Dodaj do ulubionych

Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie

• Gość: paparazzi 5 minut Schwartz'a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 23:35
      i Prokuratury Apelacyjnej w najnowszym ustroju politycznym naszego państwa:
      PISOKRACJI!!!
    • Gość: paparazzi SchwartSĄD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 23:40
      Najlepiej zamknąc cała Palestrę w pierdlu a wszystkie sprawy oddac pod osąd
      pana Prokuratora!
    • Gość: długi renty TYLKO za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 07:22
      Jestem ciężko chory (II grupa inwalidzka), ale ZUS mnie cudownie ozdrowił. Sąd rente mi przyznał, ale ZUS złożył apelację. Teraz mam czekać kolejne półtora roku na kolejną rozprawę... A z czego mam żyć? *** A to wszystko dlatego, że nie dałem łapówki w typ piii... ZUsie!!!
    • Gość: adi J.G. weryfikacja rent IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.05.06, 08:31
      powinni zweryfikować wszystkich rencistów zaczynając od najmłodszych. nie może
      być tak że chory który nie dał łapówki nie ma renty, a młody, zdrowy dał w łapę
      i kilka lat "kradnie" kasę z moich podatków.
    • Gość: Ratałek Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.swidnica.mm.pl 10.05.06, 09:04
      sama tego doświadczyłam na własnej skórze gdy orzecznik sfałszował dokumentację
      medyczną, dopiero lekarz biegły sądowy zauważył to w aktach zus-u, przecież
      pacjenci nie wiedzą co pisze w dokumentach swoich orzecznik.orzecznik tak
      pięknie naprowadzał gdzie mieszka, jakiej jest specjalizacji, gdzie pracuje, w
      jakie dni przyjmuje prywatnie tylko nie przeprowadzał wywiadu z pacjentem,
      kazał się rozebrać, popatrzył jak na filmach w obozach i kazał się z powrotem
      ubrać.
    • Gość: baj900 Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:47
      To nie nowość należy sprawdzić wszystkich rencistów którym przyznano renty za
      okres kiedy rozpoczęła pracę prokuratura oraz tych wszystkich którym renty
      odebrano i sprawdzic czy ci którzy są chorzy a nie dostali renty nie powinni
      ich czsami otrzymać .Zawsze jest tak ,ze jedni dostaja po znajoności a inni
      którzy je powinni mieć nie otrzymali bo limit został przekroczony.Tam są
      limity .Pemię od Prezesa ZuSu dostaje orzecznik za swoja pracę im mniej da rent
      tym lepiej.
    • Gość: basia Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 13:54
      Czy pan Krzysztof S to nie przypadkiem były Prezes Sądu Rejonowego w
      Wałbrzychu ,który odszedł na stanowisko Wojewody zranienia Unii Demokratycznej
      a pózniejszy wojewoda wałbrzyski a obecnie prowadzacy Kancelarię Prawnicza w
      Wałbrzychu.
    • Gość: tadeo_1957@o2.pl Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.zus.pl 10.05.06, 14:15
      Jaka afera w ZUS - kogo zamknięto z pracowników. Ale najlepiej nosnie hasło to
      ZUS Panie i Panowie redaktorki
    • Gość: normalny obywatel Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 10.05.06, 20:28
      czy aby w tym kraju nie ma już ludzi, którzy potrafią myśleć kategoriami
      sprawiedliwości społecznej. czy nie ma ludzi chociaz odrobinę myślących. czy sa
      tylko tacy którzy potrafia łajać bez zapoznania się ze sprawą bądź
      powstrzymujących się ze swoimi opiniami lub osądzeniami na podstawie
      szczątkowych informacji. nie mogę zgodzić się z tym, że jeszcze nie zapadły
      wyroki a praktycznie plebs już tych ludzi skazał. ciśnie się na usta by prosić
      o odrobinę empatii dla tych wszystkich co w takiej sytuacji już sprawę zamknęli
      i przekreślili tych ludzi. nie przeczę, że część z aresztowanych może być winna
      stawianym zarzutom, ale nie winniśmy wszystkich mierzyć jedną miarą. a może są
      wśród nich ludzie, którzy są Bogu ducha winni, a ich zatrzymanie jest efektem
      pomówienia lub wyciągnięcia przez organu ścigania pochopnych lub
      nieprzemyślanych wniosków. przecież prowadzący sprawe też są ludźmi i mogą się
      mylić albo opierać się na zeznaniach lubmateriale dowodowym , który bardziej
      jest poszlakowy niż tzw. mocny. ogarnia mnie przerażenie, że nikt tego nie
      bierze pod uwagę. nie można skazywać kogokolwiek bez znajomości sprawy a tym
      bardziej przed ostatecznym rozstrzygnięciem niezwisłego a nie dyspozycyjnego
      sądu. już takie procesy były w historii Polski. dzisiaj się do nich wraca by
      naprawić tamte krzywdy. oby nie trzeba było robić tego ponownie za kilka lat
      jak zmieni się opcja polityczna.
      • ivrp Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie 11.05.06, 21:37
        Aż łzy mi się cisną na oczy, tylko jedno pytanie? Kogo bronisz przed
        pomówieniem, bo ja żadnych nazwisk nie znam.
    • Gość: cyc Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:56
      Gdzie etyka lekarska? Co rozszyfrowano aferę to, lekarze poszli pod Sejm? Teraz
      należy przyjżeć się tym białym kitlom, którzy mieszkają w opasłych willach bo
      za te głodowe pensje nie weszli w ich posiadanie. Uczciwi lekarze mieszkają w
      blokowiskach i ledwo wiażą koniec z końcem
      • Gość: nie-rencista Re: Wielka afera łapówkarska w wałbrzyskim ZUS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:13
        Wszelkie przejawy korupcji trzeba tępić.
        Dobrze, że w końcu prokuratura wzięła się
        za to, o czym wszyscy wiedzieli od dawna.
        Ale wiedzieć, czy podejrzewać to jeszcze
        mało, trzeba to umieć udowodnić.
        Miejmy nadzieję, że są też wiarygodne dowody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka