Dodaj do ulubionych

Szukam Fajnego Liceum

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 22:36
Witam, już najwyższy czas aby wybrać liceum. Co powiecie o XII, IX, i XV .Jak
tam jest? A moze coś innego z łatwym dojazdem z okolicy ul. Hallera, bez
"wyścigu szczurów" , z nauczycielami, którzy chcą nauczyć a nie udowodnić, że
jestem matołem. Orłem nie jestem, ale taka najgorsza to też nie.Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • ffrrr Re: Szukam Fajnego Liceum 09.05.06, 23:02
      od 2 tyg. jestem absolwentką 9-tki:) i przyznam się, że nie zamieniłabym tej
      szkoły na inną (choć wydawało mi się jakieś 2 lata temu, że będzie inaczej). w
      9-tce nie zaznasz wyścigu szczurów, to pewne. na początku ciężko, jak wszędzie.
      potem da się przyzwyczaić. atmosfera rodzinna, bardzo sympatycznie a przy tym
      można się czegoś nauczyć. już mi się łezka w oku kręci na myśl, że już tam
      nigdy nie wrócę.. będę tęsknić za tymi latami! tak więc pozdrawiam i życzę
      powodzenia w rekrutacji :)
      • Gość: edek Re: Szukam Fajnego Liceum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.06, 20:45
        Najlepszym liceum to SIGMA - nauczysz sie na maxa - wszyscy zdali mature,
        atmosfera zajebista, a kadra jeszcze lepsza. Warto wydac kase (to jest
        prywatne), ale poziom naprawde wysoki, bez problemu dasz rade na studiach.
    • Gość: k Re: Szukam Fajnego Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:00
      jesli chodzi o wyscig szczurów. to nie od szkoły zalezy a od uczniow jacy do
      niej trafią...
      • Gość: tralalalala Re: Szukam Fajnego Liceum IP: *.lo14.wroc.pl 11.06.06, 09:31
        fajne jest tylko XIV LO!!!!
        • Gość: yellow10 Re: Szukam Fajnego Liceum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 09:54
          Nie wątpię , ale to dla mnie "koniec świata".
          • Gość: ono Re: Szukam Fajnego Liceum IP: *.e-wro.net.pl 13.06.06, 13:47
            polecam XVIII LO
          • Gość: ta sama co wyzej Re: Szukam Fajnego Liceum IP: 212.244.78.* 14.06.06, 15:59
            a mozna wiedziec dlaczego?? ze wzgledu na lokazlizacje, uczniow czy jeszcze cos
            innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka