Dodaj do ulubionych

Krzycka-Skarbowców

IP: 212.127.78.* 09.01.03, 12:47
Jakie są inwestycje w tym rejonie. Kto tam buduje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 09.01.03, 13:24
      Jak już wcześniej w któryms wątku pisałam, są takowe:

1. Dom-developer okolo 2750/m2 Krzycka-Skarbowcow. Stoja już 2z4 piętra
      2. WPB ok 2400/m2 ale calosc do lutego a mieszkania na grudzien. Albo ok
      2800/m2 jak na raty. ul. Przyjazni. Są tylko fundamenty.

• Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 08:46
        Dzieki serdeczne. Byłem to zweryfikować. Faktycznie w DOM-DEVELOPER stoja juz
        parter i 2 piętra. Super lokalizacja. Dzisiaj do nich jade.

• Gość: Ala Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 10:29
          Witam nowego sąsiada. Ja też tam kupiłam mieszkanie.
          To co na lipiec-sierpień sie wprowadzamy ?
          Super lokalizacja - będziesz zadowolony.
          Pozdrawiam
          • Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 10.01.03, 11:06
            A kiedy kupiłas i po ile był wówczas m2.
            Teraz mają promocję po 2750/m2 plus losowanie garażu. To to akurat jest tak że
            nikt ich nie kupuje bo są drogie, ale chwali się ze coś takiego wymyslili.
            Zawsze taki garaż przydałby się :-)
            • aga333 Re: Krzycka-Skarbowców 13.01.03, 14:19
              mam nadzieję, że ich kłopoty się skończyły. Kiedy ja rozmawialam z nimi ok.
              marca-kwietnia 2002, to inwestycję mieli skończyć w grudniu. Potem termin
              przesuneli na marzec, a z tego co piszecie to teraz mają oddać mieszkania w
              lipcu/sierpniu....Miałam wynegocjowaną z nimi umowę, ale wstrzymywałam się z
              podpisaniem i wpłatą zaliczki, bo budowa stała w miejscu. W jednym z banków
              odradzili mi ich ze względu na ich kłopoty, ale tak jak napisałam na poczatku
              mam nadzieję, że problemy mają już za sobą. Pozdrawiam
              • Gość: Romek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 13.01.03, 15:15
                Jest jak mówisz, ale kazdy ma przejsciowe klopoty. Ja kupilem u nich niedawno i
                bez problemu dostalem kredyt. Maja 50% sprzedanych mieszkan to o wiele wiecej
                niz w WPB i INKOM. Zalezy wszystko od banku i od kapitalu wlasnego.
              • Gość: Kola Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 16.01.03, 15:42
                Ja też tam kupiłem mieszkanko. Dostałem kredycik bez problemu. Moge polecic PKO
                BP. Budynek jest super. Okolica jeszcze lepsza. Bardzo sie ciesze i nie mogę
                się doczekac do sierpnia. Trzeba po prostu być dobrych myśli a nie wypatrywać
                dziury w całym.
                Pozdrowionka
                • ma-ga Re: Krzycka-Skarbowców 17.01.03, 20:11
                  Gość portalu: Kola napisał(a):

> Ja też tam kupiłem mieszkanko. Dostałem kredycik bez problemu. Moge polecic
                  PKO
                  >
                  > BP. Budynek jest super. Okolica jeszcze lepsza. Bardzo sie ciesze i nie mogę
                  > się doczekac do sierpnia. Trzeba po prostu być dobrych myśli a nie wypatrywać
                  > dziury w całym.
                  > Pozdrowionka

Ala , Tomek , Romek i Kola to wy jesteście OBOJNIAKI czy co !!!!!!!!
                  Czy tak sam(a) do siebie piszesz i zachwalasz.
                  To wybitnie Ci musi sie nudzić w tej pracy.Budujecie ale chyba DOMKI Z KART na
                  swoim biurku.
                  A co się tyczy banku to chyba nie ma gorszego na świecie .
                  Kiedyś chciałem załozyć tam sobie konto to panienka z okienka jak zaczeła mi
                  wymieniać co mam jej przynieśc to spytałem si eczy WR też będzie potrzebny.
                  Niestety niewiedziała o czym dla odmniany ja mówię .
                  Pozdrawiam i zabierz sie za budowanie a nie za szperanie w
                  internecie ,zachwalanie swojej firmy i gównianego banku.
                  • Gość: Tomek Re: Krzycka-Skarbowców IP: 212.127.78.* 20.01.03, 09:16
                    Coś mi się wydaje że to ty jesteś jakiś obojniak palancie !!!!
                    ma-ga; java; aga333; francuz1; aga1972; misiak2; nana; aleksander_garus;
                    ewvaww; gra3 itp.
                    O to ci chodzi ? Ty się człowieku puknij w czułko i nie przeszkadzaj lepiej.
                    Jak ci się nudzi i wyszukujesz jakiś domysłów. Zajmij sie lepiej swoją robotą.
                  • Gość: Tomek do ma-ga IP: 212.127.78.* 20.01.03, 09:29
                    Acha, co do banku to jak Ty nie umiesz założyć sobie konta albo nie spełniasz
                    jakiś warunków to nie mieszaj ludziom w głowach. Z tego co ja wiem to najwięcej
                    kredytów udziela właśnie PKO BP i GE mieszkaniowy.
                    • Gość: mariusz Re: do ma-ga IP: 195.205.44.* 20.01.03, 11:45
                      w GE jest sprawnie i szybko ale cholernie drogo
    • Gość: caterinka Re: Krzycka-Skarbowców IP: *.dozamel.ssk.pl 29.07.03, 15:17
      Dom Developer to dawny PBP MAT - przedsiębiorstwo na skraju bankructwa, z
      postępowanie układowym w sądzie. Kupiłam od nich mieszkanie w Leśnicy - bardzo
      dziękuję Bogu, że po ponad roku czekania jednak mam akt notarialny, bo
      większość mieszkań przesżła na rzecz banku za długi MATA. I nastepny minus -
      wybierają okropnych Zarządców, których nie można sie dłuuuugo pozbyć. NIe
      polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka