Dodaj do ulubionych

Unia Tarnów - Atlas 50:40

IP: *.biskupin.wroc.pl 01.05.06, 20:32
Nie kumam jednej głupoty w tym artykule. Czym różniła jest
jazda "lansowanego" Bjerre od Andersena?! Liczą się punkty, a tu obaj zrobili
ich po 9 w sześciu startach. Ciekawe ile musiałby punktów zrobić Kenneth,
żeby Pan Redartorek był z niego zadowolony? 18?! Hampel jak na Tarnów -
przyzwoity wynik 7 + 3 bonusy (więc równie dobrze mógł tych punktów mieć 10).
Nie narzekajmy na wynik. Zapomnieliśmy już o zeszłorocznych batach 25:64?
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.05.06, 20:49
      Wynik nie jest zły, chociaż mogło byc lepiej. Ale spokojnie, jest duża szanasa
      w we Wrocku Tarnów dostanie w dupe. I to może nawet więcej niż 10 jak Gapa się
      w końcu rozkręci.
      • Gość: znak Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 IP: 193.28.0.* 01.05.06, 21:00
        alw minimalizm. jasne we wrocku dostaną. a teksty wynik nie jest zły jest
        fantastyczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SpeedFan Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 IP: *.20.54.194.generacja.pl 01.05.06, 21:09
      Redaktorek znowu przegiął pisząc, że Unia znowu zdobędzie mistrza. Gdyby nie
      defekty Crumpa Sparta mogłaby sie jednak pokusić o zwycięstwo. W rewanżu
      odrobimy straty i dostanieniemy punkt bonusowy. Dalej jestem zdania, że to
      Sparta w tym roku jedzie na mistrza.Mam nadzieję, że Gapa w końcu zacznie
      jechać.Let's go SPARTA Let's go!!!!!!!!
      • cancro Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 02.05.06, 08:48
        Zbyt często mam wrazenie, że autorzy artykułów o żużlu piszą je na podstawie
        cudzych opowiadań. Ktoś, kto choć raz był na zawodach wie, że o zwycięstwo na
        torze przeciwnika jest niezwykle trudno. W tym sporcie nawet słabeusz na własnym
        torze moze być bardzo groźny dla najlepszych. Dlaczego? Fani speedway'a napewno
        wiedzą, a panu redaktorowi nie zamierzam tego tłumazyć, a już napewno nie za
        darmochę! Jak zapłaci- zapamięta na całe życie. :-)
        Wracając do wyniku, przychylam się do zdania, że nasza drużyna osiągnęła bardzo
        dobry rezultat. W rewanżu powinniśmy na olimpiku pokaonać Tarnów większą różnicą
        punktów. Co do Gapy - no cóż, nigdy nie brylował na wyjazdach, podobnie zresztą
        jak Jarek. Chłopaki zrobili co mogli i chwała im za to.
        Jeśli zaś idzie o mistrza, wszystkim entuzjastom zalecam umiar. Rozczarowania są
        wówczas mniej bolesne, a radość ze zdobytego tytułu większa.
    • Gość: zeus- tarnow Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 IP: *.kim.pl 02.05.06, 10:57
      Sparta bedzie miala mistrza! Unia pewnie druga. Macie niesamowity sklad,Bjere i
      Jamrozy są extra!
      • Gość: _maci Re: Unia Tarnów - Atlas 50:40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:51
        a crumpie zaczyna testować silniki :D norma przed grand prix :( na moje defekt
        nie jest wytłumaczeniem w żużlu 60% to maszyna jak ktoś nie potrafi o nie dbać
        to jego problem i punktów nie zdobywa :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka