kwiecien45 21.04.06, 18:57 Jak nieludzkie stosunki muszą panować w tym areszcie skoro strażnik zdecydował się w końcu na akt aż takiej desperacji... A co z więźniami? W jakiej oni są tam sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gad Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:15 Przełożony ma zawsze rację.Aby być klawiszem potrzeba być krzyżówką muła z osłem a wtedy z takim charakterem wytrzyma mobing ze strony przełożonego i ze strony złodzieji.Złodzieja nie można stresować, wychowawcy starsi chodzą w cywilnych ubraniachaby nie drażnić.A już szczyt wszystkiego gdy psycholog wprowadził prostytutkę aby odstresowała złodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekh5 Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej 21.04.06, 21:46 Akt desperacji normalnie.. ........ bezpieczeństwo zabezpiecz dane chroń swoja siec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 21.04.06, 19:27 Co nowego na ogrodkach ?. Ot chlopcy pocwiczyli troche i dalej nalezy przecwiczyc tzw. "procedure". Reszta czeladzi na tylko rozrywke i to za darmo, a gazetka ma o czym pisac bo na ogurasy jeszcze za wczesnie. Malo wody tej wiosny, Panie Hrabio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Stalinowskie metody. IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:42 Do psychiatryka niewygodnych, którzy próbują walczyć o godność i uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Stalinowskie metody. IP: *.bb.netvision.net.il 21.04.06, 20:22 This should be a test-case in order to fight the corruption and to make Poland a better place for future generations. The guard should be supported. Kazdy,komu Polska jest mila powinien ganic korupcje i glupie kierownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.K. Re: Stalinowskie metody. IP: *.chello.pl 21.04.06, 20:47 Tylko zachodzi pytanie: Jakimi sposobami likwidować tę rutynowaną bandę łapówkarzy,która zawsze ma sposoby na zwalczanie przeciwników. Uczciwy człowiek, nie ma przy nich,absolutnie żadnych szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: Stalinowskie metody. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 01:47 Wszystkie wypowiedzi są bzdurne.Przyjdzcie tu do pracy-szef to jakiś p----tak wyczuwacie to po jego wypowiedziach, on ma najwięcej do stracenia.Krzysiek chciał z tym walczyć i co? Tylko on ma rację.Pamiętacie jak się obwieśił zastępca d/s kwatermistrzostkwich kilka lat temu tylko za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek kardaszewski Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 20:59 Mobbing w więzieniu w Jeleniej Górze taki sam jak w Politechnice Łódzkiej. Kto tym razem pociągnie za spust? Patrz www. kardaszewski.prx.pl link "ostatnia napaść" Politechnika Łódzka kierowana przez prof. dr hab. Jana Krysińskiego przoduje w Łodzi pod względem liczby sporów na linii przełożony - podwładny. Jelenia Góra to tylko czubek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej IP: *.chello.pl 21.04.06, 22:23 ja jestem ofiarą mobbingu szefa z PISu, poniewaz nie zgodziłem się, aby wydawał publiczna kasę na partyjne potrzeby. I tak ją wydał. Ja szukam pracy. Gdzie moge szukać pomocy, tak, aby mnie nie zniszczyli jego koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and. Nie chcesz zginąć nie walcz sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:29 Nie miej złudzeń,sam jesteś za słaby.Przyklej się do innej Partii najlepiej do opozycyjnej w stosunku do PISu.Zainteresuj sprawą media nie lubiące PISu.Inaczej nie masz szans na przeżycie.Tak to już jest,że jednostka jest niczym a siła w grupie.Będziesz w Grupie,gnoje cię nie ruszą. Odpowiedz Link Zgłoś
hugonon Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej 21.04.06, 22:33 Kretynem byłby ten który by się zastanawiał dlaczego dyrektor wg tej relacji, nie przekazywał informacji szefowi lub może i na odwrót.... bo przecież żyjemy w realich polskich... Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Niedopasowany straznik. 21.04.06, 23:30 Nalezy wierzyc, ze komisja warszawska jesli tylko zechce to ustali fakty i potwierdzi slusznosc zarzutow niedopasowanego straznika desperata. Najprawdopodobniej podobne fakty jak w Jeleniej Gorze wystepuja w wiekszosci krajowych wiezieniach karnych i sledczych. Wydaje sie byc pilna koniecznoscia powolanie ,na wzor policyjnych rozwiazan ,wewnetrznej policji do spraw personelu wieziennego, znaczy sie taki Inspektorat do spraw funkcjonariuszy wyposazony w szerokie kompetencje i metody pracy agenturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo Frustracja ludzi uczciwych IP: *.hsd1.pa.comcast.net 22.04.06, 00:01 niemogacych sie pogodzic ze skorumpowana rzeczywistoscia jest tak duza, ze doprowadza ich do czynow ekstremalnych. To przyklad jak mocno zwiazani sa z takimi zasadami jak prawda i uczciwosc, pojecia zupelnie nieliczace sie we wspolczesnym ZBANALIZOWANYM swiecie. Szkoda takich ludzi, meczacych sie z obludna rzeczystoscia, bo sa ludzmi, ktorzy powinni ta rzeczywistosc tworzyc. Niestety jest inaczej; tak jak w dzungli rzadza najmocniejsze przyglupy. Acha, ja okres frustracji mam juz poza soba :)))))) Teraz moge sobie pozwolic na pastwienie sie nad kazdym napotkanym kretynem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Frustracja ludzi uczciwych IP: 217.153.54.* 25.04.06, 08:37 KTO POPIERA STRAZNIKA???? WPISUJCIE SIE!!szkoda ze czlowiek musi uciekac sie do takich metod, żeby go zaczeli sluchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poker Re: Nowe śledztwo w sprawie strażnika z Jeleniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 19:29 piszemy o tragedii człowieka, który nie wytrzymał psychicznie nawału pracy w jednostkach penitencjarnych. to nie jest nius sensacyjny. decydenci powinni się zastanowić skąd bierze się tyle samobójstw w SW. w ostatnim czasie nastąpiło obniżenie poziomu życia więzienników, strażnicy aby utrzymać rodzinę muszą dorabiać po służbie. to jest normalne?! stąd biorą się frustracje i załamania psychiczne a sprzyja temu stały kontakt z różnej maści przestępcami, którzy również grożą............ CZSW czas się obudzić! Odpowiedz Link Zgłoś