Dodaj do ulubionych

cwiczenia dla mam

18.05.06, 19:36
Niedawno zamiescilam na forum post, w ktorym goraco polecalam miejce, gdzie
swiezo upieczone mamy moga zadbac o sylwetke i skorzystac z fachowych rad
dietetyczek (na poludniu Wroclawia). Sadzilam, ze wiele mam bedzie tym
zainteresowanych, bo jak zauwazylam, wiele z Was poleca sobie rozne miejsca
rozrywki, lekarzy itp. Zdziwilo mnie wiec bardzo, ze post moj zostal niemal
natychmiast wykasowany. Zastanawiam sie dlaczego?
Prosilabym moderatora o wytlumaczenie.
Pozdrawiam,
NewMum
Obserwuj wątek
    • agaw12 Re: cwiczenia dla mam 19.05.06, 11:26
      ja jestem zainteresowana - proszę o inoframacje
      • newmum Re: cwiczenia dla mam 19.05.06, 15:03
        Zajecia odbywaja sie na ul. Morelowskiego (boczna Karmelkowej) w gimnazjum.
        Wiecej informacji znajdziesz piszac do nich na adres: info@OgrodZdrowia.pl

NewMum
        • agusia9927 Re: Pytanie do newmum 29.05.06, 12:56
          Witam, bedziesz na najblizszych cwiczeniach? Jak Ci sie one podobaja?Ja po
          ostatnich bylam bardzo zmeczona ale bardzo fajnie sie czulam.
    • zona_mi Re: cwiczenia dla mam 19.05.06, 22:31
      Punkt szósty regulaminu:
      forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
      Reklamy można zamieszczać tutaj:
      serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html?skad=forum
    • agusia9927 Re: cwiczenia dla mam 25.05.06, 16:10
      Rzeczywiście fajne są te ćwiczenia ale najberdziej odpowiada mi dieta ktorą
      otrzymalam od pani dietetyczki uwzgledniajaca fakt karmienia dziecka. Bardzo
      polecam wszyskim mamom ktore troche sie nieprzejmowaly dieta w okresie ciazy i
      maja cos do zrzucenia teraz.
      • madziolek2005 Do Agusia9927 27.05.06, 17:26
        napisalaś do nich maila i odpowiedzieli, czy byłaś osobiście? Skąd masz dietę i
        ćwiczenia?
        • agusia9927 Re: Do madziolek2005 27.05.06, 20:16
          Witam, więc tak napisałam do nich maila, poprosili mnie w odpowiedzi o nr
          telefonu i oddzwonili. Wtedy tez dowiedzialam sie o wszystkim dokladnie - bo to
          jest caly program. Diete dostalam od dietetyczki - bardzo mila mloda pani. Co
          tydzien jestem kontrolowana czy trzymam diete i ewentualnie jest ona nieco
          modyfikowana jakby mi cos nie pasowalo. No i do tego sa cwiczenia - brdzo
          fajnie prowadzone (przynajmniej mi sie podobaja). Ale tak na prawde chodzilo mi
          bardziej o diete. Spróbuj bo warto.
          • elahoran Re: Do madziolek2005 02.06.06, 16:10
            ja po ciązy przytyłam 38 kg , ale chorowałam.Trafiłam do lekarza i on mi
            ustalił dietę i cwiczenia .tez chodziłam co tydzień.Ile płacisz?
            • agusia9927 Re: Do elahoran 03.06.06, 19:53
              Witam, za cały program ktory trwa 3 miesiace (w tym jest wizyta u lekarza, co
              tygodniowa wizyta u dietetyka, cwiczenia na sali 3 razy w tygodniu i mozliwość
              dobrania odpowiedniego treningu (jesli ktos nie moze tak czesto chodzic na
              ćwiczenia lub chce cwiczyc sobie dodatkowo w pozostale dni) zaplacilam 750 zł.
              Mysle ze za taki caly komplet nie jest tak duzo. Kiedys probowalam sie
              dowiadywac ile by mnie wynioslo gdybym chciala chodzic do dietetyka, to za
              kazda wizyte co najmniej musialabym placic 50 zl + karnet na jakies cwiczenia
              ok. 100 zl miesiecznie. Wiec mysle ze za taki komplet nie jest jeszcze tak zle.
              A ja musze miec nad soba bata w postaci pani dietetyk bo sie szybko zalamuje a
              jednak wizja ze za tydzien mam sie spowiadac z tego co zjadlam mobilizuje do
              przestrzegania diety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka