Gość: ARTUR IP: *.skane.se 30.04.01, 05:44 zaprenumeruje tobie miesiecznik Inaczej oraz Gejzer.Pisma ktore czytasz pokryjomu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: hrabia INACZEJ IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 20:49 Nie martw się o mnie. Doceniam Waszą tolerancję, lecz jestem obojętny wobec niej. Wolę hinduizm. Po kryjomu czytam jedynie Falskiego. Pamiętasz tego autora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: hrabia INACZEJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:55 Ks. Falski - to moja pierwsza ŻYCIOWA książka. Pamiętam. PS. Ale może pamięta nie ten, kto trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: hrabia INACZEJ IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 21:55 Masz rację MKK. Toboły piękne dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
sraluch Re: hrabia INACZEJ 05.05.02, 03:19 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > zaprenumeruje tobie miesiecznik Inaczej oraz Gejzer.Pisma ktore czytasz > pokryjomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: hrabia INACZEJ IP: *.magma-net.pl 05.05.02, 08:35 fakt elementarz byl jedyny w swoim rodzaju , to nie to co teraz , mial dusze i byl skarbnica dla mlodego kiedy sylabizowalo sie Ale z kotem , zazdroszcze Ci Hrabio tego badz co nie badz dziela ponad czasowego.Mialem ale Corka zanim poszla do szkoly zrobila przeglad ] powodzenia w odnowie , widze ze mlodniejesz i szukasz wspomnien z podstawowki moze to jest jakis sposob na zycie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: hrabia INACZEJ IP: *.magma-net.pl 05.05.02, 08:44 moja pierwsza czytanka byl winetou , ale wtedy nie rozumialem , a mialem ponad piec lat .Pamietam tylko jak plakalem kiedy umieral , nigdy juz pozniej nie udalo mi sie uronic lzy nad ksiazka , mimo ze wiele czytam .Dopiero w wieku 12 lat siegnalem po winetou bo byl na ekranach kin a lubie wiedziec jak jest to napisane pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Artur INACZEJ IP: *.chem.uni.wroc.pl 06.05.02, 12:18 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > zaprenumeruje tobie miesiecznik Inaczej oraz Gejzer.Pisma ktore czytasz > pokryjomu. Znajomosc tytulow pozwala mniemac, ze Artur jest utajonym homo. Fascynuje go to i pociaga. Artur! Otworz oczy! Nie badz pruderyjny! Przelam sie! Pokochaj jakiegos fajnego chlopaka i daj spokoj Hrabiemu. On bowiem nie jest toba zainteresowany, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś