Gość: Fish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 17:46 Ludzie, czy znacie jakiś porządnych, sumiennych, z wyobraźnią i niedrogich fachowców od układania kafelków. Wiem, że wymagam wiele, ale może jednak, pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fish Re: Kafelkarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 20:36 No napiszcie coś :( Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: Kafelkarze 07.01.03, 08:33 Gość portalu: Fish napisał(a): > No napiszcie coś :( spokojnie, musze popytać! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafelnikow Re: Kafelkarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 09:05 Gość portalu: Fish napisał(a): > Ludzie, czy znacie jakiś porządnych, sumiennych, z wyobraźnią i niedrogich > fachowców od układania kafelków. Wiem, że wymagam wiele, ale może jednak, > pomóżcie :) co znaczy niedrogich , 35zl/m2 to duzo czy mało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: Kafelkarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.03, 22:31 35 zł/m2 to chyba stosunkowo niedrogo. Jakoś niespecjalnie się na tym znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Kafelkarze IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 07.01.03, 22:46 Kupujac kafle w sklepie naprzeciwko Dworca Swiebodzkiego dostalem od sprzedawcy telefon pana Stasia.Pan tan polozyl mi podloge ( duze kwadraty 49X49cm) ARTYSTYCZNIE!!! Szybko Tanio I tak ze jak do mnie goscie przychodzili nie musialem sie wstydzic. nie wiem czy sklep jeszcze istnieje i czy Pan Stasiu jeszcze bawi sie w te klocki, ale popytaj w sklepach specjalistycznych. Zwykle, z polecenia , mozna czesciej trafic na fachowca, niz w firmach, ktore zatrudniaja przypadkowych ludzi.Np . bezrobotnych magistrow. Odpowiedz Link Zgłoś