Gość: Tomek IP: 212.127.78.* 09.01.03, 12:47 Jakie są inwestycje w tym rejonie. Kto tam buduje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 09.01.03, 13:24 Jak już wcześniej w któryms wątku pisałam, są takowe: 1. Dom-developer okolo 2750/m2 Krzycka-Skarbowcow. Stoja już 2z4 piętra 2. WPB ok 2400/m2 ale calosc do lutego a mieszkania na grudzien. Albo ok 2800/m2 jak na raty. ul. Przyjazni. Są tylko fundamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 08:46 Dzieki serdeczne. Byłem to zweryfikować. Faktycznie w DOM-DEVELOPER stoja juz parter i 2 piętra. Super lokalizacja. Dzisiaj do nich jade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 10:29 Witam nowego sąsiada. Ja też tam kupiłam mieszkanie. To co na lipiec-sierpień sie wprowadzamy ? Super lokalizacja - będziesz zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 11:06 A kiedy kupiłas i po ile był wówczas m2. Teraz mają promocję po 2750/m2 plus losowanie garażu. To to akurat jest tak że nikt ich nie kupuje bo są drogie, ale chwali się ze coś takiego wymyslili. Zawsze taki garaż przydałby się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga333 Re: Krzycka-Skarbowców 13.01.03, 14:19 mam nadzieję, że ich kłopoty się skończyły. Kiedy ja rozmawialam z nimi ok. marca-kwietnia 2002, to inwestycję mieli skończyć w grudniu. Potem termin przesuneli na marzec, a z tego co piszecie to teraz mają oddać mieszkania w lipcu/sierpniu....Miałam wynegocjowaną z nimi umowę, ale wstrzymywałam się z podpisaniem i wpłatą zaliczki, bo budowa stała w miejscu. W jednym z banków odradzili mi ich ze względu na ich kłopoty, ale tak jak napisałam na poczatku mam nadzieję, że problemy mają już za sobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 13.01.03, 15:15 Jest jak mówisz, ale kazdy ma przejsciowe klopoty. Ja kupilem u nich niedawno i bez problemu dostalem kredyt. Maja 50% sprzedanych mieszkan to o wiele wiecej niz w WPB i INKOM. Zalezy wszystko od banku i od kapitalu wlasnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 16.01.03, 15:42 Ja też tam kupiłem mieszkanko. Dostałem kredycik bez problemu. Moge polecic PKO BP. Budynek jest super. Okolica jeszcze lepsza. Bardzo sie ciesze i nie mogę się doczekac do sierpnia. Trzeba po prostu być dobrych myśli a nie wypatrywać dziury w całym. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ga Re: Krzycka-Skarbowców 17.01.03, 20:11 Gość portalu: Kola napisał(a): > Ja też tam kupiłem mieszkanko. Dostałem kredycik bez problemu. Moge polecic PKO > > BP. Budynek jest super. Okolica jeszcze lepsza. Bardzo sie ciesze i nie mogę > się doczekac do sierpnia. Trzeba po prostu być dobrych myśli a nie wypatrywać > dziury w całym. > Pozdrowionka Ala , Tomek , Romek i Kola to wy jesteście OBOJNIAKI czy co !!!!!!!! Czy tak sam(a) do siebie piszesz i zachwalasz. To wybitnie Ci musi sie nudzić w tej pracy.Budujecie ale chyba DOMKI Z KART na swoim biurku. A co się tyczy banku to chyba nie ma gorszego na świecie . Kiedyś chciałem załozyć tam sobie konto to panienka z okienka jak zaczeła mi wymieniać co mam jej przynieśc to spytałem si eczy WR też będzie potrzebny. Niestety niewiedziała o czym dla odmniany ja mówię . Pozdrawiam i zabierz sie za budowanie a nie za szperanie w internecie ,zachwalanie swojej firmy i gównianego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 20.01.03, 09:16 Coś mi się wydaje że to ty jesteś jakiś obojniak palancie !!!! ma-ga; java; aga333; francuz1; aga1972; misiak2; nana; aleksander_garus; ewvaww; gra3 itp. O to ci chodzi ? Ty się człowieku puknij w czułko i nie przeszkadzaj lepiej. Jak ci się nudzi i wyszukujesz jakiś domysłów. Zajmij sie lepiej swoją robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do ma-ga IP: 212.127.78.* 20.01.03, 09:29 Acha, co do banku to jak Ty nie umiesz założyć sobie konta albo nie spełniasz jakiś warunków to nie mieszaj ludziom w głowach. Z tego co ja wiem to najwięcej kredytów udziela właśnie PKO BP i GE mieszkaniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: do ma-ga IP: 195.205.44.* 20.01.03, 11:45 w GE jest sprawnie i szybko ale cholernie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caterinka Re: Krzycka-Skarbowców IP: *.dozamel.ssk.pl 29.07.03, 15:17 Dom Developer to dawny PBP MAT - przedsiębiorstwo na skraju bankructwa, z postępowanie układowym w sądzie. Kupiłam od nich mieszkanie w Leśnicy - bardzo dziękuję Bogu, że po ponad roku czekania jednak mam akt notarialny, bo większość mieszkań przesżła na rzecz banku za długi MATA. I nastepny minus - wybierają okropnych Zarządców, których nie można sie dłuuuugo pozbyć. NIe polecam. Odpowiedz Link Zgłoś