Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 15.09.01, 23:16 ...oby to była szczęśliwa "trzynastka"... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 23:27 czekałam na Cię. nie mogłam podjąć sama decyzji, co do narodzin XIII księgi Bezsenności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 15.09.01, 23:34 witam,jestem... dziwny to był tydzień. ktoś zabił spokojność moją i wielu tysięcy ludzi.teraz, przed zaśnięciem, zastanawiam się: czy poranek wojną mnie nie powita... paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 23:39 Ale kto sieje wiatr, zbiera burzę. Przeczytajcie w dzisiejszej Gazecie "Z góry na dół" Wojtka Jankowskiego. Ile racji ma ten facet. Nie mozna ulegać nastrojom, że już, już potop nadchodzi. Amerykanie zwariowali sądząc, że mają patent na szczęście ludzkości. Proste równanie danych - kto ma światowa kasę, a kto cierpi głód, wyrazone w procentach jest bardziej przejmujące niż atak na WTC. Dlatego wystarczył jeden paranoik, żeby całę to szczęście made in USA zdmuchnąć jak wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 01:27 Dobranoc kochane forumki, kolorowych snów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 16.09.01, 21:28 Dobry Wieczór wszystkim w 13 BEZSENNOŚCI... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 16.09.01, 22:36 Ta bezsennosc od 11go wrzesnia jest zupelnie inna. Wszystko jest inne i nic juz nie bedzie jak przedtem. A moze to wlasnie Wystan Hugh Auden ma racje ? There Will be no Peace Though mild clear weather Smile again on the shore of your esteem And its colours come back, the storm has changed you: You will not forget, ever, The darkness blotting out hope, the gale Prophesying your downfall. You must live with your knowledge. Way back, beyond, outside of you are others, In moonless absences you never heard of, Who have certainly heard of you, Beings of unknown number and gender: And they do not like you. What have you done to them? Nothing? Nothing is not an answer: You will come to believe - how can you help it? - That you did, you did do something; You will find yourself wishing you could make them laugh, You will long for their friendship. There will be no peace. Fight back, then, with such courage as you have And every unchivalrous dodge you know of, Clear on your conscience on this: Their cause, if they had one, is no thing to them now; They hate for hate''s sake. -------------------------------------------------------- Nie bedzie nigdy spokoju Chociaz dzien przejrzysty i lagodny Usmiecha sie nad wieza twojego szacunku I powrócily jego kolory,burza cie zmienila: Nigdy nie zapomnisz Ciemnosci kryjacej nadzieje,nawalnicy Zapowiadajacej twój upadek. Musisz zyc ze swa wiedza. Z tylu,daleko,na zewnatrz ciebie sa inni, W nieobecnosciach bez ksiezyca,o których nie slyszales, Którzy na pewno o tobie slyszeli, Istoty nieznanej liczby i rodzaju: I oni cie nie lubia. Powiedz,co im zrobiles? Nic? Nic nie jest odpowiedzia: W koncu uwierzysz - co mozesz poradzic? - Ze naprawde,naprawde cos zrobiles; Odkryjesz,ze pragniesz ich rozsmieszyc, Bedziesz tesknil za ich przyjaznia. Nie bedzie nigdy spokoju. Wiec walcz,z taka odwaga,jaka masz I po kazdym ci znanym nierycerskim uniku, Zostaw przejrzyste miejsce w swiadomosci; Ich sprawa,jesli jakas mieli,jest teraz dla nich niczym; Nienawidza dla nienawisci. (tlum. Jacek Spólny) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 16.09.01, 22:45 Dobranoc i żegnam się z Wami do piątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 16.09.01, 23:59 Ptaku nocny,coś bywał za świata rubieżą I widziałeś umarłych - mów,co czynią? - Leżą. A co jeszcze?- wciąż leżą bez przerwy,bez wytchnienia nie ma dla nich ni słońca,ni wiatru,ni cienia! Nie modlą się,nie płaczą,nie śnią i nie wierzą- I nic- tylko tak leżą! Nic- tylko tak leżą! ... B.Leśmian; "Zaklęcie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 17.09.01, 00:05 nad brzegami zagęstwionych nocości szumi wiara w wiekuiste sitowie. nikt już nie dba o swe ciało i kości! nikt nikomu nic już odtąd nie powie! z zaprószoną wspomnieniami źrenicą cień zmarłego, co drętwotę pokonał mknie pośmiertnie urojoną ulicą aby wśnić się w wieżowiec, gdzie pracował i skonał w rozwiewisku zagrobowej pokrzywy dziwaczeje pleśniejąca niedziela... szukam brata,który nie był szczęśliwy! szukam siostry, co nie znała wesela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 17.09.01, 09:17 pszczolowski napisał(a): > a kto to napisal ? Leśmian (fragmenty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 01:20 Kłopoty ze snem mam ale to już K.I.Gałczyński w wierszu pt."Ofiara świerzopa" opisał: "Bo gdy spytałem Kridla, co to takiego świerzop, Kridl odpowiedział:-Hm,może to jakiś przyrząd? Potem spytałem Pigonia, A Pigoń podniósł ramiona. Potem ryłem w encyklopediach, w katalogach i słownikach, i w herbarzach, i w zielnikach.... Idzie jesień i zima ale świerzopa ni ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 18:33 Chcę być pomylony. Pomyleni mają w głowie słoneczko. To ja... choć miało mnie nie być już... ale wiedzieć pragnę niezmiernie, kto powyższe napisał... Wiecie??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 20:09 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Chcę być pomylony. > Pomyleni mają w głowie słoneczko. > > To ja... choć miało mnie nie być już... ale wiedzieć pragnę niezmiernie, kto > powyższe napisał... > Wiecie??... Napisał Tadeusz Nowak, śpiewał Marek Grechuta. Tak Tirso??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 22:23 lili... no tak właśnie myślałam... ale nie mogłam tego znaleźć w żadnej książce Nowaka jaką mam i pewność mnie siem letko zachwiała ;-)... dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XIII... - wędzonko: to były diabły :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 21:58 dziś będę bezsenna przy żelazku, w obłokach pary. Jak napisał forumowicz T1, nakręcono film, jak tworzyły się "diabły". Jednak wolałabym, aby to była sztuczka wprawniejszego komputerowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 17.09.01, 22:55 póty w cieniu jałowca śniła rozłożyście, aż z lasu wybrnął Zmierzchun - i pomącił liście złote żuki, wylęgłe z ciepłych snów dziewczyny wnicestwiły się w bujnej piersi- kosmaciny. poznał żuki- po złudzie... i jednym spojrzakiem ogarnął- krzak- dziewczynę - i nicość za krzakiem. płodząc we łbie żądz nagłych jadowite męty, pełzną ku niej- w biel ramion zaborczo wśmiechnięty. tchem drapieżnym uderzył o senny brzeg ciała... "śmierć lub miłość!..." Pobladła- i miłość wybrała! (...) B.Leśmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:01 Gość portalu: michał napisał(a): Michale, czyżbyś nie miał nic do powiedzenia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 18.09.01, 00:03 chciał coś powiedzieć,ale...zasnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:16 Gość portalu: marsha napisał(a): > chciał coś powiedzieć,ale...zasnął Na Bezsenności???????????? Jedynym wytłumaczeniem moze być upojenie alkoholowe. Bo mi także ono się wkrótce przytrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 18.09.01, 00:19 > Jedynym wytłumaczeniem moze być upojenie alkoholowe. Bo mi także ono się wkrótc > e > przytrafi... znowu?!!!? czyżby klin na kaca ? nie mieszaj dzisiaj trunków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:26 Gość portalu: marsha napisał(a): > znowu?!!!? > czyżby klin na kaca ? > nie mieszaj dzisiaj trunków! :) Droga Marsho, chyba pomieszałaś nicki. Faktycznie ktos pisał o kacu ale to nie ja. Ja kacy nie miewam /i wcale nie wiem czy to dobrze.../ Pozdro kiwane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:40 Lili nie śpię, tylko z wrażenia nic nie mogłem z siebie wydusić. Przeczytałem właśnie w Dolnośląskiej na wtorek, że Buzek ma wreszcie podpisać dziś, we wtorek oficialne zgłoszenie Wrocławia do Expo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:47 Gość portalu: michał napisał(a): > Lili nie śpię, tylko z wrażenia nic nie mogłem z siebie wydusić. Przeczytałem > właśnie w Dolnośląskiej na wtorek, że Buzek ma wreszcie podpisać dziś, we > wtorek oficialne zgłoszenie Wrocławia do Expo. Taaak, to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:50 Z nadziejami, że Buzek złoży jutro podpis pod dokumentem zgłaszającym Wrocław do BIE w Paryżu kładę się spać i mówię Forum dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:53 Także mówię BRANOC kochanym forumkom, bo mi si,e paluszki pod wpywem... nie chcą słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 18.09.01, 16:27 lili wybacz! to ja tak zakręcona byłam,że coś mi się pomieszało... pozdrawiam! mam nadzieję,że kac morderca dziś Cię nie powitał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.eu.org 18.09.01, 19:33 Co ? Już pijecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 21:58 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Co ? Już pijecie ? no pewnie, szkoda dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:13 Ale dziś cisza na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 18.09.01, 22:37 Gość portalu: michał napisał(a): > Ale dziś cisza na forum. cisza wszyscy śnią o niebieskich migdałach a tym razem mnie dopadła bezsenność w końcu musiałam na mnie trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 18.09.01, 22:42 witaj kingo w bezsenności! :) śni się lasom - las śnią się deszcze. jawią się raz w raz znikłe maje. i mijają znów, i raz jeszcze... a ja własnych snów nie poznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 18.09.01, 23:07 Widze Marsha, ze cie Lesmian nie opuszcza ... :-))) bzzz wieczorne Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 18.09.01, 23:17 pszczolowski napisał(a): > Widze Marsha, ze cie Lesmian nie opuszcza ... :-))) jakoś tak się przyczepił... :) lubię wracać do jego wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 19.09.01, 06:50 "Mysle,wiec jestem" tak filozof sie wyrazal. A ja mysle, ze jestem bo tatus nie uwazal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 22:17 a co tu tak sennie? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 19.09.01, 22:21 tak piękny mamy wieczór (choć trochę zimny),że aż grzech siedzieć przed monitorem... właśnie wróciłam ze spaceru , jeszcze wiatr mam we włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 20.09.01, 00:15 jakaś wyjątkowa posucha na Forum ostatnio zapanowała... szkoda "kany sie podziały starodawne casy?" Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 20.09.01, 23:43 Gość portalu: marsha napisał(a): > jakaś wyjątkowa posucha na Forum ostatnio zapanowała... > szkoda > "kany sie podziały starodawne casy?" no właśnie, znalazłam Was prawie na dole stroniczki ale i tak dobrze, że jeszcze bywacie Bywajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 20.09.01, 23:51 takie czasy - i jak mawial Hector Louis Berlioz "Czas jest wspanialym nauczycielem, niestety zabija swoich uczniow" bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 00:06 Ciężkie czasy- western z H.Fondą. A poza tym głucho wszędzie, cicho wszędzie co dziś na forumie będzie? U musiałem dodać bo by się nie rymnęło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 00:11 Pardon. Nie u ale ie. A to wszystko przez rymuje. A tak naprawdę to nie bezsenność ale sam już nie kumam. CCzęstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 21.09.01, 00:13 to było 35000 - ale cóż - na Was to już nie robi nawet wrażenia (co prawda i jakość "psuwają" różne takie) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 21.09.01, 00:17 jeszcze jedna okazja, zeby to opic tradycyjnym kubelkiem wina ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 00:24 meg_s napisał(a): > to było 35000 - ale cóż - na Was to już nie robi nawet wrażenia (co prawda i > jakość "psuwają" różne takie) Zrozumiałem,że to nie o mnie chodziło ale o H.Fondę. Dziękuję za uznanie. Zawsze twierdziłem, że mizerny H.Fonda przy mnie to J.Wayne. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 21.09.01, 01:33 > meg_s napisał(a): > jakość "psuwają" różne takie) Gość portalu: Janek napisał(a): > Zrozumiałem,że to nie o mnie chodziło ale o H.Fondę. Dziękuję za uznanie. to nie było o tym wątku - tylko ogólnoforumowo Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 21.09.01, 21:18 Dobry Wieczór we Wrocławiu i DOBRANOC jednocześnie - idę spać, bom strasznie zmęczony po tygodniu pracy, ale obiecuję, że jutro wpadnę na Forum... Pozdrawiam moich wszystkich przyjaciół z Forum a także moich 2-3 wrogów z tego Forum (każdy wie, kogo mam na myśli)... DOBRANOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 22:09 bezsennie - bezradnie - bezsilnie - bez sensu - bezbronnie - bezprawnie - beznadziejnie - bezemnie - wielki tort bezowy z kremem czekoladowym i orzechowym, lekko spirytualizowanym by mi się przydał...i tak by chrupał delikatnie i pachniał upojnie i nie zostawiłabym ani kruszynki. Mam nadzieję, że nie odbiorą tego tortu jako narzędzia terroru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 22:44 Witam. Koniec tygodnia pracy i zdołowana? Samych słodkości życzę ( no z odrobina "wkładki"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 23:20 Gość portalu: ktotam napisał(a): > Witam. Koniec tygodnia pracy i zdołowana? Samych słodkości życzę ( no z > odrobina "wkładki"). Zdołowana to mało powiedziane - nie chce mi się chcieć, niemal narodowa klasyka mnie dopadła. Tłumaczę sobie przełomem letnio/jesiennym, bo moje domowe zwierzątko też cierpi na "dołkowanie". Wieszcz St. W. coś pisał o swądzie we łbie i dymie w izbie, o tym niechceniu i zgubieniu złotego rogu. Pora na przycinanie róż już blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 23:44 Czyżby wszyscy spali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 23:53 Ooo, poważna sprawa. Sugeruje mniej "wkladki" do słodkości, bo skutek będzie odwrotny. A swoją drogą co to za biedne zwierzątko tak cierpi? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 03:19 Gość portalu: efka napisał(a): > wielki tort bezowy z kremem czekoladowym i orzechowym, Efko, efko coś Ty narobiła - wizja tortu bezowego z kremem kawowym nie daje mi zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 06:14 Ale tu cisza i spokój o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 20:15 O tej porze Michale, w sobotę rankiem to wszyscy forumowicze jeszcze sobie smacznie spali (chyba, że się mylę)... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 20:58 Byłem w Mikołajkach na spotkaniu biznesowym z klientami ze Wschodu. To była dopiero Bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 22:49 Wierzę Hrabio , kaca miałeś po tym spotkaniu poewnie przez tydzień...(a biznes chociaż się z nimi udał ?)... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 22:51 Jak można mieć kaca pijąc z takimi klientami ? Były Białe i Szare Niedźwiedzie oraz U-booty. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 22.09.01, 22:52 ...rozumiem, ze piliście szklanicami...da ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:57 hrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:58 bzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 24.09.01, 21:50 metafizyka skonała powiedział Witkacy i odszedł w nic optymiści którzy go przetrwali biegają z formą z foremką do robienia wierszy z piasku oni wesołe wyrostki robaczkowe ślepej kiszki Europy T.Różewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 23:37 Taka sobie parafraza wieszcza - "Duchowi memu dali w pysk i poszli". Pora na tort bezowy II, wzmocniony dubeltowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 00:00 Czy całe forum już śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 02:12 Gość portalu: michał napisał(a): > Czy całe forum już śpi? ależ skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 25.09.01, 02:19 99.9% Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 22:31 ...wieczór ...dobry/a ... noc hmmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 22:37 Witaj Kingo, cosik mi się zdaje, że dzisiaj szybko nie zasnę... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 22:39 roberto65 napisał(a): > Witaj Kingo, cosik mi się zdaje, że dzisiaj szybko nie zasnę... Witaj Roberto a ja się tak zastanawiam co mam dzisiejszej nocy robić spać, nie spać, spać, nie spać, spać... eeeeee jeszcze tu będę i zobaczę, jakos tak dziwnie na tm forum sie porobiło. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 22:42 ...ano dziwne dzisiaj to forum, przez dwóch nawiedzonych, ale koniec dyskusji z nimi, od jutra przyjmuję w stosunku do tych dwóch nieszczęśliwych dzieciaków starą metodę "całkowitego olekceważenia" ich wpisów, tak jak to robiłem w stosunku do wpisów Andzi vel Krissa itd... Ty takze Kingo nie zwracaj uwagi na wpisy oszołomów... Jest sporo watków, gdzie te oszołomy nie zagladaja, bo nie maja nic w nich do powiedzenia... Pozdrawki Kingo ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 25.09.01, 22:55 ...bra branoc wszystkim brarararara!!! śPIJCIE WKOŃCU :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 26.09.01, 22:38 ...odświeżam "Bezsenność" min dla Lili oraz wszystkich wpisujacych się do tego wątku i często na nim bywajacych... Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 22:46 roberto65 napisał(a): > ...odświeżam "Bezsenność" min dla Lili oraz wszystkich wpisujacych się do tego > wątku i często na nim bywajacych... > Pozdrowionka ! Wielkie dzięki Roberto!!! Nałóg forumowy zawdzięczam w dużej mierze właśnie Bezsenności... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 26.09.01, 22:48 ...nie ma za co Lili (choć odnalezienie Bezsenności w możu tylu nowych wątków, zajeło dobre 2 minuty), czego nie robi się dla Forumowiczek... Pozdrawki i nawet nie próbuj leczyć się kiedykolwiek z nałogu zwanego "Forum GW"... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 26.09.01, 22:52 DOBRANOC wszystkim i do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 27.09.01, 19:39 meg_s napisał(a): > czyżby Marshę zmogły poszukiwania? jestem,jestem :) cały czas czuwam,choć noce spędzam teraz z dala od monitora- nocne włóczęgi ze znajomymi także wciągają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ev Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 23:16 Śledzę sobie od kilku już bezsennosci...i wreszcie odważyłam się... No to miłych snów, mimo wszystko, albo kolorowych jaw wy, których znam, a wy mnie nie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:46 Co wejdę na to forum to wszyscy już śpią lub nikogo na nim nie ma. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 27.09.01, 23:06 cze wszystkim nocnym Marką dziś ja pozostanę na warcie, sen zupełnie wykluczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 27.09.01, 23:31 ...spróbuję Ci pomóc Kingo w Twojej dzisiejszej nocnej warcie na naszym forum... Pozdro i DOBRY WIECZÓR (choć mocno deszczowy)... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 28.09.01, 01:30 Kinga chyba zasnęła...to i ja idę spać...co tak sam będę dyżurowął w nocy na forum... DOBRANOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 22:30 Witam wszystkich bezsennych w cudowny (bo piątkowy) wieczór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 28.09.01, 23:09 Dobry Wiecżór wszystkim... ...dziś mój dyżur na forum będzie bardzo krótki... ...wszystkich z Was, którzy będą dyżurować dzisiejszej nocy na naszym forum gorąco pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 28.09.01, 23:09 Dobry Wiecżór wszystkim... ...dziś mój dyżur na forum będzie bardzo krótki... ...wszystkich z Was, którzy będą dyżurować dzisiejszej nocy na naszym forum gorąco pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 28.09.01, 23:54 oj,zmęczył mnie pobyt w Niebie(krótki,ale treściwy)... idę lulu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 00:38 czyżby bezsenni sposobili się do snu zimowego - coraz nas mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 00:51 Bezsennym Paniom erotyk Marii Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej przesyłam: "Z wielu powodów i dla smutków wielu Chciałabym dzisiaj mieć poduszkę z chmielu. Zapach tych lekkich, siwozłotych szyszek Sprowadza mocny sen - zjednywa ciszę. Gdzieś to czytałam albo mi sie śniło: "Chmiel na bezsenność, a sen na - bezmiłość. Poduszkę z chmielu gdy sobie umościsz, Zaśnij, bo na cóż życie bez miłości".... Dobranoooc. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:05 Sobota a na forum dziś prawdziwe pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:08 To pooglądaj sobie telewizję.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:10 Sorry ale nic ciekawego w Tv teraz nie leci mimo, że posiadam ponad 200 programów... Taki już jestem wybredny Roberto ! Pozdrawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:13 A ja bezskutecznie próbuję się połaczyć z yahoo. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:15 ...czyżby Yahoo nie działało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:16 Nie można odnalezć serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:18 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Nie można odnalezć serwera. Korzystasz z Dialogu, może więc u nich są jakieś problemy techniczne ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:17 Włąsnie przed chwilką sprawdziłem, ja łaczę się z Yahoo bez problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:18 Nie mozna odnalezć serwera lub błąd DNS Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:23 Jeszcze raz sprawdzałem i u mnie działą wszsystko bez zarzutu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:26 U mnie nawet z innymi stronami- zreszta Forum tez zdarzało się to juz wcześ niej.Zreszta bywały watki o takiej tresci.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:29 Problem Forum to chyba problem serwera Gazety, nieraz ten serwer potrafi wyczyniać cuda... raz zdarzyło mi się, że została skasowana całą moja skrzynka pocztowa na portalu GW, a następnego dnia znów skrzynka znów wyglądąła tak jak poprzednio, ale za to nie można było otworzyć żadnego z maili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:31 I po co nam te komputery ? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:35 Komputery potrzebne, byleby tylko wszystko działało dobrze i sprawnie (serwery i konkretne strony)... A co do Dialogu (bo może to przez awarię u nich nie możesz dostać się na Yahoo), to zaraz wyślę maila do forumowicza Michała z naszego forum, on ma znajomego w Dialogu, to moze coś wie na ten temat... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:39 Dzieki bo cierpliwości wystarczy mi na 15 minut potem ide ogladać tv ew. video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:41 Przecież mogę skorzystać z sasiada. On ma tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:42 Ja też przeglądnę jeszcze kilka wątków an naszym forum, odwiedzę inne fora Gazety i uciekam oglądać zaległe filmy na video (może przed 3 w nocy skończę)... Pozdro i DOBRANOC Birbancie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 22:45 Dzięki i dobranoc.Ja nie do trzeciej.Masz Ty kondycję. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 29.09.01, 22:46 ...kondycję wyrobiłem sobie nocnymi dyżurami na naszym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.kask.net.pl 30.09.01, 01:29 ...tuż za progiem czai się październik... dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 21:58 Marsho. O odnowie nie zapomnij. Oczywiście wątku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 30.09.01, 23:02 nikogusieńko tu nie ma ? a w tv Mały Budda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XIII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 23:06 Cisza i spokój na forum jak nigdy, nie oznacza to, że spać idę. Dyżuru się chyba podejmę. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: BEZSENNOŚĆ XIII... 30.09.01, 23:09 już myślałam, że sama jedna jestem... (ale jednak zerkam na film cały czas...) Witam Pana Jana ! Odpowiedz Link Zgłoś
bmr Re: BEZSENNOŚĆ?...może Ich Toje !!! 13.09.02, 13:06 Jeśli ktoś nie może zasnąć to mu proponuję piosenki w/w "zespołu".To jest sposób na równi dobry z czytaniem encyklopedii PWN w 10 tomach. Należy pamiętac jednak żeby nie przesadzać gdyż to może zaszkodzić w zbyt dużych ilościach !!! Odpowiedz Link Zgłoś