Dodaj do ulubionych

Tanie Loty Wrocław - Warszawa

18.05.06, 20:55
Już 3 linie lotnicze oferują połączenia lotnicze z Wrocławia do Warszawy w tym
dwie tanie:
www2.centralwings.com/index.pl.shtml
www.directfly.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: gffg Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.crowley.pl 19.05.06, 08:27
      Jakie to tanie loty śmiech na sali, bilety do Warszawki w cenie biletu do
      Londynu i 3 razy droższe jak PKP , kon by się uśmiał . Koleją jesteś w centrum
      Warszawy po 5 godzinach , a lot samolotem z odprawą i dotarciem do centrum to
      około 3 godzin.

Pod warunkiem że na naszym kochanym lotnisku nie ma mgły , nawet małej bo wtedy
      kaplica
      • misiu_uszatek Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 11:13
        ...no tak ok. 300PLN by Central i 580PLN by DirectFly :))))))))))))) Jakbym miał
        tak latać parę razy w tygodniu, to wolę wziąć awionetkę w leasing.
        • misiu_uszatek Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 11:14
          polecę, gdy ceny biletu w dwie strony ze wszystkimi oplatami będą się mieścić w
          kwocie do 200PLN.
          • Gość: DRAB Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 19.05.06, 11:42
            polecisz wtedy kiedy bedziesz musial, a nie wtedy kiedy beda wozic za darmo
            • Gość: Paweł Z. Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:25
              Nieczęsto korzystanie z przelotów na tej trasie jest koniecznością. Polska to
              mały kraj. Pociągi jeszcze nie wszystkie polikwidowali.
          • feminasapiens Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 13:04
            misiu_uszatek napisał:

> polecę, gdy ceny biletu w dwie strony ze wszystkimi oplatami będą się mieścić
            w
            > kwocie do 200PLN.

Słusznie prawisz.

Dziś zupełnie przez przypadek odwiedziłam stronkę centralwings i już na dzień
            dobry wita reklama: Wrocław-Warszawa za 1 zł.
            Myślę (o naiwności!) - fajnie, wybieram się do Wawki na koncert DM, w sam raz
            za 8 zł ;-) polecę (4-osobowa rodzina, w dwie strony). Oczywiście, liczyłam się
            z opłatami lotniskowymi, ale po obliczeniach wyszło mi prawie 1000 zł!!!

TANIE LINIE! Śmiech na sali!

Dodam że opłata bazowa (bez opłat lotniskowych) w jedną stronę w interesującym
            mnie terminie opiewała na 45 zł/osobę. Więc gdzie ta 1 zł?
            • Gość: wykrys Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:48
              Bilet lotniczy za 8 zł??? Ludzie gdzie wy się rodzicie??? Ja rozumiem, że
              chcecie jak najtaniej i takie tam ale skoro mamy w miarę wolny rynek to chyba
              się nie liczycie z tym że Wam ktoś będzie płacił za to że raczycie wybrać jego
              firme? Cena 200 zl za lot do Wawy tam i powrót to cena naprawdę niska -
              wystarczy porównać z Inetrcity.
              Zresztą to kwestia tego co chcesz i na co Cię stać - jak nie pasuje za 200 zł,
              to możesz jeachać osobowym z przesiadką w Poznaniu i chyba Kutnie - wyjdzie wam
              jakies 60 zł w dwie strony-taka cena powinna zadowolić co nie? Nic to, że
              stracicie 12 godzin na podróż w jedną stronę ale za to jak zaoszczędzicie:)
              A poza tym jakie wrażenia z jazdy pojazdami PKP - rzecz bezcenna
              • Gość: DRAB Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 19.05.06, 14:07
                tak dlugo jak lotniska, spolki nimi zarzadzajece oraz lot beda panstwowe, czyli
                pozbawione zdolnej kady menadzerskiej i korzystajace z monopolu, tak dlugo nie
                bedzie nic dobrego na polskich lotniskach.
                Brak drogi do warszawy oraz pociagow ponizej 4 godzine odjezdzajacych co
                godzine przyczyniaja sie do tego ze trasa WRO-WAW jest chyba najdrozszym
                polaczeniem w Europie
              • feminasapiens Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 22:34
                Wkurzają mnie reklamy typu: "za złotówkę", a wiadomo że nie za złotówkę.

To tyle.

Porównałam podróż PO PROMOCYJNEJ CENIE TANIMI LINIAMI LOTNICZYMI 4 osób z
                adekwatnym przejazdem samochodem osobowym na tej samej trasie:
                - "tani" PROMOCYJNY przelot samolotem: 1000 zł
                - "drogi" samochód zużywający drogie paliwo: 300 zł
                700 zł w kieszeni.

Nie sądzę żeby ludzie masowo rzucili się na rezerwacje.
                • Gość: Myślący Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:20
                  A samochód trzeba jeszcze kupić. Ubezpieczyć, naprawić itd. itd.
                  A jaki komfort podróżowania przez 5 godzin. I jak niebezpiecznie na naszych
                  drogach.
            • Gość: killla też jadę na DM :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.06, 14:37
      • Gość: Oszczędny Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.airport.wroclaw.pl / *.airport.wroclaw.pl 19.05.06, 14:50
        Baranku Boży!
        Masz rację co do taniochy biletowej. Zaś mgła dotyka w 90% tylko warszawki, nie
        Wrocławia. To nie wina naszego lotniska, że stolica nie przyjmuje samolotów w
        czasie najmniejszej nawet mgły u siebie. A tanio to było tylko przy przekrętnej
        AirPolonnii- szkoda że krótko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka