emi69 18.05.06, 20:55 Już 3 linie lotnicze oferują połączenia lotnicze z Wrocławia do Warszawy w tym dwie tanie: www2.centralwings.com/index.pl.shtml www.directfly.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gffg Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.crowley.pl 19.05.06, 08:27 Jakie to tanie loty śmiech na sali, bilety do Warszawki w cenie biletu do Londynu i 3 razy droższe jak PKP , kon by się uśmiał . Koleją jesteś w centrum Warszawy po 5 godzinach , a lot samolotem z odprawą i dotarciem do centrum to około 3 godzin. Pod warunkiem że na naszym kochanym lotnisku nie ma mgły , nawet małej bo wtedy kaplica Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_uszatek Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 11:13 ...no tak ok. 300PLN by Central i 580PLN by DirectFly :))))))))))))) Jakbym miał tak latać parę razy w tygodniu, to wolę wziąć awionetkę w leasing. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_uszatek Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 11:14 polecę, gdy ceny biletu w dwie strony ze wszystkimi oplatami będą się mieścić w kwocie do 200PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 19.05.06, 11:42 polecisz wtedy kiedy bedziesz musial, a nie wtedy kiedy beda wozic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:25 Nieczęsto korzystanie z przelotów na tej trasie jest koniecznością. Polska to mały kraj. Pociągi jeszcze nie wszystkie polikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 13:04 misiu_uszatek napisał: > polecę, gdy ceny biletu w dwie strony ze wszystkimi oplatami będą się mieścić w > kwocie do 200PLN. Słusznie prawisz. Dziś zupełnie przez przypadek odwiedziłam stronkę centralwings i już na dzień dobry wita reklama: Wrocław-Warszawa za 1 zł. Myślę (o naiwności!) - fajnie, wybieram się do Wawki na koncert DM, w sam raz za 8 zł ;-) polecę (4-osobowa rodzina, w dwie strony). Oczywiście, liczyłam się z opłatami lotniskowymi, ale po obliczeniach wyszło mi prawie 1000 zł!!! TANIE LINIE! Śmiech na sali! Dodam że opłata bazowa (bez opłat lotniskowych) w jedną stronę w interesującym mnie terminie opiewała na 45 zł/osobę. Więc gdzie ta 1 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:48 Bilet lotniczy za 8 zł??? Ludzie gdzie wy się rodzicie??? Ja rozumiem, że chcecie jak najtaniej i takie tam ale skoro mamy w miarę wolny rynek to chyba się nie liczycie z tym że Wam ktoś będzie płacił za to że raczycie wybrać jego firme? Cena 200 zl za lot do Wawy tam i powrót to cena naprawdę niska - wystarczy porównać z Inetrcity. Zresztą to kwestia tego co chcesz i na co Cię stać - jak nie pasuje za 200 zł, to możesz jeachać osobowym z przesiadką w Poznaniu i chyba Kutnie - wyjdzie wam jakies 60 zł w dwie strony-taka cena powinna zadowolić co nie? Nic to, że stracicie 12 godzin na podróż w jedną stronę ale za to jak zaoszczędzicie:) A poza tym jakie wrażenia z jazdy pojazdami PKP - rzecz bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAB Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 19.05.06, 14:07 tak dlugo jak lotniska, spolki nimi zarzadzajece oraz lot beda panstwowe, czyli pozbawione zdolnej kady menadzerskiej i korzystajace z monopolu, tak dlugo nie bedzie nic dobrego na polskich lotniskach. Brak drogi do warszawy oraz pociagow ponizej 4 godzine odjezdzajacych co godzine przyczyniaja sie do tego ze trasa WRO-WAW jest chyba najdrozszym polaczeniem w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa 19.05.06, 22:34 Wkurzają mnie reklamy typu: "za złotówkę", a wiadomo że nie za złotówkę. To tyle. Porównałam podróż PO PROMOCYJNEJ CENIE TANIMI LINIAMI LOTNICZYMI 4 osób z adekwatnym przejazdem samochodem osobowym na tej samej trasie: - "tani" PROMOCYJNY przelot samolotem: 1000 zł - "drogi" samochód zużywający drogie paliwo: 300 zł 700 zł w kieszeni. Nie sądzę żeby ludzie masowo rzucili się na rezerwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:20 A samochód trzeba jeszcze kupić. Ubezpieczyć, naprawić itd. itd. A jaki komfort podróżowania przez 5 godzin. I jak niebezpiecznie na naszych drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszczędny Re: Tanie Loty Wrocław - Warszawa IP: *.airport.wroclaw.pl / *.airport.wroclaw.pl 19.05.06, 14:50 Baranku Boży! Masz rację co do taniochy biletowej. Zaś mgła dotyka w 90% tylko warszawki, nie Wrocławia. To nie wina naszego lotniska, że stolica nie przyjmuje samolotów w czasie najmniejszej nawet mgły u siebie. A tanio to było tylko przy przekrętnej AirPolonnii- szkoda że krótko Odpowiedz Link Zgłoś