Dodaj do ulubionych

Same śmieci na tym forum a ja

05.01.03, 22:07
A ja zostałem sam z problemem . Co mnie obchodza te wasze do niczego nie
prowadzące kłótnie , ile razy mam słuchac na ten sam temat wrocławskich
polityków, ile razy otwierać to forum i widzieć durnowate wpisy gejowskie ,
ile razy czytać wątki o jakimś rafisie czy innym isisie [kto to w ogóle
jest] , a jak już mi prawie dobrze wchodze i co , nie moge znaleść swojego
wątku . Spadł bo wy się zajmujecie wszystkim tylko nie prawdziwymi
problemami . Na kobiecie mi bardziej pomogli . Ale i tak dzięks wszystkim
którzy się wypowiedzieli . Ich informuję że dzisiaj wróciły dzieci więc
prawie zdążyłem dojść do siebie . Żona została u matki . Jestem teraz
samotnym ojcem i mam kupę wątpliwości . Na przykład czy 5 letnie dzieci mogą
jutro założyć te same majtki co miały dzisiaj . Czy mogą jeść śledzie jeszcze
z wigilii i się nie zatrują bo nic innego nie mam w domu . Czy do śledzi
mozna pić mleko . Ile kanapek się daje do szkoły i dalczego jak robię kanapki
to mi nigdy się razem nie chcą złożyc ?

Obserwuj wątek
    • pipka_wscibka Re: Miales sie zapic na smierc. I Co tu jeszcze ro 05.01.03, 22:16
      Przestan chlac to Ci sie rece nie beda trzęsli. A jak chcesz to wpadnę i Ci
      pomoge z tymi kanapkami.Ale musisz mnie zameldować.Dzieci mogą zostać.!!!
      • zuchtstier Re: Miales sie zapic na smierc. I Co tu jeszcze r 05.01.03, 22:24
        pipka_wscibka napisał:

> Przestan chlac to Ci sie rece nie beda trzęsli.

Już mi się nie trzęsą . Postanowiłem się jednak nie zapijać . A ty pipka to
        ładna chociaz jesteś ? I bez narowów ?
        • pipka_wscibka Re: Miales sie zapic na smierc. I Co tu jeszcze r 05.01.03, 22:35
          zuchtstier napisał:

> pipka_wscibka napisał:
          >
          > > Przestan chlac to Ci sie rece nie beda trzęsli.
          >
          > Już mi się nie trzęsą . Postanowiłem się jednak nie zapijać . A ty pipka to
          > ładna chociaz jesteś ? I bez narowów ?
          >
          >
          To juz jakis postep!!.I postanowienie tez niezle, chociaz od czasu do
          czasu ... wiesz jak jest... w dobrym towarzystwie.??:)))Jestem bez narowów.Ale
          skąd to pytanie o moją powierzchownosć.M. Jackson jest ladny i co Ci z tego??
          PS. Dzieci do Forum nie dopuszczaj.!!! Pod zadnym pozorem.!!!
    • Gość: piździawa Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.01.03, 22:17
      Do śledzi wódka obowiązkowo!
      • Gość: Rafis Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 22:57
        Krakusiku. Mam pół litra. Leć po kieliszki.
        • zuchtstier Re: Same śmieci na tym forum a ja 06.01.03, 09:20
          Zawiozłem bliźniaki do przedszkola , w tych samych majtkach co wczoraj , bo nie
          wiem gdzie żona trzyma bieliznę dzieci . Ja sam mam jeszcze 2 pary czystych
          majtek w szafie , jak sie skończą kupie nowe , bo nie umiem wyprać a pralka się
          chyba zepsuła jak ostatnio próbowałem włączyc . Woda się wtedy wylała , nie
          pamiętam jak ją zebrałem , bo byłem no . Starsze dzieciaki wyszły do szkoły ,
          dałem po 4 kanapki z masłem i śledziem , nie za mało ? Ja idę do pracy na drugą
          zmianę , najgorsze będzie znowu gadanie kolegów , że jestem rogacz i to taki do
          potęgi . Chyba znowu pójdę do lekarza po zwolnienie .
          Ludzie , przestancie pisać o wódzie bo ja nie moge nawet o niej mysleć co
          dopiero czytac .
          • Gość: bimberek Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 09:25
            zuchtstier napisał:

> Zawiozłem bliźniaki do przedszkola , w tych samych majtkach co wczoraj , bo
            nie
            >
            > wiem gdzie żona trzyma bieliznę dzieci . Ja sam mam jeszcze 2 pary czystych
            > majtek w szafie , jak sie skończą kupie nowe , bo nie umiem wyprać a pralka
            się
            >
            > chyba zepsuła jak ostatnio próbowałem włączyc . Woda się wtedy wylała , nie
            > pamiętam jak ją zebrałem , bo byłem no . Starsze dzieciaki wyszły do szkoły ,
            > dałem po 4 kanapki z masłem i śledziem , nie za mało ? Ja idę do pracy na
            drugą
            >
            > zmianę , najgorsze będzie znowu gadanie kolegów , że jestem rogacz i to taki
            do
            >
            > potęgi . Chyba znowu pójdę do lekarza po zwolnienie .
            > Ludzie , przestancie pisać o wódzie bo ja nie moge nawet o niej mysleć co
            > dopiero czytac .

Wóda jest do picia a nie do myslenia czy czytania.
            >
            >
            • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 09:52
              jesli faktycznie jestes taki durny, jak to wynika z
              twoich postow, jesli rzeczywiscie kompletny z ciebie
              debil, co to mu nawet do lba nie przyjdzie, zeby
              przeszukac mieszkanie w poszukiwaniu bielizny, a dzieciom
              daje do szkoly kanapki ze sledziem - to sie jakos nie
              dziwie twojej kobicie... mam jednak dziwne wrazenie, ze
              to (bardzo modna od pewnego czasu na forum) prowokacja. i
              coraz bardziej sklaniam sie ku temu wlasnie. tacy ludzie
              jak ty po prostu nie istnieja.
              • zuchtstier Re: Same śmieci na tym forum a ja 06.01.03, 12:00
                Gość portalu: cyfer napisał(a):

> jesli faktycznie jestes taki durny, jak to wynika z twoich postow, jesli
                > rzeczywiscie kompletny z ciebie debil

A co , debile nie mają wstępu na to forum ? Chyba mają skoro ty tu jesteś .

> przeszukac mieszkanie w poszukiwaniu bielizny, a dzieciom
                > daje do szkoly kanapki ze sledziem - to sie jakos nie
                > dziwie twojej kobicie...

Nie chce mi się szukać , jestem jeszcze słaby . A co , ze śledziem się nie
                daje ? Bo co będą śmierdzieć ? Kobicie nie masz co się dziwić bo to ja ją
                wyrzuciłem . Za sex grupowy .

> mam wrazenie, ze to prowokacja.

Wrażenie cię myli . Ja istnieję i cóż z moimi problemami .
                • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 14:29
                  wiesz, jakos mnie nie przekonales... nadal twierdze, ze
                  to proba zwrocenia na siebie uwagi. sledzie z mlekiem?
                  kanapki nie chca sie zlozyc? jakie majtki zalozyc
                  dzieciom? jak sie zabic? czlowieku lecz sie. tym bardziej
                  jesli naprawde masz dzieci...
                  • Gość: Lidia Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:32
                    Gość portalu: cyfer napisał(a):

> wiesz, jakos mnie nie przekonales... nadal twierdze, ze
                    > to proba zwrocenia na siebie uwagi. sledzie z mlekiem?
                    > kanapki nie chca sie zlozyc? jakie majtki zalozyc
                    > dzieciom? jak sie zabic? czlowieku lecz sie. tym bardziej
                    > jesli naprawde masz dzieci...

Wlasnie, Zuchstier, czy to na pewno Twoje dzieci? O ile wiem, do tego potrzebne sa jaja, a Ty ich nie
                    masz, nawet jesli nie istniejesz i wymyslil Cie jakis mizogin, ktory dodaje sobie meskosci
                    rozplodowym nickiem. Gratuluje Twojej wymyslonej zonie odwagi i czekam na wydanie ksiazkowe
                    Twoich wirtualnych przezyc.
                • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 14:29
                • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 14:30
                  • Gość: alert a ty mnie nie przekonujesz, cyfer IP: 208.165.51.* 06.01.03, 17:43
                    samozwańczy święty:-)
                • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / 211.114.116.* 06.01.03, 14:30
                • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 14:30
          • Gość: seno Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.mr.com.pl 06.01.03, 09:46
            zuchtstier napisał:

> Zawiozłem bliźniaki do przedszkola , w tych samych majtkach co wczoraj , bo
            nie
            >
            > wiem gdzie żona trzyma bieliznę dzieci . Ja sam mam jeszcze 2 pary czystych
            > majtek w szafie , jak sie skończą kupie nowe , bo nie umiem wyprać a pralka
            się
            >
            > chyba zepsuła jak ostatnio próbowałem włączyc . Woda się wtedy wylała , nie
            > pamiętam jak ją zebrałem , bo byłem no . Starsze dzieciaki wyszły do szkoły ,
            > dałem po 4 kanapki z masłem i śledziem , nie za mało ? Ja idę do pracy na
            drugą
            >
            > zmianę , najgorsze będzie znowu gadanie kolegów , że jestem rogacz i to taki
            do
            >
            > potęgi . Chyba znowu pójdę do lekarza po zwolnienie .
            > Ludzie , przestancie pisać o wódzie bo ja nie moge nawet o niej mysleć co
            > dopiero czytac .
            >
            >
            Nie gniewaj się, ale ty chyba jesteś wyjątkową "sierotą". Nie możesz sobie
            poradzić z pralką?! A próbowałeś chociaż?? Nie kombinuj przede wszystkim po
            pijaku. Dzieciom do szkoły kanapki ze śledziami!!!?? Trzeba im było dołożyć po
            szczeniaczku...;-) Obawiam się,że na miano rogacza to sobie zapracowałeś sam.
            Niestety sam to teraz musisz naprawić( przynajmniej postaraj się).
            A propos "sieroctwa": zadzwoniła do mnie kiedyś moja szwagierka i pyta
            - Ile czasu gotuje się jajka na miękko?
            myślałem,że żartuje, więc odpowiadam:" A co? Gotujesz już cztery godziny, a one
            dalej twarde?... Nie odzywała się do mnie trzy lata. Teraz gotuje nieźle...
        • Gość: cyfer Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: proxy / *.gennet.ee 06.01.03, 10:33
          Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Krakusiku. Mam pół litra. Leć po kieliszki.

Rafis, daj spokój. z pizdziawy taki krakus jak ze mnie
          estonczyk. aktualnie... :)
          • Gość: gosc Re:ABY DO WIOSNY 2003r.! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 06.01.03, 11:30
            " Najlepiej z gwinta i pod boczek "Sto lat !
            -gosc-
    • Gość: Gość Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 12:42
      Przeglądnij dokładnie forum- najwięcej śmiecisz Ty. Twoje posty są bezsensu!!!
    • malinkamig Re: Same śmieci na tym forum a ja 06.01.03, 14:55

zuchtstier napisał:

> A ja zostałem sam z problemem . Co mnie obchodza te wasze do niczego nie
      > prowadzące kłótnie , ile razy mam słuchac na ten sam temat wrocławskich
      > polityków, ile razy otwierać to forum i widzieć durnowate wpisy gejowskie ,
      > ile razy czytać wątki o jakimś rafisie czy innym isisie [kto to w ogóle
      > jest] , a jak już mi prawie dobrze wchodze i co , nie moge znaleść swojego
      > wątku . Spadł bo wy się zajmujecie wszystkim tylko nie prawdziwymi
      > problemami . Na kobiecie mi bardziej pomogli . Ale i tak dzięks wszystkim
      > którzy się wypowiedzieli . Ich informuję że dzisiaj wróciły dzieci więc
      > prawie zdążyłem dojść do siebie . Żona została u matki . Jestem teraz
      > samotnym ojcem i mam kupę wątpliwości . Na przykład czy 5 letnie dzieci mogą
      > jutro założyć te same majtki co miały dzisiaj . Czy mogą jeść śledzie
      jeszcze
      > z wigilii i się nie zatrują bo nic innego nie mam w domu . Czy do śledzi
      > mozna pić mleko . Ile kanapek się daje do szkoły i dalczego jak robię
      kanapki
      > to mi nigdy się razem nie chcą złożyc ?
      >
      >
      • zuchtstier Re: Same śmieci na tym forum a ja 06.01.03, 22:45
        No , pierwszy dzień jakoś minął bez zgrzytu . Wprawdzie oba młodsze dzieci maja
        sraczkę po śledziach z mlekiem , ale nie jest zle . Ja teraz wróciłem z pracy i
        widzę że oni mi pomagają jak mogą . Najstarsza przyprowadziła kolegę i zamknęła
        się z nim w pokoju , napewno się uczą bo cicho tam . Średni czyta jakieś
        kolorowe czasopisma chyba o grach komputerowych bo zaczyna sie na Play...
        Bliźniaki srają i jest git . A ja moge wejść na forum i sie pochwalić
        sukcesami . Jutro będzie lepiej .
        • Gość: Fredro Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 23:40
          Że nikt ci nie powie, żeś głupi, przez to mądrym nie jesteś. Zgadnij z jakiej
          to sztuki?
        • Gość: alert nudziarzom smierc:-) IP: proxy / 203.108.113.* 06.01.03, 23:51
        • Gość: seno Re: Same śmieci na tym forum a ja IP: *.mr.com.pl 07.01.03, 09:12
          zuchtstier napisał:

> No , pierwszy dzień jakoś minął bez zgrzytu . Wprawdzie oba młodsze dzieci
          maja
          >
          > sraczkę po śledziach z mlekiem , ale nie jest zle . Ja teraz wróciłem z pracy
          i
          >
          > widzę że oni mi pomagają jak mogą . Najstarsza przyprowadziła kolegę i
          zamknęła
          >
          > się z nim w pokoju , napewno się uczą bo cicho tam . Średni czyta jakieś
          > kolorowe czasopisma chyba o grach komputerowych bo zaczyna sie na Play...
          > Bliźniaki srają i jest git . A ja moge wejść na forum i sie pochwalić
          > sukcesami . Jutro będzie lepiej .
          >
          Tu, niestety, brachu przegiąłeś. Skłaniam się ku tezie, że Ty po prostu nie
          istniejesz(mam na myśli głupkowatego tatusia po przejściach).Takie pierdoły to
          opowiadaj kolegom w pracy (a może w szkole?)i nie zaśmiecaj forum.
          • zuchtstier Re: Same śmieci na tym forum a ja 07.01.03, 13:56
            Gość portalu: seno napisał(a):

> Tu, niestety, brachu przegiąłeś. Skłaniam się ku tezie, że Ty po prostu nie
            > istniejesz(mam na myśli głupkowatego tatusia po przejściach).

Nie jestem głupkowaty i nie zaśmiecam forum . Uważam ,ze mężczyzna nie musi
            znać się na pieluchach i tyle . Jak wyrzuciłem babę z domu nawet mi przez mysl
            nie przeszło ile będe musiał wycierpiec i ile sie nauczyc . Jak mi podasz
            mailem swój numer tel . to do ciebie zadzwonię i się przekonasz że istnieję .
            A to że po przejściach : nie życzę nikomu tej nerwówki jaką miałem w związku z
            narowami żony . Inny by nawet zwariował ja tylko sobie popiłem i zechciałem się
            z forumianami podzielić smutkami .
    • Gość: Tirsa zuchtstier IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 17:05
      czy ja mogę prosić na bieżąco, conajmniej raz dziennie sprawozdania z kłód co
      Ci pod nogami wyrastają jak mrówki i jak sobie z nimi radzisz??
      bo wiesz... ja bardzo przeżyam Twoje problemy... i chciałabym mieć pewność, że
      wszystko dobrze...
      aha... pranie zleć najstarszej, w łazience też się można uczyć z kolegą...
      średni niech czyta Playa wkładając jednocześnie naczynia do zmywarki...
      bliźniakom opowiedz historię jak dzielni rycerze herbu "Odkurzacz" walczą z
      wszędobylskimi kurzowymi smokami...

będzie dobrze :-)
      • zuchtstier Re: Tirsa 08.01.03, 00:27
        Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> czy ja mogę prosić na bieżąco, conajmniej raz dziennie sprawozdania z kłód co
        > Ci pod nogami wyrastają jak mrówki i jak sobie z nimi radzisz??

Możesz , jasne . Fajne te twoje rady , skorzystałem z ostatniej , ale herb
        odkurzacz nie przemówił do blixniaków . Dzisiaj poszło dobrze , biegunka
        ustała , a najstarsza pokłóciła się z kolegą o jakąs gumkę . Widocznie mazali
        coś w zeszytach . Żona dzwoniła , ale odłozyłem słuchawkę . Na drugi raz
        przygotuję nagranie z filmu erotycznego i jej puszczę , niech ma i niech mysli
        że się dobrze bez niej bawię . Chocia/z to może być dowód w sądzie że ja też
        zdradzałem a ja przeciez jestem niewinny jak święty Piotr .
        • pipka_wscibka Re: Naiw 08.01.03, 02:27
          zuchtstier napisał:

a najstarsza pokłóciła się z kolegą o jakąs gumkę . Widocznie mazali
          > coś w zeszytach .

Nie badz naiwny.Gówniarz ma nielegalną procę. I walą z okna do staruszek.

Żona dzwoniła , ale odłozyłem słuchawkę . Na drugi raz
          > przygotuję nagranie z filmu erotycznego i jej puszczę , niech ma i niech
          mysli
          > że się dobrze bez niej bawię .
          Pisałeś, że jest wyrobiona grupowo. Od razu pozna się na tym numerze i
          wyjdziesz na głupka. A tego nie chcesz.
          Lepiej niech starsza opowie jej o swoich postępach w nauce.Może żona czegoś
          nowego się dowie o życiu.Młodzież teraz bardzo zdolna jest
          • morfea klon isis! 08.01.03, 11:44
            Wiecie co? wpadłam na bardzo dziwny pomysł, hmmm podejrzenie, że zuch jest
            klonem isis, takie bzdety pisze, nic wspólnego z rzeczywistościa, czuje się po
            prostu, że ktoś się strasznie nudzi i lubi intrygować! Co Wy na to?
            .....
            isisy na traktory!
            • Gość: seno Re: klon isis! IP: *.mr.com.pl 08.01.03, 11:53
              morfea napisała:

> Wiecie co? wpadłam na bardzo dziwny pomysł, hmmm podejrzenie, że zuch jest
              > klonem isis, takie bzdety pisze, nic wspólnego z rzeczywistościa, czuje się
              po
              > prostu, że ktoś się strasznie nudzi i lubi intrygować! Co Wy na to?
              > .....
              > isisy na traktory!

Wysłać klona do Klondike zimą. Jak mu tam d... zmarznie, to przestanie się
              klonować, klon wzdęty... ;-)
            • zuchtstier Re 08.01.03, 11:54
              morfea napisała:

> Wiecie co? wpadłam na bardzo dziwny pomysł, hmmm podejrzenie, że zuch jest
              > klonem isis, takie bzdety pisze, nic wspólnego z rzeczywistościa, czuje się
              po
              > prostu, że ktoś się strasznie nudzi i lubi intrygować! Co Wy na to?

Nie znam cie , ale widze ze musisz byc niezle postrzelona skoro mnie
              porównujesz do jakiegoś Isisa . Już pisałem ze Rafisy i Isisy mnie wkurzają i
              nie życzę sobie żadnych powiązań z nimi . Nie jestem tez niczyjim klonem
              cokolwiek to znaczy .
              Ja nie lubię intrygowac ja mam problemy . Ale ty chyba nie bo nie masz co robic
              tylko wymyslac inntrygi .
              • morfea ech zuchu! 08.01.03, 16:21
                Ja nie mam czasu na zakładanie wątków tu i na forum krakowskim, a Ty podobno
                zuchu- masz dzieci, problemy...to jak Ci się udało? Rzdako tu wpadam, ale Ty
                jesteś non stop. Nie pracujesz?
                Wróć do reala i sobie neico porozwiązuj, kiedys napisałam posta, bo mi Ciebie
                było szkoda, ale teraz tylko mnie wkurzasz i mam podejrzenia, że jesteś kim
                innym słonko!
                .....
                isisy i zuchy do garów! a w wolnym czasie na traktor!
                • waldek.s Re: ech zuchu! 08.01.03, 16:24
                  morfea napisała:

> Ja nie mam czasu na zakładanie wątków tu i na forum krakowskim, a Ty podobno
                  > zuchu- masz dzieci, problemy...to jak Ci się udało? Rzdako tu wpadam, ale Ty
                  > jesteś non stop. Nie pracujesz?
                  > Wróć do reala i sobie neico porozwiązuj, kiedys napisałam posta, bo mi
                  Ciebie
                  > było szkoda, ale teraz tylko mnie wkurzasz i mam podejrzenia, że jesteś kim
                  > innym słonko!
                  > .....
                  > isisy i zuchy do garów! a w wolnym czasie na traktor!

isisy oraz rafisy oraz ich klony
                  • morfea helo helo waldki! 08.01.03, 16:27
                    napisalabym cos sprosnego, zeby ten durny watek trafil do oslej, prosze o
                    pomoc ;-))))))))qrqa!
        • Gość: Tirsa Zuchu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 17:06
          najstarszej kup gumki... co się ma o pierdoły z kumplem sprzeczać?... chcesz
          mieć w domu nastolatkę w depresji??... zasmarka Ci wszystkie chusteczki,
          ścierki i parapety... nie opłaca się...
          gumki najlepiej na stacji benzynowej... zwykle leżą koło gum do żucia... możesz
          jej kupić różne, będzie miała inną do polskiego, a inną na matematykę...

na bliźniaków kłopoty z żołądkiem uważaj... czerstwy chleb i woda są
          najbezpieczniejsze... do przedszkola żarcia im dawać nie musisz, tam karmią...
          czasem najwyżej wrzuć im do worka jakiegoś banana czy jabłko... po pierwsze -
          witaminy, po drugie przedszkole w razie czego zaświadczy w sądzie, że dbasz o
          dzieci...

średniakowi jak już przeczyta Playa, możesz podać adres paru stronek
          Playopodobnych w internecie... jak masz stałe łącze, to wyjdzie ci taniej, niż
          kupowanie mu kolejnych numerów...

Trzymam za ciebie kciuki... dasz sobie radę... pozdrawiam....
          • Gość: duzY Tirasa zapomniałas dodać, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.03, 17:09
            do francuskiego najlepsze byłyby gumki smakowe.
            • Gość: Tirsa Re: Tirsa zapomniałas dodać, że IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 18:27
              Gość portalu: duzY napisał(a):

> do francuskiego najlepsze byłyby gumki smakowe.

dużY... no jak Cię uwielbiam, tak nie podbieraj mi pomysłów... to miałam
              powiedzieć Zuchowi jutro... nie wolno tak wszystkiego na raz świeżo upieczonemu
              samotnemu ojcu podpowiadać!
    • Gość: świadek mimo woli KEBABKA, DAJ SE SIANA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.03, 16:30

• Gość: Tirsa Re: KEBABKA, DAJ SE SIANA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.03, 16:31
        Zuchowi chyba dzieci coś zrobiły, bo zaginął :-(
        • Gość: KILL-ju Re: Pozdrawiam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.03, 23:24
          Daje sobie jaja obciąć ze nasz zuch to SRULEK .
          • zuchtstier Re: Je też pozdrawiam 11.01.03, 00:35
            Gość portalu: KILL-ju napisał(a):

> Daje sobie jaja obciąć ze nasz zuch to SRULEK .

Kto to jest Srulek , czy powinienem go znac ? Wiem że nie przysporzy mi to
            popularności ale nie przepadam za żydkami .
          • zuchtstier Re: Ja też pozdrawiam 11.01.03, 00:37
            Gość portalu: KILL-ju napisał(a):

> Daje sobie jaja obciąć ze nasz zuch to SRULEK .

Acha i nie szafuj tak pohopnie jajami są cenne ;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka