Dodaj do ulubionych

Radomiak - Śląsk 1:1

IP: *.to.interklub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:04
Że to nie jest zespół na awans wiadome było jeszcze przed zezonem! Jesień to
pasmo fuksiarskich zwycięstw,teraz już tego brakło i pan Ptak awans musi
przełożyć co najmniej o rok,jak nie na wiele lat!
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon K Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:29
      Wszyscy grają dla Śląska, tylko Śląsk nie potrafi zagrać dla siebie. Z Piastem
      i Polonią też będą remisy i ekstraklasa za rok, może dwanaście lat. Pozdrawiam
      prawdziwych kibiców Śląska.
    • Gość: wiarus Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:54
      A ja i tak wierzę tylko w Śląsk.
      • Gość: Breslau Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.media4.pl 11.05.06, 00:06
        Smieszni jestescie,przed sezonem taki wynik kazdy by bral w ciemno,a teraz
        sezonowi kibice wymagaja od przecietnych pilkarzy cudow...

Ja i tak jestem wdzieczny chlopakom za emocje do ostatnich kolejek,graja
        praktycznie najwezsza kadra w II lidze,co chwila dostajemy w dupe od PZPN'u,a
        nadal jestemy w czubie tabeli.

Mam nadzieje,ze mecz z Piastem odbedzie sie na Oporowskiej,bo tam jest dom Śląska.
        • Gość: J. Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:48
          wiarus i Breslau pozdrawiam!

Hej Śląsk! ;)
    • Gość: k. Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: 195.20.110.* 11.05.06, 09:09
      i tak Ślązeczek robi w tym sezonie 200% normy, a co z tego wyjdzie? zobaczymy.
      Chwała im za ambicję i walkę
      • Gość: WKSiak Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:37
        W pełni zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, Ślązeczek walczy i chwała mu
        za to . Wszyscy podkładaja nam kłody ale MY sie nie damy:) Zastanawia mnie
        tylko jedno, co teraz wspaniałomyslny pzpn zrobi w zwiazku z awanturami jakie
        miały miejsce w 29 kolejce 1 ligi ;]Mało tego , jestem bardzo ciekawy jakie
        kary dostanie widzew ( o ile beda ) za awanture z polonia bytom :) Ciekawi mnie
        to bardzo poniewaz mamy juz pewien odnosnik w postaci kar jakie nałozono na
        Śląsk.Zobaczymy co tym razem wymysla. Osobiscie jestem przekonany ze zydkom sie
        upiecze ale to tylko takie moje frustracje. Pozyjemy , zobaczymy . Pozdrowionka
        dla wszystkich Fanatyków z Oporowskiej.
    • Gość: Marek38_WKS Te zwycięstwa zostały wywalczone na boisku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:36
      to nie były fuksy. Niestety widać, że ŚLĄSK nie jest jeszcze gotowy na I ligę
      (również organizacyjnie). A może jednak zdarzy się cud... Pozdrawiam
      prawdziwych kibiców WKS.
    • chrust niestety chlopaki 11.05.06, 18:26
      a moze wy nie chcecie awansowac?
    • chrust żeby nam tylko tu brazylii nie zrobił... 12.05.06, 04:24
    • Gość: wrocek Re: Radomiak - Śląsk 1:1 IP: *.chello.pl 12.05.06, 10:10
      Aby nasz Slask mogł awansowac do 1ligi potrzebne sa pieniądze najlepiej dużo
      ,kilku naprawde dobrych piłkarzy obawiam się że sam pan Ptak finansowo tego nie
      uciągnie,czy w 700- tysięcznym miescie nie ma bogatych firm zeby pomogły
      finansowo Sląskowi,moze powinien bardziej w to zaangazowac sięprezydent
      Dutkiewicz ,aby przyciagnąć do do Slaska jakas firmę? Bardzo dobrym przykładem
      jest tu Poznań ,ale oni stawiają na sport,a my.......w lesie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka