Gość: Matternhorn IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 04.05.06, 23:39 Stadion? Przecież to nie stadion, boisko przy oporowskiej wygląda tragicznie. "Remont" mu nic nie pomógł, a nawet zaszkodził :\ Nic nie zmieniło się na lepsze... tragedia.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rabuch101 Re: Powrót Śląska na Oporowską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 04:56 Może po prostu jak Śląsk stracił szanse na grę w pierwszej lidze w przyszłym sezonie remont stadionu przestał być taki pilny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Powrót Śląska na Oporowską? IP: *.chello.pl 05.05.06, 08:58 Przeprowadzka na Olimpijski to jakies nieporozumienie ,na stadionie Lecha budowane sa nowe trybuny i druzyna gra ,u nas zrobili płot a teraz robią oświetlenie a Sląsk nie może grac ,wielki remont miasto robi wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Remont??????? IP: 213.77.10.* 05.05.06, 11:35 Jak coś takiego "rozgrzebanego" można nazwać remontem, minęło prawie 8 miesięcy odkąd "rozpaprano" obiekt, byłem na długim weekendzie odwiedzić przyszły pierwszoligowy stadion i się załamałem. Jeśli na coś takiego lekką ręką wydano 10 milionów, to zazdroszczę prezydentowi poczucia humoru.Przecież tam nic kompletnie nie zrobiono, bo jak można nazwać remontem te parę prętów jakie pospawano, dla ściemy że coś sie dzieje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liman Re: Remont??????? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.05.06, 21:08 Stadion Olimpijski już nie, jeżeli nie da rady Oporowska, zostały boiska: Polaru na Niepodległości, Lotnika na Pawłowicach, Mosir Leśnica na Kosmonautów, Mosir Zachód na Lotniczej, Polonii na Niskich Łąkach i wiele innych, więc wybór duży ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Remont??????? IP: *.ppp.dion.ne.jp 06.05.06, 01:12 Jasne - pamietaj jeszzce o "Marakanie" na Sepolnie ;) Co to z fochy z tym Olimpjskim? Boisko jest prostokatne, trawa zielona no i stoja dwie bramki. W sumie co powoduje, ze pilkarze na jednym boisku czuja sie lepiej, a na innym gorzej? Nie kumam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dct Re: Remont??????? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 11:52 NIC!! tylko trzeba jakos wytlumaczyc te porazki.. dopoki druzyna przegrywa kibice beda zwalali wine na wszystko, oprocz Slaska. a ja mowie, ZACZNIJCIE WYGRYWAC, albo chociaz grac :) Radomiak zostanie zmieciony z powierzchni Radomia.. Odpowiedz Link Zgłoś