06, 16:56
      Juz dawno skonczylem z tibia ale tez bym sie wkurzyl lekko mowiac gdybym byl na
      annichu czy DH... Buhaha! Lecz gosciu przesadzil...
    • Gość: IfFonka Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:57
      BoShe ludzie .... co wy czynicie :/?? nie rozumie takich ludzi masakra dobrze
      ze ja w to nie gram iii ze moje slonko mnie jednak nie namowilo :* duzo osob
      chcialo zebym zaczela grac ale sie nie dalam hehe i nie dam :) ii mam nadzieje
      ze TY słoneczko tesh przestaniesz grac (wiesz o kim mowie :)) mam nadzieje ze
      wy wszyscy przestaniecie grac
    • Gość: Lucas Khairingis Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:57
      Moim zdaniem przez tibie mozna starcic cale swoje dzieciństwo... ta gra wciagla
      mnie na dwa lata ale od miesiaca juz nie gram bo starcilem zecz warta 1 tys.
      90 Elite Knight
      Hiberna
      Lucas Khairingis
    • Gość: IfFoNkA Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:01
      BoShe ludzie .... co wy czynicie :/?? nie rozumie takich ludzi masakra dobrze
      ze ja w to nie gram iii ze moje slonko mnie jednak nie namowilo :* duzo osob
      chcialo zebym zaczela grac ale sie nie dalam hehe i nie dam :) ii mam nadzieje
      ze TY słoneczko tesh przestaniesz grac;* (wiesz o kim mowie :)) mam nadzieje ze
      wy wszyscy przestaniecie grac
    • Gość: Cichon Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:02
      Moim zdaniem tibie jest Ful wypas grma w nia raiwe 4 miesiące .
    • Gość: Benedikt Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.bulldogdsl.com 19.04.06, 17:02
      Hmm Gram w tibie od jakis 4 lat
      moja postac jest warta jakies 2 000 Euro
      jednak nie jestem nalogowcem
      spedzam na tibi jakies 2-3 godzinny dziennie.
      Lecz przyznam sie iz na poczatku potrafilem siedziec po 30 godzin spac 5 ;]
      Tibia wciaga to fakt, ale wciaga tylko slabych.
      Jezeli masz silna wole nie bedziesz maniakiem Tibi :)
    • Gość: Unikatowy Papier Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.04.06, 17:07
      Koles troche po... gram w tibie ale bez przesady ciekawe jak bedzie wygladac
      jego przyszloas dzici chore zona sie pusz.... a typ siedzi na necro Uhehehehehe
    • Gość: fiorka Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:07
      moj kolega tez w to grał w gimnazjum! mało cosobie nie siadł...;/ cholerna gra!
      nie rozumiem jak gra moze tak wciągać! tak czy owak trzeba cos z tym zrobić bo
      sory ale, żeby matke krzesłem?;/ na jakim my świecie żyjemy!
    • Gość: Sheiron Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 82.177.97.* 19.04.06, 17:11
      Ja grałem w tibie i przyznaje nieraz zdażało mi się , że szedłem do szkoly
      głodny i spragniony bo przed wyjściem grałem , a w szkole myślałem tylko o tym
      jakie potwory będe mordował dziś xD

ale są też pozytywne strony , naszczęście :D bardzo dobrze poznałem język
      angielski i kiedy już sprzedałem mojego bohatera zarobiłem całkiem dobre
      pieniądze ;]
    • Gość: anonim Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:15
      nie grajcie w to!! to jest chore!! gralem w to 3 lata i mam kupe zaleglosci,
      fuksem z fizy przeszedlem, nie jest warte poswiecanie tyle czasu dla jakis pikseli
    • Gość: Pogromca Zlomu Re: I Co Dalej Znim Bedzie IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.04.06, 17:15
      Koles troche poje... gram w tibie ale bez przesady ciekawe jak bedzie wygladac
      jego przyszloas dzici chore zona sie pusz.... a typ siedzi na huncie necro gram
      prawie 3 lata ale mi sie to znodzilo Uhehehehehe
      • Gość: ... Re: I Co Dalej Znim Bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:09
        Trzeba być poje... Żeby rękę na swoich rodziców podnieść, a co dopiero dopuścić
        sie czegoś takiego... A ten "mściciel z Wrocławia" troche poje... Chyba jakiś
        psychicznie chory człowiek, może trzeba mu pomóc? Ja też gram w tibie od połtora
        roku, wciagnela mnie, ale znam umiar i nie wpadlem w naug...
    • Gość: mała Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.04.06, 17:18
      Zgadzam się, tibia jest jak narkotyk wiem cos o tym, niestety mąż także w nią
      gra
    • Gość: Tibijczyk PRAWDA GRACZA IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.06, 17:23
      W przeczytanym przeze mnie artykule wyczytałem, iż sprzedaje się postacie jak i
      również wszelkiego rodzaju przedmioty. Jest to KARALNE w swiecie Tibijskim,
      czyli zabraniane przez ustalane zasady autorów owej gry. Winić ich za to nie
      można! Sam gram w Tibie ponad 2 lata. Przyznaje się że maniaczyłem, więc w
      szkole było ciężej. Zarywane nocki również odbijały się na moim zdrowiu... Dziś
      dojarzałem i gram tylko jak mam czas i jak mam ochote pogadać z "wirtualnymi"
      znajomymi. Nigdy nie włączył bym tej gry, gdybym wiedział co mnie czeka. Apropos
      zarabiania na Tibii jest to totalna bzdura. To się może opłacić tylko hackerom,
      którzy nie inwestują w tę grę całej tej masy czasu. Widzę już odpowiedzi niby
      wielkich graczy że im to się jednak opłaca itp., w zwykłej pracy zarobiłby
      znacznie więcej, a przede wszystkim rozumiał więcej w szkole...
    • Gość: dh ludzie , są lepsze gy np. Counter-strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:24
      a jak wam ktos odłączy z pradu to tylko pare fragów poleci.....
    • Gość: Magnar Stormbolter Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: 87.207.48.* 19.04.06, 17:24
      Jak tibia moze byc tak zla!!?? Lepiej sie zachlac, zdewastowac sklep i zgwalcic
      sasiadke -.- Tibia to ucieczka od alkoholizmu!!!! (tzn ja jestem i alkoholikiem
      i tibioholikiem, ale zawsze bylem wyjatkowy) :>

Hail Death Company!
      www.dc-guild.prv.pl/
    • Gość: Konrad Re: Tibia - gra, która wciąga jak jak narkotyk IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:27
      według mnie jest to smieszne:D, sam mam Komputer i internet nie od dzis ale
      nigdy nie przypuszczałem nawed ze do takiego "czegos" moze dojsc choc nei
      powiem niektore gry sa wciagajace. A ja az z Ciekawosci zagrma w Tible:D
      pozdrawiam i grajcie z umiarem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka